Jump to content
Naimisiin.info

Onko muita, joiden häissä ei häävalssia?


Lokaneito

Recommended Posts

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

meillekään ei tule häävalssia eikä mitään muutakaan tanssia, tämä sujuva yhteispäätös (tai no, minä ilmoitin asian napakasti, sulho kysyi eikö tule vai? ja huokaisi helpotuksesta ;) ).

musiikki sen sijaan soi taustalla (luultavasti cd:ltä), ja sen tahdissa saa mennä tanssimaan ken haluaa. morsmaikku epäilemättä löytyy tanssilattialta jammailemasta jossain vaiheessa iltaa, mutta sulhoa sinne ei saa kirveelläkään. (ei olla koskaan tanssittu mitään yhdessä, ei edes notkuttu baarissa hitaita).

Link to comment
Share on other sites

Ei taida tulla mitään häätanssia meille.

Äiti oli tästä kerrottaessa vähän myrtsinä, mutta onneksi isä komppasi, että hyvä kun teette niin kuin haluatte :)

En vain oikein näe syytä, miksi tanssia harrastamaton pari pistetään tanssimaan jotain valssia, jota eivät koskaan kuuntele muuten, ja vieraat tölläävät sujuuko se niiltä vai ei.

Ehkä sitten loppuillasta vähän nojaillaan toisiimme, mutta ei sitä tarvitse erikseen ohjelmanumeroina muiden katsella ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ei tule hääävalsseja meillekkään.

Järkytimme miehen mammaa edellisenä iltana, kun olimme sielä kaffettelemassa, ja mamma siinä sitten rupesi kertomaan, että miten hän on jo suunnitellut tanssijärjestyksen, kuka hakee ketäkin yms..

Miehen kanssa siinä sitten suureen ääneen, joo..meillehän ei ole tanssihäitä tulossa..

Ei edes häävalssia.

Mamma jäi vain suu auki katsomaan, mitä..eikö edes häävalssia...:o

en usko,että ymmärsi, meidän pointtia kun yritimme selittää,ettei ole meidän juttu..

Link to comment
Share on other sites

Meille ei tule valssia, eikä muutakaan tanssiesitystä tai vastaavaa! Emme sellaista muutenkaan harrasta, niin miksi sitä tunkea häihin? (muutama soittoesitys on tulossa, mutta nekin kahvituksen taustalle.. :))

Joraillaan sitten jatkoilla, kunhan sinne asti päästää, jos jaksetaan ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Me tanssitaan joko jokin hidas tai sitten ei mitään. Jos olette itse tanssineet hitaan tai nähneet sellaisia häitä, joissa näin on ollut, onko se ollut sellaista vaivautunutta nojailua vai oikeasti kaunis osa ohjelmaa?

En oikein tiedä, miten tämän tekisi. Meille tulee häihin rokkia soittava bändi, jolta mitään valsseja ei irtoa, mutta joku hidas biisi kyllä. Sitten taas emme ole sulhon kanssa tanssineet hitaitakaan juuri koskaan (ehkä 9 vuoden aikana kaksi kertaa). Häätanssin jättäminen kokonaan poiskin tuntuu jotenkin väärältä. Noh, ehkä asia selkenee, kun saamme bändiltä biisilistaa, mitä heillä on hallussa - olisiko jotain "meidän biisiä".

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
Meille ei tule valssia eikä mitään muutakaan häätanssia. Menemme vihkimisen jälkeen ravintolaan syömään vieraiden kanssa (=molempien perheet) ja that's it, sinne ei kaivata mitään kummempaa ohjelmaa. :)

Just näin mekin teemme. Syömme kuitenkin kabinetissa, jossa ei ole muita ihmisiä. Toivottavasti äiti ei keksi mitään levytanssi-ideaa ruokailun yhteyteen kehitellä... Emme tosiaan tanssi koskaan missään, (vaikka kuinka pyytäisin).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ei tule meillekään häävalssia, vaikka äitini viimeksi tänään puhelimessa mankui jotain omiaan. Häistämme tulee pienet, maksimissaan n. 30 henkilöä itsemme mukaanlukien ja menemme vihkimisen jälkeen tasokkaaseen ravintolaan syömään. Muutenkin ohjelmaa aika niukanlaisesti, uskomme hyvän ruoan ja vapaan seurustelun riittävän näin pienissä kekkereissä. Puheita tulee pari ja ajattelin itse jonkin runon lausua. Musiikkia soitamme cd:ltä, eli ehkä lopuksi teoriassa voisimme tanssia jonkin nojailubiisin, mutta en tiedä. Tod. näk. ei sitäkään.

Minä olen meistä kahdesta se tanssija, harrastanut vuosia (tosin nykytanssia, joskin myös valssit, jenkat jne. luonnistuvat). En silti koe, että haluaisin vetää jotain humppavalssia häissäni enkä jaksa sellaista ajattelutapaa, että valssin PITÄÄ olla osa häitä. Enemmän olen tuon nykytanssin ystävä. Sulhoni on ressukka aika onneton tanssija, eli hänelle helpompaa, kun teemme näin. :girl_haha::-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Näillä näkymin ei ole tulossa häävalssia eikä muutakaan tanssia. Vähän harmi, mutta mies ei moisesta pahemmin välitä. Omat sukulaiseni eivät myöskään ole kiinnostuneita tanssimisesta, miehen sukulaisista en tiedä. Juhlatilakin on sen verran pieni, ettei siellä oikein mahtuisi tanssimaan. Meille on tulossa siis pienet häät, joissa ruokaillaan ja seurustellaan, ei bändiä.

Huom. Itsekään en edes osaa tanssia mutta olisin kyllä valmis opettelemaan eikä sen nyt tarvitsisi niin täydellisesti sujuakaan, pääasia että pääsisi vähän pyörähtelemään jossain nurkassa edes! girl_wink.gif

Muokattu: , käyttäjä: Viljariina
Link to comment
Share on other sites

Ei ole meidän tyyppistä. Ei häävalssia/häätanssia tai ylipäätänsä tanssia - jätetään se niille jotka tykkää.

Perinteisiä häävalsseja (akselin ja elinan, se myrskyluodon maijasta jne) on kyllä upeita, mutta..

Meille kyllä lauletaan kahden upeaäänisen laulajan voimin häälaulu, mutta se vaan istua tai seistä töröttäen kuunnellaan :)

Jos joku vieraista sitten tanssii pöydällä jatkoilla (jos sellaisia tulee) niin se on sitten hänen/heidän asiansa :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...