Aada

Erilaista hääohjelmaa? (yhdistetty)

174 viestiä aiheessa

Serkkuni tuleva mies oli tehnyt puhelinasentajan töitä, joten ohjelmanumerona oli että kaaso pyytää paikalla olevia naisia (joille oli etukäteen annettu avaimet) palauttamaan hänen asuntonsa avaimet... Epätavallista, mutta ihan hauska muistutus miehelle siitä että ei sitten enää muita kuin se yksi nainen jolla on avaimet samaan kotiin.

Ja toisten tuttujeni häissä oli taikuri, suuren maailman malliin. Oli erilainen ohjelmanumero kuin mitä tavallisesti häissä näkee. Ihmiset viihtyivät, ja saivat jotain jutun aihetta tutustua toisiinsa kun esitys oli ohi. Harkitsen ehkä omiinkin häihini.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kysyin improvisaatioteatterista, mitä maksaisi, jos ottaisi heiltä ohjelmanumeron häihin. Arvatkaa huviksenne, mitä ne vastasivat! Että 700e esityksen kestosta riippumatta! Hiukan ehkä yli meidän budjetin... Oon tässä miettinyt, että olisi kyllä kiva saada joku esitys kuitenkin ja tuli mieleen, että ehkä kesäteattereista saattais löytyä jotain, mikä ei olisi ihan noin kamalan kallista. Voi olla, että esitykset jää saamatta, mutta tietääkö joku onko kesäteattereista saanut ohjelmanumeroa...? Pari sataa ohjelmasta voisi maksaakin, mutta ei kyllä seitsemää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos lähistöltä löytyy ylioppilasteatteri tai muu vastaava harrastelijaporukka, kannattaa kysyä, mitä heidän esityksensä maksavat. Pyörivät varmasti alle 700 eurossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee marraskuussa esintyymään Tuliryhmä Poltteesta kaksi henkilöä, yhteensä 300€ n. 20 minuutin show. Tulennielentää, -pyöritystä ja -puhallusta, tanssia ja musiikkia.

En sitten tiedä toimiiko valoisassa kesäillassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostetaans vähän ketjua. Nii just, mitä muuta kaikkee?

Ei ehkä ihan mun makuun, mut jotkut laulaa karaokea. Sit on tietty kaikenlaisia ohjelmantuottajia, joita voi tilata. Taikureita ja napatanssijoita (:DDDDD) ja muita. Hyi oksennus.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nämä nyt ei kovin erikoisia ideoita ole, mutta kuitenkin muuta kuin puheita, tanssia ja leikkejä. Taikurit jo mainittiinkin, mutta varmaan vielä yleisempiä on musiikkiesitykset. Esiintyjinä joko tuttuja tai ihan ulkopuolisia ammattilaisia. Meillä sattui onnekkaasti vieraissa olemaan parikin lauluporukkaa niin siinä oli ihan mukavasti vaihtelua puheisiin. Yleistäen, ammattilaiset ovat todennäköisesti laadukkaampia ja tutuista kerätyt henkilökohtaisempia (ja yleensä halvempia ;) )

Täälläkin palstalla on joskus mainittu hääparin menneisyydestä tehdyt powerpointshow:t. Eli skannataan lapsuuden ja nuoruudenkuvia, lisätään vähän tekstiä (tai joku selostaa ääneen) ja taustalle jotain aikakauteen sopivaa musiikkia. Tätä ei kyllä kovin kauan jaksa katsoa, mutta esim. 10 min menee kyllä mukavasti. Jos on pienet häät, niin niissä kuvissahan voisi vaikka näkyä kaikki vieraatkin niin tulisi samalla selville mistä vieraat tuntevat hääparin. Tämä oli pitkään meidänkin suunnitelmissa, mutta sitten tuntui että muuta ohjelmaa tuli aivan tarpeeksi eikä kenelläkään ollut aikaa toteuttaa kerätä niitä kuvia, niin jätettiin pois.

Yksissä vapaamuotoisemmissa kesähäissä oli pihalla erilaisia pelejä, krokettia jne. Etenkin lapset, mutta myös useat aikuiset näyttivät pelaavan. Tämä vaatii tietysti pihan ja hyvän sään. Tai voisihan lautapelejä pelata pöydässäkin.

Jostain muistelen lukeneeni että kaikista vieraista oli otettu polaroid-kuvat, vähän niin kuin ruotsinlaivalle mennessä. Eli vieraat olivat poseeranneet (kuka enemmän, kuka vähemmän) hauskoissa muodostelmissa. Sitten kuvat oli laitettu vieraskirjaan ja kuvassa olevat vieraat kirjoittivat vielä jonkin pienen tervehdyksen.

Mahdollisuuksia ohjelmaan on vaikka kuinka paljon. Kannattaa kuitenkin valita yksi tai kaksi hyvää ideaa, tehdä niistä oma toimiva versio ja jättää muut ohjelmaideat seuraaviin juhliin. On nimittäin todella ärsyttävää jos tulee juhlissa sellainen olo että ohjelmaa on liikaa eikä ehdi missään vaiheessa juttelemaan ja olemaan vapaasti. Ja sitten parhaimmillaan vielä joku ylistressaantunut kaaso kiukkuisena huutamassa että nyt heti kaikki tänne, täällä tapahtuu... :rolleyes: Eipä ole näin kyllä omalle kohdalle sattunut. Ohjelmaa voi olla vaikka varallakin, eli jos tuntuu että aikaa on liikaa (harvoin on), voi vetää ekstraohjelman, mutta mikäli näyttää että vieraat viihtyvät ohjelmattakin, unohtaa koko jutun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löysin kivan idean tuolta toiselta foorumilta: morsian voisi koota sulhaselle AVIOMIEHEN SELVIYTYMISPAKKAUKSEN. Mallitapauksessa pakkaus oli sisältänyt rautalankaa (välillä naiselle joutuu vääntämään rautalangasta), nenäliinoja (jokaisella herrasmiehellä on tarjota nenäliina itkevälle naiselle), myslipatukoita (shoppailureissut voi olla joskus hyvin, hyvin raskaita), keittokirjan (ruoasta voi olla ollut enemmän vastuussa mies tai tätä toivotaan tulevaisuudessa) ja Viivi&Wagner -parisuhdeopas. Jne jne jne. Mielikuvitus rajana! Eikös ole huippuidea ja sopii hyvin häiden ohjelman loppuvaiheeseen. Taidan varastaa tämän omiin juhliini. Yllätyksenä miehelle tietenkin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hih, siskoni lupasi suunnitella pientä näytelmää ohjelmaksi. Saa nähdä mitä sieltä tulee, sillä hän on loistava näyttelijä.

Sitä heittäytymisen kykyä! Tiedän, että hyvä tulee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toi aviomiehen selviytymispakkaus oli kiva idea! Pitää pistää korvan taa! Häissä vieraana ollessani olen koittanut bongailla kivoja juttuja. Yksissä häissä oli jokaisessa pöydässä kertakäyttökamera, jolla vieraat saivat ottaa kuvia hääparille muistoksi häistä. Ja ihan käytännöllinen idea oli myös (ei siis mikään ohjelmanumero) että vessaan oli laitettu pieni kori, jossa oli mm. vähän laastareita, purkkaa, päänsärkytabletteja, pari terveyssidettä, nenäliinoja.. ja lappu, että tarvittaessa ota tästä! Kun juhlitaan sukulaisten kesken, niin tollainen juttu varmasti toimiikin ilman, että joku ottaa kaiken itselleen :) Tulishow oli todella hieno vaikka kesäillat eivät aivan säkkipimeitä olekaan, varmasti vieraat tykkäävät!

Muokattu: , käyttäjä: morsian 2010

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tällainenkin sattui silmään, että kun riisiä ei nykyään saa heittää kirkkojen edessä ymmärrettävistä syistä, riisin heittäminen voisi sopia ihan häiden loppuun. Hääpaikalla ei ainakaan toistaiseksi ole kielletty, en taida kyllä tohtia mennä kysymäänkään siitä. Päättäisi häät aika kivalla tavalla, jos riisiä heitettäisiinkin ihan viimeiseksi. Tuskin hedelmällisyysriitti pakollisesti kirkon portaille kuuluu. Mitäs olette mieltä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille toivottavasti tulee kaverin veli esiintymään riippuu nyt, mikä olisi palkkio. Hän on siis akrobaatti. Ollut mm. esiintymiskoulussa Ranskassa ja on todella taitava.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli talvihäät ja alunperin ideana oli, että ihmiset sytyttävät meille kynttilät ja laittavat ne pöydillä oleviin tuikkukippoihin (joita oli 222 kpl :)). Ideasta kuitenkin luovuttiin, kun alkoi pelottamaan tulipalovaara ;). Noh, tästä kun sitten päätimme itse luopua, niin appiukko oli hommannut paljon roihuja ja yhdessä välissä ne sitten kaivettiin esiin ja ihmiset sytyttivät ne pihalle ja tekivät niistä sydämen isolle parkkipaikalle (vieraille oli bussikuljetus, joten autoja ei juurikaan ollut). Se oli aivan mielettömän upea. Ja ne kuvat siitä, kun ihmiset yhteistyönä sytytti roihuja tuulessa. Meille! <3 Hieno oli ja paloi vielä varmaan seuraavana aamunakin ;). Ei harmittanut enää tuikkuideasta luopuminen. Lisäksi seremoniamestariveljeni totesi, että älkää antako rakkauden liekin sammua jne eli sytyttäkää tuomanne tuikut vanhojen tilalle aina tarvittaessa. Näin vältettiin sitten mm, se, että lapset ei sytytellyt kynttilöitä ja ympäri tilaa ei lojunut tulitikkuja :D. (Sytyttimiä sai vip-henkilöiltä :)).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja tulesta tuli myös mieleen, että tulenpyörittelijä juhlapaikan pihassa talvella voisi olla myös aika hienoa katsottavaa. Joskus käynyt moisia katsomassa tapahtumienyössä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannattaa näköjään tsekata ohjelmapalveluyrityksiä. Niissä on tarjolla tosi monenlaista, vaihtelevin hinnoin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihania ideoita... Täälläkin niitä kaivattaisiin. Häävalssia/-tanssia ei aiota tanssia, eikä sitä orkesteriakaan ole siis tulossa, joten jotain ohjelmaa tarvittaisiin. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä meneekö tämä teidän mielestä ihan tämän topicin alle.. mutta meidän häissä ei ollut mitään pelejä/leikkejä, vaan sen tilalta kolme bändiä. Ensimmäinen, lyhyt setti, lastenmusiikkia. Toinen, normaalimittainen, "päivitettyä" tanssimusiikkia huumorimeiningillä - eli sekä kelpasi tangot vanhemmalle väelle että tuli vähän hauskuutusta myös nuoremmille. Bändin laulaja siis esitti roolihenkilöä, ihan kunnon show. Kolmas bändi soitti irkkumusiikkia iltamyöhällä, soitettiinpa myös Paranoid - säkkipillillä, kyllä :D - kun joku vieraista meni huutamaan "soittakaa Paranoid!!".

Tämän lisäksi oli sitten mölkky/tikanheitto/lapsille saippuakuplia yms ulkotekemistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täältä löytyy aivan mahtavia ideoita, jotta voitaisiin välttyä leikeiltä, mutta... Entä jos ei haluaisi pistää rahaa palamaan enää ohjelmaan, kun häät syö muutenkin lompakon vetoketjua myöten?

Onko muilla siis hyviä ideoita, jotta saataisiin ihmiset viihtymään? Sukulaisista/ystävistä ei löydy ketään, joka osaisi näytellä tai tehdä mitään muitakaan hauskoja esityksiä tms. :huh: . Bändi on tulossa, joten senkään takia ei ole rahaa hirmuisesti jäljellä. En kuitenkaan uskalla pistää sen varaan, että suomalaiset, toisilleen vieraat ihmiset löytävät juttelemisen aiheita pariksi tunniksi. Senpä takia ottaisin ilolla vastaan vinkkejä ohjelmasta, joka saisi maksaa enintään 200 € :) . Mölkky yms. ajanviete kuulostaa omaan korvaan mukavalta, mutta sulhasta en saanut kannattamaan tuota ideaa. Ohjelman kuitenkin pitäisi sopia ulos ja/tai sisätiloihin.

Miten te olette ratkaisseet moisen pulman?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Et oo tosissas :rolleyes:

Musta toi oli aivan ihana idea :-X

Noinko vähän välität siitä että joku heittää vaikka sata lasipulloa luontoon?!! Mä oon ihan pöyristynyt kuinka vähän ihmiset välittää luonnosta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ekotyttö: Eiköhän tuossa lähinnä tarkoitettu alle kymmentä pulloa. Ymmärrän että ei se ole luonnolle hyvää mutta eikös se tarkoitus tässä olekin heittää ne semmoiselle paikalle josta ne luultavasti joku löytää ja noukkii ylös vedestä. ;)

Ilmapallot on vähän toinen juttu, mutta sekin on minusta aika pieni paha, vaikka en nyt itse menisi tahallaan luontoa rasittamaan roskilla.

Ihania ideoita täällä! Meille tulee myös tuo valokuvaus hääohjelmaan kun pöytiin laitetaan kertakäyttökamerat!

Muokattu: , käyttäjä: BrideChilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja se ilotulitus nyt vasta paha onkin, jos ilmapalloon vertaa. :) Mutta siis jos vaikka joka toinen rannassa häitä viettävä tätä palstaa lukeva laittaisi pullopostia, niin aika paljon tulisi pulloja..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos käyttää ilmapalloina 100 % luonnonkumista valmistettuja peruskumipalloja, ne maatuvat täysin luontoon suurin piirtein samassa ajassa kuin tammenlehdet (Ilmapallokeskuksen sivuilta). Folioilmapallot on sitten toinen juttu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Ongelma ei olekaan vain se maatuminen. Lisäksi ilmapallon raakileet voi aiheuttaa haittaa eläimille (tukehtumisia, suolentukkeutumisia jne.).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nojoo, ideani oli netistä poimittu, ja itse ajattelin roskata viidellä muovipullolla. Kummilapset ja kaksi pikkusisarustani nämä pullot heittäisivät.

Ilotulitus tosiaan on epäekologista, ja ilmapalloista ja heliumista nyt puhumattakaan. Koko juhlien järjestäminenhän on epäekologista, ihmisten kutsuminen ympäri

maata saastuttaa ja koristelut menevät roskiin yhden päivän käytön jälkeen. Eihän siinä paljoa auta se, että kierrätysmateriaalia olisi käytetty koristeissa.

Vihreys on ihan hyvä juttu. Suhteellisuudentajua en silti aio hylätä kaikessa vihreydessänikään.

Muokattu: , käyttäjä: salza08

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin hääjuhlan ohjelma on vielä täysin avoinna. Tulossa pienet häät, 30 henkeä. Vain perheet ja lähimmät kaverit.

Leikit on täysin poissuljetut, bändiä ei tule ja näillä näkymin hääpaikka on sisätiloissa, joten mitään aktiivista ulkoilua ei voi harrastaa. Sukkanauhan ja kimpun heitto pitää myös unohtaa, koska kaikki kutsumamme vieraat on jo naimisissa. :rolleyes:

Nyt kaivattaisiin tosiaan ideoita, mitä sisätiloissa voi tehdä melko edullisesti ja mikä ei olisi ihan perinteistä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään