Guest Vieras_Nyyti_*

En sitten saanut polttareita...

76 viestiä aiheessa

^ Itselle tulisi sellainen olo, että jotain unohdettiin... ja toisaalta olisi kiva myös jakaa jotain polttarikokemuksia häävieraiden kanssa. Mutta kieltämättä olisi todellinen yllätys, joskaan minulle ei niin hauska.

Muokattu: , käyttäjä: Lyrica

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olisin tykännyt vaikka ihan vanhanaikaisesta morsiussaunasta tms, mutta eipä joo ollut minkäänlaisia polttareita tai "bridal showeria" täälläkään... Vähän oli orpo olo, mutta sulhaseni yllätti minut varaamalla minulle hemmottelupäivän kauneushoitolaan, se oli ihanaa... :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoinen aihe... Miten kävi ketjun aloittajalle? Tuliko polttareita vai ei?? Itse olen ehdottomasti suoraan puhumisen kannalla. Ei tarvitse jäädä jälkeenpäin harmittelemaan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miksei sitä voisi vain sanoa kaasolle/muille ystäville/sille, kenen haluaisi polttarit järjestävän, että haluaa polttarit? Silloin ei tarvitsisi hermoilla asian kanssa, että tuleeko polttareita vai ei ja surkutella, ettei niitä tullut.

Olen itse aika rauhallinen luonteeltani ja ystäväni ja siskoni, jotka ovat kaasoina, tuntevat minut niin hyvin, että aluksi olivat jopa ajatelleet, että minä en varmana halua polttareita!

Kuitenkin haluan, vähän rauhallisemmat ja erilaiset kuin normipolttarit, joten ilmoitin tämän haluni kyllä jo ihan alkuvaiheessa, heti kaasoksi pyytämisvaiheessa :)

Ja varmasti ne polttarit on sitten tulossa, aion itse olla mukana suunnittelemassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä varmistin itselleni polttarit. Kysyin kaikilta tahtomiltani että tulisiko polttareihin, keräsin sähköpostiosotteet ylös ja laitoin kaasolleni eteenpäin. Kaikille painotin mitä en halua juhliin ja heittelin ilmaan muutamia ehdotuksia päivän "toiminnaksi" ja kehotin vielä tulemaan tänne ainakin lukemaan ideoita.

Minulla on hajanainen kaveriporukka, eli kaaso ei olisi voinnut kutsua oikeestaan ketään omin nokkinensa ja siksi itse hoidin tuon etukäteiskutsumisen. Nyt sitten odottelen että he saavat polttareihin suuniteltua päivää ja puuhaa, kesällä ne varmaan vasta pidetään mutta olimpahan ajoissa :girl_wink: Mutta niinkuin Eedea, minäkin kerroin polttareista samalla kerralla kun kaason pyysin.

Jo aivan tänne liittymisen aikana luin samaa ketjua ja mietin kanssa että saikohan aloittaja polttarinsa? Saikohan suunsa auki ja kyseli polttareiden ajankohtaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun kaaso pyysi antamaan listan ketä haluan polttareihini ja sen annoinkin kera yhteystietojen. Halusi tietää ajoissa että minkälaiselle porukalle alkaa järjestämään toimintaa. :rolleyes:

Just muistin että en oo vielä siitä paljonpuhutusta rahasta sanonut (että ei saa olla bileiden kallius kellekään esteenä) ja laitoin viestiä johon kaaso vastasi että nou hätä, sillä mielellä ollaankin liikkeellä kun suurin osa opiskelijoita.

Musta tuntuu että mulla on maailman parhaat kaasot (sisko ja ystävä). :wub:

Edit. Anteeksi, oon näköjään väärässä ketjussa tai pahasti off-topic. Pahoittelen.

Muokattu: , käyttäjä: Yvory

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun mielestäni polttarit järjestetään automaattisesti, ellei morsian sitä nimenomaan kiellä.

Olen todella surullinen teidän puolesta, jotka ette polttareita saaneet.

Itse olen ollut jo kaksissa häissä kaasona ja yksissä muuten vain tärkeässä tehtävässä, joten polttareita on järkkäilty.

Minusta ne ovat ihana tapa lujittaa ystävyyssuhteita ennen häitä, ja ennen kaikkea ne kertovat onnistuessaan morsiamelle, että häntä rakastetaan. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minullakin on kyllä sellainen käsitys että kaasot päättävät että ne polttarit on ja järjestetään ellei morsian ole erikseen tullut sanomaan että en sitten halua mitään polttareita. Morsiammelta vähän listaa ketä haluaisi moiseen seurueeseen kuuluvan. Minulla kyllä käy sääliksi ja mielestäni et tehnyt mitään väärää. Jos käytännössä on niin että tiedät ettei polttareita tule ja joku yllättäen niistä kysyy niin ymmärrän hyvin että siinä menee vähän shokkiin. Toivottavasti annat kaasoillesi palautetta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No enpä nyt tiedä siitä, että polttarit automaattisesti järjestetään. Itse en ole perillä mistään hääperinteistä tai niihin liittyvästä, joten kaasona en välttämättä osaisi edes ajatella moista :girl_haha: Minulle on aika yksi ja sama onko polttareita, toki on aina mukavaa viettää aikaa kavereiden kanssa viinilasin äärellä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä kun pyysin ystävääni kaasokseni oli hänellä ensimmäisenä ajatuksena heti polttarit. Mietin itse kuitenkin ketä polttareihin haluan ja kerron tämän kaasolleni. Hän tod.näk järjestää polttarit yhdessä erään toisen vanhan ystäväni kanssa. Luultavasti iloista juhlintaa ja tanssia tulossa :) Tämän selviää kuitenkin vasta ensi kesänä.. Luulen, että he eivät paljasta mulle mitään etukäteen, paitsi päivän. On sitten yllätys mitä tehdään.

Edit. Kun polttareista on keskusteltu kaason ja ystävieni kanssa, olisi järkytys todella suuri jos niitä ei sitten tulisikaan.. Varsinkin kun polttareita odottaa..

Muokattu: , käyttäjä: ~Eowyn

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

itsellä häät tasan 3 viikon päästä, eikä oo polttareita vielä ollut. Kaasoille on kyllä toimitettu lista ihmisistä ketä haluan polttareihini, joten tiedossa on että sellaiset haluan, tosin enempi mökki-/hemmottelumeiningillä kun millään kaupunkikierroksella. Sulhasen polttarit on viikon päästä, tämänkin tiedän ihan vaan siitä syystä, että minun on huijattava ukko kaupungille mistä polttariseurue sen hakee.

Koska tunnen hyvin ihmiset, jotka ovat polttareihini kutsuttu, tiedän että ne tulee järjestettyä. Osa on nimittäin kovia organisoimaan. :) Sitä suuremmalla syyllä olisin todella pettynyt jos en polttareita saisikaan. Saatika jos ne olisi häiden jälkeen. Saattaa vaikuttaa pikkusieluiselta, mutta itselle polttarit on iso asia ja tämä on kaasojenkin tiedossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen kanssa niillä linjoilla, että polttarit kuuluu prosessiin, ja jos niitä ei halua niin siitä kuuluu eritoten ilmoittaa. Että, jos mut joskus valittaisiin kaasoksi niin se olisi varmaan ekoja asioita, joita tiedustelisin.

Itselle tuskin tulee lähellekään perinteisenlaisia polttareita, nimittäin oma kaveripiirini on tosi hajanainen, enkä halunnut laittaa heitä väkisin toisetensa kanssa. Se tuntui jotenkin kiusalliselta,eri juttu jos olisi yhtenäisempikaveri piiri. Näillä näkymin mennään ulkomaille siskojen kanssa viettämään polttareita, ja odotan, että pääsisin toisen kaason kanssa johonkin illanviettoon, ei siis mitään järkättyä.

MUTTA VIHJEEKSI MUILLE MORSIOILLE: Että jos polttareita ei kuulu, ei näy,toivokaa parasta ja pelätkää pahinta. Itse varmaan ruinasin polttareita jotenkin hienovaraisesti, jos niitä ei kuuluisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ymmärrän täysin harmistuksen jos polttareita ei tullutkaan. Silti minun mielestäni on vähän omituista jos morsian ei itse voi ottaa asiaa puheeksi. Kaaso lienee kuitenkin yleensä morsiamelle melko läheinen ihminen, joten ei kai se nyt niin vaikeaa olisi kysäistä asiasta. Yleistä on, että morsian kuitenkin antaa listan kaasolle polttareihin kutsuttavista ihmisistä. Ei minun kaasoni ainakaan voisi millään tietää ketä kaikkia haluan sinne, hän kun on lapsuudenystäväni ja asuu eri paikkakunnalla kuin minä. Ihan hyvin morsian siis voisi viattomasti kysäistä, että milloinkas haluat listaa polttareihin kutsuttavista ihmisistä. Eiköhän kaaso siinä vaiheessa älähdä jos ei ole polttareita ajatellut järjestää. Ja jos ei suostu niitä järjestämään niin kyllä muutkin ystävät ne voivat järjestää. Minä siis ainakin alkaisin pari kuukautta ennen häitä kysellä hienovaraisesti asiasta jos kyselyä polttarivieraista ei kuuluisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vanha ketju, mutta kirjoitanpa nyt kuitenkin tänne kun asia on itsellekin ajankohtainen. Eli, minullakin on ollut sellainen käsitys, että yksi kaason ja bestmanin tärkeimmistä tehtävistä on juuri polttareiden järjestäminen, ellei morsian/sulhanen ole sitä nimenomaan kieltänyt. Ja olen ajatellut että tämä on jonkinasteinen itsestäänselvyys, mutta eipä se näköjään kaikille olekaan niin itsestäänselvää.

Minulla on sellainen tilanne, että pelkään pahoin etten tule saamaan polttareita. Kaasoni kyllä pyysi nimilistan, ketä haluaisin polttareihin ja kyseli vähän että minkätyyppiset haluaisin yms. mutta tästä huolimatta minulla on tunne, ettei polttareita kuitenkaan ole tulossa. Tässä ei enää kovin montaa viikonloppua ole ennen häitä, ja minulla kun on pieni lapsi ja olen usein viikonloppuisin töissä, niin voi olla ettei sopivaa ajankohtaa ole löytynyt. Lisäksi lähes kaikki ystäväni asuvat eri paikkakunnilla, joten on aika mahdotonta saada porukkaa kasaan. Ja lisäksi, kun ilmoitin kaasolleni sulhasen polttareiden ajankohdan, jotta ne eivät sitten sattuisi samalle viikonlopulle minun mahdollisten polttareideni kanssa, hän vain sanoi, että no, katotaan nyt saadaanko sulle mitään järjestettyä, että älä nyt kauheesti oota mitään ettei tarvi pettyä. Tuon kommentin jälkeen olen ollut ihan varma, ettei polttareita tule. Mutta katsotaan nyt... Joka tapauksessa olen kyllä pettynyt jos kaaso ei tosiaan ole järjestänyt mitään, en siis odota mitään suureellista, ja voitaisiin sitten olla ja tehdä jotain kivaa vaikka kaksistaan, jos muuta porukkaa ei ole saatu haalittua paikalle. Toivotaan parasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vicsu: Vaikka et saisikaan polttareita, niin älä masennu! Ystäväsi on varmasti yrittänyt parhaansa, kun on nimilistaakin sinulta vähän tiedustellut. Myös illan istuminen pikkuporukalla voi olla ikimuistoista, ainakin erilaista kuin joku kaupungilla rymyäminen naamiaisasussa.

Tai sitten sun kaaso on todella hyvä näyttelijä, ja oikeasti sulle on tulossa jotain siistiä ;)! U never know..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

moikka, mites te jotka pelkäsitte pahinta polttareiden suhteen, tuliko teille poltarit? eli miten kävi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No sain kuin sainkin polttarit sittenkin, vaikka todellakin ajattelin, ettei sellaisia tule. Hyvin olivat onnistuneet pitämään asian minulta salassa :) Ja kivat oli polttarit, oli piknikkiä, ratsastusta, meikkiopastusta, tehtäviä/rasteja kaupungilla, ravintolassa käytiin syömässä... ja sitten tietysti baari-ilta, joka kyllä hieman "kuivui kokoon" porukkaan iskeneen väsymyksen takia. Polttaripäivä oli todella helteinen, joten ympäri kaupunkia ramppaaminen koko päivän siinä kuumuudessa vei vähän voimia. Kaasolleni ja minulle molemmille tuli aika kova päänsärky iltaa kohti, joten kaaso ei lähtenyt enää baariin ollenkaan, eikä sinne lopulta itseni lisäksi lähtenyt kuin kaksi kaveria, emmekä mekään sitten jaksaneet riekkua aamuun asti, joten hyvissä ajoin lähdimme kotiin.

Mutta kiva päivä oli, minut haettiin kaiken lisäksi töistä, olivat senkin saaneet juonittua työnantajan kanssa :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika vähäiseltä näyttää minunkin viimeisten neitihetkien juhlinta. Häät on viikon kuluttua lauantaina - eli 8 tai 7 päivän päästä - eikä mitään ole odotettavissa. Multa kyllä kysyttiin polttarivieraslista ja jotain toiveita välttämättömyyksiksi tai välttämättä poisjätettäviksi jutuiksi.

Tässä vain ei mulla ole enää aikaa irrota oikein mihinkään juhlimisiin. Lupasin tehdä yhdelle kaasoista juhlapuvun ja omakin puku vielä, öh, vaiheessa. Ne on tärkeämpiä saada valmiiksi kun vaihtoehtoja niille ei ole. Ja viimeiset naimattomat hetkeni vietän keittiössä, kakkuja tehden...

Olin yhdelle kaasoistani itse kaasona ja järjestin omalta kannalta aika kalliit polttarit. Olisin toivonut edes jotakin itselleni järjestettävän.

Eli mies siis varaili mulle jalkahoidon ja ravintolaillallisen tänään. Oli oikein kivaa, käytiin vielä kuuntelemassa jazzin ensisävelet yhdessä kapakassa. Ei se kuitenkaan ole sama, oman sulhasen kanssa viettää viimeistäedellisiä neitihetkiä :girl_sigh:

Harmittaa! :girl_cray:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin olen sitä mieltä että polttarit kuuluvat tähän prosessiin jollei morsian/sulhanen niitä kiellä. :) Itse kun pyysin ystäväni kaasoiksi niin ekaksi kuulin heidän suusta "ihanaa,tottakai tulen" ja toinen oli "jee päästään järkkää kunnon polttarit" :-X Ja kovasti ne jo touhuaa ja suunnittelee hyvissä ajoin :girl_haha: Kyselleet toiveita ja mitä en tahtois polttareissa olevan..nimilistan oon toimittanut yhteystietoineen yms.. Kyllä minulle on tärkeää ystävien kanssa viettää ihana ilta vielä kun olen neiti :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin miehen kanssa poikkeusihmiset. Pidettiin keskenämme polttarit ja ihan kivaa oli :grin: .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

minua myös vähän jännittää miten polttareiden kanssa. Minulla kolme kaasoa joista yksi asuu eri paikkakunnalla ja kukaan heistä ei ole oikein ystävä keskenään (kaikki minulle todella rakkaita). Kaikki ovat kyllä tuumanneet jotain minulle polttareista mutta eivät keskenään mitään suunnittele.. Ainakaan ei ole puhelinnumeroita kukaan toisiltaan kaivanneet:D:D Olen itse todella johtajahenkinen ja tartun yleensä härkää sarvista jos muut eivät sitä tee, sen vuoksi on todella vaikeaa vain olla ja odottaa että ehkä ne polttarit on ehkä ei. Jos olisin itse kaaso olisin jo tehnyt jotain polttariohjelman eteen.. Se olisi vasta typerää jos pitäisi omat polttarit järjestää "tulkaa juhlimaan minua.." :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuukausi aikaa häihin. Tiedän, ettei polttareita tule. Kaaso olisi mielellään järjestänyt vaikka mitä mutta muut kaverit asuvat eri puolilla Suomea, eikä heillä ole ylimääräistä rahaa. Lähinnä olisin toivonut perinteistä morsiussaunaa, se saattaa vielä toteutuakin, tosin kahdestaan kaason kanssa. Ajattelin, että ekana naimisiin menijänä meidän kaveripiiristä ihmiset olisivat olleet riemuissaan järkkäämässä mutta ymmärrän toki realiteetit. Harmittaa se silti. Tärkeintä on kuitenkin, että kaverit pääsisivät tulemaan häihin. Juhlitaan sitten siellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itselleni en polttareita saa. Nyt on enää kaksi viikkoa häihin ja kaasoni on sen ilmoittanut ettei järjestä mulle polttareita. No kaipa sen nyt kestää kun kaasoni on rv30 joten ei varmaan huvita edes hillua missään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitä mieltä; jos ei ole nimennyt itselleen kaasoa, kannattaako siinä tapauksessa olettaa, että saa polttarit?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ehkä vihjailisin/varmistelisin parhaille kavereille tai siskoille, että toivon polttareita. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään