Häälahja vieraille (ei karkkia)


timantti77

Recommended Posts

  • Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Me ajateltiin tällaisia shampanja munakelloja, käytännölliset, ja kauniit (minusta) :)

Kiva siinä sitten kokkailla kun shampanjakello tikittää :-X

Ajateltiin niin että 1kpl / perhe, tosin tässä kohtaa sitten vähän mietin et onkohan vähän kummaa jos vain yhden perheenjäsenen paikalla on tuo lahja ja muilla ei ?! En tiedä vielä nuo sitten annettais... ! :girl_impossible:

post-24216-130476572858_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest syysmorsian

Itse oon kanssa miettinyt tätä asiaa.. on käynyt mielessä ainakin kuoharilasit, joissa nimet ja päivämäärä (lasinetsausaineella ehkäpä? hirveä askartelu, voiko sillä lie tehdä niin pientä, kyllä kai?), jalkoihin sitten renksuttaa jonkun mietelauseen.

Toinen idea joku sulhon kanssa yhdessä valmistettu mehu tai hillo, hillo olisi helppo pilttipurkkeihin purkittaa sitten ja kankaalla päällystää korkki. Muumimamma-tyyliset purkit ja nätti etiketti siihen :) mehu olisi kiva kanssa mutta niin paljon pulloja varmaan hankala "löytää", ostamalla saattaa tulla turhan hinnakkaaksi. Kuoharilasejakin aina välillä saa edullisesti, ja näin saisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla koska näyttää siltä että ne joudutaan jokatapauksessa erikseen hommaamaan.

Mutta mitäs mieltä näistä ideoista? Oliskos toteutuskelpoisia?

Link to comment
Share on other sites

Minä olin pitkään sitä mieltä, ettei anneta mitään, mutta nyt keksin sitten kuningasidean, joka on pakko toteuttaa. Annan teeruusuja. Jokainen saa yhden ruusun (paitsi muksuille varmaan pitää keksiä jotain muuta). Ne on siis teestä koottuja palloja, jotka avautuu semmoisiksi kukiksi, kun laittaa mukiin hautumaan kuumaan veteen.

Kestipä puolisen vuotta, että tää ajatus tavoitti minut, kun oon töissä talvesta asti tuijotellut niitä teeruusuja :D Forsmanin sivuilta saa tilattua isommissakin paketeissa. Ajattelin itse ottaa vielä niitä, joissa avautuu keskelle punainen kukka.

Niin, voisin laittaa kuvankin (näyttää kyllä kieltämättä vähän merihirviöltä):

mrh_floweringtea.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Absinthe
Link to comment
Share on other sites

Guest syysmorsian 2012

Me askarrellaan pienet mäntypuu arkut, jotka koristellaan häiden teemavärillä (petsaus, strasseja, yms.) ja sinne sisään karkit tai jotain muuta.. ne toimii samalla paikkakortteina ja vieraslahjoina. Arkun mallin löysin sinooperista ja siitä sitten ollaan yhdessä rakennettu niitä sellaiset 100kpl :) ja hauskaa on ollut

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä mies harrastaa chilien kasvatusta, joten meille taitaa tulla paholaisen hilloa pilttipurkeissa. Mietin ensin, että jokaiselle oma (se pikkuinen purkki), mutta nyt tätä lukiessani tuli mieleen, että kaverini 6 hengen perhe tuskin haluaa jääkaappiinsa kuutta pilttipurkkia täyttämään. Taidankin ehdottaa miehelle, että jokainen perhe saa sen isoimman purkin, parit M-kokoa ja yksin kutsutut tuon pienen. Ja täältä keksin, että etiketissä voisi lukea "Tulisen makeaa rakkautta Niemisille/ Matille/ Matille ja Maijalle". Purkit voisivat olla kaikki yhdellä pöydällä ja sieltä jokainen saisi hakea omansa. ... Kehittelenpä tästä eteenpäin.

Link to comment
Share on other sites

Minulla oli vaikka mitä ihania ideoita, mitä voisi keksiä hääkarkkien tilalle. Mutta sitten todellisuus iski tajuntaan. Näen jo silmissäni, kuinka naiset ovat innoissaan näistä väkerryksistä, mutta etenkin suvun vanhemmat miehet "unohtavat" ne juhlapaikalle häiden jälkeen. En ole yhtään krääsäihminen. Olen miettinyt kaikenlaista hyödyllistä ja hyödytöntäkin, olisi kuitenkin kiva keksiä jotain omannäköistä. Juhlan jälkeen pöydille jääneet itsetehdyt hillot, kynttilät tms. raastavat nyt jo sydäntä. En keksi yhtään mitään sellaista, joka taatusti menisi kaupaksi ja otettaisiin kotiin asti. Lisäksi olisi mukava, jos lahjaan saisi kiinnitettyä paikkakortin.

Voi taju. Taitaa tulla vatsahaava :D

Itsellä vähän sama ajatus, että haluttaisi yhtä sun toista kehitellä hääkarkin tilalle. Ja lopulta päätinkin kehitellä. Mutta toteutan homman niin, että on oma valinta ottaako vai ei. Saanpa ainakin mitä haluan. Esimerkiksi tupakkapaikoille laitan koristeltuja tulitikku askeja tarjolle, karkkibuffettiin mm. sellofaanilla päälystettyjä tikkareita, hääkarkit tulevat organzapussiin tarjolle kahvipöytään isoon kulhoon, koska meillä ei ole määrättyjä istuma paikkoja jne. ;)) Jos jättävät niin sitten jättävät, olenpa ainakin saanut toteuttaa itseäni! :D

Link to comment
Share on other sites

Ihania ideoita Teillä naikkarit! Seurailen tätä foorumia paljon, vaikka omat häät onkin opiskelijabudjetilla värkätyt pienet bileet :) Kirkko silti saatiin jne. Tuo lotto on aivan mahtava idea ja aionkin toteuttaa sen viikon päästä omissa häissäni!

Tattis!

-Sannele

Link to comment
Share on other sites

Olenkohan meidän "lahjan" jo kertonut? No meille joka tapauksessa tulee pyykkipoikajääkaappimagneetit.

Tavalliset pyykkipojat petsattiin valkoisiksi, toiselle puolelle pyykkipoikaa liimattiin magneetti ja toiselle puolelle teemaan sopiva kukkanen.

Toimivat häissämme myös paikkakortteina. Pyykkipojan väliin siis lappu, jossa lukee vieraan nimi, toiselle puolelle lappua "lasten mietteitä rakkaudesta".

Link to comment
Share on other sites

Mä rupesin jo toteuttamaa tota pilttipurkkihommaa kun ajattelin tehdä itse hilloa kaikille. Alotin tietenkin jo nyt vuotta aiemmin kun nyt on kausi päällä... Keitin 4 isoa kattilallista hilloa keskellä yötä ja seuraavaana päivänä kurkin purkkeja. Oikeasti niistä pienistä yksikään ei ollu onnistunu. Ne purkkien kannet on niin onnettomia ja jengat niit pienet ettei ne kannet vaan mene tiiviisti kiinni. Yhden sellasen isomman pilttipurkin kannen sain tiiviiksi. Isommissa purkeissa tätä ongelmaa ei ollu mutta sitten taas purkkeja on muuten aika rajallisesti. Kaikki missä on etikkaa tarttuu kanteen niin että on käyttökelvottomia. No nyt meillä on parikymmetä pilttipurkillista eri hilloja kaapissa jotka ei säily ensi kesään ja pakko pitää jääkaapissa :girl_haha::girl_blum:

Ajatus oli kait ihan kaunis mutta jää nyt toteuttamatta. Ehkä joku muu onnistuu paremmin noiden kirottujen pilttipurkkien kanssa.... Hitsi että harmittaa...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meille tulee varmaan jack daniels mini pullot miehille ja jos löydän niin hajuvedet naisille. Haluaisin vaikka samaa tuoksua mitä itselläni on häissä :girl_smile:

Ainut vaan on et pitää löytää jotain pieniä hajuvesipulloja.. auttakaan jos keksitte mistä saa. Meen viikonloppuna laivalle ja siellä katselen ainakin.

Lapsille on tulossa sitten puuha pussi mutta en tiedä mitä nuorille laittaisi. Tytöille käy varmasti hajuvesi mutta entäs nuoret pojat?

Voi tätä valinnan vaikeutta :girl_impossible: Onneks on vielä reilusti aikaa miettiä...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

onko pakko olla jokin lahja vieraille, kun kyseessähän on meidän päivä? :) karkkia saa ottaa vadista, muuta emme ole miettineet...eikä olis varaakaan :)

Samaa olemme mekin miettineet että meidänhän ne on häät :) Ja saavathan kaikki kutsutut kiitoskortin muistoksi tapahtuneesta. Meilläkin suunnitelmissa vaan laittaa kulhoihin karkkia, ottaa ken tahtoo ja mitä pystyy syömään :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä annetaan muistoksi Ikean Glimma-tuikkukippo (se isompi versio). Riippuen tuleeko tiukka istumajärjestys eli jokaisella oma paikka vaiko löysempi istumajärjestys niin ajattelimme lasimaalilla koristella tuikut. Jos tulee tiukka järjestys niin kirjoitamme tuikkukippoon vieraan nimen ja X ♥ X, löysemmän järjestyksen tullessa kirjoitamme vain X ♥ X ja ehkäpä päivämäärän. Ymmärsiköhän kukaan mitä ajoin takaa näillä selityksillä :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä oli syys-maalais-metsästyshenkiset häät, jonka vuoksi tilasimme aikuisille etiketillämme varustetut kaatoryypyt sekä lapsille teimme itse omenahilloa pilttipurkkeihin. Molemmat olivat hittejä :) Pullot tilattu täältä: http://www.miniatureglassbottles.co.uk/index.html , josta saimme mahtavaa ja nopeaa palvelua :)

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan ajateltu tehdä itse magneetit(litteet),joissa merenranta/auringonlasku kuva yhdestä meidän suosikkipaikasta ja lisäksi ns.elämänviisaus teksti,joka bongattiin maailmalta,kun viimeks reissattiin =) Ehkä alareunaan laitetaan pienellä vielä nimikirjaimet ja hääpäivä. Ja lahja meinattiin antaa perhe/pariskunta kohtaisesti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ihania ideoita! Tulee vaan runsaudenpula näistä kaikista ihanista ideoista :).

Kiitos Johannahi tuosta purkkilinkistä! Ostin jostain tavarakaupasta muutamia hillopurkkeja joululahjoja varten. Hillojuttu voisi olla tosi kiva, tai sitten joku snapsipullokin. Alkuperäinen ajatus oli, että miehen lempikarkki vihreä kuula perus-karkkilaatikkoon (neliö+satiininauha) ja askarreltu mietelause siihen.

Kysymys: kiitos _Vihdoin_ kuksaideasta! Ajattelimme, että sellainen olisi täydellinen lahja bestmaneille. Suositelkaahan jotain paikkoja, josta kuksat (pieni erä siis) kannattaisi ostaa?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...