951 viestiä aiheessa

Oi oi oi, kun on niiin kiva lukea ihmisten kokemuksia :) Meidän lähtöön on aikaa enää reilu kuukausi ja sitä ennen startataan matkatunnelmaan vantaan flamingo spassa.. Odotan kyllä niin innolla :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eagle_87: Rauhalliseksi ykkösviikoksi suosittelisin itää, Flacqista eteenpäin. Sieltä löytyy myös paljon tasokkaita hotelleja all inclusiveanne varten. Toisella viikolla kannattaa suunnata pohjoiseen Grande Baieen, joka on Port Louisin lähellä. Port Louisista pääsee bussilla joka paikkaan, mutta tietysti taksitkin ovat edullisia. Alle 15km matkoista pitäisi selvitä 10e hintaan. Itse henkilökohtaisesti pidän enemmän Flic-en-Flacista, koska siellä paikallisväestö viihtyy paremmin kuin Grand Baiessa, jossa taas turismi näkyy enemmän. Flic-en-flac on myös sijainniltaan hyvä turistikohteisiin nähden, mutta bussilla meneminen vaatii enemmän koordinointia ja mielestäni siellä on vähemmän turisteille suunnattuja kalliimmille tuotemerkeille pyhitettyjä shoppailupaikkoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä :) Me ei onneksi välitetä yhtään tuotemerkkien perässä shoppailusta, joten ei ole sillä tarjonnalla väliä :) Enemmän kiinnostaa paikalliset torit tai vastaavat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onk kellään viimeisimpiä kokemuksia? Matka lähestyy... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kokemuksia länsirannikolla olevasta Le Paradis Golf & Spa Resorts:sta??

Oliko tuolla kuinka paljon lapsiperheitä..? Oletteko ollet "perushuoneissa" vai esim.omassa villassa? Minkä hintaiseksi matka tullut (esim. 2viikkoa)?

Löytyykö the Sands:n suosittelijoita? Se puoltaisi tuota lapsivapaata häämatkaa..

Muokattu: , käyttäjä: Tuikkuliini

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt juuri matkalta palanneena mahdollisimman lyhyesti meidän kokemuksista.

Me olimme kaksi viikkoa ihan pohjoisessa le Canonnier hotellissa puolihoidolla + häämatkaextrana saimme kolmannen ruoan ilmaiseksi. Eli toisin meiltä puuttui täysihoitoon nähden vain juomat ja välipalamahdollisuus. Ruoat olivat sen verran mittavat, että meille ei tullut missään vaiheessa mieleenkään haluta välipalaa, sitä emme siis kaivanneet. Juomina joimme ruoilla sitä mitä mieli teki (minä kokista ja sulho olutta tai sitten ihan vaan vettä). Muut juomat haimme noin 500m päässä sijaitsevasta kaupasta, mitä me emme kokeneet mitenkään työläänä. Mielenkiinnosta pidin listaa paljonko meillä meni juomiin rahaa ja koko matkan saldo oli noin 130 euroa. Kun huomioi, että täysihoito olisi tehnyt matkan hintaan muistaakseni noin 600 euroa lisää, ei siinä oli MEIDÄN kohdallamme ollut mitään järkeä.

Hintatasosta sen verran, että meidän hotellilla pullo (0,33l) olutta maksoi 130mru, 0,33l pullo kokista 80mru, litran vesipullo 80mru ja halvimmat drinkit 350mru. Yksi euro on noin 46 mauritiuksen rupeeta.

Kaupassa 1,5l vesipullo maksoi noin 16mru, 1,5l kokista 35mru, 0,33l pullo olutta 24mru ja sitten ostettiin yksi makulikööripullo, josta tehtiin huoneessa omia drinkkejä. Tämä litran pullo maksoi 199mru ja riitti meille koko viikon. Yhdet drinkit ostettiin hotellista, kun teki mieli ja ne oli kyllä niin vettä, kun olla ja voi. Sen jälkeen viimeisetkin mielenkiinnot all inclusiveen katosivat.

Ilmat tähän vuoden aikaan eivät olleet mitkään älyttömän lämpimät. Auringon laskettua tarvitsi pitkähiaista (tai minä tarvitsin :P). Retkille kannattaa lähteä, mutta hintoja kannattaa kysella muutamastakin paikasta. Me ostettiin oma matkamme rannalta kiertäneeltä mieheltä ja saimme sitä, mistä maksoimmekin, joskin ruoat olivat hieman huonompia, kuin luulimme.

Skootterilla kiersimme kahdessa päivässä koko saaren, joten kahdessa hotellissa yöpyminen ei ole mitenkään välttämätöntä saaren näkemisen kannalta. Mutta kukin miten haluaa :) Noissa Beach Comber hotelleissa (joka meidän hotelli oli) on mahdollista olla 2 yötä jossain muussa hotellissa, jos vaan respaan menee siitä sopimaan. Jos oltaisiin toi vaihtoehto huomattu aiemmin, niin oltaisiin varmaan skootteriretkellämme yövytty jossain muualla, mutta hyvin meni näinkin.

Hotelleilla on paljon ilmaista aktiviiteettia, jota me ainakin hyödynsimme. Uima kengät olivat ihan ehdottomat, koska korallipirstaleita on aika paljon. Toki rannalla pärjää ilmankin, mutta eipä tarvinnut huolehtia, että saisi naarmuja jalkapohjiinsa.

Paikallista rahaa kannattaa varata mukaan jonkin verran, jos aikoo olla hotellialueen ulkopuolella. Englannilla pärjää hyvin, mutta ranskalla kaikkein parhaiten. Me bongattiin vain kaksi suomalaista pariskuntaa meidän hotellilta ja lapsiperheitäkin oli vain kourallinen.

Meillä oli tosi onnistunut loma! Sopivasti rannalla löhöilyä, mutta mukavasti myös muuta. Ai niin ja jos on innostuneita tenniksen pelaajia, niin omat pallot mukaan. Meidän hotellilla mailat ja kenttä oli ilmaisia, mutta pallot piti ostaa kaupasta. Eli jos on muita yhtä innostuneita tenniksen pelaajia, niin eipä niitä palloja sinne kannata mennä ostamaa :P

Eli tässä tää mun tosi "lyhyt" juttu. Arvasin kyllä, että näinhän tässä käy ...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tosi kiva kuulla tuoreita uutisia. :) Ja tuo, että beachcomberilaiset voivat yöpyä kaksi yötä jossain muualla. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin siis pitää vielä täydentää, että ne mahdolliset kaksi yötä pitää siis olla jossain toisessa beachcomber hotellissa, ettei kukaan syyttele mua väärästä informaatiosta :girl_blum:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Juu, niin ymmärsinkin. Meillä hotellina Le Victoria ja kuuluu Beach Comberiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kirjotelkaa sitten mahd. paljon kokemuksia, kun häämatkoiltanne palailette.

Me aiotaan tuonne häämatkalle ja vaikka olen siellä kerran aikaisemmin käynyt, mielelläni lukisin kokemuksia etenkin hotelleista. Varmaan keväällä tulee varattua häämatka sitten. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervehdys.

Pakko hypätä mukaan keskusteluun, kun on tullut yllättäviä ongelmia matkaan mukaan..

Ollaan siis yritetty saada matkaa Helin Matkojen kautta Mauritiukselle toukokuulle 2010. Trakoituksena oli mennä paikanpäällä naimisiin. Kaiken pitikin olla jo kunnossa ja laskutkin lähetettiin jo kotiin (hyvä ettei vielä maksettu), kunnes tuli s-posti, että hotellissamme Shandranissa on jo toukokuun kaikki vihkimiset varattu. Että tällainen pikku puute sitten olisi... :hysteric:

Nyt sitten on harkittava vaihtaisiko hotellia vai matka-ajankohtaa. Mietin myös matkanjärjestäjän vaihtamista... Olisiko ideoita? Hakusessa siis tasokas hotelli, joka järjestää häät ja matkatoimisto, jolta tällaiset saa.

Onko muutenkin huono idea suunnata tuonne pohjoiseen toukokuussa? Vai mikä olisi kelien kannalta paras paikka?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^KalevaTravel ja SMT ja ebookers ovat ainakin matkatoimistoja, jotka osaavat järjestää häät paikanpäällä. Tai siis heillä on tämä pakettimahdollisuus ja häät suunnitellaan hotellin hääkoordinaattorin kanssa (me olemme hoitaneet mailitse).

Meillä hotellina Le Victoria, joka kuuluu Beachcombers-ketjuun. Mauritiuksella useampi ketjuun kuuluva hotelli ja ovat tasokkaita. Le Victoria neljän tähden hotelli. Mahdollisuus myös täysihoitoon, joka on joissakin hotelleissa edullisempi häämatkalaisille.

5123788.jpg

^Sään puolesta toukokuu on ok. Silloin siellä on talvi, joten ei ole ihan niin "tuskasen" kuumaa kuin joulukuussa, kun me sinne menemme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan nyt saatu aika iso kasa tarjouksia ja varmaan valitaan meille paras paketti ennen joulua. Tällä hetkellä kaksi suosikkicomboa, joko Le Meridien ja Veranda pointe aux Biches... tai sitten Le Preskil ja Coin de Mire. Ei osata päättää, ei tosiaan :D

Jos jollain on uusia kokemuksia / hintatietoja niin olisi kiva kuulla. Tripadvisorissa käytiin lueskelemassa aika paljon miehen kanssa ja se oli hyödyllistä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän matkatoimistovirkailija KalevaTravelilta sanoi, että tuon Verandan ranta on tosi huono = kivinen. Ja ei sitä sen takia suositellut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, ollaan me kuvista katseltu että aika monenkin hotellin ranta on siellä ihan kivilohkareilla koristeltu. Emme pitäneet sitä kovin vakavana puutteena :) Vakava puute olisi, jos joku noista hotelleista on todella lapsiperheiden ykköspaikka tai ruokatarjoilut ovat todella huonot. Tai jos palvelu ei yhtään pelaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jee!

Pikainen uusi matkayhtiöiden kilpailutus tuotti useita tuloksia ja niistä valittiin Kaleva.

Ollaankin viikko Le Victoriassa, jossa häät ja sitten toinen Shandranissa.

Molemmat varmasti kivoja hotelleja, ja päästäänpähän rauhassa katselemaan saarta eri päistä.

Jos on hyviä vinkkejä tai jotain mitä kannattaa ottaa huomioon noissa hotelleissa, niin otan mielelläni vastaan.

Tosin aikaahan tässä nyt vielä reissuun on yli puoli vuotta... Miten voi jaksaa odottaa??

No, nyt voi siirtää hotellinetsimisenergiat hääpuvun metsästämiseen! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Kiva. :-X Bobota päätyi samaan matkatoimistoon ja samaan hotelliin. Voin laittaa matkakokemuksia kuukauden kuluttua.

Oletteko menossa siellä myös naimisiin, kuten mekin? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
^

Oletteko menossa siellä myös naimisiin, kuten mekin? :)

Jeps! Siellä on tarkoitus tuokin puoli hoitaa. Vielä ei olla vaan saatu papereita/laskuja Kalevalta, mutta väittivät matkan meille varanneensa ja hääpäivänkin sopineensa.. Toivottavasti tuohon voi luottaa..

Mä haluankin kuulla sitten kokemuksia, mieluiten positiivisia ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Tule päikkyyni lukemaan kuulumiset joulukuun puolessa välissä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en näin töissä kerinny lukea tätä ketjua mutta itse olin toukokuussa 2009 11 päivää Mauritiuksella. MRTravelin kautta mentiin ja hyvä oli. Ensimmäiset 5 yötä Gran Baiessa LE Mauricia:ssa. Aivan ihana paikka, todella hyvät ruuat, meillä oli puolihoito mutta häämatkalaisena sai täyshoidon mukaan. Kaks kertaa oli seisova pöytä..voi sitä ruuan määrää. Se oli hyvä kun oliaika keskustassa niin pysty käveleen mm. tämmöselle retkikojuiolle, ku hotellillta ois ottanu ne niin hinta oli tupla-tai tripla tai siltä mrtravel agentilta. Voin suositella Katamaraani reissua..vaikka meillä oli vähän extreme matka takas ku myrsky tuli. Kannattaa myös käydä paikallisessasupermarketisa hakee juomista hotellille pääsee halvemmalla ku hotelissa vähn kallimpaa...

Loput yöt oltii Le Victoriassa...se oli hotellina hienompi ja deluxe huonekun oli niin aika hulppee, mutta mauricaian ruuista pideettiin enemmän, vaikka ei ne paskat sielläkääno llu. Ranta hienompi ja uima-allaskin. sieltä sitten ei kylä mihkään markettiin oikein päässy, joku 15e makso taksi suuntaasna gfrand bayhin.

Sitten vuokrattiin taksi päiväks, tai 8h, ei ollu kovin kallis, joku 60-70e

Suosittelen paikkaa, oli ihanata!

snorkkaulasta suosittelen! ostakaa välineet sieltä marketista, saa halvalla. niin ja yleiseti edukkaampi paikka ku luulin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Oletteko menossa siellä myös naimisiin, kuten mekin? :)

Hei!

Saisinko Martsu79 udella, varasitteko myös Kalevan kautta hääjärjestelyt? Ihmettelin vähän, kun Helin matkat olisi tarjonnut suoraan pakettihintaan kaikki hääjärjestelyt kakkuineen ja kukkineen, mutta Kalevan vain noin 100e halvempaan "pakettiin" ei kuulunutkaan kuin viralliset paperijärjestelyt ja autokuljetukset niihin liittyen. Kalevalta tuli viesti, että kaikki muu hääjärjestely sitten sovitaan hotellilla paikan päällä koordinaattorin kanssa. Eli lisähintaan?? Vai onko meillä ollut nyt vain huono palvelija? Itse olisin mieluusti varannut ja maksanut jo etukäteen jonkin peruspaketin, kuten Helin matkojen kautta olisi voinut...

Näillä Beachcomber-hotelleillahan on sellaisia valmiita hääpaketteja, joista voi valita mieluisensa.. hmm..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääjärjestelyitä emme varanneet Kalevan kautta, koska se olisi maksanut noin 600e ja sisälsi vain paperihommat. Hotellin hääkoordinaattorin kanssa sovimme asioista, kunhan päästään määränpäähän. Sinne olemme jo ilmoittaneet päivämäärän ja minkä hääpaketin valitsimme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainakin meidän hotellilta sai lainata ilmaiseksi snorklausvälineet, ja merenalainen maailma oli kyllä uskomaton! Varmasti muutkin hotellit tarjoavat samanlaista palvelua. Hotellilla oli toisaalta myös ilmainen vesihiihto, lasivene, golfkenttä, melonta ja polkuveneily.

Pakko kyllä joskus vielä päässä takaisin Mauritiukselle!

Mites Le Mauriciassa ja Le Victoriassa ruoka? Meidän hotellilla ruoka oli aika intialaispainoitteista, joka kävi jo vähän kyllästyttämäänkin. Oliko ruoka siis Le Mauriciassa ja Le Victoriassa myös paikallista vai eurooppalaisempaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Hääjärjestelyitä emme varanneet Kalevan kautta, koska se olisi maksanut noin 600e ja sisälsi vain paperihommat. Hotellin hääkoordinaattorin kanssa sovimme asioista, kunhan päästään määränpäähän. Sinne olemme jo ilmoittaneet päivämäärän ja minkä hääpaketin valitsimme.

Okei.. Joo ei oikein innosta tuo hinta. Mitenkäs otitte sinne yhteyttä? Löysittekö yhtystiedot ihan nettisivujen kautta? Vai saitteko Kalevalta? Meille nimittäin tuo Kaleva varasi jo sen päivän, mutta voihan sen varmaan vielä perua ja varata itse saman? Oli vaan nuo hääpäivät aika vähissä tässä vaiheessa kun ruettiin varailemaan, ja siksi pyydettiin Kalevaa heti meille sen varaamaan. Tämä joka saatiin oli nimittäin ainut hotellilla jäljellä oleva meille sopiva päivä. Alun perinhän oltiin menossa Shandraniin, mutta sieltä oli jo kaikki päivät menneet..

Ihmettelen vain, kun Helin matkoilta olisi saanut halvemmalla hotellin tarjoaman hääpaketin, kuin Kalevalta ainostaan noiden paperihommien hoidon... Aikamoista vedätystä sanoisin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään