Sign in to follow this  
Followers 0
NorthernLight

Millaisessa huoneessa olette viettäneet hääyön?

22 posts in this topic

Siinäpä se kysymys tulikin. :) Eli täytyykö hotellihuoneen (jos siis hotelliin menee) olla sviitti tai muuten paremmin varusteltu huone vai kelpaako tavallinen? Onko hää- tai muun vapaa-ajan paketin valitseminen ainoa oikea vaihtoehto vai onko tavallinen hotelliyö peruspalveluilla riittävä? Eikös aamupalan tms voi tilata huoneeseen ihan kuka tahansa?

Paljon kysymyksiä. Mietin asiaa lähinnä siltä kannalta, että kun siellä huoneessa ollaan vain muutamia tunteja, niin onko sillä loppujen lopuksi kauheasti väliä millainen se on? Mukava tietysti, mutta tarvitaanko hemmottelupakettia yms kylkiäiseksi tunnelmaa luomaan tai jostain muusta syystä? Olisi kiva lukea kokemuksia ja ajatuksia.

Ollaan sulhasen kanssa tätä asiaa hieman pohdittu. Olen selvittänyt millaisia vaihtoehtoja meillä on, mutta vielä on soittamatta hotellit läpi ja selvittämättä, mitä eri paketit ihan tarkalleen pitävät sisällään. Muutaman päivän häämatkalle on tarkoitus lähteä vasta hieman myöhemmin ja se on mielestämme oleellisempi aika panostaa hotellihuoneen ja palveluiden herkkuihin. Eihän siinä yhdessä yössä kovin monista herkuista ehdi saamaan mitään irti, joten maksaako silloin turhasta? Miten te olette tehneet?

Saa siirtää toiseen osioon, jos tämä ei ole paras mahdollinen paikka. :)

Edited by NorthernLight

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä hääyö vasta tulossa (ensi viikonloppuna), mutta vastailen silti. Me emme nähneet hääpakettia/sviittiä meille tarpeellisena, vaan meillä on leveällä parivuoteella varustettu normaali huone (superior) Simonkentän Scandicissa.

Otamme omaa shampanjaa mukaan, joten hääpaketin kuohuva olisi ollut ylimääräinen. Poreammetta/saunaa emme kaipaa vaan leveä sänky tärkein :) Ja oma rauha... Kotona kolme lasta, joten ihana olla rauhassa. Tuonne saimme myöhäisen huoneen luovutuksen ja aamupala luvattiin huoneeseen (pieni lisämaksu).

Hääpaketeissa on usein ruusun lehtiä ym romanttista mukana. Meille ei tärkeää.

Sviitissä tulee oltua muutenkin työmatkoilla tms. joten meille tavallinen huone on hyvin riittävä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meilla on ihana huone Kämpissa ja itse asiassa otimme sen kahdeksi yoksi - itse haapaivan paatteeksi lahdemme viela bilettamaan virkeimpien vieraidemme kanssa joten itse haayo jaanee aika lyhyeksi... jonka takia ajattelimme, etta on ihanaa sitten seuraavana aamuna nukkua vahan pidempaan, tilata jattiaamiainen kuplivineen huoneeseen ja lisaksi sielta saa tilata myos hierontoja yms huoneeseen. Yhteinen hemmottelupaiva siis, oletettavasti rankan haapaivan jalkeen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee olemaan superior-huone eli vähän isompi kuin normihuone ja parvekkeella varustettu. Sviittiä ei koettu tarpeelliseksi, mutta on se kuitenkin kiva olla jossain muualla kuin kotona :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli varattuna hotellihuone 3 yöksi Klaus K:sta (päästiin rauhoittumaan ennen häitä ja niiden jälkeen) ja sen vuoksi otimmekin ison kulmahuoneen. Pieni huone olisi saattanut käydä ahdistamaan ja hääpäivänä huoneessamme pukeutui paljon avustajia joten tila ei ollut yhtään pahitteeksi.

mitään erityistä hääpakettia emme halunneet vaan veimme itse kuohujuomat ja herkut. Aamupalan nautimme hotellin ravintolassa, joka oli ihanan hiljainen varsinkin viikonloppuaamuina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hihii, eilen varasin hääyöpaikan! :girl_smile:

Huone on superior-huone, eli hieman isompi ja "parempi" kuin normaali huone. Lisäksi huoneessa on sauna ja parveke (josta tosin ei talviaikaan niin paljon iloa ole...)! Otettiin kahdeksi yöksi, kuin eka yö jää juhlien takia aika lyhyeksi. Saa rauhassa seuraavan päivän viettää kahden kesken, käydä syömässä hyvin, ja nautiskella toisistaan. Eikä ole mitään pakettia, ihan normaali varaus. Tosin ilmoitin hotellille lisätietona, että kyseessä on kaksi ensimmäistä yötämme avioparina.. :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me päädyimme "normaaliin" huoneeseen. Olemme yötä samassa hotellissa kuin vieraamme ja tämän hotellin sviitti tai junior sviitti eivät vaikuttaneet kolmekertaisen kustannuksen arvoisilta.

Matkustelemme myös aika paljon, joten hotelliyö ei ole mikään one-in-a-lifetime. Mielummin panostan säästyneet rahat seuraavan matkan hotelliin kuin yhteenkään Helsingin hotelliin.

Aamiainen kuuluu hintaan. Syömme vieraiden kanssa alakerrassa, aamiainen vuoteessa jääköön toiseen aamuun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli sviitti hääyöpaketilla. Ajateltiin ensin vähän hienompaa huonetta vain mutta hintaero oli lopulta niin pieni superior-huoneen ja sviitin välillä että oli sama ottaa. Saimme yöllä kuoharia huoneeseen, runsaan aamupalan huoneeseen ja myöhäisen huoneenluovutuksen.

Aamupalan huoneeseen ja kuoharia saa kai mihin tahansa huoneeseen että sillä ei niin ole väliä sitten missä huonetyypissä on. Minusta oleellisinta oli tuo myöhäinen huoneenluovutus. Siksi otettiin hääyöpaketti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli sviitti poreammeella ja olen tyytyväinen: tuskin sellaisessa tulee vietettyä öitä kovinkaan usein. :)

Hääsviitin hyvä bonus oli myöhäinen luovutusaika eli klo 15, tosi hieno juttu että sai nukkua rauhassa aamulla!

Edited by auria

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me päädyimme pitkän pohdinnan jälkeen ihan tavalliseen hotellihuoneeseen. Vaihtoehtoina olivat ensin superior huone, sitten yöpyminen kotona ja lopulta tavallinen hotellihuone.

Lähdemme heti sunnuntaiaamuna häämatkalle, joten hotellissa ei varmaan montaa tuntia ehditä olemaan. Siksi tuntui turhalta maksaa montaa satasta hienosta huoneesta. Toisaalta kotiinkin tuntui hieman arkiselta tulla, etenkin kun aamulla pitäisi vielä pedata sänky, viedä roskat jne..

Näin päädyimme perushotelliin ja perushotellihuoneeseen, joka on lähellä sekä juhlapaikkaa että lentokenttää. Panostamme hienosta huoneesta säästyneet rahat sitten häämatkalle, jossa meillä on parempi huone ja siellä odottamassa kori, jossa on kuohuviiniä ym.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varasimme miehen kanssa GLO-hotellista deluxe-huoneen, eli vähän parempaa kaliberia, mutta ei mitään hääyöpakettia siis. Varaus oli sössitty hotellilla mutta se johti hyviin asioihin, eli saimmekin DreamSuiten samaan hintaan, ja se oli upea!!! Oli todella maksetun rahan arvoista, tyylikäs sisustus ja todella ihanat puitteet. Hintaan kuului myös sisäänpääsy Kämp Day Spahan. Suosittelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tulee ihan normihuone. Alunperin metsästin sviittiä tai edes jotain spesiaalihuonetta, mutta sitten alkoi tuntua siltä että maksaisin ihan turhaan ylimääräistä. Emme kaipaa esim. toista huonetta, saunaa, parveketta tai värillistä suihkua.. mistään herkkukoreista nyt puhumattakaan. :D Kylpyamme olisi kiva, mutta ei välttämätön. Tavallinen tilava, viihtyisä huone parisängyllä piisaa meille. Aamiaisen varmaan tilaamme huoneeseen, ja mahdollisesti otetaan myöhäisempi check out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samoin! Tavallinen hotellihuone on aivan riittävä myös meille. Mielummin panostan häämatkaan, vaikka hääyö on toki mukava viettää muualla kuin kotona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me todennäköisesti vietetään hääyö maailman parhaimmassa paikassa eli omassa sängyssä! Kumpikin meistä on työn puolesta ja muutenkin nähnyt niin paljon perushuoneita ja vähän parempiakin että sviitti pitäisi olla jos hotelliin menisimme. Ja se taas tuntuu rahan tuhlaukselta, ottaen huomioon huoneessa käytetyn ajan ja oman makuuhuoneen ihanuuden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me vietimme hääyön ihan tavallisessa hotellihuoneessa. Häämatkalla yövyimme sitten vähän hienommissa huoneissa kuin normaaleilla matkoillamme :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me päädymme luultavasti myös aivan tavalliseen hotellihuoneeseen. Pääasia on päästä rauhoittumaan kaksin hääpäivän jälkeen. :) Häämatka on luvassa muutama päivä hääpäivän jälkeen, joten panostamme mieluummin siihen kuin hääyön viettopaikkaan. Luultavasti olemme niin väsyneitä jännittävän ja ihanan hääpäivän jälkeen, että hotellihuoneessa kaadumme vain nukkumaan sylikkäin... :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän huone tulee olemaan superior. Sviitissä olisi ollut erikseen oleskeluhuone ja aavistuksen isompi parisänky. Meille riittää se yksi huone ja parisänky. Ja ilman mitään morsiuspakettia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli ihan tavallinen huone Jyväskylän Scandicissa. Silti huoneessa odotti punaisia ruusuja ja sydämen muotoinen geisha suklaarasia. Ja luovuttaa saatiin klo. 14. Oli parisänky ja kylpyamme. Aamupala syötiin alakerran ravintolassa, missä kaikki muutkin. Kaverin veljen kautta saatiin superhalvalla, 45€/yö.

En nähnyt mitään järkeä maksaa sviitistä n. 10 kertaa enemmän. Kun ei siellä tosissaan kauaa kerennyt olemaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ei olla vielä päätetty mennäänkö lainkaan hotelliin, mutta jos mennään, niin tavallinen huone on ihan riittävän luksusta meille, kun ei olla vielä kertaakaan oltu yhdessä hotellissa. :) Ei siellä kuitenkaan ehdi niin kauaa olemaan edes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on Superior-huone saunalla varattuna. Mukaan otamme omat kuplivamme, joten hääpakettia emme nähneet tarpeelliseksi. Luksusta on se oma rauha kaiken hulinan jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te, jotka aiotte ottaa omat kuohut mukaan, yksi kysymys: otatteko sitten jotain viilennysvempeleitä mukaan kanssa? Mä itse kun mietiskelin tuota vaihtoehtoa, torppasin sen aivan samantien siksi, että en tosiaan ala yöllä tai aamulla juomaan jotain taskulämmintä Veuvea. :) Huoneissahan ei mitään jääkaappeja yleensä koskaan ole, eikä minibaarinkaan käyttäminen riittävästi kuohuviiniä viilennä. Otetaan siispä omat luksussuklaat jostain Stockmannilta mukaan, mutta kuohuviinit saapukoot raikkaan kuplivina huonepalvelun kautta. :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Woodwoman, olemme joskus aikaisemmin hankkineet viinicoolerin. Tässä samantyylinen:http://www.kokkiman.com/imageprinter/productpics/4879picture1Upload_534_450_.jpg

Toimii yllättävän hyvin ja on ainakin tähän asti pitänyt juoman kylmänä. Suosittelen kaikille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0