Jump to content
Naimisiin.info

Mihin juostaan riisisateesta


mariq

Recommended Posts

Eli,meillä valokuvaus on kirkon pihalla heti vihkimisen jälkeen. Onko tyhmää jos menemme suoraan riisisateesta valokuvaajan luo ja annamme vieraiden nähdä vuokratun hääautomme vasta,kun saavumme juhlapaikalle?

Tulisi nimittäin paljon halvemmaksi jos vuokra-auton ei tarvitsisi ottaa meitä ensin vihkimisen jälkeen kyytiin,heittää jossain lenkkiä sen aikaa että vieraat ovat häipyneet ja tulla takaisin kirkolle kuvaukseen ja odottaa tunti kuvauksemme ajan että pääsisimme autolla taas juhlapaikalle. mitä mieltä ja miten muilla,jolla kuvaus kirkolla?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mä tekisin niin, että auto odottaisi kirkon edessä. Sitten kun tuutte kirkosta, niin jäätte vaan siihen auton eteen hengailemaan. Valokuvaaja voisi ottaa siinä sitten heti ryhmäkuvan koko juhlaväestä kirkon edessä ja sitten siitä voisitte jatkaa muuten valokuvausta ja vieraat lähtisivät juhlapaikalle päin. Jos teillä on hieno auto vuokrattuna, niin maksaisin siitä vähän lisää, jotta saisin kivoja kuvia, joissa autokin olisi mukana. Esim. morsian istuu konepellillä tms.

Riisinheiton voisi vetää "normaalisti" tai sitten vasta juhlapaikalla. Kannattaa miettiä sitä riisinheittoa, jos sen siirtäisi sittenkin juhlapaikalle, koska riisiä tulee tukkaan ja joka paikkaan ja ei näytä kuvissa kivalta. Niitä on varmaan hankala saada kaikkia pois.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Apua - en ollut tallaistakaan osannut miettia ilman naikkareita...

Enempi melkein tulee ahditusta kun taalla hengailee! :D

Hmmm tahan asti en ollut aatellut etta siina on mitaan outoa jos juostaan ulos kirkosta riisisateessa ja kaannytaan sit siina puistossa ympari tavallaan kun on paasty karkuun siita sateesta, meilla nimittain myos kuvia siina puistossa ensin, myos perheen kanssa.

Vieraamme lahtevat kaksikerroksisella lontoonbussilla ensin ja meista viela muutamia kuvia ja autommekin saapuu vasta sen jalkeen... :) Onko hassua?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...