Jump to content
Naimisiin.info

Mauritius


suvi09

Recommended Posts

Asiasta kolmanteen. Puhuin aiemmin tässä keskustelusta siitä, että meidän taksikuskimme yritti meitä saada noihin "tehtaanmyymälöihin". Onko muilla kokemusta samasta asiasta?

Emme osanneet varautua tuohon ennen matkaamme ja ihmettelemmekin, että eikö muilla ole samoja kokemuksia? Tuotteet siis olivat näissä feikkejä ja eri merkkejä oli runsaasti. Taksikuskimme vei meidät väkisin myös pienoisveneitä myyvään myymälään.

Muokattu: , käyttäjä: Tiinus
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 950
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

toi all inclusive puoleen hintaan ei taida olla enää voimas!

^Money talks, eli rahalla saa mitä vaan, vaikka puolihoidon vaihdettua AI:ksi matkan aikana. Naimisiin menneillä AI on yleensä vielä puoleen hintaan, eli ei kovin kallis investointi.

 

Ok, kiitos tiedosta. Täytyy toivoa, että Uniquetour lähettää tarjouksen ensi viikolla niin saa hoidettua käytännönasiat pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman nopeasti.

Link to comment
Share on other sites

Sehän tässä on että itse kun näitä katselee niin ei pysy kärryillä hotellien todellisista kustannuksista... Eli mikä alennus nyt mihinkin ja minkä kanssa samanaikaisesti/ei.

 

Ajattelimme tällä viikolla varata matkan ;) Saas nähdä millaiseen comboon päädytään. Häät vappuna olisi huikea juttu, muistaisi mieskin hääpäivän paremmin :D

 

Meinaako Mauritiuksella käyneet mennä sinne vielä uudestaan?

Link to comment
Share on other sites

Joo.. Kaleva todellakin on suomen suurin LIIKEmatkatoimisto ja ehkä kokomaailman suurin (Carlson Wagonlit).. mutta sehän ei takaa mitään.. Mut äny way. mielipide eroista on turha tapella.. Kuitenkin tän sivun idea on kertoa omia kokemuksia ja ilman muuta kunhan matkan saa ja sellaisen kun on halunnut niin silloinhan homma on pulkassa.

 

Se että joku Heli viettää eläkepäiviään Maurituksella ja ajelee asiakkaiden luokse ei ehkä oo mikään erkoinen juttu mutta joo. jollekkin se voi olla ja hyvä niin. Ja saa mamma ainakin jotain puuhasteltavaa. Kyllä mäkin sinne lähtisin just heti jos vain töit löytyis. LOL..

 

 

 

Mulla muuten meni ohi noi sun linkkien sisältämä tieto eli mitä yrität kertoa noilla linkeillä? Mitä hyötyä noista liikevaihdosta meille matkailijoille on? :)

 

"Kaleva Travel on Suomen suurin liikematkatoimisto noin 40 prosentin markkinaosuudellaan", joten ei ole ihme, että matkatoimisto oli tutumpi kuin pienemmät matkatoimistot. Yrityksen vakavaraisuus kannattaa aina selvittää ennen matkaa, koska matkatoimiston konkurssi aiheuttaa asiakkaille aina erityisjärjestelyitä :)

 

Ai niin ja en tiedä mikä on spultti, mutta pidän tätä keskustelua viihdyttävänä.

 

Link to comment
Share on other sites

Ilmeisen hyvin on kuitenkin Kalevan matkat onnistuneet myös yksityisille ihmisille. Liikematkat ne varmasti suuremmat tienestit tuovat ja luovat vain varmuutta myös yksityisille ihmisille. :)

Ihan omaksi iloksi Heli kertoi asiakkaiden luona käyvän ja tekihän se tietyllä tapaa häämatkastamme ainutlaatuisen, toki kaikki ihmiset eivät ole lähtökohtaisesti edes niin sosiaalisia, että haluaisivat ketään tavata. :D Kyllähän se suurin tekijä kuitenkin matkatoimiston valinnassa on (1) paras tarjous(=hinta) ja (2) palvelun laatu. Tuskinpa kukaan Mauritiukselle matkaa Helin matkoilta valitsee itse Helin takia. Meille Helin matkoilta tuli kaikista myöhinpään tarjous, mutta he olivat kuitenkin ainut toimisto joka soitti. Tosin kaikki eivät siitä soittamalla asioimisestakaan pidä. :D

Uniquetour oli kaikissa antamissaan tarjouksissaan halvin tai kahden halvimman joukossa, Mr. Travel kallein.

 

RvaH: olis mielenkiintoista kuulla mimmosen tarjouksen Uniquetourilla saitte. =)

Muokattu: , käyttäjä: Tiinus
Link to comment
Share on other sites

Me lähdemme ensi viikolla Mauritiukselle. Mr Travel on toimistona ja hotelleina meillä on Sugar beach ja Long beach. Onko näistä kokemuksia kenelläkään? Millään ei enää jaksaisi odottaa reissua. :girl_sigh:

 

Entä löytyykö kokemuksia patikoinnista Mauritiuksella? Joko järjestetyistä patikkaretkistä tai ominpäin? Entä ratsastuksesta? Molempia näistä  olisimme kiinnostuneita kokeilemaan.

 

Missä Mauritukselle menijät ovat vaihtaneet rahaa?

Link to comment
Share on other sites

Tuliko Neela minkä hintaiseksi matka ja montako yötä olette? :) Onko noissa hotelleissa all inclusive?

All inclusive olisi ollut kyllä molemmissa hotelleissa, mutta me otimme vain puolihoidolla. Maksoi jotain 6400€ meiltä kahdelta yhteensä. Häämatka kyseessä. 14 yötä ollaan Mauritiuksella. Tulen varmasti kertomaan reissusta sen jälkeen. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli käteistä noita retkiä varten, muuhun ei tosiaan mennyt rahaa. Retkienkin maksaminen olisi ilmeisesti sopinut euroillakin (Maurourcourille), kortteja emme halunneet käyttää. Shandranissa kylläkin taksien hinnat oli annettu rupioissa, joten ilmeisesti takseihin ei eurot käy.

Me ostimme joillakin kympeillä mausteita, etenkin tuliset mausteet yms. ovat mielestämme parempia kuin Suomessa.

Muokattu: , käyttäjä: Tiinus
Link to comment
Share on other sites

RvaH: olis mielenkiintoista kuulla mimmosen tarjouksen Uniquetourilla saitte. =)

 

Mies hoiti varauksen loppuun poissaollessani ja hän sanoi, ettei Uniquetourin tarjous vastannut hänen lähettämäänsä tarjouspyyntöä. Varaukseen meni siis Kalevan kautta AI juniori suitissa. Lähtö on maaliskuun lopussa. Tulen kertomaan vielä matkan jälkeen minkälainen kokemus oli :)

Link to comment
Share on other sites

Kävin matkamessuilla ja oikein odotin että pääsen Mauritiusosastolle tutkimaan maata, mut voi pöh. Siellä olikin vain yhden hotellin osasto!!???!!!  Nyt sitten tutkitaan mielenkiinnolla nettisivustoja :)

Toisaalta sitä voisi vain kävellä vaikka hotellin respaan ja kysyä retkistä..

Meillä on koko reissun ajan AI  joten käteistä ei paljoa tarvita. Jonkin verran sitä kuitenkin otetaan kun ei viitsi korttia ihan joka paikassa vilautta...

Vielä olisi kuukauden päivät odotettavaa ja sit lentooooooonnnnn..... :girl_witch:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...