Jump to content
Naimisiin.info

Oma auto hääautona


salliska

Recommended Posts

  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Minusta auto ei ole niin olennainen asia hääpäivässä. En ehkä omaa autoani (vuoden 91 Corolla, joka nyt ei oo mikään maailman kaunein :D) ottaisi, mutta me pyydettiin sulhon sisarenpoika, jolla on uudehko, siistin näköinen musta auto, kuskiksi. Saahan perusautostakin nätin pesulla ja vahauksella ja koristeilla.

Ehkä jos autolla olisi isompi rooli niin siihen voisi panostaakin, mutta kun on kyse tasan siitä, että sillä mennään kirkolta juhlapaikalle niin eipä ole niin väliä ...

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli hääautona meidän oma auto (ihan tavallinen tylsä perusfarmari) ilman minkäänlaisia koristeluja. Mielestäni se oli todella hyvä valinta, eihän hääauto näyttele mitään muuta roolia kuin kuljettaa hääparin kirkkoon ja juhlapaikalle. Illalla menimme sen sijaan juhlapaikalta hääyön viettoon (kotiimme) taksilla, koska halusimme antaa hääauton kuskille (veljelleni) vapauden nauttia useampikin lasillinen skumppaa. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli oma auto, ei jaksettu miettiä asiaa sen enempää kun on ihan kelpo pirssi tuo ja aikanaan yhdessä valittu :P .

Muutaman vuoden vanha tumma BMW, jonka perässä vedimme kannettavaa (olemme IT-alalla) näppistä ja hiirtä :). Auto käytettiin sisäpesussa edellisenä iltana ja aamulla vielä pestiin hallissa käsin. Koristeeksi vielä valkoista lastusatiininauhaa ja takaikkunaan sydämen muotoinen kyltti jossa luki "Herra ja Rouva "Sukunimi"".

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meillä tuleva hääauto on ollut isännällä jo vuoden päivät työn alla ja häät ovat ensi kesänä. Kaliforniasta tuotu vanha klassikko, Mercedes Benz W111 coupe, vuosimalli -64. On kunnia ajella hääpäivänä sillä pirssillä, kun oma mies sen on isolla työllä kunnostanut alusta loppuun! :-X

Link to comment
Share on other sites

Uuden (käytetyn, meille uuden) auton hankinta on meillä ajankohtainen ja voin hyvin kuvitella sen palvelevan myös hääautona. Rahaa menee häihin jo niin paljon muutenkin, että minä ainakaan en ole valmis pistämään lisärahaa laina-autoon, jolla ajetaan vain yksi matka.

Olen jo aiemmin tiedustellut miehen kantaa asiaan ja hän antoi siunauksensa oman auton käytölle.

Ihanan järkevä mies :kiss3:

Link to comment
Share on other sites

Omalla Toyotalla mennään, on sen verran uusi, että häidenkin aikaan vasta 1 v. Auto on musta ja jos vähän valkoisia ja hopeisia koristeita laittaa, niin sitten ajopeli on ihan häiden teemaväreissäkin. Eiköhän mene ihan täydestä.

Kaikki mahdolliset (= ilmaiset!) laina-autot on sen verran muilla paikkakunnilla, ettei niitä helposti saisi paikalle. Ja mielummin käyttää autonvuokraeurot johonkin muuhun yksityskohtaan häissä.

Link to comment
Share on other sites

Harkitsemme mekin vuokrattua/lainattua autoa. Kaipailisin kuitenkin kyytipeli-ideoita ei lainkaan arjessa autoilevalle pariskunnalle.

Mitä muuta kyytipeliä voisi harkita huonommalla kesäsäällä?

Olemme siis henkeen ja vereen pyöräilijöitä/patikoijia, mutta juhlavaatteissa ei taida onnistua....

Link to comment
Share on other sites

Ei todellakaan omaa autoa hääautona. Miehen kanssa päätettiin, että jotain spesiaalia täytyy olla tässäkin asiassa. Mä olen vaatinut monessa asiassa kaikkea hienoa ja vähän kallistakin luksusta, niin hänen mainittuaan jostain kivasta hääautosta en alkanut edes vastustaa ajatusta. Auton etsiminen on vielä kesken, mutta muutama kandidaatti on jo löytynyt. Rolls Royce tai sitten joku muu vanha auto näillä näkymin tulossa meille.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on musta BMW 325i M sport varusteilla, joka on tosi siisti auto, vaikka onkin nyt jo kuutisen vuotta vanha. Mies on sitä mieltä, että pitäisi hommata joku tosi hieno spesiaaliauto, mutta minä tykkään meidän bemmistä niin paljon, etten voi ees kuvitella, että hääautona olisi joku muu.

Link to comment
Share on other sites

Mieheni sattuu onneksemme omistamaan ranskalaisen vintageauton, joka ei ole siis "käyttöauto" (sellainen on erikseen), vaan sillä ajetaan vain kesällä harvakseltaan. Upea musta kaunotar, joka ei paljoa koristeluja kaipaa.

Olen aina kysynyt miksi hän on sen aikoinaan ostanut (ennen kuin tapasimme), mutta nythän sekin on selvä; meidän hääautoksemme!

Nyt vain täytyy löytää lähiystävistä joku, jonka voi päästää tämnä auton rattiin...

Link to comment
Share on other sites

Mäkin kyllä tykkään kovin meidän omasta autosta. Meidän kodista paikalle jossa meidät vihitään ja juhlat pidetään on vaan 500 metriä matkaa että saas nyt nähdä tarvitaanko me edes "virallista" hääautoa. Jos tuntuu että sellainen tarvitaan niin mikään limusiini ei voita meidän Nissania. :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...