Jump to content
Naimisiin.info

Mauritius


suvi09

Recommended Posts

Kiitokset noista linkeistä. Heti viestin kirjoittamisen jälkeen löysinkin sivustot.. :)

Googlettelin eilen noita pelkkiä lentoja Mauritiukselle ja halvimmat lennot olisi Frankfurtin kautta n. 1100€/per nenu. En sitten tiedä, mitä nuo hotellit tulisivat kustantamaan. Meitä kun kiinnostaisi olla 1 viikko esim. länsipuolella ja toinen siellä itäisellä puolella, joten sen takia mietimme omatoimista paketoimista.

Paljonko Finnmatkoilla maksaa 2 viikon matkapaketti? :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 950
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Paljonko Finnmatkoilla maksaa 2 viikon matkapaketti? :)

Jos nyt varaa kaksi viikkoa kahdelle hengelle, niin lähtöpäivästä riippuen tammikuussa alkaen 5190 euroa ja helmikuussa alkaen 6380 euroa ( http://www.finnmatkat.fi ). Ja tuo on tosiaan all inclusive -paketti (ruoka + juoma + harrastusmahdollisuudet) - kun taas pelkkä Maritimin huone erikseen varattuna maksaa kahdelta viikolta esim. tammikuussa alkaen 3430 euroa (sisältää vain aamupalan).

Muokattu: , käyttäjä: tammikuu09
Link to comment
Share on other sites

Aloitetaanpa nyt ihan uusi ketju pelkästään Mauritiukselle :). Tuo vanha on niin kovin pitkä ja monen vuoden takaa viestejä, ja onhan siellä jonkun verran myös Seychelleistä juttua.

Joten, kertoisitteko ihmiset jotka olette olleet kesä-heinäkuussa Mauritiuksella, että minkälainen se sää ihan oikeasti on. Kun kovasti olen lukenut että olisi "vain" 18-24 astetta. Mahdollisimman paljon jos saisi mielipiteitä niin tulisi enemmän faktaa.

Kiitos kaikille jo etukäteen :)

Kävin Mauritiuksella Tamassassa nyt lokakuussa. Upea paikka, vaikkakin huono puoli ett kaukana kaikesta, suunnilleen. Ranta ei mikään mahtava, mutta vesiurheiluun juuri sopiva. Todella ystävällistä ja mukavaa porukkaa. Suosittelen!! Paljon myös lapsia sekä taksin sai koko päiväksi käyttööbn kun vain varasi sen!

Link to comment
Share on other sites

fQ: Me olemme olleet vain omatoimimatkalla. Lennot ovat juuri tuota mainitsemaasi luokkaa, mitä aiemmin varaa, sitä halvemmat. Kesällä, eli Mauritiuksen talvella, pitäisi olla halvemmat. Kyttäämällä löytyy edullisempia Euroopasta, jonne voi täältä mennä halpalentoyhtiöllä, mutta hintaero ei välttämättä ole riittävä vaivaan nähden.

Jos haluaa kunnon luksusloman luksushotellissa pitää ehdottomasti ottaa pakettimatka! Erikseen ostettuna hotelliyöt ovat tähtitieteellisissä summissa ja varsinkin high seasonin aikaan aivan täynnä. Kesällä/keväällä (siis meidän), tilanne voi olla toinen, jos hotelleissa on paljon tyhjiä huoneita talvikauden takia. Kylmähän siellä ei silti ole (paitsi mauritiuslaisten mielestä ehkä).

"Hostellitasoinen" hotelli rannalla kustansi kolmelta hengeltä n. 80e/yö eli suunnilleen tuohon hintaan voisi löytyä huone halvemmasta, huonompitasoisesta hotellista, joiden sijainti, puitteet ja siisteys on hyvä, mutta palvelu ja ruoka hostellityyppistä. (Tässä hotellissa tosin oli turistidisko, joten korvatulpat tuli tarpeeseen.) En nyt kuitenkaan häämatkavaihtoehdoksi suosittelisi.

Kolmas vaihtoehto on vuokrata asunto rannalta, johon ei tietenkään kuulu välttämättä muu kuin sijainti ja huoneisto. Hintaeroja on aika paljon, riippuu sijainnista, onko koneellista ilmastointia, kuinka iso jne. Mutta nähdäkseni 200e/vko ylöspäin on hinnat. Me maksoimme tuon 200e/vko aivan rannalla olevasta yksiöstä, jossa ei ollut koneellista ilmastointia, aamupalaa yms, mutta huoneen varustukseen kuuluivat astiat ja dvd. Ranta näkyi parvekkeelta ja kaikki palvelut ihan kävelymatkan päässä eli reppumatkailijalle mitä mainioin vaihtoehto, mutta häämatkaa kai tässä suunnitellaan. Punnilla monilla sivuilla nuo on näköjään hinnoiteltu eli punnan heikon tilan takia, tällä hetkellä voisi saada ihan mukavaa luksusta euroilla edullisesti :girl_smile:

Mauritiuksella on myös halpoja hostelleja/ihmiset vuokraavat osaa asunnostaan yleensä sisämaassa ostoksille tuleville reuniolaisille. Heille on myös sisämaassa hotelleja, jotka ovat oletettavasti huomattavasti huokeampia. Tätä en ole selvittänyt, kun kai kaikki sinne rannalle ovat menossa löhöämään...

Edit. surffailin vähän ja näyttäisi siltä, että kolmen tähden hotellin (mikä on Suomen hotelleihin verrattuna jo ihan riittävää luksusta) hinnat olis alkaen 130e kesäkuussa, joulukuussa 150e. Esim. Coco Beach, jossa me oltiin tarjoaa 1/6/09 hinnaksi 208e/yö tavallisessa kahden hengen huoneessa. Coco Beachissä itse hotellihuone on samaa tasoa kuin hotellit Suomessa omalla parvekkeella/terassilla. Hotellialue on iso ja siisti, ruoka mun mielestäni tosi monipuolista. Löytyi ratsastusta, kuntosali, vesiurheilua yms muuta viihdettä. Neljän tähden hotelleista Le Mauricia on myös kehuttu ja hakukone antaa samalle yölle 225e ja Sugar Beach, johon mun serkut oli tosi tyytyväisiä 263e. Viiden tähden hotellit liikkuu sitten kategoriassa 600+e.

Jos golffaamaan mielii yms, kannattaa selvittää etukäteen välinevuokrien yms hinnat.

Muokattu: , käyttäjä: shaadi
Link to comment
Share on other sites

shaadi: Suurkiitokset tästä infopaketista. :) Nyt olen itsekin tehnyt "tutkimustyötä" omatoimimatkailusta ja laittanut muutamalle hotellille maililla tarjouspyyntöä. Aika monessa luxusluokan hotellissa oli aika hyvät honeymoon-tarjoukset, joten kesäkuukausina pääsisi halvimmillaan n. 350€/yö. Lennot olivat nyt jo ehtineet nousta ja maksavat tämän hetken tilanteen mukaan n. 1300-1500€. Laskelmien jälkeen tulin siihen tulokseen, että hinta ei ollut oikeastaan kovin paljoa vähemmän kuin matkatoimistoilta saamani tarjoukset. Tämä siis tässä tilanteessa, kun on kyse hanimuunista ja haluaisi päästä kerrankin nauttimaan vimpan päälle luxusesta jne. ;) Pakettimatkassa on myöskin se etu, ettei koko matkaa tarvitse maksaa kerralla.. häämatkakassalahjoituksia odotellessa siis.. ;)

Belle Mare Plagessa pääsee ilman lisämaksua pelaamaan heidän kahdelle 18-reikäiselle kentälle, joten tarvii vielä selvitellä noita välinemaksuja.. ei oikein jaksaisi raahata omia kamppeita mukana ja etenkin, jos niistä joutaa maksaa isoja extramaksuja.

Osaisiko kukaan kertoa, mitä välinevuokrat maksavat suunnilleen?

Link to comment
Share on other sites

Kova pähkäily menossa miehen kanssa, että lähteäkö finnmatkojen äkkilähdöllä Mauritiukselle vaiko ottaa vain lennot (3vkoa) Thaimaaseen marraskuun lopulla. Thaimaassa paikoista Koh Chang, Koh Samui ja Krabi valittaisiin kaksi... Kaivattaisiin jonkun verran aktiviteetteja, nähtävää, kaunista luontoa ja rantoja. Ollaan aika omatoimisia tuon liikkumisen suhteen ja aika pienellä budjetilla ollaan myös liikkeellä... Tai riippuu paljonko sitä rahaa nyt tuolle häämatkatilille kertyy... :girl_wink:

Mauritiuksen matkalla majoitus ja paikka olisi arvoitus (voi jopa joutua jakamaan huoneiston) eikä sisältäisi aterioita, joten vähän mietityttää,että uppoaisiko niihin omaisuus, jos hotelli olisi kaukana kaikesta. Toisaalta paikka olisi varmasti upea ja vähän erilaisempi. Thaimaa taas ois "varma" valinta, jossa ruoka on hyvää ja hintataso halpa.

Mitä olette mieltä? Ja ylipäätänsäkin onko noilla paikoilla iso ero?

Kiitoksia etukäteen :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

^Ainakin luksushotelleissa uppoaa pieni omaisuus ruokaan ja juomaan eli normaaleissa suomalaisravintoloiden hinnoissa pyöritään, jos ei kuulu hintaan. "Kaukana kaikesta" Mauritiuksella on ruuhka-aikojen ulkopuolella 15min. eli taksilla pääsisi edullisesti lähimpään kylään eristyksissäkin olevasta hotellista ja ruoka kaupasta ostettuna on halpaa, mutta sekään nyt ei oikein sovi tähän luksusteemaan :) Ravintelit kylissä/kaupungeissa ovat hesburger-hinnoissa, mutta pääosin auki vain päiväsaikaan. Isommista kaupungeista ja turistipaikoista löytyi kyllä iltaisinkin auki olevia ravintoloita riittämiin, pienemmistä paikoista en tiedä. Kadulta ostettu ruoka on sitten hieman tulista...

fQ: Lennot ensi kesälle yhdelle hengelle 1300-1500e kuulostaa kyllä kalliilta! Vrt. Matkantekijöiden tarjous Air Mauritukselle tälle marraskuulle 2-3kk ennen lentoa 1250e ja valittu marraskuun lento (briteistä) Virgin-Atlantic Airlinesilla 600 puntaa + Ryanair = n. 1000e. Itse sain näin äkkiseltään etsimällä kesäkuulle hinnaksi Air France/Finnair/Air Mauritius alle 1200e. Päiviä sovittelemalla saisi varmasti halvemmallakin. Kesäkaudella (siis meidän) hintojen pitäisi kuitenkin olla halvempia vaikka tuo marraskuukaan ei vielä ole varsinaista high seasonia. Kannattaa tarkistaa myös, mitä Lähi-idän kautta lentävät lentoyhtiöt laskuttavat, joskus nekin ovat olleet halvempia. Mutta pakettimatka on tietysti kaikinpuolin helpoin ratkaisu.

Matkantekijöillä on muuten tämmöinen tarjous ollut jo jonkin aikaa:

http://www.matkantekijat.fi/index.php?page=mk_tarj_07_2

Link to comment
Share on other sites

Sain Finnmatkoilta viestiä, että heiltä ei kuulemma saa kesäkausina paketoituja matkoja Mauritiukselle.. yh. Onko edelleenkään ketään, joka olisi buukannut omatoimimatkan Mauritiukselle? :)

Heips. Just lueskelin netissä Finnmatkojen lomaopasta kesälle 2009. Siellä kerrottiin, että Mauritiukselle pääsee Finnmatkojen kautta kesälläkin -> lue lisää finnmatkat.fi. Surffasin finnmatkojen sivuille, mutta siellä ei Mauritiuksen 09-kesää ollut vielä myynnissä -> soitto asiakaspalveluun ja kuulemma tulossa on, mutta ei vielä tietoa milloin.

Tulipas epäselvä selitys, mutta pointti on siis se, että Finnmatkoille on tulossa pakettimatkoja Mauritiukselle kesälle 2009 :) Ja niitä tässä innolla jo odotellaan...

Link to comment
Share on other sites

may_first: Kiitokset tuosta! Olinkin suoraan sähköpostitse yhteydessä Finnmatkoihin ja he laittoivat minulle erikseen tarjouksen.. vahvistimme kuitenkin juuri tarjouksen toiselta matkatoimistolta. Ottivat erittäin hyvin vastaan kaikki hotelli ym. toiveemme, joten Mauritius kutsuu meitä n. 8kk päästä! Ei millään malta odottaa!!! :) :)

Link to comment
Share on other sites

may_first: Kiitokset tuosta! Olinkin suoraan sähköpostitse yhteydessä Finnmatkoihin ja he laittoivat minulle erikseen tarjouksen.. vahvistimme kuitenkin juuri tarjouksen toiselta matkatoimistolta. Ottivat erittäin hyvin vastaan kaikki hotelli ym. toiveemme, joten Mauritius kutsuu meitä n. 8kk päästä! Ei millään malta odottaa!!! :) :)

Haluatko kertoa mistä toimistosta päädyitte matkan ostamaan? Meillä lienee matka edessä suurin piirtein samoihin aikoihin :) VAIN kahdeksan kuukautta... :)

Link to comment
Share on other sites

Otimme SMT:n kautta, koska heiltä saimme parhaimman tarjouksen niihin hotelleihin, joihin halusimme. Vietämme siis viikon itärannikolla ja toisen viikon länsirannikolla. :)

Aijaih.. ei malta enää milläään odottaa että pääsis naimisiin ja hanimuunille!! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pico: Henk.koht. suosittelisin Thaimaata ennemmin kuin Mauritiusta. Oltiin häämatkalla Mauritiuksella -07 ja nyt -08 1v. häämatkalla Koh Changilla ja Bangkokissa. Thaimaan reissumme tuli puolet halvemmaksi kuin Mauritiuksen reissu + Thaimaassa kaikki oleminen ja tekeminen on huomattavasti halvempaa, ja koimme ehdottomasti saaneemme paremmin rahalle vastinetta Thaimaassa. Yleisesti ottaen (jos ei edes mietitä rahaa) Thaimaan lomamme oli unohtumattomampi ja Koh Changin luonto kauniimpi kuin Mauritiuksen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

martsu79: Laitan ehdottomasti! Itsekin jo odotamme hanimuuniamme erittäin innolla! Oijoih.. aurinkoa, biitsiä, turkoosi meri jne. here we come! :)

Teidän vihkimisuunnitelmat Mauritiuksella kuulostaa tosi ihanalta! Saako udella, mistä saitte parhaimman matkatarjouksen? :)

Link to comment
Share on other sites

Guest ensi kertaa mauritiuksella

tulimme joulun alla mauritiukselta. saari kaikin puolin käymisen arvoinen, mutta finnmatkojen käyttämä hotelli cape garden (paikallisittain jardin du cap) aiheutti sellaisen ikävän yllätyksen, että huoneesta varastettiin tavaroita siivouksen aikana. uusi kännykkä ja mp3 -soitin lähti ainakin meidän reissun aikana.

finnmatkojen puolelta ei tullut muuta kuin olan kohauttelua.

jos siis mauritiusta harkitsette niin harkitkaa tämän hotellin valintaa. ymmärrän kyllä, että matkalla voi tavaroita kadota myös niitä voidaan varastaa, mutta on erittäin härskiä, että henkilökunta on varkauksien takana.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...