Jump to content
Naimisiin.info

"Viikset" piiloon


Recommended Posts

  • 4 years later...

Minunkin mielestäni karvat harvenee ajan myötä kun nyppii. Höyläämällä karva ei sinänsä paksune eikä tummu, mutta kasavavan karvan pää on karheampi kuin luonnollissti kasvavan haituvan ja näyttää täten paksunevan ajellessa. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan :D 

Itse olen Veetin kasvovaha liuskoilla poistanut joskus kokeeksi, mutta karva ei jaksanu vissiin puskea kunnolla ulos kun tuli näppyjä kun karva alkoi taas kasvaa. Olen nyt sitten vaan höylänny reteesti nuo tummat karvani:D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mä olen käyttänyt Amerikasta tilattua Jolen-merkkistä ainetta, joka vaalentaa viikset. Kahta ainetta sekoitetaan, seos viiksille ja vaikuttaa muistaaksi 10 minuuttia. Sitten pois seos (irtoaa helposti) ja jämät pesen vedellä pois. Toimii ja ei satu yhtään. Jostain kosmetolodilta kysyin onko tälläistä Suomessa ja kuulemma on. En tosin muista merkkiä.

 

Tästä vinkistä innostuneena klikkailin ebaysta kyseisen tuotteen hyvin huokeaan hintaan ostoskoriini. Nyt voin tuoreiltaan sanoa, että aine toimi loistavasti! Terveisin toinen taikauskoinen, joka uskoo, että nyppimällä karvat vain villiintyy :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Kylmävahaa suosittelen minäkin. Ihon huolellinen puhdistus ennen ja jälkeen vahauksen, kunnollinen pingotus repäistessä, sitten ohut kerros sinkkivoidetta. Sinkkivoide rauhoittaa ärtynyttä ihoa, jättää sellaisen hieman valkoisen pinnan kunnes "sulaa" näkymättömiin. Olen käyttänyt ihan vauvojen ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita. Sama vinkki toimii toki myös vahauksen/epiloinnin jälkeen sääriin, kainaloihin ja bikinialueelle. Suosittelen kuitenkin tekemään tämän operaation hyvissä ajoin ennen tärkeää hetkeä, mielellään vaikka illalla niin sitten aamulla voi pestä vielä ihon ja laittaa ihan normaalia kosteutusvoidetta. Ja tosiaan kokeilemaan ajoissa ettei vaan ole allerginen jollekin ainesosalle. Ei kiitos ikäville yllätyksille!

 

Karvoituksen en ole havainnut vähenevän/kasvavan vahauksen tai epiloinnin myötä. Ikä ja hormonit vaikuttavat enemmän. Uudet kasvavat karvat saattavat kyllä näyttää tummemmilta ja paksummilta, koska aurinko ei ole niitä vielä vaalentanut. Erottuvat ikävästi ihoa vasten, mutta ainakin kesällä aurinko kyllä hieman auttaa asiaa.

 

Tuo lankaus jäi kyllä kiinnostamaan, voikohan sitä kokeilla Suomessa jossain?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...