Jump to content
Naimisiin.info

rekvisiittaa


virginiaw

Recommended Posts

Heippa,

antakaahan vinkkejä, mitä sateenkaarevaa olette häihinne löytäneet ja keksineet?

Mistä sateenkaarihömppää ja muuta rekvisiittaa? Ei-hetero-kakunkoriste? Sateenkaatidrinksutikut?

Link to comment
Share on other sites

Kyseisestä kaupasta tosiaan löytyy kaikenlaista kivaa, myös lahjaideoita (kuten hers&hers -nimikoituja pyyheitä jne.) Oisttain kauppa näyttäisi muuttaneen eri osoitteeseen.http://www.gayweddings.com/, toisin en aivan tajunnu, mikä näiden ero/yhteys oli.

Link to comment
Share on other sites

täältäkin löytyy koriste jossa on kaksi naista ja toinen jossa on kaksi miestä. :) eli ihan suomalaiset sivut. sitten jossain myydään ihan yksitellen erilaisia naisia ja miehiä niin saa sitte valita vähän oman näkösenkin. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli vaimon muovailema kakkukoriste. Marsipaani ihan tavallisesta ruokakaupasta ja mielikuvitusta peliin. Muutamaa väriä löytyy ja voihan sitä värjätäkin. Jos ei luovuus riitä (kuten ei itselläni olisi riittänyt), kannattanee kysäistä kondiittoreilta ennen kuin tilaa kalliilla jenkkiläisiä muovihirvityksiä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä oli heterohäissä kakunkoristeena Muumipeikko ja Niiskuneiti. Niitä ostaessa katselin pieniä muovisia lelueläimiä. Niistä voisi saada tosi hauskan, vaikka kumpikin valitsee eläimen johon kokee samaistuvansa.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

meidän häihimme ei tule mitään sateenkaarevaa, koska emme kumpikaan tykkää mistään sateenkaarijutuista. kakun koriste esittää toivottavasti meitä kahta (puolisoni ystävä kondiittorina tekee sen), mutta muuten mennään "tavallisella ja perinteisellä" linjalla niin, että mistään muusta kuin hääparista ei huomaa, että kyseessä ovat jotkin muut kuin nainen+mies -parin häät.

Link to comment
Share on other sites

Sama meillä... itseasiassa ei tullut mieleenkään että niinkin voisin /tahtoisi tehdä. Nooh... tietysti se. että teemaväri on jotain pinkki/aniliini/lila, niin voihan siitä löyhästi tehdä johtopäätöksiä ..noh, hääparista sen erottaa meilläkin. Ei juuri muusta.

Kakun koristeeksi tilasin meille kaksi kruunua. Vähän niinkuin että kaksi päivän kuningatarta/prinsessaa :D

JOs sateenkaarifiilistä haluaa, se linee aika helppoa yhdistelemällä vaan värejä. Meille tulee ilmapalloja.. voisihan niistäkin ajatella että kokoaa sateenkaaren värit.

Link to comment
Share on other sites

myöskään meille ei tullut edes mieleen laittaa mitään sateenkaarijuttuja häihimme, ja kun luin tämän keskustelun ja kerroin tästä puolisolleni, niin nyrpistimme molemmat nenäämme sateenkariajatukselle... en muutenkaan tykkää mistään sateenkaarijutuista enkä halua sateenkaarilla tuoda esille seksuaalista suuntautumistani (vaikka tuskin sitä heterot välttämättä edes "tajuais"...), niin en halua tehdä sitä myöskään häissäni. häämme ovat ensisijassa meidän häät, eivät lesbohäät.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meilläkään ei ole sateenkaarevaa rekvisiittaa, johtuen pääasiallisesti siitä, että juhlat pidetään meillä kotona ja meillä on käytössä kodin omat värit ja niihin sateenkaarivärit ei sopisi. Itse olen hulluna kaikkiin sateenkaarijuttuihin pukeutumisessa (joku raja siinäkin), mutta sisustuksessa niin monta väriä on mielestäni levotonta ja ihan-pian-virallistettu-vaimo saisi varmaan päänsäryn moisesta värikirjosta kotonamme :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
ei mitään sateenkaarevaa, mutta meidän kakunkoristeemme tulee olemaan me kaksi kirkkoveneessä istumassa. :girl_haha:

Hahahhaa! :girl_haha: Loistava idea! Tosin meillä sukulaiset varmaan saisivat sydänkohtauksen kaikki vuorollaan, jos tajuaisivat tuon vitsin. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Tuu-tikki, millaisia reaktioita teidän kirkkovene herätti? :D

Meille ei taida tulla mitään rekvisiittaa, edes kakun päälle, paitsi pöytiin kynttilät. Meidän juhlapaikka on sinällään niin täynnä kaikkea kasvia, väriä, roinaa... ettei sinne sekaan mahdu enää muuta. :P

Link to comment
Share on other sites

no se ei näyttänyt niin kirkkoveneeltä, että kukaan sitä olisi tajunnut (tai sitten kukaan ei vain sanonut mitään... :D ), mutta sai kovasti kehuja kun oli niin hieno. :) se oli kondiittoriystävämme tekemä ja näimme sen itsekin ensimmäisen kerran vasta mennessämme kakkua leikkaamaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Juu ei mittään sateenkaari "hömppää" vaan meidän näköistä ja oloista. Mielestäni meidän ei seksuaalista suuntautumista tarvitse korostaa millään erikoisella, koska kaikki paikalle tulevat sen tietävät muutenkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Juu ei meille myöskään mitään sateenkaari hömppää. Kauniit häät pitäisi olla tulossa. tarkoitus ei ole myöskään vaikuttaa mitenkään heteroilta, vaan meiltä itseltämme.

Mutta sitä kakunkoristetta olen miettinyt, mutta nuo jenkkiversiot on niin rumia ettei tulis mieleenkään laittaa niitä syötävien kakkujen päälle.. Eikä mitkään eläimet meitä oikein kuvasta.

Mitäköhän siihen kakun päälle keksisi. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Ehkä vähän myöhässä vastaus, mutta kuitenkin!

Meille ei alkuun tullu mieleen edes tehdä mitään sateenkaarikoristeluja tai mitään, vaan ollaan haluttu molemmat tummaa (=mustaa ja siihen jotain tehostevärejä, ehkä verenpunaista/myrkynvihreää?), kun ollaan molemmat sellaisia synkistelijöitä välillä ja tyyliltämme ehkä enemmän metallihenkisiä. (: Tumma siis sopii meille hyvin ja siitä tykätään ja ehdottomasti se luo meille itsellemme paljon enemmän viihtyvyyttä juhlaan, kuin valkoinen ja kimallus. :D Ei siis sillä tietenkään, että valkoinen ja kimallus olisi rumaa, päinvastoin. Mä itse tykkään joskus hyvinkin paljon katsella kaikkia valkoinen-vaaleansininen-kimallusyhdistelmiä, koska tykkään jäästä tosi paljon, mutta ehdottomasti meidän juhliin sopii paremmin tumma.

Ehkä jos omiin häihimme sateenkaariteemaa laitettaisiin, tehtäisiin se siten, että mustat pöytäliinat ja sitten esim. kynttilät erivärisinä, koska siitä tummasta ei luovuta. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...