Häälahja vieraille (ei karkkia)


timantti77

Recommended Posts

  • Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

me annamme vieraille lahjaksi pienen pullon johon tulee luultavasti itse tehtyä viiniä ja lapsille laitamme mehua. Niihin sitten teemmeetiketit jne.. Tilasimme juuri 1dl lasipulloja tuohon tarkoitukseen ja hintaa näille tulee n.70 € pullot ovat 50 € 104 pulloa siis ja etiketit ja viini tulee varmaan maksamaan n.20€.

Link to comment
Share on other sites

Unohdin mainita, että tuosta meidän pullojen hinnasta puuttuu toimituskulut koska itse noudamme pullot hämeenlinnasta.

www.jouco.fi on firma. Olisimme itse ottaneet mielummin 2dl pulloja mutta niissä pienin toimituserä oli 400 pulloa.Mutta kyllähän tuo 1dl pullokin käy kun tarkoitushan on vain antaa vieraille muisto.Ja viini jota pulloon tulee on itsetekemää J&J:n rakkausviini ja siihen vielä rakkausresepti :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Me ollaan suunniteltu, että annettaisiin vieraille lahjaksi istumapaikkakortti-telineet. Niitä voisi sitten käyttää vaikka meidän kiitoskortin (hääkuva) pidikkeenä. Tai vaikka keittiössä kauppalistaa varten - ihan miten vaan.

Mitäpä me teemme melkein sadalla korttitelineellä häiden jälkeen.

Jenkeistä vaan saisi tilattua kaikkia aivan ihania telineitä (mm. hopeisia enkeleitä ym. ym.), mutta hintaa tulee postituksesta hurjasti...

Link to comment
Share on other sites

Sulhanen kun on Walesista alunperin ja haat taasen Suomessa niin olemme paattaneet antaa perinteisen Welsh love spoonin mini version jokaiselle vieraalle. Ei kaikkista halvimmaksi tule mutta elama on  :)

Lusikkaan solmitaan satiininauha, varia ei olla viela paatetty.

wedfavdrklrge.JPG

Link to comment
Share on other sites

oli pakko tulla kehumaan, tilasin noita ruususaippuoita jenkeistä http://www.studioflauren.com ja tulivat 1,5viikossa..aivan ihania ja tuoksuvat oikeasti ruusuilta kuten luvataankin. Suomessa hinta noista samoista on 4e/6kpl kun jenkeistä sain $1,5/6kpl ja postikulut mukaan niin maksoi vaan 25euroa!!! ja tilasin siis 15x6kpl. Suosittelen siis jenkkejä  :-X!!!

Link to comment
Share on other sites

meille ei ensin pitänyt tulla mitään hääkarkkeja (mielestämme nuo karkit jotenkin turhia, siis kun perinteen mukaanhan niitä ei saisi syödä vaan pitäisi säästää muistona..itse ainakin karkkihulluna syön aina kaikki  ;D

Eli ihan hyvin voi olla ilman hääkarkkeja, mielestäni sellaiset juhlat ovat parhaat jotka ovat tekijöidensä näköiset  :)

Link to comment
Share on other sites

niin...odottavatkohan vieraat jotain tämmöistä? että pitäis olla joku karkki. tosin meiän suvussa ei oo pitkään aikaan menny kukaan naimisiin niin ehkeivät ootakaan...:D mä oon mun polven serkuksista ensimmäinen menijä :)

Link to comment
Share on other sites

Juu naisille olisi viittä eri hajuvesi laatua ja miehille noin kolmea eri hajuvesilaatua ( ei partavettä ) ne sopisivat jotenkin hakemaani eleganttiin tyyliin. Mitä sitten jos se ei säily ikuisesti, ei ne karkitkaan säily.

Lapsia tulee häihini niin vähän max 6 ja tunnen kaikki niin jokainen saa oman yksilöllisen yllätyksen ( eihän ne mistään kiitoslahjoista mitään tiedä:) pikkupojille auto pöytään ja tytöille jotain kivaa...

Hinta on kuitenkin vaan 1,20kpl joten ei tule huimasti maksamaan n 100 vieraalle.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee itsetehtyjä saippuoita. Toinen on kesäkukan tuoksuinen ja lila sydänsaippua ja toinen kirkas punainen, ruusun tuoksuinen sydänsaippua. Itse teen nuo (ei todellakaan ole mitään opeaa hommaa. Yhdellä muottialustalla kaksi sydäntä ja tunnin verran jähmettyvät jääkaapissa...) Käärin sellofaaniin ja satiininauhalla laitan kiinni, nauhaan laitan sitten ajatelman, joka liimattu nauhan väriselle pahville. Eli itse teen koko höskän n. 40-50 vieraalle. Mutta jos joku haluaa päästä saippuoiden suhteen helpommalla, niin eiköhän noita sydänsaippuoita saa halvalla jostain kaupoistakin...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...