Häälahja vieraille (ei karkkia)


timantti77

Recommended Posts

  • Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Häälotosta haluisin sanoo että yksi rivi maksaa siis 0,80€ mutta esim sen saa jaettua 2 tai 5 tai 10 hengen porukoille jolloin kaikilla joille se jaetaan on samat numerot, jolloin myös potti jakaantuu sen mukaan.. eli jos haluaa hieman pienentää kustannuksia niin tää loton muodostaminen porukoiksi on hyvä konsti. Myyjällekin se on paljon helpompi ja nopeempi tapa tulostaa lotot. Tässä tapauksessa jos ottaa porukka-muodossa sen loton niin suosittelen että ottaa jokerin samaan syssyyn.. ei kallista hintaa edes paljon. Veikkausmyyjältä kannattaa kysyä lisää :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Meihin liittyvät muistot tulee eli kitaraplekut :D

Törmäsin netissä tuollaiseen kuvaan selatessani hääkuvia ja sulho innostui saman tien.

Tulee mustia ja valkoisia plekuja ja niihin kirjailtuna mediän nimien alkukirjaimet, päivämäärä tjsp.

Niille askartelen jonkun pikkulaatikon.

Tuo lottoidea on mainio!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ja voihan niille ronkeleille miehille antaa vaikka pikkusikarit, niitä tuskin jätetään minnekään notkumaan! Ja jos pelkää hääpaikan pihan löyhkäävän sikareille, niin valitsee sitten vanilja- tai toffeesikareita, tuoksuu paremmalta. :)

Harmittaa, kun viime häissä oli kaunis karkkirasia ja siinä ihana värssy. Illan mittaan sitten paikkoja vaihdeltiin ja ihmiset olivat missä milloinkin ja siinä sitten oli kadonnut myös karkkirasiat multa ja mieheltä.. (edes karkkia en ollut syönyt..). Luulen kyllä, että paikan emäntä oli ollut turhan innokas siivoamaan jälkiä.

Opinpahan laittamaan ne talteen jatkossa. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Ihania ideoita tieillä! Mä pohdiskelin "hääkarkiksi" saippuaa. Ostin jo sinooperista massaa, mut nyt pitäis ruveta keittelemään. Ajattelin ikeasta hakea jotain sydän, tms jääpalamuotteja, sit jotain edteeristä öljyä tuoksuksi jostain ja ehkä jotain hileitä/koristehiekkaa tms sinne massan sekaan sisälle koristeeks...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä myös tulossa hiukan erilainen "hääkarkki". Olen tilannut valkoisia rasioita (kuin tulitikkurasiat) jotka koristelen kivasti. Päälle kirjoitetaan myös vieraan nimi, joten toimii samalla paikkakorttina. Kylkeen liimataan raapaisupinta ja sisälle laitamme tulitikkuja. Talvihäät kun ovat kyseessä! :-X Idea tuli kaasoltani, joka oli viime talven häissä törmännyt ideaan. Kehui kovasti.

Lasten rasioihin laitamme sitten ihan perinteiset karkit...

Link to comment
Share on other sites

Mä olen meille visioinut karkkibuffettia,joten sen johdosta en haluis sitten hääkarkkeja laittaa erikseen,vaan juuri jonkun magneetin,jossa oli jollainlailla meitin hääpäivä ym.Mietin vaan,että pysyykö magneetti sinkkiämpärissä kiinni? Kun olis kiva sitten laittaa ne ämpärit pöytiin ja sitten se mangeetti siihen kiinni ja ihmiset vois sitten hyödyntää niitä sinkkiämpäreitä karkkibuffetissa.. Olisko ihan hölmöidea?

Link to comment
Share on other sites

Pyykkipoika on hauska idea. Saakohan mistään väritöntä maalia/lakkaa jossa olisi jotain glitteriä tms. seassa? Saisi pyykkipoikiin kimallusta mutta jäisi puun oma väri näkyviin.

Yksi vaihtoehto voisi olla suihkauttaa tavallista läpinäkyvää matta/kiiltävää lakkaa yksi kerros. Sitten ripotella vielä lakasta märän pojan päälle kimalletta ja lopuksi toinen kerros lakkaa (edellisen kuivuttua)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...