Jump to content
Naimisiin.info

Kutsukorttien kustannukset


Katjuskainen

Recommended Posts

Meillä upposi Sinelliin n. 90e! Tosin siinä nyt on kamaa myös pöytäkortteja varten ja esim. narua jää varmasti kiitoskorttejakin varten, mutta silti... Huhhahhei ja rommia pullo! Käsittämätöntä...

Ostimme siis seuraavat kamat:

-kaksi pakettia mustaa A4 kartonkia 20kpl per paketti

-yksi paketti harmaata marmoroitua pakettia, 50kpl per paketti

-kolme pakettia burgundinpunaisia kirjekuoria, 10kpl per paketti

-yksi setti tuputustyynyjä

-yksi pieni purkki hopeista akryylimaalia

-yksi rulla burgundinpunaista/mustaa nauhaa

-kaksi rullaa teippiliimaa

-yksi leima

-yksi leimatyyny

-yksi hopeinen geelikynä

Tähän päälle vielä erikoistilauksena teetetyt sablunat 45e (joita kyllä tullaan käyttämään muissakin yhteyksissä).

Kutsuja lähtee siis 25kpl. Hinnasta puuttuu vielä postimerkit.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä näin...

Kirjekuoret alennuksesta; 0,70€/ 20kpl eli 0,035€

Kuoriin tarrat; paketissa 2,50€/ 12kpl eli 0,20€

Käsintehty paperi 0,50€/ kpl

Kutsu- tarra 0,16€/ kpl

Sormus- tarra 0,10€/ kpl

Koriste- lehti 0,15€/ kpl

Postimerkki 0,70€ kallein koko kutsussa

Yhteensä siis 1.85€

Link to comment
Share on other sites

Mä tilasin jenkeistä ihanat kutsut valmiina ja kutsu(satiininauhat)+kuori+vastauskortti(voi käyttää kiitos korttina)+kuori jäivät maksamaan 60senttiä koko setti! Järkytyin kun suomen hinnat ovat aika kalliit verrattuna tuohon.

Link to comment
Share on other sites

Meillä :

kirjekuoret 60kpl 25€

kutsutarvikkeet 60€

postimerkit 60 kpl 42€

yht : 127€

ja kutsuja lähetettiin 58 kpl

eli yhden kutsun hinnaksi tuli noin 2,45€

Muokattu: , käyttäjä: Ansuliini
Link to comment
Share on other sites

Kutsun hinnaksi tuli postimerkkeineen 2,87 €/kutsu, yhteensä kutsuja 72 kpl. Mukana esim. kaverille ostettu mustekasetti 20 €. Materiaaleja jäi jonkin verran yli, mutta koska kaikki tämä raha on käytetty kutsujen saattamiseksi valmiiksi, jyvitän ne kutsuihin.

Voi pojat, mikä urakka! Jos omalle työlle laskisi hinnan vaikka työnantajan maksaman liksan mukaan, niin sitten kyllä päästäisiin helposti 10 euron paremmalle puolelle per kutsu. Jos nyt saisi päättää, hankkisin valmiit kutsut.

Link to comment
Share on other sites

- Kortit 50 kpl 95,50 eur eli alle 2 eur per kipale

- Kuoret 15 eur

- Postikulut 34 eur

- Menut ja ohjelmat 40 eur

- Plaseerauskortit 6,5 eur (vain kartonkilaput?)

- Plaseerauskartat 8 eur

Nämä yhteensä 199 euroa. Sinellistä kun ostaa, niin askartelukamppeista saa Cityshopparilla hyvän alennuksen -> lopulliset kulut koko hässäkästä noin 160 eur eli alkuperäisistä suunnitelmistani poiketen askartelu kutsuu :rolleyes: .

Kortit, menut ja ohjelmat suunnittelin valmiisiin korttipohjiin. Kanteen tarra ("kutsu" yms) ja alaosaan koristekuultopaperi-liuska & kortin reunaan koristeleikkaus kuvioleikkurilla. Sisälehti helmiäispaperia, kiinnitys 2-puol. teipillä ja hopeanyörillä. Siinäpä se.

Link to comment
Share on other sites

Mä tilasin jenkeistä ihanat kutsut valmiina ja kutsu(satiininauhat)+kuori+vastauskortti(voi käyttää kiitos korttina)+kuori jäivät maksamaan 60senttiä koko setti! Järkytyin kun suomen hinnat ovat aika kalliit verrattuna tuohon.

Hei Kataliina,

Vinkkaisitko vielä nettikauppiaasi nimen?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

hei.Tilasin painettuna kutsu kortit now and forewer sivustoilta ja makso potikuluineen+kuorineen 107€/60kpl.ei minusta paljoa ja olenkin tilannut koko sarjan samaa.

itselläni ei ole ollut aikaa väkerää(+eikä hermoja) omia.ja siellä on paljon nättejä.

Link to comment
Share on other sites

Tein kutsukortit InDesignillä (taitto-ohjelma) ja painatin ne lähimmässä painopaikassa värillisiksi A5-korteiksi. Yhden kortin kustannukset olivat jotain 40 senttiä, joten halpaa oli ja silti tuli hienot. Kortissa oli mm. kuva morsiamesta ja sulhasesta pusuttelemassa järven rannalla. Tosi monet ovat kehuneet korttia hienoksi, kun ei ollut suinkaan sellainen tavanomainen kutsukortti. Eli onnistunut oli, vaikka kustannukset olivat mitättömät.

Link to comment
Share on other sites

Itse kuvittelin, että ehdottmasti itse teen ja näin säästää. Loppujen lopuksi kun katsoin suurinpiirtein haluamaani mallia ja siihen tarvittavia tarvikkeita ja vertasin sitä valmiiseen, niin hintaero ei ole iso. Tietenkin aikaa säästyy mutta toisaalta voishan se olla ihan kivaakin kutsuja tehdä. Aika näyttää, kumpaan päädymme mutta tällä hetkellä valmiit voittavat mennen tullen ja niissä hinnaksi tulisi noin kolme euroa kortti plus postimerkit.

Link to comment
Share on other sites

Mä en uskalla edes laskea. Ei varmaan niin hirveästi tule silloin hintaa, jos lasken vain käytetyt materiaalit, mutta jos lasken mukaan kaikki kutsukorttien tekoa varten OSTETUT tarvikkeet, hinnasta tulee aivan järjetön (siis varmaan jotain 10e/kortti)!

Me oltaisiin varmasti päästy halvemmalla, jos oltaisiin vain painatettu, mutta tehtiin kuitenkin itse ja hyvä niin. Oli se ihan hauskaakin.

Muokattu: , käyttäjä: klompje
Link to comment
Share on other sites

Askartelin 32 kutsua, joihin tuli musta kartonki A4, päälle oranssi tylli ja siihen liimattu 6 cm x 8cm kartongin pala, joka leikattu kuviosaksilla. Kartongin palan päälle tuli vielä kultainen sormustarra. A4 taitettiin kahtia vakaa suunnassa, ja sen sisään tulostinpaperille tulostettu kutsu. Vasemmalla sivulla meidän häätanssin sanat sekä sitten varsinainen kutsu oikealla puolella. Tämä kiinnitettiin kultalangalla (niin ettei siis päässyt putoamaan)

Hintaa tuli

A4 kartongit 12,80 €

A3 kartongit 1,60 €

Tylli (kangaskaupasta) 4 €

Tulostinpaperin tarjosi miehen työpaikka ;)

Kultalankaa oli iso rullo varastossa vuodelta nakki

Sormustarrat 3,50 €

Kirjekuoret, joista jäi ylimääräisiä 5,20€

Postmerkit 22,40€

Ja sitten ostin kätevän valokuvien liimaamiseen tarkoitetun rollerin, 4,50€, josta riittää muuhunkin askarteluun. Oli kätevä ja nopea laittaa kutsut kokoon, kun ei tarvinnu tuhria liiman kanssa! Suosittelen. Ainoastaan tyllin liimaamiseen tarvittiin hieman enemmän tuota tavaraa, että pysyi kartongissa kiinni

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meidän itse tehtyjen kutsujen kappale hinta 2€ sis.:

- paperi 0,7€

- kuori 0,4€

- strassit 2kpl 0,2€

- 1.lk.n postimerkki 0,7€

Tästä puuttuu tulostimen musteen osuus.

Muokattu: , käyttäjä: Basilica
Link to comment
Share on other sites

Meillä kutsuja tehtiin 90 kpl. Kutsun kannessa oli meidän kuva, tilattiin Ifolorista.

Kutsujen kannet (sisälsi kuoret) 75€

Sisäsivut 22,5€

Kutsu-tarrat 4€

Nauha löytyi kotoa (rippijuhlistani jäänyt)

Postimerkit 60€

Eli yhteensä 161,5€, josta kutsun hinnaksi tuli sitten 1,8€.

Link to comment
Share on other sites

Ohoh, olen iloinen, että en alkanut askartelemaan! Sain kaiken eli kutsut ja kirjekuoret, paikkakortit, menut ja ohjelmat tuttavahintaan 120e. Graafinen puoli oli häälahjaa. Kutsuja oli reilusti ja jäi ylikin, noin 90 ja paikkakortit ja ohjelmat tulee kaikille 109 vieraalle. Kannatti näköjään tämä valinta.

Muokattu: , käyttäjä: salza08
Link to comment
Share on other sites

Tilattiin kutsut Calligraphelta ja laskettiin, että kaikkiaan kutsut, painatukset, kuoret, lisälehtinen sekä sinetti tulee maksamaan 105 kutsulle noin 400 euroa. Syy miksi hinta nousee noin kalliiksi on se, että joudumme painattamaan kutsuja kolmella kielellä, joten jokaisesta kielestä tulee omat painatusmaksut. Lisäksi tulostamme lisälehtisen mulperipaperille (vai mitä nyt onkaan, joka myöskin maksaa jo itsessään). Hintaan ei kuulu vielä postituskulut. Kutsut ovat todella tyylikkäät, joten tyytyväisiä ollaan :)

Muokattu: , käyttäjä: A340
Link to comment
Share on other sites

Itse tehden n. 1,45 €/kutsu (sis. postimaksun). Ostin kerralla tarvikkeet myös kiitoskortteihin, paikkakortteihin, ohjelmiin, menuihin ja hääautoon. Yhteensä askarteluun on mennyt 50 €.

Link to comment
Share on other sites

Käytännössä reilun korttipohjan + kuoren verran. Muut tarvikkeet kun olivat värillistä kopiopaperia, leimasin oli lainassa ja pikkasen meni kohohilettä. Tietty omaa aikaansa ei voi hinnoitella ;) Eli varmasti max. 70 senttiä/kutsu. Tarkkaa hintaa on vaikea arvioida, kun ostin samalla kiitoskortti tarvikkeet ja niissä maksoi akvarellipaperi. Mutta kumpiakin tulee noin 50 kpl ja oisko menny noin 40€

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Me tilattiin kutsut NowandForeveristä, 6kpl ja maksoi 66€. Todella hienot ja tyylikkäät. Aika tyyriit, mutta ei hermot kestänyt. Alunperin piti tehdä itse nuo kuusi kutsua, mutta askarteluliikkeessä sai ravata pitkin viikkoa ja etsiä kaikenlaista ja sitten se päätös vielä, miten tehdään vai tehdäänkö näin. Kutsujä tuli vain 6, koska menemme ulkomailla naimisiin ja vain perheenjäsenet kutsuttiin. Hääjuhla on noin kuukaisi vihkimisestä ja sinne kutsut teetetään Ifolorista. 10 kutsua maksoi muistaakseni 9€ ja risat. Mitään menuja ja ohjelmalehtisiä meille ei tule. Eiköhän pitopalveluju tarjoiltavien nimet+dieetit merkitse. Ohjelmaa meillä ei ole, koska kyseessä on kahvihäät. Puheita saa kuka tahansa pitää, mutta mitää leikkejä ei tule. Hääkarkitkin teetetään.

Link to comment
Share on other sites

Meillä päädyttiin itse tehtyihin kutsuihin, koska now and foreveriltä olisi tullut 4kertaa kalliimmaksi. Nyt hinta on 1€ kappale/ 80 yhteensä tehdään.

Pakusu kartonkin

välilehti kiiltopaperia

kahdenväriset nauhat

kirjekuoret

painatus tulee tädiltä häälahjana

postimerkkejä ei ole vielä hinnassa, kun emme tiedä kuinka monta kutsua saamme annettu ihan henk.kohtaisesti. Mutta nykyään saa niin vähän postia, että tekisi mieli lähettää kyllä kaikki postitse.

Link to comment
Share on other sites

Me tilattiin kahdet erilaiset kutsut (siis kaksi tilaisuutta tulossa) ja kruunun kurssin vuoksi Ruotsin Now and Foreveristä (www.romance.se). Tulivat maksamaan yhteensä 23kpl + 30kpl kirjekuorineen sen 2000 kruunua (1e on about 15kruunua).

Laskettiin että sellaiset kortit saatiin, joita ei olisi kyetty yhtä tyylikkäänä askartelemaan ja valmiiksi painettuna ei tarvitse nähdä enempää vaivaakaan niiden eteen. Kyllä tuon verran olisi saanut tuhlattua myös itse tehtyihin kortteihin kun en tosiaan omista mitään kuviosaksia tai teippikoneita.

Link to comment
Share on other sites

Meillä itsetehdyille kutsuille (yht. 30 kpl) hintaa tuli n. 3,30 eur/kpl + postimerkit. Menu/ohjelmakortit (yht. 66 kpl) ovat n. 0,60 eur/kpl ja pöytäkarttaan meni n. 2 eur.

Nämä ei vielä sisällä tulostukseen käytettävää mustetta (eikä kaikkia virheostoja... :D).

Postimerkkeineen rahaa näihin on mennyt yhteensä siis noin 165 euroa...

Teettäminen tuskin olisi ollut kovin paljon kalliimpaa, mutta askartelu itsessään on mukavaa puuhaa!

Link to comment
Share on other sites

Tähän mennessä vasta materiaalit ostettu, joten jotain kuluja saattaa vielä tulla. Ei kuitenkaan pitäisi muuta kuin korkeintaan koristenauha kutsujen reunaan, jos näyttää siltä, että halutaan laittaa sellainen.

Mustaa kartonkia, 10e

Hopeanvärinen maali, 3e

Ponnekaasu, 7,50e

Maaliruisku n. 20e

Sapluuna tehdään vanhasta piirtoheitinkalvosta, joten ei kustannuksia siitä. Sisäsivu tehdään luultavasti värjäämällä tavallista tulostuspaperia vesiväreillä, joten ei varsinaisia kustannuksia siitäkään.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä itse kutsun hinta oli 23 senttiä + kuori 10 senttiä ja postimerkki 80 senttiä, yht. siis 1,13/kutsu :) (tosin 36:sta annettiin aika monta suoraan käteen... Joten vähän säästöä niistäkin).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kutsuihin kului n. 1,5€/kpl. Tilattiin erikseen, kun 100 kutsun (kutsuttuja n. 190) tekeminen käsin olis vienyt mun hermot ihan totaalisesti. Tietty olis voinut nakittaa miehen askertelemaan, mutta ties mitä siitäkin olis seurannut... :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...