Jump to content
Naimisiin.info

Milloin varasitte juhlapaikan?


Guest Vieras_Heidi_*

Recommended Posts

Vietämme häitä elokuussa 2015 ja varasimme juhlapaikan maaliskuussa 2014, eli olimme liikkeellä noin puolitoista vuotta ennen. Asumme huomattavasti Helsinkiä pienemmällä paikkakunnalla, Pohjanmaalla, joten asialla tuskin olisi ollut niin kiire. Koska halusimme aivan ehdottomasti Venetsialaishäät, emmekä olleet valmiita tinkimään päivämäärästä, halusimme pitää huolen, että saamme sopivaksi osoittautuneen tilan varattua juuri oikealle päivälle. Kirkkoa pääsikin varaamaan vasta kuukauden päästä juhlapaikan varaamisesta... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Varasin paikan muutama päivä sitten elokuulle 2015. Toivomuksena oli saada hääpäivä heinäkuulle, mutta paikka oli jo buukattu elokuun puoleen väliin saakka. Oli kyllä odotettavissa kun siellä järjestetään kaikki rippileirit, mutta oli oikeastaan ainoa mahdollinen paikka meille. Eipä tuo haittaa, kuukausi enemmän aikaa suunnitella:)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Syyskuulla soittelin haluamaamme juhlapaikkaan todella nöyränä, ja kyselin, miltä ensi kesän varaustilanne näyttää. Olin jo pelännyt, että minulle vain naurettaisiin minun olevan ihan liian myöhään liikenteessä, mutta meilläpäs kävikin tuuri. Haluamallemme viikonlopulle oli tullut peruutus, joten saimme kuin saimmekin juuri sen viikonlopun ja juhlapaikan, jonka halusimme. Häihin siis aikaa tuolloin noin 9 kuukautta ja siitä se suunnittelu vasta alkoi :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Juhlapaikka varattiin n. 5 kk ennen hääpäivää, mutta nyt kun kävimme uudelleen katsomassa tilaa, tajusimme että se on vierasmäärällemme aivan liian pieni.. ei mitään mahdollisuutta mahduttaa 100 henkeä samaan tilaan. Häihin on nyt aikaa reilut pari kuukautta ja aloin toissapäivänä hätäpäissäni etsimään suurempaa juhlatilaa.

 

Nyt löysin n. 17 km päästä vihkikirkosta täydellisen, ison seurantalon, jota yllätys kyllä ei ollut vielä varattu! Tämän uuden juhlapaikan saliin mahtuu 200 henkilöä pöytineen, eli jää vielä reilusti tanssitilaa. Esiintymislavakin on suuri mikä on hyvä, koska häämme ovat todella musiikkipainotteiset ja soittajia on paljon.

 

Huomenna menemme vielä paikan päälle tarkistamaan paikan ja tekemään lopullisen varauksen. Olo on niin huojentunut! Olisimme muuten joutuneet karsimaan vieraslistasta ainakin 30% ihmisiä... 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Varasimme juhlapaikan noin kymmenen kuukautta ennen häitä, koska paikkaa pystyi varaamaan tälle vuodelle vasta tuolloin, muuten olisimme varanneet varmaan jo vähän aiemmin. Soitimme heti aamulla  sinä päivänä kun varaaminen alkoi ja saimme paikan juuri sille viikonlopulle kuin halusimmekin. Myös kakkosvaihtoehtomme olisi ollut mahdollista saada ko. ajankohtaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Puolivahingossa varattiin paikka jo kesällä, vaikka oli tarkoitus vain alustavasti käydä katsomassa. On ilmeisesti aika suosittu paikka, joten nyt kesällä 2015 vuodelle 2016 olisi ollut myöhäistä ja haluttiin nähdä vaihtoehtoja kesäkuosissa. Tilan isäntä tosin kertoi tuolloin kesällä 2014 saaneensa yhden varauksen jo vuodelle 2017:kin!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...