Oma auto hääautona


salliska

Recommended Posts

Onko kenelläkään muulla tarkoitus käyttää hääautona omaa autoaan? Meillä budjetti meinaa jo nyt painua useammalla tonnilla yli alkuperäisestä ja ajateltiin, että tämä olisi ainakin yksi asia, missä voisi säästää.

Me emme todellakaan omista mitään hienoa autoa, vaan ihan perusauton, mutta jos sen pesulla ja vahauksella saisi juhlakuntoon.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meillä ei ole omaa autoa eikä ollut lainattuna tai vuokrattuna mitään erityistä hääautoakaan. Ennalta tilattu taksi vei meidän hotellilta maistraattiin ja maistraatista juhlapaikalle, ja yöllä kotimatkalla nappasimme tolpalta taksin. Kukaan vieraista ei edes kysellyt mitään autosta... Rahaa taksikyyteihin meni noin 40 euroa.

Link to comment
Share on other sites

Xaura Voi ei, ihana :-X mulla oli vielä 4 vuotta sitten ihan omassa ajossa just vm.-81 127 :rolleyes:

=) mies kun tuota ehdotti niin olin aluksi vastaan mut sit innostuinkin asiasta oikein kunnolla...mikäs sen söpömpää kun ahtautua sinne pikkuriikkiselle takapenkille pukunsa kanssa ja kun sulhanenkaan ei ole mikään höyhensarjalainen :-X

Link to comment
Share on other sites

Me aateltiin myös säästää tässä kohtaa..tosin oma taitaa jäädä parkkiin, mutta otetaan hääautoksi isän auto (joka on huomattavasti kivemman näkönen ku oma)! ;) meillä ei ole mitää tarvetta lähteä maksamaan auton vuokraamisesta kun rahaa menee muutenkin ihan liikaa. sitäpaitsi iskän auto tuntuu paljo kivemmalta ku vieras! :) sen kun koristelee niin avot!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meille tulee meidän "uusi" auto varmaan, joka saadaan käyttöön tulevana sunnuntaina. Joku vanha Volvon romu se on mutta kelpaa meille :) ja pitäähän sitä uutta autoa esitellä :D En tiiä miten sitä koristelis..

PS. Mä olin ihan varma että joku on ennättänyt tännekin jo kommentoimaan tyyliin "Mun mielestä oman auton käyttäminen on kyllä mauttomuuden huippu.." jne :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ei oma, vaan näillä näkymin miehen isän ikäloppu kesäauto, jonka entisöinti valmistui juuri. (Voiko autoja edes entisöidä? Mikä se sana on? :unsure: ) Jos se ei lähde käymään tai tulee muita ongelmia, niin sitten vaikka miehen pikkuveljen amis-corollalla (ei oo korolla mut emmä näitä tunne :rolleyes: ), samanlainen kuin miehellä oli ekana omana autona sillon joskus aikoja sitten. Se ois hauska sekin.

Mutta en ikipäivänä maksais autonvuokrasta! Ja mikään limusiini tai hummer tai muutenkaan mikään autoliikkeen uusi koeajo-auto ei ole todellakaan meitä varten. Omalla tai lähipiirin omalla mennään, turha siihen on rahaa syytää, se on niin pieni hetki kun siinä autossa ollaan/ihmiset sen näkee.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...