Jump to content
Naimisiin.info

Onko muita, joiden häissä ei häävalssia?


Lokaneito

Recommended Posts

Me ei olla mitenkään kovia tanssimaan, eikä varsinkaan mitään valsseja tms.. On sitten mietitty, että musiikkia häihin toki tulee, mutta me ei haluttaisi mitään varsinaista häätansiia "esittää" . Loppuillasta sitten toki jonkusen hitaan varmaan yhdessä tanssimme, mutta voisiko tuon varsinaisen häätansiin siitä hääjuhlan alkupuolelta jättää raakasti pois..? Tulee vaan stressiä, jos kaikki olettavat ja odottavat sitä tanssia.. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me emme tanssi. Itse asiassa koko juhlassa ei ole tarkoitus tanssia lainkaan, koska ainoita tanssijoita olisi vanhempani ja ehkä serkkuni miehensä kanssa :D

Minusta se ei ole lainkaan välttämätöntä. Suorastaan inhoan sitä ajatustakin virnistelystä, että vieraat pääsisivät seuraamaan kuinka surkeasti tanssii pari, joka ei oikeasti osaa tanssia ja tanssista näkyy, että se tehdään jonkinasteisesta pakosta.

Link to comment
Share on other sites

Me emme tanssineet häävalssia :) . Se olisi tuntunut ihan pöhköltä kun emme ylipäätään tanssi koskaan mitään paritansseja niin miksi sitten hääpäivänäkään. Kaasoni toivotti simppelisti kaikki vieraat tanssilattialle kun bändi alkoi soittamaan ja sanoi, että varsinaista häävalssia ei ole. Ei tullut nupinaa - tanssilattia täyttyi välittömästi vieraista :) .

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

^Meillä sama.

Me ei tanssita eikä varmaan nojaillakkaan, edes loppuillasta. :rolleyes:

Tanssiminen on kyllä sallittua ja ollaan ohjelmaan jätetty kohta, jossa on tanssia/vapaata seurustelua. Eikä varmaan pelkoa ole etteikö porukkaa lattialle saisi, oma äiti kun sattuu tanssinohjaaja olemaan. :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Me ei tanssita eikä varmaan nojaillakkaan, edes loppuillasta.

Sama täällä, miehen toiveesta, mutta ei itsellänikään erityistä hinkua varsinkaan siihen valssiin ole. Musiikkia tulee (levyiltä) ja varmaan jotain pientä jammailua voi vieraat halutessaan harrastaa, mutta mitään perinteistä tanssimusiikkia ei ole tulossa.

Link to comment
Share on other sites

Ei tule valssia meille eikä muutakaan häätanssia. Häätanssi on ollut harkinnasta, mutta taivuttiin hääbiisin puolelle. Kumpikaan ei ole innostunut tanssimaan, varsinkaan sillai esityksenä muille. Vieraatkaan ei oikein ole tanssi-ihmisiä, joten kukaan tuskin jää kaipaamaan. Toiveissa siis olisi, että joku vieraista (alustavasti onkin puhetta yhden kanssa ollut) soittaisi valitsemallaan instrumentilla ennalta sovitun biisin ja se korvaisi häätanssin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei ollut yhtään valssia, sen sijaan oli häätanssi (Jimi Hendrixin Little Wing). Sen jälkeen bändi soitti muutaman iskelmätyyppisen biisin jota sukulaiset kävi tanssimassa ja sitten alkoikin ankara bilemusa. Toimi! Jotkut sukulaiset saattoivat vähän ihmetellä kun eivät päässeet valssaamaan mutta näkyi tuo bilemusa vetävän kaikki laittialle yhtälailla ja hauskaa oli!

Link to comment
Share on other sites

Ei tanssita. Sulho ei tanssi koskaan, ei askeltakaan, eikä varsinkaan ohjelmanumerona. Yhden suuren kädenväännön jo kävin asian tiimoilta äitini kanssa, koska hänen mielestään häävalssi kuuluu hääjuhlaan. Sanoin että kyse on meidän häistä ja meillä ei ole mitään velvollisuuksia toteuttaa mitään "hääjuhlaan kuuluvaa" omassa juhlassamme. Juhlasta tulee meidännäköisemme, musiikkia on ja muut saa tanssia kyllä jos haluavat ja saatanpa minäkin loppuillasta intoutua ;)

Link to comment
Share on other sites

Meidän häihin tulee bändi soittamaan, mutta me emme tanssi häävalssia, vaan jonkun muun kappaleen tahdissa notkutaan. Vaihtoehtona on Uniklubin Näiden tähtien alla tai Tauskin Sinä vain, tai joku muu. Ajatuksenani olisi, että meidän nojailun jälkeen bändi soittaa muutamat valssit jolloin häävieraat pääsevät tnassimaan, ja siitä sitten eteenpäin orkesterin tahdissa. Sulhanen ei osaa tanssi perinteisiä valsseja, humppaa jne, joten se täytyy jotenkin myös ilmoittaa juhlan alussa.

Meillä on muutenkin rennot häät, olen itse toista kertaa menossa naimisiin, enkä halua mitään "prinsessahäitä". Ikääkin on jo yli 30, sulholla yli40, joten yritetään tehdä näistä kahden aikuisen ihmisen hääjuhlat :P

Link to comment
Share on other sites

ei tule kyllä valssia missään muodossa meidän häihin. ei kun hetkonen, on tuossa pariisin kevään alkemisti-biisissä vissiin hiukan valssia :D eli sen verran valssia meillä. häätanssin musiikkina toimii marzi nymanin outo tyttö, saas nyt nähdä et miten meinataan sen tahdissa jammailla.. muutenkin musiikki on rokkia ja poppia, jokainen saa polkata niin kuin parhaaksi näkee. ei mitään tiukkistansseja. saa nähdä, miten jengi ottaa tanssilattian haltuun, toivottavasti hyvin :)

Muokattu: , käyttäjä: insku
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...