Millainen hääauto? kuvia!


meimei

Recommended Posts

  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tässä tuleva hääautomme :-X taxin otamme siis, mutta saamme juuri sellaisen minkä haluammekin, ja kohtuu halvalla verrattuna vuokrahintoihin. Ja kuskiongelmakin hoituu. SUOSITTELEN :) Muutamissa häissä olen ollut, joissa käytetty samalla lailla taxin palvelua...ja siis kuvun saa aina pyytää katolta pois, ja koristellakin saa. Omaa päivääni odotellen :girl_in_love:

post-36524-0-10321500-1334221422_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Guest Taru Kuotisaho

Hei

Meillä on punainen Mustang -65 jota voimme lainata kuskin kera hääautoksi. Voitte tarkemmin kysyä numerosta 0405729313 Jounilta, Auto sijaitseeTurussa. Lisäksi on myös valkoinen Mustang -66, jota on vasta tehty ja todennäköisesti kesäksi kunnossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli vaan ihan musta taksi (taksikupu ja mittari oli otettu pois), koska se oli helpoin ja halvin keino päästä kirkolle ja kirkolta juhlapaikalle. Ei koristeltu mitenkään. En edes muista minkä merkkinen, mutta joko Bemari, Mersu tai Audi, koska ko. firmalla on vain noita :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille tulee toivottavasti Buick Skylark :girl_in_love: toivottavasti saamme sen. Mies on myös ehdottanut rekkaa, kun sellaista työkseen ajelee, mutta ehkä ei. :rolleyes:

Metsään meni suunnitelmat.. :girl_sigh: Noh, nyt meille on tulossa tooodella korkea lava Ford, mieheke on 190cm pitkä ja pää on konepellin korkeudella.. Saas nähdä kuin pääsen kyytiin korkkareineni ja mekkoineni.. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee punainen kupla avoauto,jossa on toki myös rättikatto, joka suojaa kyllä,jos sataa vettä. Tuttavapiiristä löytyi tuo hääauto, joten ei jouduttu kauheasti vaivaa sen suhteen onneksi näkemään. Eka mietimme omaa autoamma toyotaa, mutta se olisi ollut liian tavallinen hääautoksi,joten olemme todella tyytyväisiä kuplaan molemmat. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...