Katjuskainen

Kutsukorttien kustannukset

200 viestiä aiheessa

En ole laskenut paljonko yksi kutsu tulee maksamaan, mutta tarvikkeisiin meni muutama euro päälle satasen. Kutsuja pitäisi tehdä 53kpl ja lisäksi on muutama ylimääräinen pahvi ja muita tarvikkeita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tapetti 20 euroo liima 5 euroo ja postimerkit n.60x0,70euroo... paperit tulostetaan ilmaseks yliopistollla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse tein, vaikka käden taidot on nolla. :D

 

Korttimateriaaleihin (sisältää kirjekuoret) meni yhteensä 50 euroa. (Käytin hyväkseni häämessuilta saatua -20%-kuponkia.)

Tähän päälle korttiaskartelu"kurssi" (eli 1½ tunnin suunnittelu- ja askartelutuokio liikkeessä) 20 euroa. 

Yhteensä siis 70 euroa. Kutsuja tehtiin 50, eli yhden kutsun hinnaksi tuli 1,40 euroa. Tähän toki postikulut päälle, mutta nehän tulisivat joka tapauksessa oli kyseessä teetetty tai itse tehty kortti.

 

Paperituotteita jäi vielä sen verran, että niistä saa hyvin myös paikkakortit ja leimasimesta riittää paikkakorttien lisäksi myös kiitoskortteihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä askarreltiin viikonloppuna harjoituskutsu ja eilen kävin ostamassa loput tarvikkeet. Kaikkiaan kustannuksia tuli 120 € 40:lle kutsulle. Joitain tarvikkeita jää hieman yli ja niitä voi käyttää esim menu/ohjelmakorttien askarteluun. Ja esimerkiksi leimasimilla on käyttöä niin näissä juhlissa kuin varmaan joskus myöhemminkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suunnittelin itse photarilla, kun InDesignia ei ole kotikoneella, Save the Date -kortit. 35 korttia tulee maksamaan noin 30 euroa. Ne on siis kaksipuoleiset ja neliväripainatus. Hintaa nosti se, että kortti on neliskanttinen eikä esim. perus A5-kokoa. Tulee ainakin juuri meidän näköiset ja vajaa euro kaksipuoleisesta kortista ei ole musta paha hinta. No kirjekuoret ja postimerkit tulee siihen päälle toki.

 

Kutsut tulee suunnilleen samalla kaavalla, joten hinta pysynee samoissa lukemissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse suunniteltiin kortit ja painatettiin läheisessä painossa. 65 korttia maksoi reilun 50 €. Lisäksi pari timanttitarraa, niin kutsut maksoivat n 1 € / kpl. Päälle tietysti kirjekuori ja postimerkki.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän kutsujen kustannukset olivat lopulta noin 25 euroa, sisältäen korttipohjan ja kirjekuoren, sisälehden, liiman, kuitusilkin ja kannen koristeet. Tämän lisäksi toki maksaa kutsujen postitus, joka kustantaa 40e (50 kutsua, a 0,80e). Korttien hintaan en ole laskenut tulostimen mustetta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mies teki kutsukortit photarilla: kaksipuolinen neliväripainatus kartongille, leikkaus epästandardiin kokoon sekä nuuttaus. Tilasimme 45 kappaletta ja helsinkiläinen painotalo veloitti työstä 74 euroa sisältäen alvin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä myös suunnittelin kutsut ja tein itse:

Noin postikorttikokoinen kutsu ja A5 taitettuna hääinfo. Molemmat tulostettiin paksuhkolle helmiäispintaiselle paperille (250g/m2) kylläkin yksipuoleisena ja mustavalkoisena. Mielestäni tuli arvokas ja juhlava. 80kpl molempia maksoi painossa yhteensä 80e. Lisäksi tulee kuoret ja liimaan kortteihin vielä pienen rusetin, niitä tilasin netistä n. 5e/150kpl. Leikkasin myös kutsun alareunan pitsikuvioleikkurilla, joka maksoi n. 20e mutta sitä oon käyttäny melkein kaikkeen hääaskarteluun, kyltteihin, paikkakortteihin jne.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osan tulostin koululla ilmaiseksi kertyneillä tulostustilin rahoilla hintaan kuuluvalle paksummalle paperille (koulu tarjoaa siis tulostusrahaa 5e/lukukausi, mutta ei oo tullu paljon tulosteltua), osa tilattiin painettuna (oman suunnitelman mukaisesti, kaveri auttoi painokelpoiseen muotoon saattamisessa) ja osa tulostettiin ihan kotitulostimella. 

 

Painosta 52kpl x 2 erilaista painettua korttia puhtaaksileikattuna (postikorttikoko) valkoiselle kartongille - 55 euroa

Kirjekuoria, valkoisia 100 kpl (näitä riittää näemmä myös kiitoksiin) - n. 7 euroa

Mulperipaperi, 20 arkkia A4 - yhteensä noin 10 euroa

postimerkit - n. 35 euroa

 

Kuoriin tulostettiin osoitteet ja koristeet (kun ei sopivia kuoria valmiina löytynyt) ja nuo mulperipaperiset osat tulostettiin myös kotona. Vähän reiluun sataseen siis jäätiin, sisältäen postituksen, kutsuja lähetimme viitisenkymmentä (ja teimme pari ylimääräistä). Mielestäni ihan kohtuullinen hinta.

 

Kuvia kutsuista löytyy päikystäni

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

itse tein kutsut ja hintaa tuli 2e per kutsu ilman postimerkkiä =)

 

korttipohjat+kirjekuoret kierrätettyä pahvia 50kpl 28,30e (21kpl kutsua ja lopuista kiitos-kortteja)

puuvillapitsiä 9m 5,40e (loppui ja tilasin lisää kiitos-kortteihin ja hääkarkkirasioihin)

satiininauhaa 22m rulla 1,90e (tätä jäi kiitos-kortteihin)

blingbling-soljet 50kpl 10,80e (jäi kiitos-kortteihin)

sinettivaha ja leimasin 11,30e (vahaa ostin 6pötköä ja 21 kutsuun kului 2pötköä eli näitäkin jäi kiitos-kortteihin)

helmiäispaperi 10 A4-arkkia 7,95e (tästä sain 20 kutsuteksiä ja yhden tein tavallisella tulostuspaperilla)

kutsuleimasin maksoi huutiksessa 0,75e ja mustetyyny 10e sinooperissa

 

kaikki nämä olen huomioinut ja laskenut hinnat 21 kutsuun ja 29 kiitoskortiin  :jere:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kutsujen kustannukset kokonaisuudessaan n.1,8€. Sisältää kirjekuoret ja postituksen 1.luokassa. Eli 26 kutsun hinnaksi tuli 46,8€

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tilattiin kustut ifolorilta. Eli hmm.. 

 

60 kpl kutsuja jotka sisälsi kirjekuoret ja toimituskulut maksoi 54,35€

100 kpl postimerkkiboksi maksoi 73€, josta 60 kpl  2 luokan merkkiä maksoi siis 43,80€

60 kpl ohjelma kopioita jotka isä otti työpaikallaan 0€

60 kpl tulostettuja osoitelappuja kirjekuorien päälle jotka mies tulosti koulussa 0€

Liimapuikko 1€

 

Eli hintaa kertyi 1,65€ per kutsu. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noin 0,80 €/kutsu+2 lk:n postimerkit suurimpaan osaan, jotka siis toimitettiin postin kautta.Eli melkoisen edullisesti siis. Tarvikkeet; organzanauhaa, koristeankkureita, koristesydämiä, tilasin puoli-ilmaiseksi ebaysta. Tiimarista helmiäiskorttipohjat, hopeatussi ja kuumaliimapistooli, noista jälkimäisistä toki voi olla hyötyä myöhemminkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kutsut maksaa n. 1,25€/kpl. Tuohon ei  vielä kuulu kuoria, postimerkkejä eikä tulostuksia. Tosin tulostuksissa käytetään varmaan hyväksi työpaikkoja ;) Kaikki ostettiin Sinellistä, kun kävin Tiimarissakin katselemassa eikä siellä oikein ollut mitään mitä tarvitsemme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä maksoi flaijerimuotoon painetut monivärikutsut 100 kpl n. 80e. Lisäksi teetettiin oma postimerkki postin sivuilla, joka lisäsi normaalia hintaa (muistaakseni 33e 20 kpl).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä maksoin yksi kutsu postimerkkeineen ja kuorineen about 1,40e postitus oli 1lk joten se vei suurimman osan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhden juhlakutsun hinnaksi tuli 0,70 € kaksipuoleiseen helmiäiskartonkiin + postimerkki ja kuori. Merkit tilasin omalla kuvalla, joka oli niin iso pettymys, että harmittaa vieläkin. Lisäksi vihkimiseen tuleville todistajille oli omat kutsut (2 kpl), niihin meni yhteensä 0,50 €.

 

Tuosta hinnasta olisi voinut vielä nipistää puolet pois, jos olisi halunnut asetella tulosteet paremmin (kaksi kutsua yhdelle arkille), mutta menin helpon kautta. Printtasin yhden kutsun yhdelle kartongille ja leikkelin giljotiinilla ylimääräiset pois. Tulostamiset tein töissä kunnon tulostimella.

Muokattu: , käyttäjä: fru

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä en ole vielä väkertänyt kutsuja, mutta materiaalit olen ostanut. Yhden kutsun hinnaksi tullee 35 senttiä :grin: Tähän ei tietenkään ole laskettu postikuluja, mutta eivätpä ne tule päätä huimaamaan. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin juuri äsken kutsut ja kiitoskortit samalla kerralla huimalla alennuksella Vistaprintiltä. Olin pitkään suunnitellut tilaavani kyseiset kutsut ja odotin tarjouksia. Sain ilmaiset toimituskulut + kutsut puoleenhintaan. Maksoivat  0,50 e kappale kirjekuorineen! :) Tähän tietenkin vielä tulossa postimerkin hinta päälle. 

 

Eipä tuolla summalla kannata itse alkaa askartelemaan. :) Nyt jään odottelemaan postia. 14.2. on arvioitu toimituspäivä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sama tarina kuin ylläolevalla.

70kpl kutsuja ekokartongilla ja kuoret päälle = 50e. Ei paljon kiinnosta alkaa liiman kanssa läträämään :)

Muokattu: , käyttäjä: zipp

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän kutsut ja kiitoskortit tulee maksamaan 8e/kpl, mutta niitä on kyllä aika vähän molempia. Maksamme kutsun suunnittelusta + kohopainamisesta =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oisko ollu kolmisen euroa kappale meidän itse askarrellut kutsukortit. Hintaa on kyllä hieman vaikea laskea, koska samoja materiaaleja on käytetty esim. hääpukuun (strassit) ja niitä on vielä jäljellä. Sitten vielä ykkösluokan postimerkit euron kappale, lisääpä muuten kummasti yhden kutsun hintaa. Omaa aikaa kutsujen askarteluun sen sijaan ei mennyt paljoa, koska kaaso väkräsi kannet kasaan ja itse laitoin vain tekstipaperin kansien väliin 2-puoleisella teipillä sekä sujautin kutsun ja juhlaohjesäännön kuoreen. Ja tietysti tulostamiseen meni aikaa ja mustetta.

Muokattu: , käyttäjä: Hea

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen laskenut toteutuneeseen budjettiin kaikkien kutsutarvikkeiden kustannukseksi 190€. En enää muista paljonko kartongit, pitsit, satiininauhat, kirjekuoret ym. on erikseen maksanut. Summaan sisältyy kuitenkin kaikki tarvikkeet varaa päivä -kortteihin sekä kutsuihin. Postimerkit ovat vielä lisäksi 60€. Kutsuja ja varaa päivä-kortteja teimme n.55 kappaletta. Kaikille kutsutuille lähetettiin molemmat kortit, joten tästä voi laskea, että varaa päivä kortti ja kutsu tulivat maksamaan n.3,50€ (varaa päivä kotit olivat yksinkertaisemmat ja kutsun mukana lähti myös hääinfo lappu, joten todellisuudessa kustannukset jakautuivat varmaan niin, että varaa päivä korttien hinnaksi tuli 1,30€/kortti ja kutsu 2,20€/kortti). Lisänä postimerkkien hinta (varaa päivä -kortit lähti 2.luokassa ja kutsut 1.luokassa).

Muokattu: , käyttäjä: Adele14

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laskin, että vajaan euron per kortti. Lisäksi tietty postimerkki. Aika yksinkertaiset, itse askarrellut kortit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään