Aada

Erilaista hääohjelmaa? (yhdistetty)

174 viestiä aiheessa

Löysin tämmöisen netistä:

Yksi vieraista, bestman, setä, eno tai polttariporukka kulkee silloin tällöin juhlatilassa kuljettaen kahta ämpäriä, joissa on vettä. Ennen kuin ämpärit jätetään lojumaan kaadetaan toisesta ämpäristä vettä toiseen, jotta kaikille vieraille tulee selväksi että vedestä tosiaan on kyse. Veden kantaja voi valita mitä kummallisempia hetkiä tehtävän hoitamiseen, mutta ei puhu mitään tai vain tervehtii hääväkeä ja kaataa vettä toiseen ämpäriin ja palaa paikalleen. Häävalssin alkaessa vedenkantaja heittää ämpärin sisällön morsiusparin päälle – mutta tässä vaiheessa ämpärissä ei olekaan enää vettä vaan ruusun terälehtiä, koivun lehtiä, konfetteja tai karkkeja.

Onko tämä miten yleinen ????

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä en ainakaan ole aiemmin missään kuullut saati sitten törmännyt tuohon ideaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä inhoan kaikenlaisia kuluneita hääleikkejä, varsinkin niitä, joita morsiuspari joutuu kaksin suorittamaan - olen laittanut ne suoraan pannaan, kaaso kuulee kunniansa jos yksikään tuttu-juttu-leikki on ohjelmassa... Ketään ei oikeasti edes kiinnosta niitä katsoa.

Meidän hääohjelmamme on täysin vieraiden varassa:

Jokaiselle vieraalle on askarreltu oma hääpurnukka, joiden sisältä löytyy kynttilät, painatetut sytkärit (vieraslahjat), namit sekä rakkauslässytyksen sijasta SALATEHTÄVÄ. Vieraiden tulisi suorittaa tehtävä juhlan aikana, joko julkisesti tai vähemmän julkisesti, ja pakko ei ole jos ei halua. Tehtävät ovat kuitenkin ihan leppoisia ja humoristisia, jotenka ketään ei ole tarkoitus nolata. Tässä esimerkkejä tehtävistä:

- Varasta sulhon toinen kenkä.

- Haasta appiukot kädenvääntökisaan.

- Konttaa pöydän alta.

- Syö naapurin lautaselta.

- Kerro tuntemattomalle juhlijalle olevasi häissä kuokkimassa.

Yms.... Tehtäviä ollaan siis keksitty satakunta, jokaiselle omansa, mutta lisäjännitystä tuo se, että jaamme purkit sattumanvaraisesti juhlijoiden pöytiin, joten siitä se riemu repeää kun esim. appiukko vie sulhasen tanssiin yms... Tehtävän suorittamisen jälkeen vieraat palauttavat tehtävälappunsa meidän pöytään nimen kera.Toivon hartaasti, että viimeistään alkoholi saa vieraiden estot katoamaan ja mahdollisimman moni toteuttaisi tehtävänsä. Houkuttimena toimii tehtävän suorittaneiden kesken lahjakorttiarvonta, sekä paras suoritus palkitaan myös erikseen.

Toisena ohjelmanumerona meillä on aarteenetsintä, eli ei myöskään mitään noloa, saa suorittaa missä vaiheessa juhlaa tahansa jos tahtoo, ei ole kuitenkaan mikään pakko. Rasteilta löytyy aina huikkapullo sekä hääpariin liittyvä kysymys (esim. kuinka monta tatuointia hääparilla on yhteensä). Rasteja on kymmenen, ja se, ken tietää eniten oikein, voittaa palkinnon. Lapsille järjestetään vastaava namirastien metsästys...

Kaason huoleksi jää tämä jälkimmäinen ohjelmanumero (oli hänen ideansa), mutta ensimmäisen ohjelmanumeron olen keksinyt aivan itse (en ainakaan koskaan ole kuullut vastaavasta, mutta jos tammönen on jo keksitty/nähty niin en omi ideaa). Saa toteuttaa ken tahtoo.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo salatehtävähän kuulostaa hauskalta! Lisää ideoita kehiin mitä niihin voisi sisällyttää :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häihin tulee sulhasen toiveesta "Saappaanheiton häämaailmanmestaruuskilpailut" - kahdella kielellä. Toteutus on vielä hieman hakusessa, mutta ideana on, että meidän nimeämämme neljä joukkueenjohtajaa (1 morsiamen kaveri, 1 sulhasen kaveri, ja molemmilta yksi sukulainen) saavat tehtäväksi muodostaa joukkueen, jossa puolet ovat suomalaisia ja puolet sulhon kotimaasta - tässä vaiheessa joukkueet eivät tiedä tehtäväänsä.

Saappaanheittopaikalla kerrotaan säännöt ja miten pisteiden lasku tapahtuu. Joukkueet saavat pisteitä pitkistä heitoista sekä omalaatuisesta tyylistä. Muiden vieraiden joukosta valitaan kolme tuomaria antamaan "tyylipisteitä". Varsinaisten pisteiden sijaan he saavat näyttää joko "hapanta naamaa" tai "iloista naamaa". Hapannaamoiksi valitsimme sulhon, morsiamen sekä morsiamen isän irvistyskuvat ja iloisiksi naamoiksi samojen tyyppien "idiootti hymykuvat".

Itse hääpari toimii kilpailun järjestäjinä. Ennen juhlia ideaa täytyy kylläkin testata, jotta tiedetään, minkä kokoiset joukkueet kannattaa (ajan käytön kannalta) tehdä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toi salatehtävä leikki on superhauska! Olisiko ihmisillä hauskoja ideoita tehtäviksi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Salatehtävä-leikkiä aion ehdottomasti ehdottaa myös ystäväni häihin, tulee toimimaan siinä porukassa!

Toinen idea mitä varmasti käytetään on peräisin kaverinkaverin häistä, joissa ns. virallisen osuuden jälkeen jaettiin häävieraille kaikenlaista hassua bilekamaa (isoja aurinkolaseja, pillejä, naamioita, puuhkia jne) joiden myötä tunnelma vapautui kivasti kun vieraat alkoivat hassuttelemaan niiden kanssa tanssilattialla. Hyviä hääkuvia tiedossa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee kans noi kamerat pöytiin (pitkään pöytään kaksi). Aattelin, et laitetaan kukin kamera kivaan pussiin, jotka bm tai kaaso (toisen juontaessa)jakaa pöytiin.- Pussista löytyy sitten kameran lisäksi kynät ja lista kuvaustehtävistä; juhlan alussa vieraat on jo pikaisesti esitelty, niin ajattelin että nämä tehtävät auttaisivast myös heidän tutustumisessaan ja niistä voisi löytyä jutunjuurta. Huomioiden vieraiden taustoja&harrastuksia olen ajetellut esim seuraavanlaisia tehtäviä; --pöydän varttunein/iäkkäi vieras --pöydän nuorin vieras --kauimpaa saapunut vieras -- läheltä tullut vieras --pöydän ahkerin mustikanpoimija --pöydän etevin kalamies --pöydän taitavin kokki --pöydän coolein konsultti --nopein vuohenlypsäjä --pöydän innokkain tanssija --juhlan kaunein koriste --pöytäläisten suosikkiruoka juhlissa --paras drinksu etc..

Olettaisin, että noista löytyy jotain nuoremmille ja vanhemmillekin..

Sitten listaan merkataan, mitkä kuvat on otettu. Myöhemmin illalla, esim bändin soittotauolla BM&kaaso tarkistavat listat ja palkitsevat ainakin väliaikatilanteen mukaisesti parhaiten suoriutuneen päytäseurueen esim pullolla skumppaa&suklaalla tms (pääasia et palkinnossa on jotain sekä juoville että juomattomille/lapsille). Tämä varmaan innostaa vieraita räpsimään vielä lisää kuvia,

kun lupailee vaikka lisäpalkintoja olevan tulossa.. :girl_wink: Mitä olette mieltä ajatuksesta?

Onpa hauska idea! Ajattelin toteuttaa saman, mutta valokuvauskilpailuna ihmisten omilla kameroilla. Joka pöytään voisi ehkä lisäksi laittaa yhden digikameran. Mietin vaan, mistä saan niitä n. 15 kpl... Täytyy kysellä, jos joiltain saisi vanhoja kameroita lainaan. Eli hääfotomaraton ja häiden jälkeen sitten julistettaisiin voittaja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä voin heittää vinkiksi, että koska ideat alkoivat loppua meilläkin salatehtävien kanssa kesken, aloimme toistaa itseämme:

-Vie morsian tanssiin.

-Vie sulhanen tanssiin.

-Vie kaaso tanssiin jne...

Eli kaikki eri tehtäviä, mutta silti osaksi samoja. Muistutan vielä, että tehtävien tulee olla niin yksinkertaisia, että periaatteessa kuka vaan pystyy ne tekemään.

Tässä vielä muutama esimerkki niitä hauskimpia:

- Kiedo joku juhlavieras vessapaperiin.

- Konttaa sulhasen jalkojen välistä.

- Yritä saada jompi kumpi appiukoista lainaamaan takkiaan sinulle.

- Vaadi bändiä soittamaan Paranoid.

- Kerää Letkajenkka-jono ja tanssikaa tätä yhden kappaleen ajan.

- Varasta boolikauha ja käske hääparia anelemaan se takaisin.

- Tee jollekin juhlavieraalle "MIKÄ TOI ON? -NENÄ!"- temppu.

- Vaihda tämä tehtävä salaa jonkun muun tehtävään ja suorita uusi tehtävä.

Ja sit mun ehdottomat suosikit:

- Havittele itsellesi hääkimppua, kun se heitetään.

- Havittele itsellesi sukkanauhaa, kun se heitetään.

Ei kai tuossa muuten mitään hauskaa olisi, mutta kuvittelin vaan tilanteen sieluni silmin jos joku miespuolinen hyppii naimattomien neitien seassa ja päinvastoin... :)

Heitot ovat viimeiset pakolliset ohjelmanumerot, jossa salatehtäviä pystyy suorittamaan, ja sen jälkeen suoritetaan palkintojenjako.

Meillä tarkoituksena on, että osan näistä tehtävistä pystyy suorittamaan siten, että muut eivät välttämättä näe, mutta jos omatunto kertoo tehtävän suoritetuksi niin saa toki palauttaa lappunsa. Mutta jos mielii palkinnoille niin olisi suotavaa, että ainakin hääpari näkisi tehtäväsuorituksen - paras suoritus palkitaan :)

Muokattu: , käyttäjä: Ruska*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät oli ja meni.. saappaanheitto onnistui mainiosti, koska emme jaksaneet sitä sittenkään suunnitella. Vieraat lähtivät omatoimisesti pihalle kumppareita viskomaan ja kivaa oli. :) Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko jollakulla lisää kivoja ideoita noihin salatehtäviin? Meille on tulossa lähes sadan hengen häät, joten tehtäviä pitäisi keksiä aika runsaasti... 

 

Kiitollisena otetaan vastaan kaikki ehdotuksen. Yksärilläkin voi laittaa, jos pystyy isomman määrän heittämään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minusta tuo salaehtävä voisi toimia myös sillain että lappuja olisi vain osalla vieraista, esim kymmenesosalla :) ja loppuillasta tämä paljastettaisiin. Itse kun olen suunnitellut muutakin ohjelmanumeroa, niin en halua että meillä häät ovat liian "tapahtumapainotteiset", jotta aikaa jää myös vapaalle seurustelulle..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt saatan paljastaa meidän salatehtävätemput, kun häistä on yli puoli vuotta aikaa.

 

Meidän n. 100 aikuisesta vieraasta salatehtävän oli suorittanut 78 henkilöä (lappujen määrän perusteella). Saimme runsaasti kiitosta muutoinkin hääohjelmasta, juurikin siitä, että se oli ennennäkemätöntä, ehdollista ja hulvattoman hauskaa!

 

Parhaimmistoa:

 

-Salatehtävästä parhaiten suoriutunut palkittiin kakkulahjakortilla. Paras suoritus nähtiin, kun eräs miespuolinen henkilö sai tehtäväkseen viedä seremoniamestari tanssimaan. Tuloksena syntyi kahden miehen tulinen tango, joka oli vailla vertaansa :)

 

- Mummoni mies (84-vuotias) konttasi kesken ruokailun pöydän alle kertomatta muille mitään. Kukaan ei ensin edes huomannut, että papparainen katosi, ennen kuin huuteli apua kun ei enään päässytkään pöydän alta pois :)

 

- Letkajenkkajono oli koko hääjoukolle äärimmäisen miellyttävä kokemus. Salatehtävän suorittaja sai maaniteltua bändin vetäjän soittamaan letkistä, ja näin saatiin jono aikaiseksi, yli puolet vieraista osallistui ja loput tallensivat tapahtuneen kameroille :)

 

- Enoni varasti kaasolta kengän kesken tervetuliaispuheen. Sanoi vaan kaasolle, että olet juossut aivan liikaa, vien sulta kengän niin et pääse liikkumaan. Suoritus oli oikeinkin näkyvä ja kaason ilme unohtumaton :) (Muistutan, ettei kukaan muu tiennyt salatehtävien sisällöstä kuin morsiuspari itse).

 

- Mieheni veli tavoitteli urhoollisesti morsiuskimppuja 20 naimattoman neitokaisen seassa :)

 

- Dramatiikkaakin hieman saatiin aikaiseksi, kun morsiuskimpun napanneelta neidiltä varastettiin kimppu salatehtävän sanelemana. Aiheutti alkuun himan närkästystä, mutta juju olikin, että salatehtävän sai paljastaa heti kun tehtävä oli suoritettu, joten loppu hyvin, kaikki hyvin, naiset saattoivat sopia ja nauraa keskenään.

 

 

Eli salatehtävät olivat jymymenestys. Mä mieluusti kopsaisin tänne sen meidän tehtävälistan, mutta valitettavasti kaikki hähin liittyvä materiaali on enää muistoissa vain. Suosittelen lämpimästi kaikille!

heipähei and tuae like this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Ruska*! Salatehtävä kuulostaa kyllä hauskalta ja taatusti erilaiselta ohjelmalta (ennen kuin kaikki sen tästä kopioivat :D)

Ei tietystikään sovi ihan kaikenlaisille porukoille, että vähän vieraiden tuntemusta vaatii..

 

Mietiskelin parit tehtävät:

  • Arvostele asiantuntevasti (termejä käyttäen) ruokaviini/avec/alkumalja
  • Luo mestariteos (esim. hääparista) lasten puuhanurkassa (jos on sellainen + siellä piirustustarvikkeita)
  • Käy kahlaamassa (jos juhlapaikka veden äärellä ja uiminen ei muuten tarkoituksena, säävaraus :D )
  • Pyydä koko pöytäseurueelta ruokailun loppupuolella servietit (tms.) itsellesi, koska haluat ne ”muistoiksi”
  • Valokuvaa XXX tilanne (esim. joku pyllistää, nuokkuu, sorkkii ruokaa, tutkii vieraskirjaa… ) eli photo scavenger hunt pienessä mittakaavassa
  • Pyydä saada maistella muiden juomia/ruokia, vaikka ne ovat selvästi samaa mitä itselläsi
  • Hanki itsellesi kravatti tai suostuttele joku vaihtamaan kanssasi kravattia
  • Tarjoudu ehostamaan jonkun vieraan kampausta/meikkiä/vaatetusta (ja tee se)
  • Tanssi tietyin liikkein yksi biisi (esim. macarena, boogie-moovit, 70-luvun nenästä pitelyt, ostoskärry jne.)
  • Kuullessasi xx-yhtyeen kappale xx tanssi se valssina (ja biisi tietysti joku bilebiisi sitten) tai toisinpäin
  • Pyydä juhlien pisin/nuorin/kaljuin/värikkäin/… henkilö tanssiin

 

muoks. lisätään vielä:

  • Ota valokuva tilanteesta, jossa epäilet toisen vieraan suorittavan omaa salatehtäväänsä. Jos näin oli, olet suorittanut oman tehtäväsi. (näin ainakin saa hauskoja otoksia häistä :D )
Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo salatehtävä idea on mitä mainioin. Nauran täällä nyt jo ihan kaksinkerroin kun vaan ajattelinkin tehtävien suoritusta :)
Tuo on ehdottomasti saatava meidänkin juhliin!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kehuista :) Ja kyllä, ensin ajattelin etten paljasta tätä ideaa koskaan kellekään, mutta on aika hyödytöntä, koska sata ihmistä oli todistamassa tätä. Joten kopioikaa, olkaa hyvät, nyt saa käyttää :) Kertoilkaahan ihmeessä kuinka vieraat suhtautuivat tehtäviinsä, olisi mukava kuulla.

 

Tärkeintä oli, että seremoniamestari kuulutti tästä "ohjelmanumerosta" heti tervetuliaispuheen yhteydessä, jolloinka vieraat uskaltautuivat kurkistamaan omiin purkkeihinsa. Ohjeet löytyivät myös joka pöydästä, jossa sai kerrata ohjeet huolellisesti. Näin varmistettiin heti alkuunsa, ettei kukaan ehdi kertomaan muille, minkä paperilapun purkistaan löysikään (vaikka osa sen kuitenkin uteliaisuuttaan ehti tehdäkin, mutta se ei ollut tärkeintä, vaan se, että kaikilla tuntui olevan kova kiihko suorittaa tehtävänsä otollisella hetkellä).

 

Joku tuossa kirjoitteli, että aika paljon ohjelmaa näistä salatehtävistä, ehkä liikaakin, mutta ei. Vaikka  vajaat sata ihmistä suorittivat tehtäviään, niin osa heistä tekivät sen salaa, osan tehtävä oli sekunnin juttu, osa suoritteli samaan aikaan. Eli toisaalta vieraiden oli aika vaikea havainnoida tehtävien suorituksia, sillä ne saattoi tapahtua missä vaan. Uskaliaimmat (n. 15 kpl) toteuttivat tehtävänsä siten, kun olin toivonutkin, eli julkisesti ja erittäin näyttävästi, siten, että suurin osa vieraista näki suorituksen. Voiton napannut salatehtävän suorittaja jopa esitti seremoniamestarin kanssa uusintatangon yleisön pyynnöstä, kun tulokset olivat julistettu :)

 

Muoks. Tuolla lukikin, että muutakin ohjelmaa olisi luvassa salatehtävien lisäksi, joten joo, munkin mielestä on kannattavampaa jättää silloin salatehtävät vain muutaman vieraan kontolle. Meillä tämä oli ns. pääohjelmanumero aarteenetsinnän lisäksi, joten vieraat itse oikeastaan pitivät huolen siitä, että hyvät bileet saatiin aikaiseksi. Ilo oli lukea tekstiviestejä pari päivää häiden jälkeen, kun muutama kiitteli vielä unohtumattomista pirskeistä.

Muokattu: , käyttäjä: Ruska*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia Ruska*! Meille tosiaan on tulossa salatehtävä ja kovinkaan paljoa muuta ohjelmaa ei, joten kuulostaa hyvältä että teillä on ollut noin onnistunut!

 Näillä vinkeilläsi saan hyvin taas vähän täydennystä listaani. (Meilläkin tulossa 100 vierasta ja mielelläni haluaisin kaikille oman tehtävän).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Ruska* vielä tuosta tarkennuksesta, miten olitte toteuttanut ohjelman. Itse jo kovasti meinaan pohdin että miten salatehtävät saa "jaettua" ihmisille, kuitenkin niin ettei tiedä kuka mitäkin saa :)
Kerroin tästä sulholle ja hän oli myös ihan fiiliksissä tästä ohjelmasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kertokaa heti kun keksitte lisää salatehtäviä! Vielä puuttuu melkein 50 ja ei oma mielikuvitus näemmä riitä... Haluaisin minäkin kaikille vieraille oman salatehtävän. Joillekin vieraille jaetaan jokin tietty salatehtävä (esim. iän tai "nipouden" vuoksi), muille varmaan aika sokkona.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tipzilla: Joo, katsotaan millainen lista tässä ehditään saada aikaiseksi. Nyt ollaan vasta vähän yli puolen välin. Onneksi aikaa vielä on! Tosin ajattelin, että osa tehtävistä on sen tyylisiä, että samaa voi käyttää parillakin ihmisellä. Nappasin noista sinunkin ehdotuksistasi muutamia, kiitoksia niistä! 

 

Häiden jälkeen voin hyvin tätä listaani sitten jakaakin, jos tarvetta jollakulla on. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kertokaa heti kun keksitte lisää salatehtäviä! Vielä puuttuu melkein 50 ja ei oma mielikuvitus näemmä riitä... Haluaisin minäkin kaikille vieraille oman salatehtävän. Joillekin vieraille jaetaan jokin tietty salatehtävä (esim. iän tai "nipouden" vuoksi), muille varmaan aika sokkona.

 

Kuvitelkaa itsenne juhlapaikalle, vieraat pöydissä, juhlat käynnissä..  Koettakaa miettiä, miten juhlapaikkaa tai sen ympäristöä voisi käyttää hyväksi tai järjestämiänne puitteita (näin syntyivät minun ideat järvessä kahlaamisesta ja lasten leikkipaikalla taiteilusta aikuiselle). Näitä on vaikeampi keksiä toiselle, kun ei tiedä, mitä juhlapaikalla on /millaista muuta ohjelmaa, pari heittoa:

  • mene baarimikoksi ja luo uusi drinkki
  • käy keittiössä koemaistelemassa/lisäämässä suolaa (ei jos, on nipolta vaikuttava pitopalvelu tms.)
  • käy laittamassa soimaan / pyydä bändiltä xxx kappale / laula karaokena (esim. biisi, josta tulee morsian tai sulhanen mieleen)
  • yritä estää ryöstö, saat käyttää uhkailuun vain jälkiruokalusikkaa
  • ryöstä morsian/sulhanen/boolimalja/anoppi ja vaadi lunnaiksi hääparin polkkaa/...
  • toista aiemmin näkemäsi (muun vieraan jo suorittama) salatehtävä
  • huuda bingo, kun olet kuullut 3/5 kertaa XXX asian  (x=esim. tiedätte seremoniamestarin sanovan usein "totannoinnii" tms.)
  • huuda bingo, kun olet nähnyt parin suutelevan 20 krt (riippuu vähän monestiko pusuttelette)
  • selvitä, minkä numeron kenkiä appiukko/bestman/kaaso/pappi käyttää (tässä tietenkin mietittävä, että ei laita sellaista henkilöä, joka "häpeää" jalan kokoaan tms)
  • innosta pieni porukka hyppäämään ruutua kanssasi pihamaalla
  • varmista, että kaikki ovat kirjoittaneet vieraskirjaan/käyneet photoboothissa/...
  • selvitä, mitä naisilla on aina/yleensä/nyt käsilaukuissa (esim. yleisin asia, tärkein yms. joko kysymällä/tutkimalla)
  • etsi juhlien korkeimmat korot /isoin taskumatti/käsilaukku /...

Monia tehtäviä voi käyttää uudelleen, vaihtaa vain kohteena olevan henkilön (esim. vie tanssiin... pappi/Erkki-setä)  tai modifoida muuten (esim. eri tanssilajit, vakiotanssit, lattari, breakdance, steppi, ripaska...). 

 

 

Itse varmaan sanoisin tehtävän esittelyssä, että mikäli suorituksesta on kuvatodisteet, niin sen parempi, koska ne olisivat todella kivoja muistoja :)

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Salatehtävät häissänne onnistuneesti jakaneet: mihin olitte piilottaneet salatehtävät, vieraiden paikkakorttien toiselle puolelle, vai jaettiinko ne satunnaisesti vieraille juhlapaikalle tullessa vai kuinka...? Itse olen ajatellut että taittelisin salatehtävä-laput pieniksi ja laittaisin sinitarralla kiinni paikkakorttien toiselle puolelle. Paikkakorttien virkaa toimittavat kyllä varmaan sileät kivet tai puiset maalatut kirjaimet, joten en tiedä miten ne saisi pysymään siellä toisella puolella... Vinkkejä siis siitä miten salatehtävä on käytännössä toteutettu :) Kerroitteko muuten kaasolle/bestmanille salatehtävistä etukäteen, ja informoivatko he juhlaväkeä salatehtävän säännöistä, vai kerroitteko itse juhlaväelle....? En haluaisi kertoa salatehtävistä kenellekään (paitsi sulhaselle vähän), että tulisi yllätyksenä sitten kaasolle ja bestmanille (joihin osa salatehtävistä liittyy, esim. vie kaason kenkä)...

 

Ja Tipzilla, kiitos paljon vinkeistäsi! :)

Muokattu: , käyttäjä: Muru&Mursu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Muru&Mursu:

Ruska* on varmaan ainoa, joka tämän on jo toteuttanut (koska on idean äiti :) ), ja hänen vastauksensa ovat jo esillä:

- Enoni varasti kaasolta kengän kesken tervetuliaispuheen. Sanoi vaan kaasolle, että olet juossut aivan liikaa, vien sulta kengän niin et pääse liikkumaan. Suoritus oli oikeinkin näkyvä ja kaason ilme unohtumatonkkajono oli koko hääjoukolle äärimmäisen miellyttävä kokemus.  (Muistutan, ettei kukaan muu tiennyt salatehtävien sisällöstä kuin morsiuspari itse).

Tärkeintä oli, että seremoniamestari kuulutti tästä "ohjelmanumerosta" heti tervetuliaispuheen yhteydessä, jolloinka vieraat uskaltautuivat kurkistamaan omiin purkkeihinsa. Ohjeet löytyivät myös joka pöydästä, jossa sai kerrata ohjeet huolellisesti. Näin varmistettiin heti alkuunsa, ettei kukaan ehdi kertomaan muille, minkä paperilapun purkistaan löysikään (vaikka osa sen kuitenkin uteliaisuuttaan ehti tehdäkin, mutta se ei ollut tärkeintä, vaan se, että kaikilla tuntui olevan kova kiihko suorittaa tehtävänsä otollisella hetkellä).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään