Jump to content
Naimisiin.info

Mauritius


suvi09

Recommended Posts

Meillä oli menomatkalla Mauritiukselle Air Mauritiuksen kone, ja kokemus oli mitä kamalin. Koneessa oli tuhottoman kuuma (!!!???), joutui olemaan siellä ihan t-paita päällä ja silti oli kuuma. Aika tukalaa, varsinkaan kun vettä ei jaettu kovin anteliaasti. Yleensä olen ihan umpijäässä lentokoneessa, joten ei tullut mieleenkään että lentokoneessa voisi olla kuuma. Ruoka oli lisäksi tajuttoman suolaista. Jokaisella oli oma näyttö, josta olisi voinut periaatteessa katsoa jotain leffoja tms, mutta elokuvien ja sarjojen alkamisajankohta oli keskitetysti hoidettu, eikä asiasta tiedotettu, joten siinä vaiheessa kun alettiin tutkia miten vempain toimii, olivat kaikki leffat jo alkaneet aikaa sitten. Muuten kone oli ihan siedettävä, mitä nyt istuinpehmusteet irtoilivat istuimista etc. En kyllä enää lentäisi Air Mauritiuksella.

 

Paluumatkalla meillä oli luojan kiitos Air Francen kone. Jatkossa lennetään aina sillä Mauritiukselle.

Muokattu: , käyttäjä: Arby
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 950
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vau! Oletko ikinä ollut lokakuussa?  Lokakuun sää kiinnostaisi, ja edelleen toivon, ettei ole ihan pahinta turistirysä aikaa. Mitä mieltä olet le cannonieristä? Me olemme nyt varanneet matkamme, ja varoitteluista huolimatta olemme 5 yötä grand baiessa, että pääsemme edes vähän hotellien ulkupuolelle esim. oluselle. Ja sieltä pääsee ilmeisesti helposti myös retkille ja muille rannoille. Katamaraani on koettava, ja minusta olisi ihana käydä troux aux bichesin tai le mornen rannalla. Lopun ajasta olemme le shandranissa. Toivomme sen olevan hyvä, ja edes hiukan rauhallisempi hotelli ( vaikka sielläkin varmasti on lapsiperheitä). Luxin hotelleihin meillä ei ollut lopulta varaa.

 

 

Olet ilmeisesti ollut itse Mauritiuksella, kun tiedät noin paljon :) Missä hotellissa itse olet ollut?

 

 

Niin ja tosiaan, olen kysynyt tarjoukset mr. travelilta, kalevalta ja helinmatkoilta, ja helinmatkat olivat kalleimmat ja kaleva halvin. Helinmatkoilla hyvä lisäetu olisi ollut se, että huoneen voi luovuttaa lähtpäivänä vasta klo 18. Tuosta Selectestä en olekaan koskaan edes kuullut.,,

Joo toi lähtöpäivän klo 18.00 luovutus on kaikilla toimistolla valinnaisena 50% yöhinnasta! Eli Helin matkoissa se on hinnassa sisällä! Niin tuo AI lisä 119 euroa on varmaan per 2 maksutajaa eli 59 € per hlö.. se on tietysti paljon mutta hotellihan on 5-tähden ja siksi tavallaan tuolla AI lisällä tehdään pientä valintaa asiakkaiden suhteen :o( niin kauhealta kuin se kuulostaakin.. Grand Baiessa en suosittele olemaan koska meiniki on kuin Las Palmaksessa... eli mielummin johonkin hotelliin vaikkas lähelle esim. Le Cannonier, LUX Grande Gaube tai Coin de Mire.. mutta keskustassa ei kannata olla. huonot rannat ja turisteja 24/7 ihan ruuhkaksi asti. Maurituksen hintataso on kova joten mitään "löytöjä" sieltä ei kannata etsiä.. Idea on luonnossa ja rannoissa!

Hei. Olen oman mielenkiintoni vuoksi ollut saarelle 7 kertaa ja käynyt ihan ammattini vuoksi läpi about kaikki varteen otettavat hotelit. Olen itse yöpynyt Le Victoriassa, Paradisessa, Veranda Grand Baiessa ja LUX Grande Gaubessa sekä Le Cannonierissä. Näin olleen Mauritiuksen tunnen "kohtuu" hyvin ja myös hotelleista olen saanut varsin kattavan kuvan.

Ööh.. Ei ollut LUX:iin varaa? LUX Grand Gaube on saman hintainen kuin Le Cannonier mutta tasokkaampi.. Kummastakin on yhtä pitkä matka Grande Baihen.. Mistä pyysit tarjoukset.. Virkalija ei varmaa ole käyttänyt kaikkia tarjouksia hyväkseen!.. Shandrani on erinomainen paikka!!!

Link to comment
Share on other sites

Varasimme 3 hotellin ja 10 yön  AI paketin Mauritiukselle. Vielä joutuu odottamaan ensi vuoden puolelle jotta pääsee reissuun.  :girl_dance:

Hinta kyllä hieman kirpaisi, mutta toisaalta kun miettii niin päin että paketissa on kaikki mitä tarvitsee lennoista ja hotellien välisistä kuljetuksista aina ruokiin saakka.  

 

Mauritiuksella käyneiltä kysyisin, jos otitte All in. olitteko ratkaisuun tyytyväisiä? Ja taas toisaalta jos ette ottaneet niin oliko se hyvä ratkaisu? 

Link to comment
Share on other sites

Vuosi sitten helmikuussa olimme Mauritiuksella häämatkalla.

Matka varattiin Uniquetourin kautta (joiden palveluun olimme erittäin tyytyväisiä). Lennot Hki-Heathrow-Mauritius ja takaisin myös Heathrown kautta. Lontoosta Mauritiukselle lennettiin Air Mauritiuksen siivin ja en kyllä keksi valittamista ko. lentoyhtiöstä. Penkit oli ihan mukavat, henkilökunta miellyttävää ja aina sai juotavaa yms. kun jotain halusi. Ja jokaisella oli oma näyttönsä, josta sai katsoa ihan mitä itse halusi ja milloin halusi (ei todellakaan olleet alkaneet leffat keskitetysti vaan ihan sai ainakin silloin itse valita mitä katsoo ja milloin katsoo).

Olimme 10 yötä Le Canonnierissa AI-paketilla. Hotelli, huone + hotellialue yleensäkin oli siisti ja henkilökunta palveluhenkinen, ruoka hyvää ja monipuolista. Ranta oli aika "kivikkoinen" mutta nautimmekin enemmän uima-altaan laidalla olemisesta joten sillä ei ollut merkitystä.

Kävimme katamaraaniretkellä delfiinejä katsomassa länsirannikolla ja Benitier islandilla. Grand Baiessa vierailtiin muutamaan kertaan. Yhden päivän kiertelimme saarta taksin kanssa. Paljon jäi näkemättä, joten pakko on vielä joskus palata takaisin ;)

Link to comment
Share on other sites

Varasimme 3 hotellin ja 10 yön  AI paketin Mauritiukselle. Vielä joutuu odottamaan ensi vuoden puolelle jotta pääsee reissuun.  :girl_dance:

Hinta kyllä hieman kirpaisi, mutta toisaalta kun miettii niin päin että paketissa on kaikki mitä tarvitsee lennoista ja hotellien välisistä kuljetuksista aina ruokiin saakka.  

 

Mauritiuksella käyneiltä kysyisin, jos otitte All in. olitteko ratkaisuun tyytyväisiä? Ja taas toisaalta jos ette ottaneet niin oliko se hyvä ratkaisu? 

Hei: All Inclusive Maurituksella on jotain ihan muuta kuin MatkaOppaissa on näytetty Bulgariassa !!! eli ne ovat runsaita ja teema vaihtuu päivittäin ja kaikelle löytyy kaikkea. Myös juomat ovat tasokkaita eikä mitään pillimehuja. Se kannattaako ottaa AI vai ei riippuu siitä missä hotelli on. Jos se on lähellä Grand Baieta riittää puolihoito hyvin sillä näin ollalla voi käydä kaljalla tai viinillä muualla ja päivisin joka tapauksessa ollaan pois resortista. Mutta jos hotelli on kaukana kaikesta niin AI on kyllä paras ja edullisiin jos aikoo esm. ottaa muutaman lasin viiniä illalla ja iltapäivä drinkt päivällä puhumattakaan kahvista puolenpäivän aikaan. näistä tulee hintaa nopeasti!!!

Link to comment
Share on other sites

Kaikki mauritiukselle matkaavat, oletteko lukeneet Mauritiuksella tällä hetkellä jylläävistä tulvista? On ilmeisen tuhoisa ja ainakin 11 ihmistä kuollut!  Saas nähä missä kunnossa hotellitkaan ovat... tämä on tosi itsekästä ajattelua tietysti, hirveintähän se on siellä oleville!

Tulvat olivat vain pääkaupungissa. muualla ei ole ollut tuhoja!

Link to comment
Share on other sites

Hei! Suunnittelemme häämatkaa Mauritiukselle ja toistaiseksi paras tarjous on Kalevalta, jonka lennot ovat Pariisista Air Mauritiuksella. Minkälaisia kokemuksia teillä Air Mauritiuksella matkanneilla on kyseisestä lentoyhtiöstä? Onko lentokoneet uusia? Olemme kerran matkanneet Thaimaaseen vanhalla Thomson Airlinesin koneella, joka oli niin kylmä ja muutenkin aika rapistuneen oloinen, joten moista kokemusta ei haluaisi uusia...

Thomson Airlines (=Tjärborg) on charter yhtiön ja yhtiön tarkoitus on pakata koneeseen niin paljon ihmisiä kuin mahdollista ja pitää kone ilmassa niin paljon kuin mahdollista ... Air Mauritus on reittilentoyhtiö jolloin koneet ovat uudempia, paremmin huollettuja sekä väljelmpiä !! siinä ero!

Link to comment
Share on other sites

^AI on kyllä ehdoton valinta, jos haluaa rauhassa lomalla nautiskella viiniä ja ottaa pari drinksua silloin tällöin vaikka rannalla tai illalla tanssin lomassa, ja juoda vettä ja mehua tms niin paljon kun tarvitsee, eikä laskeskella pennejä. AI tuo lisää valinnanvapautta myös juomien suhteen, ainakin Le Victoriassa. Siellä kun oltiin italialaisessa syömässä (melkein joka ilta kun ruoka oli niin hyvää), niin aterian alussa ravintolan tarjoilijat kehittivät meille jonkun aperatiivin, ja sitten vaikka minkä näköisiä drinksuja illallisen päätteeksi etc. Oli kiva kokeilla vaikka mitä, kun kaikki kuului hintaan eikä tarvinnut miettiä. Ja kahviakin sai niin paljon kuin jaksoi vetää :girl_smile:  Eikä tarvinnut mistään kaupasta raahata painavia juomapulloja hotellille.

Link to comment
Share on other sites

Lisäksi se, että ollaanko päivisin resortilla vai ei (eli tuleeko AI:ta käytettyä) riippuu luonnollisesti siitä mitä tekee. Me haluttiin miehen kanssa vesiurheilla paljon (vesihiihtoa, melontaa, snorklausta tms.), ja vietetiin useita päiviä ihan hotellialueella, jolloin oli kätevää sitten vain välissä käydä juomassa tai syömässä jotain pientä ja jatkaa taas urheilua. Niinä päivinä, kun poistuttiin hotellialueelta, saatiin mukaan eväät. Eipä olla koskaan ennen missään muualla oltu koko päivää hotellialueella, mutta Mauritiuksella meininki on vaan niin erilainen.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vastauksista! Meilläkin on suunnitelmissa harrastaa vesiurheilua  ja näin ollen kulutetaan aikaamme aika paljon hotellialueella. Itse arvoin pitkään, että otetaanko AI vai puolihoito. Otettiin Ai ja nyt ei tarvitse sitten huolehtia  maksuista yms. Kun tein tuota arvontaa, niin matkatoimistosta kerrottiin että hotellista voi pyytää mukaansa piknik-korin mukaansa, niin ei tarvitse syödä vain hotellialueella (täs on kyllä maininta hotellin nettisivuillakin).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Hei! Haaveilen matkasta Mauritiukselle. Kysyin tarjousta Kaleva Travelilta ja sinne pitäisi ensin antaa kaikenmaailman tietoja ennenkuin pystyvät mitään hintoja kertomaan. Ilmeisesti heidän pitää ensin tehdä alustava lentovaraus ja sitten vasta voivat katsoa vapaita hotelleja. Onko muilla ollut samanlaista? Kuinka paljon noin suunnilleen matkanne ovat maksaneet?

Link to comment
Share on other sites

^Hintoihin tosiaan vaikuttaa se, että millä lennoilla menette ja missä ja milloin majoitutte. Sen takia tarvitsevat noita päivämääriä. Kannattaa ehdottomasti pyytää tarjous Mr. Travelilta, ovat tosi joustavia kaiken suhteen ja saavat hyvät hinnat.

 

Meidän 2vk:n häämatka maksoi häämatka-alejen jälkeen n. 3000 eur per nenä (lennot, hotelli, AI ja lentokenttäkuljetukset sekä hotellin välinen yksityiskuljetus), ajankohta oli helmikuu 2011.

Muokattu: , käyttäjä: Arby
Link to comment
Share on other sites

Morsianko?  Pyydä tarjouksia muutamasta eri paikasta niin voit vertailla hintoja ja tarjousten sisältöjä.  Me pyysimme tarjoukset 4 (vai oliko jopa 5 :ph34r: ?) eri matkatoimistosta ja eroja löytyi.  Osassa tarjouksista oli mukana kaikki mahdolliset kuljetukset ja osassa  vain lentokenttäkuljetukset. Vaikka pyysimme tarjoukseen 2-3 hotellia, oli muutamat tarjoukset vain yhdestä hotellista koko lomalle. Yksi matkatoimisto ei suositellut ollenkaan 3 hotellin pakettia.  Tarjouspyyntöihin vastattiin joko samana päivänä tai viikon kuluttua. Otimme pakettimme matkatoimistolta joka oli kuunnellut meidän toiveita jo alusta asti, hoiti tarjouksen ja muutokset todella nopeasti ja olivat vielä huomioineet  hinnassa kaikki kuljetukset hotellien välillä.

 

Matka häämöttää reilun 9 kk kuluttua     :girl_witch:

Muokattu: , käyttäjä: annelii
Link to comment
Share on other sites

Meillä on Le Maurisia (3yötä) , Le Victoria (3 Yötä)  ja Le Paradis (4 yötä) 

3 hotellia .. hmm. Mauritusta tuntien nämä kaikki hotellit ovat samalla puolella saarta eli käytännössä samalla rannalla. Miksi että ottaneet edes yhtä hotellia saaren itä, pohjois tai etelä-päästä. Parhaimmat rannat ovat nimittäin mennen tullen saaren itäosassa. MIelestäni 3 hotelli yhdistelmä näin lyhyellä matkalla ei ole optimaalinen koska pakkaamiseen kaapista laukkuun ja takaisin on aina ns. extra rahimista eikä esim. näiden 3 hotelin kohdalla maisema muutu juuri ollenkaan. Siirtymispäivät ovat aina "matkapäiviä" eli tässä kuluu 4 päivää valmistutumiseen ja siirtymiseen ja laukkujen tyhjentämiseen, joka on sinänsä vähän turhaa!

 

Le Mauricia on keskellä Grand Baieta - eli niille jotka haluat kävelle mennä syömään ja tehdä ostoksia (kallita!), Le Victoria on saan mukava resort mutta paljon perheitä! ja Le Paradise on delux jonka ranta on samallainen kuin Le Victorian... Ehdottomasti vaihtakaa tuo Le Victoria esim. LUX Grande Gaubeen tai Long Beach hotelliin joissa kaikissa on erinomaiset häämatkaedut.  Mr Travelilla taisi nyt olla tarjous missä voi voittaa ilmaiset majoitukset Veranda tai Heritage hotelleissa koko ajalle! Esim. Le Maurician vieressä on Veranda Grande Baie joka on parempi vaihtoehto juuri keskellä Grand Baien kylää!

Googlaa nuo hotellit ja tutustu ja pyydä uusittu tarjous omalta matkatoimistolta Veranda Grande Baie, LUX Grande Gaube, Long Beach, Awali

Muokattu: , käyttäjä: Matkustelija
Link to comment
Share on other sites

Ei pysty enään vaihtaa (ainakaan matkatoimistoa) , kun matka on jo tilattu ja varausmaksu maksettu.   Meille ei tuota minkäänlaista tuskaa vaihtaa noin usein hotellia, olemme tottuneet jämäntyyliseen matkustamiseen. Ja on toisaalta mukavaa vaihtelua kun näkee muitakin hotellialueita ja pääsee urheilemaan jokaisessa hotlassa.   Kysyin kyllä yhden hotellin vaihtoa itärannikolle, mutta hinta olisi pompahtanut korkeammalle. Tämä on meidän näköinen ratkasu :) 

Kiitos kuitenkin vinkeistä!

Link to comment
Share on other sites

Ei pysty enään vaihtaa (ainakaan matkatoimistoa) , kun matka on jo tilattu ja varausmaksu maksettu.   Meille ei tuota minkäänlaista tuskaa vaihtaa noin usein hotellia, olemme tottuneet jämäntyyliseen matkustamiseen. Ja on toisaalta mukavaa vaihtelua kun näkee muitakin hotellialueita ja pääsee urheilemaan jokaisessa hotlassa.   Kysyin kyllä yhden hotellin vaihtoa itärannikolle, mutta hinta olisi pompahtanut korkeammalle. Tämä on meidän näköinen ratkasu :)

Kiitos kuitenkin vinkeistä!

Hmm. jaa taitaa toimistolta puuttua noiden hotellien hinnastot koska ihan sama hintaa ovat kuin Le Victoria.. mutta hyvä näin jos olette tyytyväisiä.. ajattelin vain että hyvästä lomasta saisi vielä paremman kun kyseessä on SE matka!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...