Jump to content
Naimisiin.info

Pidätkö kihlan sormessa häissäsi?


Kainuli

Recommended Posts

  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aivan takuulla pidän kihlani sormessa häissäni, sillä vihkisormukseni on teetetty kihlaan täysin sopivaksi. Vihki on myös malliltaan sellainen, että sitä ei voi käyttää yksin, koska on muuten aivan oudon näköinen koloineen, johon kihla on tarkoitettu meneväksi :D

Link to comment
Share on other sites

Pidän kyllä kihlan häissä ja siitä eteenpäinkin vas. nimettömässä. Vaikka sormus on semmoinen yksinkertainen "tavallinen" kihlasormus, päätin jo aikoinaan sen ostohetkellä, että haluan sen rinnalle samantyylisen yksinkertaisen vihkirinkulan, ei mitään Kauniit&Rohkeat- tyylistä nyrkinkokoista murikkaa.. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

En muista olenko tähän vastannut, mutta kyllä. Kihla kyllä siirtyi ennen seremoniaa oikean käden nimettömään. Ei nimittäin mahdu vihkin viereen (liian korkea).

Link to comment
Share on other sites

Kyllä pidän kihlan sormessa häissä ja siitä eteenpäin. Vihkisormus on ostettu kihlaan sopivaksi ja ovat kokonaisuus :girl_smile:

Näin itsekin ajattelin.

Link to comment
Share on other sites

Tietysti. Kihla- ja vihkisormus on hankittu niin, että ne sopivat hyvin yhteen. Aion häiden jälkeen käyttääkin molempia aina yhdessä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Onko tosiaan näin että kihlat pidetään sormessa..?:o

Jotenkin olen aina elänyt siinä uskossa että vihkisormus pujotetaan tyhjään sormeen ja kihla laitetaan takaisin sormeen sitten häiden jälkeen, eli että kihla odottelisi sen yhden päivän muualla. Siis jos sem ylipäätään haluaa takaisin sormeen.

Itselle oli itsestäänselvyys että tyhjään sormeen vihkisormus, mutta eipä ole enää.. hmmm...

Ja aion siis pitää molempia sormessa tottakai. Jotenkin olen vain ymmärtänyt että kirkkoon mennään sormet paljaina.

Edit.

Kysyin mieheltäni että miten hänen mielestään, oonko ilman kihlaa vai en. Hänen mielestään kirkossa ilman, vihkimisen jälkeen voin sen sitten sormeeni sujauttaa heti. :)

Muokattu: , käyttäjä: Flik
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olen kanssa miettinyt tota kirkkossa kihlasormuksen käyttämistä. Mutta jos muutkin ovat pitäneet, niin sitten itekin "uskallan" :) Vihkisormus on ostettu niin, että sopii kihlan kanssa yhteen ja näyttää paremmalta, kun molemmat ovat sormessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ajattelin siirtää kihlasormuksen oikeaan nimettömään vihkimisen ajaksi, jotta kirkossa vihkisormus pujotetaan "tyhjään" sormeen. Kirkko-osuuden jälkeen siirtänen kuitenkin kihlasormuksen vihkin "päälle", ovat näet kuin luotuja toisilleen, sormuksetkin. :girl_pinkglassesf:

Link to comment
Share on other sites

Kyllä pidän, sillä kihla ja vihki on harkittu ja yhteensopiva kokonaisuus. Ja häiden aikaan on kihla ollut neljä vuotta sormessani, en edes raaskisi jättää "luottoystävääni" kotiin ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ilman muuta kihlasormus pysyy sormessa. Sitä varten se on hankittukin, että sitä pidetään eikä miksikään väliaikaiseksi rinkulaksi vihkiä odotellessa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

En pidä, sillä en tule jatkossakaan pitämään kihla- ja vihkisormusta samassa kädessä, vaan siirrän kihlan oikeaan käteen. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Sama juttu kuin edellisellä. :) En aio pitää kihla- ja vihkisormustsa samassa kädessä, vaan siirrän kihlan oikeaan käteen. Vihki on niin leveä että menee kahdesta sormuksesta. Ja kihla on niin tavanomainen että se näyttäisi pöljältä vihkisormuksen vieressä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...