Ihanat kaasot!


Annine

Recommended Posts

  • 3 months later...
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest jessyper

Mullakin on maailman ihanimmat kaasot. Kun valitsee ihmisiä, jotka on tuntenut 20-25 vuotta, niin tuskin pettymyksiä voisikaan tulla. Kaksi kaasoa, joista toinen eri paikkakunnalla ja toinen eri maassa, ovat tehneet juuri sitä mitä toivoinkin. Ei liikaa hössötystä, mutta muistavat aina ottaa esiin asioita joita en ikinä itse olisi tajunnut. Polttarit olivat huikeat ja epäilemättä hääpäiväkin sujuu täydellisesti. Suunnittelen jo innolla kaasojen palkitsemista. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minunkin täytyy myöntää, että kaasoni on ollut alusta lähtien korvaamaton näissä järjestelyissä.

Häneltä on tullut erittäin hyviä ideoita ja hän on myös osallistunut kaikkeen juhlapaikan etsimisestä lähtien. Lupasipa jopa seisoa käsillään ja tarvittaessa toistaa tämän "ohjelmanumeron" lukuisia kertoja jos varsinaisessa tilaisuudessa iskee hiljainen hetki. Bestmanin tulee sitten kuulemma jongleerata käsillä seisovan kaason vierellä :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Kaaso lupautui kaasoksi viime viikonloppuna. Häät ovat vasta 2011, mutta illan mittaan hän sanoi mm. ettei jaksa odottaa että saa järjestää minulle polttarit, ja ilmoitti että hän voi sitten toimia seremoniamestarina! Ja ihan pyytämättä! Seremoniamestarista olinkin jo hiukka ehtinyt stressata, että kuka siihen suostuu, vaikka olinkin hieman aavistellut tämä kaaso saattaisi innostua :)

Ihana kaaso!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Guest pampulakorva

Ketju on ihana ja kuinmyös KAASONI :girl_haha:

Minulla on kaksi erittäin hyvää ystävääni kaasoina, jotka molemmat aivan huipputyyppejä!!!

Toinen heistä lupautui kaasokseni jo reilu vuosi sitten ja hän onkin "BOSSkaaso"!

Jo sen vuoksi että hän nauttii ja rakastaa järjestellä asioita (tai näin ainakin kuvittelen kun hommat hoituu suitsait sukkelaan...) Kun tuli puheeksi puhe/ puheet häissämme, hän kertoi jo suunnitelleen mitä puhuu, IHANAA! Meillä on juhlissa myös hääohjelmaa leikkejä yms. joista minä en tiedä mitään, ovat kaasoni vastuulla ja hyvä niin :girl_smile: itsellä on tässä kaikkea muutakin järjestettävää... Hän kysyi kyllä haluanko kuulla mitä on luvassa, mutta tietenkään en! Luotan häneen 100% niin hääohjelman tiimoilta kun polttareidenkin suhteen, jotka ovat vasta tulossa... :girl_wink: hui! On upeaa kun ympärillä on ihminen joka hoitaa asioita ja hän tietää ja tuntee tyylini ja jolle voin kertoa jos jokin asia painaa, eli kaikki on siis paremmin kun loistavasti jo tässä vaiheessa !!!

Toinen kaaso on mukana henkisenä tukena :flirt:

:girl_drink1: polttareita odotellessa...

saati sitten häitä :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Guest pampulakorva
Minun kaaso on kyllä kanssa ollu aivan ihana...mitenhän se onkin jaksanut kuunnella mun hössötystä nää kuukaudet kun en osaa oikeen muusta puhuakkaan ku häistä :girl_impossible: ja hössöilen vaan menemään melkeinpä koko ajan. Joulun ajan sentään maltoin olla rauhassa...

Mulla myös samahomma :o

Kaikki ajatukset, puheet, teot yms. yms. pyörii häiden ympärillä ja välillä tuntuu että hittolainen KAASO jää ihan lman kuuntelevaa korvaa... No mutta hän on yhtä tohkeissaan kun itse morsian niin eipä kait tuo haittaa :girl_haha:

(myös hänen häitään odotellessa...)

Link to comment
Share on other sites

Minulla kans on aivan ihanat kaasot :girl_in_love: Niin rakkaita molemmat! Toinen on serkkuni ja toinen ystävä. Serkkukaaso sano et alottaa työt vasta meidän häiden jälkeen et voi häitä edeltävällä viikolla autella mua :girl_smile: Molemmat on tosi hyvin mukana ja jaksavat kuunnella kun soitan :girl_haha: Mulla nimittäin kans sama homma ku pampulakorvalla ja afroditalla etten muista osaa puhua kaa kun häistä :girl_impossible: Mut onneks löysin täältä samalla paikkakunnalla asuvan morsiamen niin jospa muitten korvat vähän säilys :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Mullakin on maailman ihanimmat kaasot! Jaksavat kiinnostua mun häähössötyksistä vaikka aikaa on vielä paljon! Järjestävät mullepolttarit ja ovat jo kyselleet mitä haluaisin ja mistä en tykkää, eli tiedän saavani todellakin mun näköisen päivän! Ovat tarjonneet apuaan kaikkiin järjestelyihin, mutta aion jakaa heille mahdollisimman tehtäviä että pystyvät itsekkin nauttimaan meidän häistä. Olen todella kiitollinen heistä <3

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mulla on kaksi hyvää ystävääni kaasoina ja ei olis valinta paremmin voinu mennä! :D Toinen teki päättötyönsä hääsuunnitelufirmasta eli sillä riittää ideoita tooooosi paljon ja intoa hössöttää. Toinen kaasoistani on taas aivan loistava ideoimaan esim. tarjoiluita ja pieniä yksityiskohtia ja sanoo reilusti mielipiteensä, joka on todella hyvä asia. Olen enemmänkuin tyytyväinen kaasovalintoihini. :)

Link to comment
Share on other sites

Meidän hääsuunnittelut ovat ihan alkutekijöissään ja häitä tanssitaankin vasta reilun kahden vuoden päästä. Pikkusiskoni ja kaksi ystävääni, jotka ovat miulle kuin siskoja, ovat lupautuneet kaasoikseni enkä voisi olla onnellisempi asiasta. Siskoni pelasti päiväni kertomalla tekevänsä power point -esityksiä ideoistaan ja pitävänsä ne miulle tilaisuuden tullen kunnon presentaationa. Nauroin ihan älyttömästi, ihana toinen :girl_haha:

Eiköhän näiden kaasojen kanssa saada melko kiva hääjuhla aikaiseksi!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pakko tulla taas hehkuttamaan. Ihanan morsiameni lisäksi kaaso on ollut suurin tukeni näissä hääjärjestelyissä. Tärkeintä on se, että hän on puhelimen päässä, jos tarvitsen. Lisäksi hän on ottanut ison tehtävän hoitaakseen järjestäessään minulle polttarit. Edes aikataulusähläykset eivät ole saaneet häntä hermostumaan, mistä olen tosi kiitollinen. (Jouduin siis yllättäen töihin parina häitä edeltävänä viikonloppuna ja oli pakko ilmoittaa, että morsio ei silloin pääse itse paikalle. En siis tiedä polttariajankohtaa vielä.)

Kirjoittelin jo tuossa aikaisemmin, mutta edelleen vain olen todella kiitollinen superkaasostani ja hyvästä tuuristani. Koen, että tämä kaikki on jotenkin lähentänyt meitä entisestään ja uskon, että kaasokin kokee tämän positiivisena asiana. Muiden kauhujuttuja lukiessa tämä korostuu entisestään.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Minulta löytyy kaksi ihanaa kaasoa :-X

Ensimmäisen kaason olen tuntenut esikoulusta alkaen. Hän on ennenkin hoitanut kaason tehtäviä, joten tietää jo miten tämä homma toimii. Hänestä on ollut paljon apua. Alkuun hän kyseli minulta monia asioita häihin liittyen, joita en ollut osannut vielä edes ajatella. Kiitos hänelle siitä. Hän myös varasi minulle kampaajan ja meikkaajan kun en oikein tiennyt mistä kannattaisi varata.

Toisen kaason olen tuntenut vasta kaksi vuotta, mutta lyhyessä ajassa hänestä on tullut minulle hyvä ystävä. Hän asuu vähän kauempana, mutta auttaa silti parhaansa mukaan. Hänen kanssaa väkersin kutsukortit muutama viikko sitten :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Minun on pakko tulla hehkuttamaan ihania, rakkaita kaasojani jo nyt, vaikka häihin on aikaa vielä reilu vuosi! Kaikki kolme tyttöä ovat niin ihanan innostuneita ja haluavat aidosti auttaa häiden valmisteluissa. Tehtävät ovat jo nyt jakautuneet todella hyvin tasan, sillä kaikki tykkäävät eri asioista. Yksi on jo suunnitellut ohjelmaa, polttareita ja juontoa, toinen on miettinyt, millaiset hääkakut leipoo ja mitä koristeita voisi askarrella, kolmas puolestaan on suunnitellut häitä edeltävää hemmottelua minulle morsiamelle ja ajatellut musikaalisena soittavansa häissä jotakin :-X

Link to comment
Share on other sites

Pakko se on minunkin tulla hehkuttamaan omaa kaasoani. Hän on paras ystäväni, ollaan tunnettu pikkutytöstä asti ja vaikka elämä onkin vienyt meidät eri puolille maata, läheinen yhteys on säilynyt etäisyydestä huolimatta :-X Kaasona hän on aivan loistava, varsinkin kun on itse jo käynyt tämän hääprosessin läpi niin tietää paljon sellaista, mitä ei itse välttämättä tulisi ajatelleeksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Nostetaas tätä ja samalla on kehaistava että voi että mulla on parhaat kaasot <3 Kovin rutistus on toki vielä edessä mutta kovin innokkaana ovat olleet mukana ja auliisti kuunnelleet häähöpinöitäni.En varmasti tästä kaikesta selviäisi ilman kaasojeni apua ja tukea,onneksi ovat järjen ääninä silloin kun itsellä meinaa mopo karata ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Omat kaasoni järjestivät minulle tänä aamuna pienen yllätyksen. Tänään on siis tasan vuosi aikaa hääpäiväämme. Aamulla klo 8 ovikello soi ja oven takaa paljastui toinen kaasoistani kukkakimpun ja kortin kera. "Olkoon nyt alkava vuosi täynnä ilonpirskahduksia, yllätyksiä, hemmottelua ja onnenkyyneleitä!"

Minulla on maailman parhaimmat kaasot ja ystävät! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Mulla on ihana kaaso ja ihanat ystävät auttamassa. En halua että kaasolle tulee mitään kaameaa tehtävälistaa, tärkeimmät on polttarit ja pieni auttaminen. :girl_dance:    Kaaso oli ihana kun sille passas että säilytän hääpukua niiden kotona. Ja mulle on tosi tärkeää kun selvästi kaasoa ja ystäviä kiinnostaa meidän häät. Ja ihana kaaso lupas semmosen ihanan morsiussaunan häitä edeltävänä iltana tai polttareissa. Mä rakastan saunaa :grin:   Ja ne "taiat" on kivoja.     Oon kyllä onnekas kun on nuin ihanat ystävät!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...