Jump to content
Naimisiin.info

Mauritius


suvi09

Recommended Posts

meillä on nyt varattuna 2vko reissu mauritiukselle tammi-helmikuun vaihteeseen, 4 yötä pohjoisessa Le victoriassa ja 8 yötä etelässä Paradis hotel & golf clubissa. Matkatoimistosta suositeltiin ottamaan AI jonka hinta olisi 26e/nenä/päivä, pitäisiköhän ottaa yhteyttä hotelleihin ja kysyä näin etukäteen jos sen saisi halvemmalla. Kuitenkin tuo summa kuulostaa aika huimalle, etenkin kun ei olla mitään kauhean paljoa viinaksia joúovia immeisiä ja vesipulloista tuommoinen summa on ihan liikaa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 950
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

^Kannattaa huomioida, että ainakin Le Victorian all inclusiven listahinta on 59 eur/pvä/hlö, joten tuskin tuota teidän saamaanne hintaa edullisemmin myöntävät (ellei teillä ole häämatka, jolloin AI on puoleen hintaan, mutta olisi edelleen kalliimpi kuin 26 eur). Tuo 26 eur/hlö/pvä on mun mielestä kyllä tosi halpa hinta siihen nähden, että ei tarvitse raahata vesipulloja esim. kaupasta hotelille, ja aina rannalla ja ravintoloissakin saa juotavaa kun vain pyytää. Kun ei tarvitse miettiä kustannuksia, niin voi vaikka joka päivä kokeilla yhden erilaisen paikallisen drinkin etc. Ja illallisella on kiva käydä siinä ihanassa italialaisessa ravintolassa syömässä gourmet AI-menu, ei tarvitse miettiä senkään hintaa.

26 eur tulee helposti täyteen, jos miljoonien vesipullojen lisäksi sitten haluaa esim. rannalla pari pulloa limpsaa/mehua/drinkin (alkoholittomiakin on tosi hyviä) + kahvilasta kahvia/teetä/jäätelöä/limpsaa/jotain välipalaa, lounaan joku päivä tai vaikka joka päivä, illallisella lasin viiniä ja vaikka pullon limpsaa + vettä. Hinnat kun ovat ihan Suomen ravintolatasoa, niin äkkiä pullo cokista + kahvi maksaa sen 6 eur, vesipullo 2-4h eur ja drinkit 8-13eur. Ja Victoriassa tosiaan suurin osa minibaarin sisällöstä kuuluu hintaan, sen osalta tehtiin niin, että otettiin joka päivä rommipullo sieltä pois, ja annettiin niitä tuliaiksiksi kotona (nykyään näköjään alkoholit eivät kuulu minibaarista hintaan).

Muokattu: , käyttäjä: Arby
Link to comment
Share on other sites

Häämatka vietetty, ja pakko kyllä myöskin todeta, että Mauritius oli pienoinen pettymys... Hotellimme Le Mauricia oli kaikin tavoin mainio, ja siellä viihdyimme hyvin,hotellialue oli juuri sitä paratiisia jota haimme. Sen sijaan muu saari, eli esim Grand Baien keskusta ja myöskin pääkaupunki Port Louis olivat likaisia, meluisia ja epämiellyttäviä paikkoja. Hinnat ovat paikoin korkeammat kuin suomessa (liikkeissä esim. rantavaatteet maksavat n. 60€ ylöspäin), joten ostosreissu tämä ei toden totta ollut, taisin ostaa Port Louisista yhden hupparin vain siksi, että jotain on pakko ostaa! Tästä syystä myös suosittelen ehdottomasti All Inclusive-pakettia, koska hotellissakin esim. yksi drinkki voi maksaa 12€ ylöspäin. Me maksoimme AI:sta 15€/hlö, ja olisin ollut valmis maksamaan sen pelkästään alkoholittomista juomista ja vedestä, joista helposti tulee tuo summa päivässä! Minibaarissa meillä oli joka päivä 2 olutpulloa, ja koko minibaarin sisältö oli ilmainen. Rahaa ei matkalla mennyt käytännössä mihinkään, koska huvishoppailu oli niin törkyisen hintaista.

Ruoka oli hotellissamme hyvää, kävimme myös Le Cannonierissä, mutta mielestämme se oli hotellina liian sokkeloinen makuumme (ja reilusti kauempana keskustasta). Le Mauricia on hotelliympäristönä mukavampi, ja kaikki löytyy läheltä.

Retket ovat melko tyyriitä Mauritiuksella, mutta sen opimme, että aina kannattaa ottaa paikallisen matkatoimiston kautta ja tinkiä, ei ikinä esim. suoraan hotellilta. esimerkkinä kaksi pariskuntaa, joista toinen varasi innoissaan hotellilta katamaraanimatkan läheiselle saarelle, ja maksoi siitä 65€ per hlö. Toinen pariskunta sattui samaan katamaraaniin täsmälleen samalle retkellle, mutta oli maksanut siitä matkatoimistossa vain 30€ per hlö.

En menisi uudestaan Mauritiukselle vaikka kaikki menikin hyvin, ruoka oli hyvää ja ihmiset ihania! Meidän hotellissamme oli pääsääntöisesti muita häämatkalaisia, ja siellä järjestettiin 3 häät meidän aikanamme! Le Cannonierissa näimme myös perheitä, tosin vietimme siellä vain yhden lounaan ajan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Palasimme juuri kahden viikon hääreissulta Mauritiukselta. Kokonaisuudessaan matka oli todella ihana.

Ekat 7 yötä olimme Le Canonnierissa: rannat tosi kauniita (emme ole uima-allasihmisiä), ruoka hyvää ja palvelut toimivat. Huone oli jo nähnyt parhaat päivänsä, mutta oli kuitenkin tilava. Teimme yhden sukelluksen hotellista käsin, voin lämpimästi suositella hylyllä käymistä (sukeltajia varten upotettu kalastusalus). Yhden päivän (klo 9-15.30) kiersimme nähtävyyksiä vuokraamalla taksin käyttöömme. Rocky oli mahtava opas ja kuski, maksoimme 60 € päivästä hänelle, kielitaito on hänellä hyvä ja muutenkin mukava heppu puh. +230 708 73 73.

Viimeiset 5 yötä olimme Shandranissa. Loistava päätös olla ensin vähän huonommassa hotellissa ja sen jälkeen siirtyä luksuksen pariin, eka päivä lomasta kun menee kuitenkin lennoista toipumiseen. Shandrani on jotain uskomatonta! Huone aivan mahtava, palvelu loistavaa, mutta kaikkein parasta oli kuitenkin ruuan taso (kiloja tuli paljon lisää). Neljänä iltana söimme ala carte-ravintoloissa, mutta buffetinkin ruoka oli mielettömän hyvää. Erilaisia juomia oli vaikka kuinka, ja tietenkin se hintaan kuuluva samppanja... Hotellin palveluista kokeilimme vesihiihtoa, purjehdusta, kuntosalia, kajakkiretkeä luonnonsuojelualueelle, sukellusta ja tietenkin käytimme ilmaiset hieronnat.

Kaiken ihanuuden lisäksi haluan kuitenkin varoittaa yhdestä asiasta, jos olette menossa Mauritiukselle kesällä (siis heidän talvikaudellaan). Vaikka sääennustukset näyttävät noin 24 astetta, niin tuuli on viileä. Kun aurinko ei paista (meidän reissulla liian monena päivänä), niin siellä on KYLMÄ! Tarkoitan, että kesämekolla ja ohuella puuvillaneuleella ei pärjää. Meidän eka viikko pohjoisessa meni aika lailla palellessa, katamaraaniretkellä olisin pitkien housujen lisäksi kaivannut tuulitakkia. Illallisilla kaipasin usein paksumpaa villatakkia. Mun vinkkini siis meidän kesällä matkustaville on: tarpeeksi lämmintä vaatetta mukaan.

Link to comment
Share on other sites

^Me olimme kävelyllä leijonien kanssa heti aamupäivällä (eka kävely sille päivälle), ja silloin leijonat olivat vähän liiankin vilkkaita kun karkasivat viidakkoon kesken kävelyn. Silloin ei ohjaajiakaan naurattanut, kun eivät hetkeen tienneet missä leijonat ovat. Ja joo, näyttävät hinnat nousseet aika tavalla...

Link to comment
Share on other sites

Nykyään tuolla Casela Parkissa saa kävellä myös tiikereiden kanssa.

Erilaiset retket etc. kannattaa varata Monalysa Tours:in kautta sähköpostilla. Luotettava järjestäjä, vastaavat nopeasti emaileihin, ja ovat huomattavan paljon edullisempia kuin hotellien tarjoamat retket. Ile aux Cerfts ja delfiinireissu olivat ainakin kivoja kokemuksia.

Link to comment
Share on other sites

Meidän piti mennä leijonakävelylle, mutta ymmärsin, että se tarkoittaa käytännössä sitä että eläimet on huumattu niin vahvasti, etteivät ne tajua ihmisistä ja mistään mitään, siksi ovat vaarattomia... Tämä sai jättämään kävelyn väliin, mitä kaikkea ihmiset tekevätkään omaksi huvikseen... :girl_cray3:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me oltiin eilen leijonakävelyllä. Upeaa! Käytiin myös silittelemässä gepardeja, kehräsivät söpöläiset kovasti :tender:

Tiikereiden kanssa ei kuulemma enää kävellä, koska omaavat liian kovan saalistusvietin. Siellä ne rötkötti onnellisina auringossa. Samoin kuin pienet kolmen kuukauden ikäiset jellonan pennut :-X

Ja Mimosahin kannattaa tarkastaa ymmärryksensä, sillä leijonia (tai muitakaan) ei ole huumattu.

Link to comment
Share on other sites

Juuri tultiin 12 päivän reissulta Mauritiukselta. Olimme saaren pohjoispuolella Le Cannonier ja Mauricia hotelleissa.

Cannonier on ihanan romanttinen ja rauhallinen hotelli ja ehdottomasti hyvä valinta häämatkalle. Mauricia on kävelymatkan päässä Grand Bayen kylästä ja verrattuna Cannonieriin huoneet olivat modernimmat/kivemmat ja ruoka oli hitusen parempaa. Plussaa myös kuntosali.

Valitettavasti saimme kovan flunssan matkan alussa, joten se hieman rajoitti retkiä. Otimme hotellista taksikuskin päiväksi, joka kierrätti meitä eri paikoissa: Pamplemoussen kasvitieteellisessä puutarhassa, krokotiili- ja kilpikonnapuistossa, Chamarelin putouksella ja seitsemän värin "coloured earths" paikassa, Hindutemppelissä ja teetehtaalla. Lisäksi kävimme muina päivinä pääkaupunki Port Louisissa, jossa näki todellista "afrikkalaista basaarimeininkiå" modernin kaupungin keskellä. Paras retki oli katamaraaniristeily saaren eteläosissa. Näimme myös delfiinejä. Hotellin retket ovat varmaankin kalliimpia kuin paikallisten matkatoimistojen, mutta ainakin katamaraaniretkellä oli kiva ettei laiva ollut täyteen ahdettu, kuten halvemmilla retkillä saattoi olla ( meille kerrottiin, tiedä tuota sitten ) ja lisäksi vakuutukset olivat kunnossa. Meille toimi parhaiten käyttää hotellin palveluja.

Hotellien rannat olivat lyhyehköjä, mutta esim. Le Cannonierin hotellin läheisyydestä löytyi julkinen ranta, jossa onnistuu lenkkeilykin, jos siitä tykkää :) Lämpötila Mauritiuksella näin heidän talviaikaan oli n. 23-25 astetta. Iltaisin hieman viileämpää.

Kaikenkaikkiaan pidimme Mauritiuksen leppoisesta ilmapiiristä, mukavista ihmisistä ja hyvästä ruuasta. Valokuvausta harrastaville paikka on mitä mainioin :) Paljon hyviä kuvauskohteita.

Link to comment
Share on other sites

Santu, mitähän mahtaa kustantaa kuski ja taksi päiväksi? lisäksi kiinnostaa noiden muiden retkien hinnat..tietää sitten kuinka paljon pitää varata rahaa mukaan reissuun :)

Meillä makso päivä taksikuskin kanssa 4500 Mauritiuksen rupiaa eli n. 117 euroo. Katamaraaniristeily otettiin White Sand nimiseltä toimistolta suoraan hotellista ja sen hinta oli all inclusivena ( ruuat ja alkoholijuomat ) 6000 mrr eli n. 156e.

Varmasti tosiaan halvemmallakin saa, mutta laatu ja palvelu oli hyvää meidän retkillä, eikä laivaa ollut ahdettu täyteen.

Meillä oli hotelleissa all inclusive, joten muihin kuin retkiin ja pieniin ostoksiin ei mennnyt rahaa.

Jos viereilette tee- ja rommitehtaalla, niin paikanpäältä ei kannata ostaa mitään vaan marssia sitten esim. Super U markettiin, koska tuotteet ovat siellä kaikkein edullisimpia.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli maailman paras kuski Siven (ja uudenkarhea Chevrolet), joka kierrätti meitä eri nähtävyyksissä saaren eteläosissa yhden päivän ja vei paikkoihin, joihin kaikki kuskit eivät lähde kuljettamaan (esim. mahtavalle vesiputoukselle sokeriruokopeltojen keskelle). Siven kertoi hyvällä englannilla (joka ei ole itsestäänselvyys!) paikoista ja tavoista ja miehen kanssa löysivät paljon yhteisiä mielenkiinnonkohteita. Löydettiin kuski The Sands hotellin conciergin kautta ja hinta oli päiväksi 5000 rupiaa. Suoraan häneltä itseltään varmaan saa halvemmalla. Siven puh. (230) 7678980, [email protected] :)

Me tehtiin kaksi katamaraaniristeilyä. Ensimmäinen Mautourcon kautta länteen Ile aux Benitiersille. Aivan mahtireissu. Väkeä oli mukana vain 10 ja kaikki puhuivat englantia (ei siis ranskalaisia joita meinaa välillä tulla korvista ulos). Iso upea katamaraani Harris Wilson ja huippu miehistö. Koko päivän reissu lounaíneen kahdelta 5400 MUR.

Toinen katamaraanireissu tehtiin sitten täällä mainostetun Monalysa toursin kautta pohjoiseen Ilot Gabrielille. Samaan katamaraaniin sattui parinkymmenen raivostuttavan ranskalaisteinin ryhmä ja muita ranskalaisperheitä. Miehistö puhui lähinnä ranskaa ja välillä meinasi tulla orpo olo. Kannattaa miettiä tuota pohjoisen reissua hyvin tarkasti jos on vähääkään taipumusta meripahoinvointiin. Jonkinverran nimittäin kului seurueelta oksennuspusseja. Perillä on kyllä sitten hienoa ja hyvällä huumorilla matkakin on ihan jees. Tästä meriseikkailusta Monalysatoursin kautta maksettiin vain 2000 rupiaa kahdelta hengeltä ja se sisälsi myös lounaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Ammattilaisen kommentti

Hei kaikki häämatkalaiset! Ammattilaisena huomaan, että keskustelu on jumiutunut paljon Le Cannonier***+, Le Mauricia***+ ja Le Victoria**** akselille. Mikäli haluatte omasta häämatkasta "oman näköiden" ilman, että kaikki muut suomalaiset hääparit ovat siellä olleet (pitäähän matkan olla juuri se erikoinen sinun häämatkallesi!) , löytyy saarelta suuri määrä vähintään yhtä hyviä hotelleja. Itse useamman kerran saarella käyneenä ja hotelleja ammatikseni arvostelleena pidän yllä mainittuja hotelleja ehkä liian hajuttomina ja mauttomina vaihtoehtoina. Saarelta löytyy suuri määrä ns. teema resort-hotelleja jotka antavat oman sähvähdyksensä lomaan. Suosittelisin ehdottomasti tutkimaan myös LUX Grand Gaube**** (morsiusalennus -70%) hotellin (saaren pohjoispäässä) joka hinnaltaan on lähellä Le Victoriaan (morsusalennus 30-50%) mutta on teemaltaan intiimi Feng Shui tyylinen pariskunnille suunnattu hotelli. Tämän sisarhotelli LUX Belle Mare ****+ (morsiusalennus -70%) on taas saaren upeimmalla rannalla sijaitseva (saaren itäosassa) exlusiivisempi kokonaisuus. LUX Le Morne***** (morsiusalennus -70%) on täysin uusittu hotelli Le Morne vuoren kupeessa ja tarjoaa vahvan kilpailijan Le Paradis hotellille. Etelässä Bel Ombere kylässä löytyy Le Telfair ****+ (morsiusalennus -50%) hotelli jonka siirtomaateema sekä upea golfkenttä tekevät hotellista varsin onnistuneen myös häämatkalaisille. Le Telfair hotellin vieressä sijaitsee Heritage Awali **** (morsiusalennus -50%) hotelli jonka afrikkalainen rakennustyyli on jo wow itsessään. Tästä hotellista tulee All Inclusve hotelli 1.11.2012 alkaen. MIkäli halutte tasokasta 5-tähden lomaa voisin suositella Le Paradice:n ja Dinarobisin oheen myös One&Only St.Geran*****, Le Touessrok***** tai upo uutta St.Regis***** hotellia. Häämatkaedut ovat näissä hotelleissa niin huomattavat, että todellinen Luxury loma ei ole mahdoton millään budjetilla. Intiimin sävähdyksen häämatkalle antavat mm. The Sands**** sekä Paradise Cove****-hoteliit jotka ovat huomattavasti edellämainittuja pienempiä hotelleja ja näin myös tasokkaaseen yhdessäoloon ja palveluun on panostettu paljon.

Ottaako All Incluisve paketti vai ei ... tämä kysymys on aina hyvin henkilökohtainen. Toinen pitää potaatista ja toinen tomaatista. Beachcomber hotellien All Incluisve lisät häämatkalaisille ovat saaren edullisimmat (Le Maurice, Le Cannonier, Le Victoria sekä Full Board Plus Trou Aux Biches) jolloin hinta on 50% edullisempi kuin muilla hotellin asiakkailla. Mutta mikäli tätä lisää ei arvosta kannattaa katse kääntää myös muihin yllämainittuihin hotelleihin.

Retkistä sen verran, että matkalaiset ovat varata retket jo Suomessa tai sitten paikanpäällä mutta yksi asia on varma! Varaa retkesi AINA omalta tai paikalliselta matkatoimistolta (ja mielummin siltä joka on hotellissa päivittäin). Nämä retket ovat yleensä hieman kalliimpia kuin rannalla tai "lennosta" tarjottuja retkiä mutta matkatoimiston retket ovat a)luotettavia, b)turvallisia, c)ammattimaisesti järjestettyjä ja niissä on vastuu ja vakuutusasiat kunnossa. Mauritus on yksi Intian Valtameren tapaturma- ja kolaririkkain saari ja seuraukset voivat olla hyvinkin kohtalokkaita. Ongelma tilanteissa hintaero on täysin toissijainen asia kun jopa henki voi olla uhattuna.. olipa retki sitten maalla tai merellä!

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin heinäkuussa vajaan viikon verran Trou aux Biches -hotellissa. Olihan se uusi ja hieno ja meidän huone beach front suite with pool tosi luxus. Paikka itsessään oli varsinkin pienen The Sands hotellin jälkeen vähän turistirysämäinen, mutta talvikauden ansiosta kuitenkin aika hiljainen.

Link to comment
Share on other sites

Guest kesämorsian 2012

Hello honeymooners! Onko muita pareja menossa mauritiukselle tammikuun puolen välin aikoihin 2013? Entä onko kukaan kuullut mitään uudesta hotellista nativ lodge & spa puolihoidolla? Itse olemme menossa tuohon 4* hotelliin, ja odotamme jännityksellä mitä tuleman pitää häämatkallamme :) onko kenelläkään tietoa löytyykö idän puolelta paikallisia travel agency yrityksiä, joista voi ostaa päiväretkille lippuja?? Mitä kautta varasitte muuten leijonien kanssa kävelyn? Entä tietääkö kukaan mistä saisi suht edullisesti syvämerenkalastusretkiä? Sulhaseni on kalamies, ja häntä niin kiinnostaisi nuo retket, mutta aika suolaiselta tähän asti ovat nuo hinnat tuntuneet. Onko ketkään käyneet syömässä paikallisissa ravintoloissa 2-6e hintaisia aterioita, vai onko kuulemani vain jotain huhupuhetta? Odotamme matkaa kuumeisesti, tahdomme nauttia kaikesta, mutta emme maksaa maltaita, niin kaikki vinkit ovat tervetulleita :) Ja jos tuolloin sattuu muita suomalaisia pariskuntia olemaan paikan päällä, niin olisi kiva myös heihin tutustua ja kuulla heidän matkasuunnitelmistaan :)

Link to comment
Share on other sites

Me varattiin leijonakävely suoraan sieltä leijonapuistosta.

Deep Sea Fishing: Olimme kalastamassa päivän Sportfisherin kautta (linkki), hinta oli 750 eur, eli aika suolainen summa, mutta kerranhan siellä vain käydään. Mutta, en ottaisi syvänmerenkalastusta mistään epämääräisestä paikasta, vaan ainoastaan tunnetuilta ja isoilta firmoilta taatakseni turvallisuutta edes jossain määrin. Sen verran hurjaa touhua ihan perusaallokollakin, että ei kannata lähteä kenen tahansa matkaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest Been there done that

Hello honeymooners! Onko muita pareja menossa mauritiukselle tammikuun puolen välin aikoihin 2013? Entä onko kukaan kuullut mitään uudesta hotellista nativ lodge & spa puolihoidolla? Itse olemme menossa tuohon 4* hotelliin, ja odotamme jännityksellä mitä tuleman pitää häämatkallamme

Onnea jännittelyyn. Menette rantakohteeseen mutta valitsette hotellin kaupungissa (Mahebourg). :grin: Yleensähän Mauritiuksella halutaan olla rantahotellissa. Te olette nyt keskellä pikkukaupunkia eikä varsinnaista rantaa ole mailla halmeilla. Toivottavasti saitte hotellin edullisesti niin ei harmita ihan täydestä hinnasta.

Ainakin kaalliimmissa matkoissa kannatta kyllä kääntyä matkatoimiston puoleen eikä seikkailla netissä ja ostella mitä sattuu. Itse olen useimmiten ostanut matkatoimistoilta ja he osaavat neuvoa paljon paremmin ja nopeammin kun koskaan itse osaisin arpoa netin ristiriitaisten tietojen perusteella. Toistaiseksi en ole pettynyt ja hintakin on ollut edullisempi matkatoimiston kautta.

Link to comment
Share on other sites

Guest kesämorsian 2012

Hello honeymooners! Onko muita pareja menossa mauritiukselle tammikuun puolen välin aikoihin 2013? Entä onko kukaan kuullut mitään uudesta hotellista nativ lodge & spa puolihoidolla? Itse olemme menossa tuohon 4* hotelliin, ja odotamme jännityksellä mitä tuleman pitää häämatkallamme

Onnea jännittelyyn. Menette rantakohteeseen mutta valitsette hotellin kaupungissa (Mahebourg). :grin: Yleensähän Mauritiuksella halutaan olla rantahotellissa. Te olette nyt keskellä pikkukaupunkia eikä varsinnaista rantaa ole mailla halmeilla. Toivottavasti saitte hotellin edullisesti niin ei harmita ihan täydestä hinnasta.

Ainakin kaalliimmissa matkoissa kannatta kyllä kääntyä matkatoimiston puoleen eikä seikkailla netissä ja ostella mitä sattuu. Itse olen useimmiten ostanut matkatoimistoilta ja he osaavat neuvoa paljon paremmin ja nopeammin kun koskaan itse osaisin arpoa netin ristiriitaisten tietojen perusteella. Toistaiseksi en ole pettynyt ja hintakin on ollut edullisempi matkatoimiston kautta.

Heips! Olen kyllä tietoinen sijainnista, ja rannalle ei mikään kamalan pitkä matka ole (pitkä matka suhteellinen käsitys ;) ja ilmainen bussikuljetus on rannalle ;) Hotellissa kuitenkin riittää näitä altaita monia ja iltaohjelmaakin on kivasti tarjolla. Tälle alueelle tahdoimme, toinen hotelli mitä katsoimme oli kyllä meren rannalla mutta ilmeisesti vuotta ennen buukattu jo täyteen. :) Olemme tällaisia omatoimimatkailijoita ja suoranaisesti sellaisesta matkailusta on saanut paljon kokemuksia iritikin :) Mutta olen silti utelias kuulemaan jos jotkut toiset omatoimimatkailijat sattuisivat käymään hotellissa ennen matkaamme niin pääsisi kuulemaan vähän millainen hotelli oli, eikä vain pelkän johtajan kautta. Ja olisi kiva kuulla kaikkia kokemuksia mitä kannataa mauritiuksella tehdä ja mikä olikin ehkä pettymys. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me suunnitellaan häämatkaamme tammi-helmikuun vaihteeseen 2013 ja korkealla vaihtoehtojen listalla on juurikin Mauritius. Hirveän vaikea päättää, että minkä hotellin (tai mitkä) sitä oikein valitsisi! Seychellit veisivät varmaan voiton, jos sinnekin pääsisi helposti yhdellä vaihdolla (omatoimimatkalla onnistuu kyllä, sen verran on tullut tutkittua). Tällä hetkellä meillä pyöritellään Helin matkojen ja Mr. Travelin tarjouksia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...