951 viestiä aiheessa

^Ovea ei saanut muistaakseni lukittua ulkokautta. Mutta kävin usein esim. aamu-uinnilla siten, että mies oli vielä huoneessa nukkumassa, jolloin ei haitannut vaikka ovi oli lukitsematta.

Huone oli kyllä täysin turvallisen oloinen, vaikka olikin maantasalla. Ko. puolen hotellia/rantaa ei paljon ollut liikennettä, joten aika rauhassa sai terassilla istuskella vaikka kirjaa lukemassa. Poliiseja/turvamiehiä käveli säännöllisesti huoneen ja koko hotellialueen ympäri.

Tärkeintä mielestäni on, että huone on meren puolella ja että se on mahd. kaukana sisäpihan baareista ja uima-altaasta, siis jos omaa rauhaa haluatte. Jos saatte huoneen sisäpihan puolelta, niin sinne kantautuu kova meteli päivällä uima-altaalta (lapset) sekä myös iltaisin kun bändi esiintyy etc. Se, millä sijainnilla huoneen saatte, riippuu tietysti myös siitä minkä tasoisesta huoneesta olette maksaneet.

Muokattu: , käyttäjä: Arby

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia Arby pikaisesta vastauksesta!

Meillä on superior huone merinäköalalla & AI:lla. Liikumme varmaankin yhdessä, joten sillä ei liene siis suurta merkitystä, onko huone siis maan tasalla vai ylemmissä kerroksissa (jos huoneet muutoin ovat samanlaisia). Taidan pyytää vain, että saamme huoneemme rauhalliselta kohdalta eikä liian läheltä uima-altaita / ravintoloita.

Tuleeko mieleen muuta, mitä tulisi huomioida ennen matkaa? Esim. ravintoloiden / aktiviteettien varaukset?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mauritiukselta on palailtu takaisin arkeen. Matkamme alkoi 5 yöllä Le Canonnier hotellissa, josta siirryimme 5 yöksi etelään Shandrani hotelliin. Hotellit olivat todella erilaisia, mutta me tykkäsimme molemmista todella paljon. Canonnier oli huomattavasti "kotoisampi" ja arkisempi kun Shandrani oli taas ylellisempi. Myös etelä- ja pohjois Mauritius oli todella erilaisia ja oli kiva nähdä molemmat osat saarta.

Le Canonnierin ravintoloista suosittelen ehdottomasti a la carte ravintolaa! Ruoka oli mielettömän hyvää vaikka tosin reissun jälkeen kala ei ole kauheasti maistunut ;) sitä tuli syötyä reissussa vähän liikaa. A la carte ravintoaan oli helppo saada pöytä kun sen vain varasi edellisenä päivänä. Myös lounas oli mielestäni parempi tuolla Navigator ravintolassa kuin buffetissa.

Shandranissa oli ravintoloiden suhteen enemmän valinnanvaraa. Shandranissa ainoa miinus oli juuri tämä ravintoloiden varaussysteemi. Emme saaneet itse vaikuttaa varauksiin ollenkaan vaan meille vain lykittiin lappu käteen, johon oli varattu meille vapaita aikoja (joita oli todella vähän). Kahtena ensimmäisenä päivänä emme edes mahtuneet a la carte ravintoloihin, koska ne olivat niin täynnä. Thai ravintolaa emme päässeet kokeilemaan ollenkaan, koska pöydät oli jo varattu. Jos siis Shandranin suhteen on toiveita ravintoloiden suhteen niin suosittelen tekemään varauksia jo Suomesta tai heti kun saavutte hotelliin! Kaikki ravintolat oli todella hyviä ja ruoka oli hyvää, mutta meidän lemppariksi nousi Le Boucanier.

Kävimme katamaraani risteilyllä ja kävimme leijonakävelyllä. Lisäksi vierailimme eläinpuistossa. Näistä reissuista leijonakävely ja katamaraani risteily oli ehdottomasti parhaat ja rahansa arvoiset reissut! Risteily otettiin Monalysa tourilta, koska oli huomattavasti halvempi kuin hotellien tarjoamat vaihtoehdot. Leijonakävelyn meille järjesti hotellin taksikuski.

Hotellin taksit olivat huomattavasti kalliimpia kuin "lennosta" otetut. Pohjoisessa oli helppo ottaa ulkopuolinen taksi, mutta Shandrani hotelli oli sen verran syrjässä, että sieltä oli melkein otettava hotellin taksi.

Ilma Mauritiuksella oli todella vaihtelevainen. Päivän aikana sää saattoi muuttua todella nopeasti. Ensin paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta ja hetkessä tulikin vesisade. Tuuli oli vielä aika kylmä, varsinkin etelässä. Rannalla olimme vain muutaman päivän, koska sää ei ollut niin lämmin että olisi tehnyt mieli löhötä rannalla. Sadekuurot oli kuitenkin todella lyhyitä eikä sinänsä haitannut lomaa ollenkaan.

Mitähän muuta osaisin kertoa... loma Mauritiuksella oli kyllä aivan ihana! Suosittelen ehdottomasti häälomakohteeksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ps. oli tosi kiva lukea kokemuksianne matkasta, koska mekin olemme suunnitelleet juurikin tuota kymmentä yötä ja hotelleiksi Le Cannonier ja Shandrani. Minkä matkatoimiston kautta olitte varanneet matkan ja kuinka paljon maksoitte tuosta 10 yöstä? Ihan lähiaikoina olisi tarkoitus alkaa pyytää tarjouksia matkatoimistoilta ja olisi kiva tietää etukäteen, mitä muut ovat niistä maksaneet. Me ollaan kyllä lähdössä ensi vuonna vasta lokakuun puolella, joten sekin ilmeisesti nostaa hintaa verrattuna syyskuuhun.

Häiritsikö teitä Shandranissa lentokentän läheinen sijainti vai kiinnittääkö siihen edes huomiota? Joidenkin matkatoimistojen arvosteluissa on annettu miinusta lentokentän läheisestä sijainnista ja jotkut eivät ole siitä mitään edes maininneet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paketti oli Helin matkoilta. Lämpimästi voin kyllä suositella Helin matkoja, kaikki järjestelyt sujui hyvin! Me varattiin matka aika myöhään, jolloin lentojen hinnat oli jo aika korkealla. Maksettiin matkasta n.4800€ (sisältäen all inclusive palvelut).

Shandrani oli lähellä kenttää ja koneet nousivat suoraan hotellin yläpuolelle. Kyllä koneista lähti melko kova ääni, mutta toisaalta koneita ei mennyt kauhean montaa päivässä. Aamun ensimmäinen kone ja illan viimeiset oli ehkä ainoat mitä enemmän noteerasi. Kyllä koneiden ääni kuitenkin ihan selvästi kuului myös hotellihuoneeseen. Meitä tämä nyt ei juurikaan häirinnyt, koska oltiin hereillä aina kun koneita meni yli :) muuten hotelli on upea ja ihana, joten tuo on vain pieni miinus ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hienoa kuulla taas hyviä kokemuksia Helin matkoista. Se on ollut meilläkin ykkösenä ennen kuin on hintoja edes kyselty. Vähän helpotti, ettei se sitten ihan mielettömyyksiä kuitenkaan maksanut. Shandrani kun on mielestäni huomattavasti kalliimpi kuin esim. Le Cannonier tai Victoria. Nyt kun vaan vielä vuoden jaksaisi odottaa sitä matkaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin palasimme Mauritiuksen reissulta (3.lokakuuta). Olimme 7 yötä Le Canonnier -hotellissa, jossa viihdyimme erinomaisesti. Rannat olivat hienot, ollen niemenkärjessä kolmeen ilmansuuntaan. Toki rannat olivat kivikkoiset ja muovikenkien käyttö on suositeltavaa. Sellaiset hankimme Prismasta reilulla kympillä per naama ennen matkaa.

Ruoka oli hyvää, suosittelen erityisesti a la carte ravintolaa, Le Navigatoria. Söimme päivällisen useimmiten siellä. Pöytävaraus onnistui aina (meillä jopa samana päivänä). Italialaisessa La Serenata -ravintolassa söimme myöskin kahtena iltana ja buffetissa yhden päivällisen. Suosikiksi jäi Le Navigator, jossa oli iltaisin tarjolla neljän ruokalajin menu all inclusivessa. Jos aikoo olla kaksi viikkoa reissussa, suosittelen silti hotellin vaihtoa välillä, koska ravintolat ehtivät tulla kyllä jo viikossa melko tutuiksi.

All inclusiven aktiviteetteja käytimme aktiivisesti. Tuli surffattua, vesihiihdettyä, polkuveneiltyä, melottua sekä käytyä snorklaus- ja lasipohjaveneretkellä. Aktiviteetit onnistuivat suhteellisen hyvin ilman vaaruksia. Lisäksi kävimme Monalysa toursin katamaraaniretkellä Gabrielien saarella. Hinta oli 27 euroa naama sisältäen ruokailut. Suosittelen reissua, vaikka reissuisäntä "Spencer" vähän yliaktiivisesti yrittikin kuvata ja myydä kuvia... Lisäksi tuli käytyä merenpohjassa sukellusveneellä, 100 euroa per lärvi. Tämänkin ostimme Monalysatoursin kautta.

Pohjoisessa ainakin oli jo lämmintä. Välillä oli pilvistä, mutta lämmintä riitti kyllä. Matka meni hyvin ja suosittelen muillekin :-). Kiitoksia palstalaisten vinkeistä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei ketään sattuisi kiinnostamaan kalaretki yhtenä päivänä aikavälillä 26.10-7.11.2011?

Olen tuolloin Flic-Flacissa (myöskin häämatkalla) ja sama asia on käynyt mielessä, joten kai tosta voisi jutella. Olisi kuitenkin kiva jos reissua saisi halvemmaksi esimerkiksi hankkimalla edullisemman veneen tai useamman osallistujan. anssi.balk[ät]gmail.com

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jee, häämatka Mauritiukselle varattu! :-X Lähtö on 7.12. Ai että, en malta odottaa! Helin Matkojen kautta saatiin halvin tarjous. Omituista oli, että Mr. Traveliltä esim. sama hotelli ja samat ajat oli n.50e kalliimpi. Jännä juttu.

Oi, pitääkin mennä kohta shoppailemaan kesävaatteita! :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemuksia Uniquetoursin matkoista Mauritiukselle? Ensin oli suunnitelmissa Sisilia tai Kroatia häämatkakohteeksi, mutta nyt alkaa Mauritius viemään voiton kaikista :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oioioi, meillä 14vrk häämatka heti häiden jälkeen touko-kesäkuussa Mauritiuksella, Le Mauricia-hotellissa!! En millään malta odottaa... :girl_in_love:

Saimme matkan lahjaksi, ja paperissa lukee "täysihoito", tämä on siis ilmeisesti eri asia kuin all inclusive? Matka on varattu puolihoidolla, mutta vihkitodistusta näyttämällä se muuttuu täysihoidoksi.

Erona all inclusiveen on siis juomien maksaminen erikseen ja aktiviteettien maksaminen erikseen vai?

Tuoreita kokemuksia hotellista?? :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Kannattaa sinänsä ehkä vaihtaa tuo suosiolla paikan päällä all inclusiveksi, kun hääparit saavat sen puoleen hintaan. Näin ei tarvitse sitten sählätä rahan kanssa juomia ja muita ajatellen. Toisaalta, Le Mauricia on aivan Grand Baiessa ja hotellilta on tosi lyhyt matka isoon supermarkettiin, josta juomia ja muita saa tosi edullisesti. Mutta ehkä kuitenkin ottaisin tuon AI:n illallisia ja muita ajatellen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onko ketään lähdössä helmikuussa 2012 Mauritiukselle? Me lähdemme isommalla porukalla, villat on vuokrattu Grand Bayesta viikoksi ja toinen itäpuolelta myös viikoksi. Ajateltiin kun reissuun lähdetään niin samalla voitaisiin mennä naimisiin kun siitä on ollut puhetta. Saa nyt sitten nähdä onko vihkiminen ennen reissua Suomessa ja juhla siellä vai miten tehdään...ollaan vähän myöhään liikkeellä joten voi olla ettei ehdi vihkimistä enää järjestää mauritiuksen päässä. Juhlat kylläkin, joko jossain hotellissa/ravintolassa tai omassa villassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Kannattaa sinänsä ehkä vaihtaa tuo suosiolla paikan päällä all inclusiveksi, kun hääparit saavat sen puoleen hintaan. Näin ei tarvitse sitten sählätä rahan kanssa juomia ja muita ajatellen. Toisaalta, Le Mauricia on aivan Grand Baiessa ja hotellilta on tosi lyhyt matka isoon supermarkettiin, josta juomia ja muita saa tosi edullisesti. Mutta ehkä kuitenkin ottaisin tuon AI:n illallisia ja muita ajatellen.

Näin me vähän mietittiinkin että voitais tehdä, riippuen nimenomaan noista esim. viinipullojen hinnoista kaupassa ja ravintolassa, tuleeko kannattavaksi. Mitä aktiviteetteja AI:hin kuuluu?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Selvää on, että alkoholi ja vesi on kaupassa huomattavasti edullisempaa kuin hotellilla. Mutta jos illallisilla etc. haluatte juoda esim. viiniä ja sitten baarissa drinkkejä, niin hinnat ovat ihan Suomen hintatasoa (viinipullo n. 20-30 eur, drinkit n. 6-12 eur). Muistaakseni tuo AI maksoi meille n. 15 eur/pvä/hlö (olimme Le Canonnier & Le Victoria -hotelleissa, samaa ketjua kuin tuo Le Mauricia). Nautimme kuitenkin suuresti AI:n tuomasta vapaudesta, että ei tarvinnut miettiä raskiiko jotain juoda vai ei, eikä tarvinnut raahata esim. vesipulloja kaupoista (vettä kului reilusti sellaiset 5 litraa päivässä), vaan vettä ja muita juomia sai aina pyydettäessä. Minibaarin kuuluminen hintaan oli myös kiva pieni lisä, huoneessa oli aina riittävästi vettä & mehua tarjolla ja mies nautiskeli välillä huoneen hintaan kuuluvia oluitakin.

Noihin aktiviteetteihin liittyen en osaa sanoa, että oliko jotain aktiviteettejä, jotka olisivat olleet ilmaisia vain AI:n maksaneille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Ollaan lähdössä helmikuun alussa häämatkalle 2 viikoksi pohjoisen Le Mauricia -hotelliin ja etelän Lux le Morneen (ent. Les Pavillons). Molempiin hotelleihin on alustavasti otettu puolihoito ja mietin kannattaisiko se kuitenkin vaihtaa AI:iin ainakin Le Mauriciassa, jos hintaa tulisi lisää vain 15 euroa/hlö/vrk. Puolihoitoon meille sisältyisi myös lounaat, mutta tuota juomapuolta ja muita mahdollisia lisukkeita mietin... :girl_wink: Emme ole drinkkien suurkuluttajia, mutta esim. viiniä ja virvokkeita olisi kiva juoda jonkun verran.

Tietääkö kukaan enempää etelän Lux le Morne-hotellista? Siellä AI olisi varmasti enemmän tarpeellinen, kun sijaintikin on melko syrjäinen. AI:n hinnasta en tiedä, mutta epäilen että se on paljon enemmän kuin Le Mauriciassa :girl_sad:

Vielä noin kuukausi matkaan, ihanaa päästä aurinkoon :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nuo AI-listahinnat näkee hotellien kotisivuilta. Hääpareille yleensä tarjous -50% ja meillä oli lisäksi jotain aikaisen varaajan alennuksia (matka varattiin yli 6kk etukäteen). Olisin mielelläni maksanut tuosta AI:sta enemmänkin ihan vain jo pelkästään siitä ilosta, että vältti sen ikuisen juomien kaupasta raahaamisen: nyt sai pullon kylmää vettä, limpsaa, kahvia tai alkoholittoman/alkoholillisen drinkin aina kun oli tarve, oli sitten missä tahansa hotellin alueella (eikä tarvinnut huoneesta hakea) + illallisella pystyi ottamaan lasin viiniä + iltaisin oli kiva kokeilla paikallisia drinkkejä baarissa, ilman että täytyi miettiä hintaa.

Muokattu: , käyttäjä: Arby

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Arby! Pitää nyt oikein harkita jospa mekin ottaisimme tuon AI:n sen helppouden takia. Muistelen, että meidän saamassa tarjouksessa oli puhetta 15 eurosta/hlö. Eiköhän sen saa vaihdettua sitten hotellille mentäessä ^_^

Nyt vaan toivomaan, ettei helmikuulle sattuisi mitään suurempia sateita tai sykloneja!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

me oltiin 2011 helmikuussa matkalla, ja koko matkan aikana taisi sataa yhteensä pari tuntia, mutta sekin oli vain raikastavaa polttavan helteen keskellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Arby! Pitää nyt oikein harkita jospa mekin ottaisimme tuon AI:n sen helppouden takia. Muistelen, että meidän saamassa tarjouksessa oli puhetta 15 eurosta/hlö. Eiköhän sen saa vaihdettua sitten hotellille mentäessä ^_^

Nyt vaan toivomaan, ettei helmikuulle sattuisi mitään suurempia sateita tai sykloneja!

Hei Vanilla!

Komppaan täysin Arbya!

Meillä oli Le Mauriciassa viime syyskuussa puolihoito + päivällinen/illallinen, maksoimme siis vain juomistamme. Eikä ollut mitään ihan edullista siellä hotellissa, olut 5 € ja sellanen 2 dl cokis 2 €. Eli varmasti tulee kannattavammaksi ottaa se AI.

Kuitenkin esim. altaalla on kiva ottaa virvokkeita tms. siellä taisi kaikki patongit ym. välipalat kuulua AI:iin!

Virvokkeista suosittelen Oranginaa, huisin hyvää! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä Sinainen. Varmasti päädytään tähän AI -ratkaisuun, kun sitä niin helpoksi kehutaan. Ja kerranhan sitä vain häämatkalle mennään B)

Toivottavasti sen saa vaihdettua vasta paikanpäällä, kun en viittisi enää vaihtaa sitä matkatoimiston välityksellä. Ja kun matkakin on jo maksettu...

Täytyypä maistella sitten tuota Oranginaa :girl_drink1:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Kannattaa varmaan vielä matkatoimistosta varmistaa, että onnistuuko vaihtaminen paikanpäällä. Ellei sitten harmita jos ei onnistukaan!

Orangina on valitettavasti alkoholiton limu.. ;) Sellanen Jaffan tyyppinen, jossa taisi olla jotain limeä seassa. Mutta virkisti kivasti kuumaa auringonottopäivää.. :)

Mutta ei niissä drinkeissäkään mitää vikaa ollut! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^^ Me miettimme myös tuota, että olisimme vaihtaneet paikanpäällä AI:hin (kun tuntui niin kalliilta kerralla maksaa ;) ), mutta Helin Matkat väitti, että tulee kalliimmaksi upgreidata siellä siihen. En tiedä sitten, onko kaikkialla näin, tai saako matkatoimisto siitäkin jotain provikkaa tms, mutta väittivät tosiaan että kannattaa jo etukäteen tilata. Otimme sitten ja kyllähän se oli ihanaa, kun saattoi maistella kaikkia eri drinksuja ihan vapaasti :girl_dance: Ja tosiaan vettäkin kului kyllä melko paljon. Kiva oli myös, että minibaarinkin sisältö kuului hintaan.

Mauritius oli kyllä niin ihana ja kaunis häämatkakohde, että huhhuh! Pakko kyllä mennä takaisin vaikka 10-vuotishääpäivänä tms :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jaahas, hyvä kuulla että tulee kalliimmaksi vaihtaa AI paikan päällä, itse aiomme tämä myös tehdä, Le Mauricia odottaa toukokuun lopulla häämatkalaisiaan... :):girl_in_love: Onko kellään kokemuksia, mitkä esim. vesiurheiluaktiviteetit kuuluvat AI:hin, ja onko esim. kuntosalin tai saunan käyttö maksutonta??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään