Jump to content
Naimisiin.info

Varoitus kaikille sivustolla liikkuvista huijareista!


Mölkky

Recommended Posts

Sain myöskin juuri samanlaisen puhelun.

Aamulla epäilyttävä mieshenkilö soitti tori.fi palstan hääpuvun myynti asioissa ja tiedusteli myynnissä olevaan hääpukuun liittyviä asioita, kylläkin kaikkia sellaisia joista oli jo maininta ilmoituksessa. Mies kuulosti n. 50-vuotiaalta ja ei lainkaan itse puvusta kiinnostuneelta vaan halusi ilmeisesti jotain ihan muuta. Hän soitti myös toisen kerran ja kyseli että niin, koska minä olisin kotona niin sitä sovitusaikaa voisi sopia.

Sanoin napakasti, että nyt ei sovi, ja että sitten sopii kun morsian itse haluaa tulla sovittamaan pukua.

 

Kuulin nyt jälkikäteen muidenkin palstalla ilmottaneiden saaneen samantyylisiä puheluita. Miestä kiinnosti mm. onko rintaliivit hääpuvun alla tarpeen, ja tarvitseeko hääpuvun alle laittaa lainkaan mitään alle. Niihin kysymyksiin totesin yksinkertaisesti että morsianhan sen itse päättää. Kun häneltä tivasin olisiko häät tulossa ja missä se morsian on, hän vaihtoi puheenaihetta/ kiersi asian. Löi luurin kiinni kun kysyin tuleeko morsian sovittamaan pukua.

 

Sairasta. Toivottavasti mahdollisimman moni lukee tätäkin ketjua ja jättää vastailematta tuolle soittajalle. Itse tein ilmoituksen palstan ylläpitäjälle, toivottavasti muutkin ilmoittavat asiasta eteenpäin.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 8 months later...
  • 4 months later...

Itselläni tuore ikävä muisto tästä mies soittelijasta! Myynti ilmoitus häämekosta torissa (Oulu) ja mies aloitti soittelun ensin ns. varovaisesti ja lyhyt sanaisesti, esim. " puoliso ehti juuri kyllä nyt lähteä töihin ja että palaa asiaan myöhemmin"!

Soitti sitten useampana päivänä ja oli asiallinen ja osasi esittää järkeen käypiä kysymyksiä, ja jossakin siinä paikkeilla myönsi että on pukua hankkimassa itselleen. Sovimme jo sovituspäivän ja tietty ehdin antaa osoitteeni.....jonka jälkeen alkoi tiheämpi soittelu ensin asiallisilla lisäkysymyksillä....ja sitten nakkas paksuja..." käytitkö puvun alla korsettia?! Oliko sukkanauhat, ihanasti istuu puku muodokkaalla vartalollasi, jne!!!" VAROKAA TÄTÄ HUIJARI MIESTÄ, joka soittelee ostaakseen hääpukua puolisolleen/itselleen!

Silloin alkoi hälykellot päässä soimaan ja ilmoitin asiasta vartiointiliikkeellemme sekä poliisille!

En tämän koettelemuksen jälkeen laita enää ikinä puhelinnumeroani ilmoituksiin ja olen erittäin tarkka annanko osoitettakaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...