Jump to content
Naimisiin.info

Kauneusvinkit


Guest inajuii

Recommended Posts

Hiphei! Ajattelin laittaa silkinpehmeän ihoni salaisuuden kiertoon, ainekset löytyy taatusti joka kodista! :)n. 2 dl sokeria ja oliiviöljyä sekoitetaan astiassa sopivan öljyiseksi mössöksi ja ei muuta kun sen kanssa suihkuun hieromaan koko kroppa seoksella!! Kuivat ja karheat jalat ja kädet yms. saa kunnolla kyytiä! Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :D Jossakin naistenlehdessä törmäsin vastaavanlaiseen ohjeeseen mutta siinä käytettiin sokerin sijasta suolaa mitä en alkuunkaan ymmärrä?! Ei tartte kuin pieni haava olla niin suola kirvelee pirusti! (kokeiltu sitäkin siis on) Tää joka naisen kuorinta sopii myös todella hyvin ennen itseruskettavan laittoa tehtäväks, sokeri kuorii kuolleen ihosolukon pois ja oliiviöljy korjaa kuivia kohtia, ihonpinta on siis silkinpehmeä! Trust me! ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mitä (halpoja ja) hyviä konsteja teillä on, joilla hoitaa hipiää ja kuontaloa kotona?

Minä olin jo jonkin aikaa hämmästellyt sitä kahvinpuruja + suihkusaippuaa - ohjetta, kunnes tajusin, että siinä käytetään jo kahvinkeittimessä käyneitä kahvinpuruja :) En kuitenkaan tiedä suhteesta. Eli onko kahvia vain muutama hippu vai? Ja eikö se värjää ihoa?

Toinen melko tavallinen taitaa olla tuo hunajaa iholle saunassa. Siinä lienee parasta käyttää juoksevaa hunajaa vai? Oon huomannu kaupoissa saunahunajaa, mutta se näyttää aikas tönköltä. Mahtaisi mies säikähtää, kun näkis munt hunajaa naamassa saunassa. (Vai uskaltaako sitä kasvoille laittaa?)

Link to comment
Share on other sites

Guest Annaliina

Saunahunaja on aika tönkkö, mutta sulaa mukavasti kun sitä levitetään iholle. Ja päinvastoin...mies ei todellakaan säikähdä, kokeile vaikka :)

Hampaisiin olen käyttänyt mansikka- soodaseosta; valkaisee mukavasti. Kahvinpuruja laitetaan sen verran että se tuntuu kuorintavoiteelta; toinen vaihtoehto (oikein karheille paikoille) sokeri-hunajaseos, mutta sitä ei voi laittaa kasvoille. Kahvinpuruseosta voi ja se ei värjää. Jos ihon värissä on kirjavuutta, niin valkaisua voi kokeillä esim piimällä tai luonnojugurtilla. Jos luonnonjugurttiin sekoitat hunajaa, niin siitä tulee iholle vielä ravitsevampikin. Sekaiholle ja hiuksille  tietenkin kananmunanaamio, mutta sen aineen kans läträäminen on kyllä aika etovaa. :)

Siinä oli mitä äkkiseltään muistan :)

Link to comment
Share on other sites

Kaikki vähänkään allergiset: olkaa varovaisia hunajan kanssa! Laitoin yhtenä jouluna varmaan melkein 10 vuotta sitten saunassa kasvoilleni hunajanaamion (siis lähes pelkkää hunajaa, en muista oliko seassa muutakin). En tosiaankaan saanut silkinsileää ja ihanaa ihoa, vaan naama oli pienen hetken kuluttua punainen ja kutiseva. Sisältääkö tuo hunaja sitten esimerkiksi siitepölyä, en tiedä, mutta itse en ainakaan hunajaa enää päälleni sotke.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Minulla on kotona sekä suola- että sokerikuorintarakeet, molemmat kaupasta ostettuja. Kuivaihoisena en voi käyttää suolarakeita talvella, koska kirvely vie järjen. Sokerirakeet paitsi kostuttaa myös kuorii ihanasti, joten niitä kuivalle iholle talvella ja kesällä suolarakeita. Suolarakeet ovat huomattavasti kuorivampia kuin sokerirakeet.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

häät-lehdessä kesä/syksy 2006on simppeli kasvonaamio-ohje..voi kuullostaa erikoiselta,mutta ainakin mulla toimii..1kananmunankeltuainen 1teelusikallinen oliiviöljyä 2 teelusikallista nivea creme-rasvaa(muunkin merkkiset varmaan sopii..)15minuuttia kasvoilla..ja huuhtominen..pehmentää mukavasti ja aineetkin löytyy aika usean kotoa... ;)

Link to comment
Share on other sites

Jos huulet kovin on koppuraiset, niin ne voi kevyesti kuoria kostutetulla sokeripalalla (tai itse kun en paloja muuhunkaan tarvitse, niin otan käteen vaan lusikallisen sokeria, loraus vettä päälle ja huulille). Tämän jälkeen sipaise oliiviöljyä huuliin. Varmaan kelpaa pusutella (tietty sit kun se oliiviöljy on imeytynyt/pyyhitty pois.  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kokeilin eilen tuota sokeri-oliiviöljy -yhdistelmää saunassa. Ihana oli maata lauteilla kun mies hieroi tuolla selkää.. On tosi pehmoinen olo nyt! Suosittelen kokeilemaan. Tosin sitä öljyä en kaikkea saanut pestyä pois, mutta ehkä hyvä niin. Sitä ei jäänyt niin paljon että olisi sotkenut, mutta sen verran kuitenkin jäi pintaan että sai rauhassa hoitaa ihoa ;) Imeytyi pikkuhiljaa. (tai siis luulen että imeytyi...)

Link to comment
Share on other sites

Tarkoitatko Nanna83 nesteturvotusta? Saat sen parhaiten poistettua nesteenpoistoon tarkoitetulla Antisaltilla (löydät tuotteen mm. luontaistuotekaupoista). Tuote ei toimi päivässä eikä kahdessa vaan tarvitset useamman päivän.

Jos tarkoitat turvotusta massussa, niin siihen auttaa veden runsas nauttiminen, kuidut ja luumut (..vesi vanhin voitehista..)

Jos sinulla tarkoitus on estää turvotusta, niin vältä suolan käyttöä tai sellaiset hiilarit, joka keräytyy ja tukkii massun (mm. vaalea leipä, pasta, pulla jne..)

Ja tietty muista liikkua ja kunnolla hiki pintaan.

Tsemppiä!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Mä olen kuullut, että ananas poistaa nestettä. Olenkin ajatellut siinä häitä edeltävänä päivänä ja hääaamuna nauttia erityisen paljon ananasakäämää!  ;D

mä oon kuullut ton saman jutun ja mulla se ei ainakaan toimi vaikka tasaseen tahtiin vedän ananasta ihan hirveitäkin määriä... :-[

Link to comment
Share on other sites

Mä en kyllä itse lähtisi mihinkään nesteenpoistoon juuri ennen häitä, mieluummin olen sitten ihan kunnolla nesteytetty ja jaksan koko päivän :)

Turvotushan siis poistuu parhaiten juomalla vettä.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Milloin alatte kaunistautumaan suurta päivää varten? En tarkoita tässä tapauksessa laihdutusta mutta kaikkea sitä muuta joka edesauttaa kauneutta hääpäivänä? Tiedättekö tuotteita joiden nimeen vannoisitte? Kotikonsteja joilla kaunistua? Puhdistusohjelmia? Millä saada kasvojen iho hehkumaan? Kaikki apu tervetullutta!

Link to comment
Share on other sites

Viimeksi kun kävin kasvohoidossa, juttelin aiheesta kosmetologin kanssa. Hänen suosituksestaan aion mennä kuukautta ennen häitä ihonpuhdistukseen ja noin viikkoa ennen otan kestovärin ripsiin ja kulmiin. Muuta en sitten teekään kasvoille jokapäiväistä ihonhoitoa lukuunottamatta. Mulla on käytössä Dermalogica-sarja, josta tykkään tosi paljon. Aika tyyris mutta riittoisa ja sopii mun iholle loistavasti.

Muuta vartaloa aion kuoria ja rasvata ahkerasti ennen häitä. Hiukset värjäytän myös ennen häitä, pitänee kampaajan kanssa jutella, milloin on paras aika. Olis ihanaa käydä myös jalkahoidossa, mutta pitää miettiä venyykö budjetti siihen. Käsihoito ja kynsien lakkauskin olis ihana mutta todennäköisesti lakkaat itse kynnet.

Kaikkea sitä pitääkin miettiä yhtä päivää varten :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ma pitaydyn hyviksi havaituissa rutiineissa joita noudatan nyt haiden alla normaalia tarkemmin. Juon 2-3 litraa vetta paivassa, kuorin ihon kerran viikossa ja noin kerran kuussa pistan myos kosteuttavan naamion.

Lisaksi tarpeeksi unta, monipuolista ruokaa, rutkasti liikuntaa (etenkin joogalla on ihmeellinen vaikutus ihoon!!) ja saannollisia kasvohoitoja kolmen kuukauden valein.

Ennen h-hetkea kayn manikyyrissa, pedikyyrissa ja luultavasti viela hierojallakin.

Siinapa se.

Link to comment
Share on other sites

Nyt tulee ehkä vähän tylsää juttua, mutta minä aion ennen häitä

- syödä kalaa, sekä paljon vihanneksia ja hedelmiä

- jättää sokerit pois

- yrittää vähentää suolaa

- yrittää vähentää light-virvoitusjuomia (ne turvottaa mua :P )

- liikkua ulkona

- puhdistaa ihoa saunassa hikoilemalla B)

edellisenä viikkona aion

- juoda vettä runsaammin :P

...ja edellisenä päivänä aion

- käydä kunnon ulkolenkillä (hiihtää tmv.)

...sekä edellisenä iltana aion

- saunoa oikein kunnolla :lol: ja rentoutua vaikka mielileffojani katsellen :rolleyes:

En aio mennä kosmetologille, hierojalle tai manikyyriin. :blink:

Hierojalla olen tasan 1 kerran ollut elämäni aikana, enkä huomannut mitään eroa paitsi rahanmenon. Kosmetologilla olen ollut 3 kertaa, ja jokaisellä käynnillä halusivat puristella ihomatojani – se ei ole iholle hyvä asia. Saunominen, uni, ruokavalio ja liikunta on mulle "se juttu", kun ihosta puhutaan. Manikyyrissä olen ollut elämäni aikana tasan 1 kerran, heh.

Muokattu: , käyttäjä: rouvaksi09
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...