Kaikki eivät pidä yllätyksistä!


Hylje

Recommended Posts

Minä en ole kontrollifriikki, voin lähteä kotoa ilman meikkiä (jopa töihin) ja meille saa tulla kylään ihan koska vaan... silti en todellakaan halua mitään yllätyspolttareita pukeutumisineen ja baareiluineen. Yllätys ei tässä ole se main thing vaan baareilut ja pukeutumiset. Ylläripolttarit saa järjestää, kunhan järjestää MINUN NÄKÖISENI polttarit, syömistä, juomista ja hauskanpitoa omalla porukalla. Jos kaaso (tai muu ystäväpiiri) ei sen vertaa tunne minua, että raahaa minut väkipakolla kapakoihin/kylille riekkumaan halventavissa vaatteissa niin ovat kyllä sen jälkeen entisiä ystäviä!! :skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Spontaanius on jees. Itse olen suurin keppostelija kaveripiirissä, joten tiedän että tulen kokemaan aikamoisen kohtalon. Ounastelisin että se hetki pian koettaa! Mutta tiedän niin tasan tarkkaan mitä ketjun aloittaja on miettinyt ja ymmärrän myös teitä dominoivia sieluja, joita ahdistaa jos ei mene omien suunnitelmien mukaan. Mun kaaso on alusta asti kieltäytynyt neuvottelemasta yhtään mitään. Vain kaverit sai ilmoittaa. Joten, nähtäväksi jää :-D

Muokattu: , käyttäjä: Justiina77
Link to comment
Share on other sites

Meillä häihin on vielä pitkästi aikaa, mutta olen jo kavereille sanonut, ettei mitään polttareita kannata järjestää. Vaikka tietäisin päivän ja ajan, tuskin pystyisin nauttimaan. En tykkää olla huomion keskipisteenä vaan nimenomaan järjestää muille kivoja juttuja. Järjestäjiltä menee turhaa aikaa ja rahaa siihen nähden, että tuskin pystyn rentoutumaan. Olen vaihtoehtoisesti miettinyt järjestäväni itse omat polttarini. Nyyttärimeiningillä tyttöjen ilta kotona hyvän ruuan ja juoman parissa, ihan vaan rentoa olemista ja lautapelejä.

Muokattu: , käyttäjä: Sylvi
Link to comment
Share on other sites

Ajattelin kertoa teille viime lauantaina olleista polttareistani.

Kaikki ei mennyt niin kuin olisi pitänyt.

Olin 2kk ennen antanut kaasoille(2) listan, jossa ne kenet haluaisin polttareihin. Minä ja 9 muuta.

Olin kovin painottanut sitä, että olkaa ajoissa yhteyksissä ihmisiin, koska osa hyvinkin kiireisiä. Mulle sanottiin aina, että en saa suunnitella omia polttareita ja ei he voi vielä olla yhteyksissä kun ei heillä ole mitään suunnitelmaa. Olisin halunnut että kaikki suunnittelee polttarit yhdessä.

Olin antanut 2 viikonloppua jotka sopii, koska meillä ei yksinkertaisesti enää ollut vapaita viikonloppuja. Viime viikonloppu tai sitä edellinen. No edeltävä ei sopinut koska kaason piti olla reissussa, mutta tulivuori päätti toisin, joten sovittiin että polttarit 24.4. Varasin sen päivän niille ja moni asia olisi voitu tehdä toisin, jos olisin tarkemmin tiennyt, että polttareita suunniteltiinkin vasta kesäkuulle. Olin sanonut että polttarit häiden jälkeen jos ei muuten onnistu aikataulusyistä. Sain ennen polttareita kuulla monelta taholta, että mä olen niin vaativa, haluan suunnitella omat polttarini, mua on vaikea yllättää ym. En halunnut suuria ylläreitä koska en niistä pidä ja polttarisählinkien myötä meni vähän maku koko häiden järjestämisestä. Itse en nähnyt enkä näe mitään pahaa siinä jos päivämäärä on morsiamen tiedossa.

Viikkoa ennen sovittua mulle selvisi, että polttareita suunnitellaan tosiaan vasta kesälle. Olin pettynyt. Jos olisin tämän tiennyt, olisin voinut antaa ihan eri tavalla tehtäviä jotka nyt tein itse, kaasoille. No sitten tajusivat että odotin jotain ja kyhäsivät muutamassa päivässä mulle polttarit. Loppuun asti oli ihme salailua jopa niissä määrin, että useamman kerran pahoitin mieleni.

Lauantaina aamulla toinen kaaso tuli hakemaan. Jo matkalla kerrottiin mihin oltiin menossa. Petyin kun paikalla oli vaan kaasot, ja ajattelin, että näinkö se nyt sitten meni. Mulle tekemistä tärkeämpää olis ollut ehdottomasti se, että mahdollisimman moni tärkeä ihminen ois päässyt paikalle. Pääsin käsihoitoon ja sieltä tullessani 2 kaveria oli tullut vielä lisää. Siinä sitten koko sakki. Mentiin syömään ja sieltä mukavaan vanhaan majatalon saunarakennukseen istumaan iltaa. Juteltiin ja oltiin vaan, ei sen kummempaa. Se tosin oli ihan kivaa.

Polttari-illan jälkeen meillä kotona kaaso alkoi sitten puhua jotain, ja mun oli pakko sanoa, että olen pettynyt, että vaan niin vähän tuli porukkaa. Ja tiesin, että johtui asioiden sopimisesta liian myöhään ym. Ilta loppui sitten siihen, että sekä minä että kaaso itkettiin.

Nyt koitettu kaasojen kanssa putsata pöytää, jotta kaikilla ois kivat 2 viikkoa ennen häitämme. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kun ois pitänyt.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

^ Tuo on kyllä todella kurjaa ja ymmärrän hyvin tunteesi. Minäkin painotin omalle kaasolleni, että tärkeintä minulle on mahdollisimman monen ystävän läsnäolo ja ennen kaikkea yhdessä olo. Jotain ylläriä toivon, ja sitä sainkin, mutta toivoin ehdottomasti etten joudu myymään mitään. Se ei kuitenkaan toteutunut, vaan kuitenkin yllätyksekseni jouduin myymään tanssiesityksiä. Muuten koko päivä oli aivan ihana, en tiennyt polttareiden ajankohtaa, kotoa tultiin hakemaan vaikka en ollut edes siivonnut (mistä normaalisti olisin vetänyt hirveät pultit, mutta yritin ottaa rennosti), kaikki ohjelma oli yllätyksellistä, hyvin suunniteltua ja todella hauskaa! Ilman tuota myynti-osiota olisin voinut sanoa saaneeni täydelliset polttarit.

Link to comment
Share on other sites

Mä en oo kotrollifriikki (tai oon mä joissakin asioissa) ... mutta olen vannottanut kaasolle, että mitään julkista nolaamista ja yllätyspläjäyksiä EI SAA OLLA. Tämä siksi, että mä sairastan paniikkihäiriötä ja kohtaus voi laueta pienestäkin asiasta. Mun päivät pitää olla aika samanlaisia ja rutinoituneita ja jos mun pitäis vetää joku gorillapuku päälle ja mennä laulamaan torille Pikku Kakkosen tunnaria, niin niin hauskalta kuin se ehkä jostakin kuulostaa, mä todennäköisesti menisin niin paniikkiin, että joutuisin sydämen tiheälyöntisyyden takia sairaalaan.

Mun kaaso onneksi tietää kaiken tämän ja on luvannut ilmoittaa mulle päivän ja kellonajan ja määränpään, sekä kaikki sellaiset osat joissa voidaan ajatella, että mulle saattais tulla tukala tilanne. Jotain pientä on toki yllätyksenä, eikä mulle mitään minuutti aikataulua tarvi antaa, mutta kunhan on jotkut raamit, niin mä osaan myös ottaa ennaltaehkäisevän lääkityksen ajoissa ja tavallaan henkisesti valmistautua.

Link to comment
Share on other sites

Olen itse myös yrittänyt selittää kaasolleni ja muillekin polttareihin osallistuville, etten tosiaankaan pidä yllätyksistä. Haluaisin mielelläni tietää päivän etukäteen, että osaan varautua. Minua pelottaa ja jännittää polttarit jo etukäteen, koska olen saanut vaan kaikenlaisia epämääräisiä vihjailuja, jotka on tarkoitettu vain minun hämmentämiseksi. Osa porukasta selittää, että kaikenlainen nolaaminen yms. kuuluu polttareihin ja sitä en tosiaankaan halua. Minulla menisi päivä siinä pilalle. Parasta mitä voisin kuvitella, olisi vain viettää iltaa rennosti tyttöporukalla.

Toisaalta toiset sanovat, että varmasti tykkään siitä, mitä tulee tapahtumaan, mutta pelkään nyt sitä, että he eivät tunne minua tarpeeksi hyvin. He vain luulevat, että tykkään. Olisi ihan kamalaa kieltäytyä tekemästä asioita omissa polttareissa, tai pahempaa, tehdä asioita vasten tahtoa.

Olen saanut niin paljon kaikenlaisia vihjailuja, että tosiaan pelkään, mitä tuleman pitää. Häihin on aikaa enää 1,5 kuukautta, joten polttarit saattavat olla milloin tahansa. Haluaisin todellakin kunnon valmistautumisajan, tunti ei riitä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...