Mauritius


suvi09

Recommended Posts

Trou Aux Biches osasi yllättää päivä päivältä uusilla tempauksillaan... Kynttiläillallinen omalla parveketerassilla, Clubiautolla illalliselle, hotellin hääpareille tarjoama aivan uskomattoman upea 45 minuutin hieronta Spassa kahdelle jne. Jos ihmiset haluatte Luxusta isolla L:llä ja lompakossa on hieman ylimääräistä, niin kyllä tämä Trou Aux Biches oli sellainen paikka, jossa kuka tahansa viettäisi valittamatta häämatkansa, yhtään Le Victoriaa vähättelemättä.

Vinkkinä vielä, että Trou Aux Biches ei välttämättä tule edes hinnakkaammaksi kuin muutkaan hotellit, jos on häämatkalla. Meille ainakin viime kesänä (kun oltiin varaamassa matkaa helmikuulle 2011) tehtiin häämatkatarjous ko. hotelliin, jossa morsian olisi saanut täysin ilmaisen majoituksen + ylläpidon (vs. esim. Le Victorian morsian -50%), jolloin tämä hotelli olisi ollut meille edullisempi kuin Le Victoria. Muista syistä emme kuitenkaan päädyneet valitsemaan ko. hotellia.

Tsekkasin muuten hotellin tasa sivut, ja näyttäisi että Trou aux Bichesissä on näköjään menossa laajennusremontti, jonka takia nuo lounaat ja juomat + huoneen "upgrading" kuuluvat syyskuuhun asti hintaan kaikille asiakkaille. Normaalissa häämatkatarjouspaketissa mm. juomat eivät kuulu hintaan, joten kannattaa tarkistaa jos aikoo varata.

"All that is left for completion are the last Suites, located to the left of the public areas which will still be under construction until September 30, 2011. While work continues on this area, which is set apart from the rest of the hotel by the public areas, every effort will be made to protect clients from noise using appropriate fencing and heavy planting as a shield. Therefore Beachcomber Hotels and Trou aux Biches Resort & Spa will continue to offer compensation to guests staying on a half-board basis by offering complimentary lunches at L’Oasis restaurant and a choice of drinks at lunch and dinner. This offer will remain in place until September 30th 2011."

Muokattu: , käyttäjä: Arby
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 950
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
Guest Piparineilikka

Moikka!

Olemme lähdössä Mauritiukselle häämatkalle nyt syys-lokakuussa 2011 ja meidät vihitään paikan päällä. Olemme koko matkamme (12 vrk) The Legends -hotellissa.

Kaipaisimme kokemuksia samassa hotellissa olleilta ja syys-lokakuussa Mauritiukselle matkustaneilta. Olivatko ilmat millaiset? Mitä meidän kannattaisi ottaa huomioon? Millainen matkanne oli?

Ja sitten kaikille yleisesti:

- Mitkä ovat TOP3 -nähtävyydet, jotka Mauritiuksella kannattaisi kokea? :)

- Millaisia hyönteiskarkotteita Mauritiukselle tulisi ottaa mukaan?

- Mitä muita lääkkeitä kannattaisi ottaa mukaan (maitohappobakteerien, Buranan, rakkolaastarien yms. lisäksi)?

Tässä viestiketjussa on niin paljon asiaa, että ajattelin kysyä näitä asioita nyt uudessa viestissä. Kiitos hurjasti vastauksistanne! :)

Muokattu: , käyttäjä: Piparineilikka
Link to comment
Share on other sites

^Lääkkeistä sen verran, että Buranan ja rakkolaastareiden lisäksi ainoa, mitä tarvittiin kahteen viikkoon, oli Pantyson (ehdoton hyttysenpistojen hoitaja) - sekä auringonpolttamien lievittämiseen tarkoitettu after sun lotion :girl_haha:

Mukana oli kyllä varalta Imodiumia, mutta avaamatta jäi (hotellin ruoka oli ihan "länsimaisten" standardien mukaista). Niin ja hyönteiskarkotteen nimeä en enää muista, mutta se oli jokin apteekin suosittelema tuote nimenomaan trooppisille hyttysille (ei kuulemma tepsi samat aineet kuin kotimaisille) - joskin sekin jäi melkein tarpeettomaksi (päivällä ei ollut hyttysiä lainkaan ja illallakin vähemmän kuin missä tahansa suomalaisella mökkirannalla).

Muokattu: , käyttäjä: tammikuu09
Link to comment
Share on other sites

Mauritiukselle matkaaja ilmoittautuu! :girl_smile: Varasimme juuri häämatkan Mauritiukselle syyskuun lopulle Helin Matkojen kautta. Olemme paikan päällä 10 yötä, joista 6 Le Canonnierissä ja 4 Le Victoriassa. Kiva nähdä kaksi eri hotellia, varsinkin kun meillä on All Inclusive molemmissa paikoissa. Lähdemme siis matkaan pari päivää häiden jälkeen, joten päästään toipumaan kunnolla häähumusta! Mauritiukseen päädyimme, koska halusimme paratiisimaisuutta ja rantalomaa mutta kuitenkin myös aktiviteettejä. Ah, en malta odottaa! :-X

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan lähdössä marraskuun lopussa Mauritiukselle ja vihkiminen tapahtuu paikan päällä. Hotelli on Shandrani Resort & Spa ja matka varattiin Helin Matkojen kautta. Kuulisin mielellään kokemuksia hotellista ja vihkimisestä siellä. Ekaa kertaa mennään Mauritiukselle ja ainakin kuvista ja kertomuksista päätellen saari on aivan ihana ja tekemistäkin riittää. Mites muuten pärjää tyydyttävällä englannilla esim. siviilirekisteritoimistossa ja korkeimmassa oikeudessa,jossa käydään valat vannomassa? Kaikenlainen info otetaan vastaan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest lennonsmile

Olemme lähdössä Mauritiukselle 11.9 kahdeksi viikoksi le mauriciaan ja le victoriaan. Meidät vihitään Mauriciassa.

Emme ole vielä suunnitelleet/ostaneet mitään retkiä. Mitä retkiä suosittelette ja mistä ne kannattaa ostaa? Kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

Mekin ollaan lähdössä nyt marraskuussa häämatkalle 2 viikoksi Mauritiukselle. Asutaan koko 2 viikkoa Le Canonnier hotellissa, jossa meidät myös vihitään. Jännittää kans miten kaikki sujuu ja onko hotelli kiva. Haluttiin pysyä koko ajan samassa paikassa et ehtis vähän rentoutuakin, voihan sitä sit tehdä päiväretkiä muualle. Olis kiva kuulla lisää kokemuksia hotellista ja miten häähommelit on siellä sujunut? Odotan kans ihan mielettömästi, et päästään matkalle :-X

Link to comment
Share on other sites

Onnea hotellivalinnasta aeh07, Le Canonnier on aika jeez hotelli! Minkä tason huone teillä on ja otitteko AI:n?

Le Canonnier on sinänsä kätevä tukikohta, että sieltä pääsee kävellenkin esim. Grand Baieen, niin saa vähän vaihtelua eikä aina tarvitse hommata taksi/bussikyytiä.

Näytille yksi kuva, joka on otettu meidän hotellihuoneen terassilta, huoneesta näkyi siis kivasti mm. Coin de Mire ja pääsi suoraan rannalle. Voin katsella tuossa illemmalla, jos laittaisin tähän muutaman muunkin kuvan hotellilta.

Muokattu: , käyttäjä: Arby
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ei ketään sattuisi kiinnostamaan kalaretki yhtenä päivänä aikavälillä 26.10-7.11.2011? Retkellä saattaa nähdä kaloja tai delfiinejä tai sitten voi vain hankkiutua siipasta eroon yhdeksi päiväksi ostosten tekoa varten/ kulttuuritapahtumiin osallistumiseksi ;) Mauritiuksella on useita kalaretkien järjestäjiä, ja uskoakseni heidät voi luokitella sekä kalojen pyytäjiin että saajiin, kuten meillä suomessakin. Toisen ryhmän venekunnat, jotka ovat pärjänneet marliinin pyyntikilpailuissa, maksavat netin mukaan 600-700 e päivältä. Itse saisin vaimolta luvan yhteen päivään vesillä häämatkallamme. En vain viitsisi yksin maksaa tuota koko summaa. Ajatus olisi, että marliinin väsyttäjiä olisi veneessä vain kaksi, jolloin molemmilla pitäisi olla mahdollisuudet marliiniin. Muuten on jokseenkin sama, tuleeko mukaan vaimo tai lapsia tai jotakin muita henkilöitä. Veneeseenhän otetaan n. 6 henkeä. "Ulkopuolisille" henkilöille saattaa löytyä pienempiä kaloja vedettäväksi, mutta tavoite olisi täysin marliinissa. Silloin voi käydä niin, että kalaa ei juuri tule, mutta se on sitten vain hyväksyttävä. Juopottelua en hyväksy, mutta pieni määrä III-olutta päivän aikana mahtuu toleranssiin.

Link to comment
Share on other sites

^Kannattaa varautua tosiaan siihen, että kalaa ei tule lainkaan tai sitten vain muutama tonnikala jää haaviin, jos marlinia aikoo saalistaa. Me oltiin siipan kanssa kahdestaan päivän kalastusreissulla, tähtäimessä vain marlin, hinta oli jotain 750 eur tms. Oltiin kaukana rannasta koko päivä, siellä missä marlinit voivat jäädä kiinni, mutta ei onnistanut. Sen sijaan menomatkalla saatiin 6 tonnikalaa. Ja koko päivä oltiin niin merisairaita, että ei ollut puhettakaan mistään alkoholin nauttimisesta, vaikka sekin olisi kuulunut hintaan. Ei ollut edes myrskyä, mutta perusaallokko on sen verran suuri, että se kyllä keikuttaa isompaakin kalastusvenettä aika tavalla. Miehistö sanoikin, että aika monesti koko päivän reissu loppuu ensimmäisen 30min jälkeen, kun jengi voi niin pahoin. Me sinniteltiin koko päivä suomalaisella sisulla =)

Toivottavasti löydät kalakaverin itsellesi!

Muokattu: , käyttäjä: Arby
Link to comment
Share on other sites

Guest Riki Sorsan veli

Arby, saiko teidän Le Canonnier -hotellin huoneen terassilta mentyä uimaan ulkokautta? Eli saitteko terassin oven lukkoon, jos lähditte terassin kautta rannalle? Ja oliko huone turvallisen tuntuinen, vaikka se olikin maantasossa?

Olemme menossa Le Canonnier -hotelliin sunnuntaina ja mietin, pyydämmekö huonetta maantasolta vai ylemmistä kerroksista. :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...