Milloin varasitte juhlapaikan?


Guest Vieras_Heidi_*

Recommended Posts

  • Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heh heh 2 vuotta aikasemmin varattiin :girl_dance: Tutkailtiin sopivia paikkoja ja päädyttiin jo melkeen toiseen kunnes löydettiin tämä nykyinen paikka johon ihastuttiin. Mitä sitä odottelemaan, jos kerran tiedetään että toi halutaan ja he ottavat jo varauksia. Saatiin sulhasen toivoma päivämäärä ja hän on siitä ihanan innoissaan :kiss3:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Varasimme hääpaikan n. 10 kk ennen häitä. Vielä vajaa vuosi ennen häitä lähes kaikissa paikoissa (Hkissä), joita kysyimme oli vielä vapaata. Meillä on häät syyskuussa, joten se varmaankin osaltaan vaikutti, mutta uskoisin, että hääpaikka löytyy kyllä, vaikka ei kaksi vuotta aikaisemmin olisikaan liikkeellä. (Edellinen lohdutuksena niille hääpareille, jotka paniikissa lukevat tätä ketjua ja miettivät olevansa auttamattomasti myöhässä, kuten minä aiemmin ;))

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me varasimme noin kuukausi sitten ja häihin on vajaa 1,5 vuotta aikaa.

Onneksi saimme varattua tämän, koska useammassa paikassa oli samainen päivä jo varattu. Meinasi iskeä pikku paniikki, kun luulin olevani totaalisen myöhässä. En tainnut kuitenkaan olla myöhässä, vaan muut olivat todella ajoissa! Olemme erittäin tyytyväisiä varaamaamme juhlapaikkaan, enää jännitämme miten käy kirkon kanssa! :wacko:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest springring

Voi ei! Nyt jo iski paniikki! Meillä siis häät suunnitteilla kesälle 2012 ja luulin olevani jotenkin super super super ajoissa kun nyt jo olen netistä ruvennut katselemaan paikkoja. En tosiaan tiedä edes vielä, että minkä paikan haluaisin ja sulhasen kanssa oltiin ajateltu sitten kesällä rauhassa kierrellä paikkoja katselemassa. Jos johonkin paikkaan ihastun niin sitten en siitä kyllä varmasti tingi, enkä tingi kesäkuisista häistäkään! Mielummin siirrän vaikka häitä vuodella eteenpäin, jos nyt kävis niin että se mun unelmapaikka olis jo varattu 2,5 vuotta etukäteen. Oi oi, millanenkohan bridezilla musta vielä kuoriutuu, kun stressaus alkaa jo yli 2 vuotta ennen häitä...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Edit: Häät siirtyivät helmikuulle 2012. Paikan varasimme melkeinpä tasan 1,5 vuotta ennen häitä. Varaus olisi varmasti onnistunut myöhemminkin (sillä häät sesonkiajan ulkopuolella), mutta haluttiin tietty päivä ja juurikin tästä kyseisesätä paiaksta niin pelattiin varman päälle. :)

Muokattu: , käyttäjä: Mezzy
Link to comment
Share on other sites

Meillä oli alkuperäinen ajatus mennä 2012 elokuussa naimisiin, mutta sitten viime viikonloppuna päätettiin aikaistaa häitä vuodella. Nyt häitä vietetään elokuussa 2011 ja kirkko sekä juhlapaikka on jo varattu. :) Meillä oli vaatimuksena, ettei saa olla a-oikeuksia ja pitää reilut 100 vierasta mahtua mukaan juhliin. Lisäksi meillä on hyvin maanläheinen teema, joten mitkään prameat paikat eivät meitä varten olleet. Ja myös vuokrahinnan piti olla melko kohtuullinen. Ollaan Mikkelistä, ja täällä sen kokoiset ja sopivan hintaiset paikat ovat aika kortilla. Onneks paikka löytyi ja nyt voidaan alkaa suunnittelemaan kaikkea muuta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä heinähäät 2012 niinkuin nimim. saattaa arvata.Ja päivämäärä tosiaan 7.7.2012 tai 21.7.2012 eli varmasti kannattaa meidänkin jo soitella ja kysellä...?

Me kun ei löydetty tästä lähitienoolta kuin yksi paikka mihin mahtuu kaikki kutsuvieraat (n.170).

Toivottavasti on vielä vapaana,apua!!!

Kannattaa ehdottomasti kysyä, sillä etenkin tuo 7.7. näyttää olevan monien hääparien suosiossa. Ilmottele miten kävi!:) Meilläkin tilat jo varattu vaikka juhlimmekin talvella, eli ei sesonkiaikaan.

Muokattu: , käyttäjä: Mezzy
Link to comment
Share on other sites

1v 2kk aiemmin varattiin, mutta jos olisimme halunneet varata paikan esim. elokuulle, olisi pitänyt olla 1,5 vuotta aiemmin liikkeellä. Meillä häät syyskuun lopussa. Aikaisin kyllä menevät suosituimmat paikat, ei meinannut sulhanenkaan uskoa, että näin ajoissa pitää olla liikkeellä :)

Link to comment
Share on other sites

Heh, hassulta tuntuu lukea tätä ketjua kun niin aikaisin paikkoja varataan. Mutta näinhän se menee! Tosin ei meillä...

Tämän vuoden maaliskuussa soittelin varaustilanteita useista meitä miellytävistä juhlapaikoista. Ensin meillä piti olla syyshäät, mutta ajatuksella että kesähäät ois kiva. Useampi kiva juhlapaikka olisi ollut vapaana sekä syyskuussa että myös elokuussa. Valitusta juhlapaikasta varasin ensin syksyltä viikonlopun. Sitten joku juhlija perui varauksen ja saimme juhlapaikan elokuun lauantaille! Eli siis maaliskuussa varattiin elokuuksi juhlapaikka. Ja pääkaupunkiseudulta, itse pitopalvelu ja juomat hommaten.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...