Oma auto hääautona


salliska

Recommended Posts

Meillä tulevana hääautona ensimmäinen yhteinen autohankintamme, nykyinen entisöintiprojekti. Tähän tulee uppoamaan iso osa budjetista, mutta on varmasti sulholle (ja minullekkin) sen arvoista.

190E mersu vuosimallia -83. Olisi tarkoitus heittää kaara alkuperäiseen olemukseensa tämän kesän ja syksyn aikana ja vaihtaa väri hopeasta mintun vihreään viimeistään ensi kesän alkupuolella. Siitä tulee niiiiiiin hieno! B) 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meillä on oma auto hääautona :) Tuo on museorekisterissä ja 50 vuotta vanha; Ford Cortina vm.-64. Löytyy meiltä kyllä nykypäivän autotkin molemmilta ja miehen keltainen Mazda 6 olisi myös ihan nätti peli, mutta se ei sovi meidän häiden teemaan.

 

Hääauto

 

Tuo sopii teemaan, kun häiden teemaväreinä on limen-/omenanvihreä+valkoinen ;) Tuo on komee tuollaisenaankin, mutta mies haluaa varmaankin vielä pistää konepellille jonkinnäköiset nauhat ja minä perään narulla pompomeja, olis aika söpö :)

Muokattu: , käyttäjä: ajno
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meilläkin on pienen budjetin häät, emmekä ole varsinaisesti mitään autoilufaneja, niin kulkupeliksi riittää mainiosti meikäläisen Peugeot 207 (: Asiassa on tosin syvempikin merkitys, sillä meidän tutustuminen tapahtui tuossa samaisessa kotterossa Jyväskylä-Turku -väliä suhatessa kun sulho lyöttäytyi heti ekana opiskelusyksynä mun kyytiin bensakulujen jakajaksi :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on hääautona (miehen) oma Mersu vm -94. :grin: Tässä säästetyt rahat käytetään sitten hevonen-ajuri-1800-luvun vaunut-yhdistelmään, joka kuljettaa meidät juhlapaikan puiston reunalta juhlapaikan eteen (miehen ehdotus/idea muuten). :girl_pinkglassesf: Autolla ajetaan siis kirkolta juhlapaikan liepeille n. 17 km.

Link to comment
Share on other sites

Itse oon haaveillu elämäni Corvetesta, ja ajatellu että ehkä omissa häissä sellasta pääsisi ajamaan. Corveten löytäminen hääautoksi on kuitenkin himpskatin hankalaa! Nyt sitten kun muutkin kustannukset on nousseet aika paljon niin harkitaan omaa autoa, joka ois ilman että se ois oma myöskin yks todella hyvä autohaave. Siis jos mulla ei sitä autoa ois, niin voisin haluta just sellasen hääautoksi, mutta nyt kun se on oma se tuntuu arkiselta siihen =P Sikäli siis ei mitenkään lainkaan paha vaihtoehto, mutta tutnuu jotenkin että meidän hääautolta saatetaan odottaa enemmän ja itsekin oisin jonkun erikoisemman halunnu.. Katsotaan nyt..

 

Tuo oma auto on siis vm. 2008 Mazda6, hopeinen ja vaalea sisustus. Sellanen oma unelma jonka sain toteutettua vuosi sitten.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Löytyykö täältä muita JDM-fanaatikkoja? Meillä olis tarkoitus (ainakin näillä näkymin) fiksata talven aikana toinen miehen kesäautoista vimosen päälle ja käyttää sitä sitten hääpäivänä. Kyseessä leveä ja matala VIP-tyylin toyota aristo -93, ei nyt mikään super silmäänpistävä mutta jotain hitusen massasta poikkeavaa kuitenkin. Noita pihiseviä japaninihmeitä oikeanpuolisella ohjauksella..

Ei kumpikaan intolla tienlevyisten jenkkiautojen perään ja halutaan auton olevan meidän näköinen (mitä minit, kuplat yms ei niin kovasti taas ole), joten tää ratkaisu tuntuu luontevimmalta ja näillä mennään, ellei jostain tässä vuoden aikana nyt putkahda esiin "täydellistä" vuokra-autoa. Driftingautotkin on melkeinpä pitäny sulkea pois, kun on niin ahdasta rinsessapuvun kans semmosen ängetä.

Samaa mieltä oon monien kanssa siitä, että hyvän määrän rahaa säästää jos vaan löytää mieluisan auton tutulta tai omasta tallista. Voipi saada tankkiin vielä muutamalle ajokerralle bensatkin sillä vuokra-auton hinnalla :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mun suurin toive hääautoksi olisi BMW Isetta, eli se kolmipyöräinen pikkuauto jossa ovi on edessä :girl_in_love:

Tai sitten perinteinen vanha Mini <3

Mutta budjettisyistä taidetaan päätyö jompaankumpaan omista autoista. Meillä seisoo kuitenkin kaksi oikein käypää menopeliä pihassa. Pitää vaan valita mitä tyyliä halutaan edustaa ja sen mukaan valitaan auto. Maasturi vs farkku. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...