Aada

Erilaista hääohjelmaa? (yhdistetty)

174 viestiä aiheessa

Muru&Mursu: Meillä on suunnitelmissa etsiä paikkakorteiksi minikokoisia kirjekuoria, joiden sisään nämä salatehtäväkortit sujautettaisiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juteltiin miehen kanssa tästä ja meille ehdottomasti salatehtävä ;) ei aiota kertoa asiasta kenellekään tai korkeintaan valokuvaajalle (jotta voisi valmistautua tilanteeseen ja saataisiin muistoksi) ja EHKÄ yhdelle kaasoista tai bestmaneista jotta pystyy auttaa käytännön jutuissa.. Ja ehdottomasti yhtä kaasoa/bestmania höynytettävä ;) Ajateltiin että jaetaan muutamille ihmisille valmiiksi ja mietittiinkin jo tehtäviä :D meillä kyllä kestää kavereilla pokka onneksi :) Eli ehdotelkaa salatehtäviä lisää lisää lisää! Ainakin tulee varmasti tuo ryöstön esto ja jollekin miespuoliselle kimpun heiton havittelu. Ja kimppu kun heitetään niin myöhään niin siinä sitten samalla paljastaisimme että nämä päivän hauskat tapahtumat ovat olleet salatehtäviä. Ihan paras olisi jos noista saisi jotenkin kuvamateriaalia paljastettua häävieraille samalla. Taitaa olla toiveajattelua tosin ;)

 

Meille tulee jokaiselle pienet paketit, joissa runo ja karkki, lahja ym sekä plaseeraus joten sen sisäle tämä ehdottomasti piiloon ja varoitus heti alkuun ettei tehtävää tule paljastaa ;)  Mutta ideoita otetaan toteutuksesta vastaan :)

 

Ja kiitos hauskasta ideasta Ruskalle!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan jo kovalla tohinalla yritetty miettiä tehtäviä, ei ole ollenkaan niin helppoa kuin luulisi. Tai ensimmäiset 10-20 tulee helposti mutta sitten :)
Meillä on listaan kertynyt aikas monen moista tehtävää, osa helppoja ja osa haastavampia.  Meillä salatehtävistä tietää vain morsiuspari
Tässä meidän esimerkkejä:
-Vie morsiammelle lasi vettä

-Tutustu uuteen ihmiseen

-Harmittele pöytäseurueellesi, kun et saanut ottaaa koiraasi mukaan häihin

-Selvitä kuka on juhlien nuorin osallistuja ja käy kuiskaamassa vastaus kaasolle.

-Kehu vierustoveriasi

-Mene juttelemaan hääparille

- Mene tanssimaan käyttäen isoja ja näyttäviä liikkeitä

 

Tässä noin niinku muutamia vinkkejä antaakseni. Eli monenlaista on tarjolla, niin huomiota herättäviä kuin tuollaisia "hiljaisiakin" tehtäviä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muistuttelen vielä, että meillä ei ollut nimikoituja paikkoja, eli tehtävät jaettiin ihan sokkona. Oli vain määrätyt 16 hengen pöytäseurueet, ja lapsien paikat oli vain nimikoituina (heille lahjaksi mukavat puuhapussukat ja namuja).

 

Tosiaan, mä alkuun mietin paljolti noita tehtäviä myös pihalle suoritettavaksi, esim:

-Kerää anopille kukkakimppu, kerää kaasolle kukkakimppu yms. , mutta sitten lykättiin häitä syksymmälle ja onneksemme jätettiin kaikki ulkopuuhat pois, koska hääpäivämme oli todella kylmä ja sateinen.

 

Joten, kyllä meilläkin oli muutama sama tehtävä siellä jaettuna, eikä se haitannut ollenkaan.

 

Muutama tuli taas mieleen:

-Piirrä kuva hääparista ja anna se heille.

-Kirjoita runo hääparille.

-Kirjoita kiitoskirje juhlapalvelulle.

-Järjestä lapsille ja lapsenmielisille hippaleikki.

-Tanssita lapsia.

-Kehu morsiamen isän puhetta vuolaasti niin, että hän kuulee.

-Pyydä jompi kumpi anopeista mukaasi vessaan.

-Esittele itsesi häälehden toimittajana jollekin tuntemattomalle häävieraalle...

-Syö naapurin lautaselta.

-Juo naapurin ruokajuomat.

-Kerää ämpärillinen juomaa ja tarjoile sitä juhlaväelle.

-Polkaise kovaa kakunleikkauksen aikana.

-Nouse häävalssin ajaksi tuolille seisomaan.

-Pyöri oman tuolisi ympäri 10 kertaa.

Muokattu: , käyttäjä: Ruska*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos morsmaikku ja Ruska! ^_^  Lisään tähän vielä pari itse keksimääni jos on muille avuksi:

 

-Haasta morsiamen isä kivi-sakset-paperi peliin

-Pidä vapaamuotoinen puhe hääparille

-Kättele bestmania 15 sekunnin ajan sanomatta mitään (muista hymyillä)

-Tarjoudu antamaan nimikirjoitus tuntemattomalle juhlijalle esim. serviettiin

-Pyydä sulhasen äidiltä pullaresepti

-Tee morsiamen/sulhasen isälle kunniaa

-Ennusta jonkun häävieraan tulevaisuus hänen kädestään

-Yritä ostaa morsiuskimppu morsiamelta

 

Me joudutaan "kustomoimaan" osa salatehtävistä suoraan tietyille vieraille ja niitä ei voi jakaa sokkona. Häihin kun on tulossa miehen puolelta aika nipoa ja uskovaista porukkaa joka vihaa esiintymistä niin heille jaan jotkut hyvin helpot tehtävät jotka voi suorittaa ilman huomiota, tai sitten eihän heidän tarvitse suorittaa niitä laisinkaan. Ensin ajattelin etten jaa heille salatehtäviä ollenkaan mutta ties vaikka loukkaantuisivat sitten siitä että jätetään "ulkopuolelle" näin tai kohdellaan eri tavalla kuin muita. Tosin en tiedä kuinka innokkaasti meidän mummokaan mitään salatehtäviä suorittaisi... :rolleyes: Myös 16-vuotiaalle rämäpää-pikkuveljelleni aion valita erittäin rauhallisen salatehtävä, ettei se adhd-apina keksi liian näyttävää showta.. :D Loput salatehtävät sitten arvon vieraiden kesken että tämä hääparikin saa vähän yllätyttyä. :)

 

Koska tosi moni tehtävä liittyy morsiamen isään/äitiin ja sulhasen isään/äitiin, lienee varsin kriittistä että kyseiset henkilöt esitellään juhlien alussa. Olin kyllä alun perin ajatellut ettei meille tulisi mitään tuollaista aikaa vievää vieraiden esittelyä vaan jätettäisiin tutustuminen ihmisten omalle vastuulle, mutta ehkä se pitää kuitenkin tunkea johonkin väliin. Tosin ei ainakaan ennen alkupaloja, kaikki on varmaan jo nälkäisiä siiihen aikaan päivästä, eikä vähiten morsian... :P

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaisin vielä tiedustella Ruska*:lta tai tietysti jos jollain muullakin on ajatusta vastauksesta.
Kun laitoit et teillä oli pöydissä ohjeet, niin lukiko teillä ohjessa ihan tuo "Salatehtävä" 
Että kaikki vieraat tiesivät periaatteessa että jokaiselle on jokin salatehtävä vai olitteko naamioineet jutun jotenkin? Sama tuon kanssa kun teillä seremoniamestasi kertoi alussa tästä ohjelmanumerosta, niin kertoiko ihan että siellä on kaikille tehtävät vai mitenkä?

Kun tuota juuri pohditaan tässä miehen kanssa, että voiko tuon jutun kuitenkin siinä mielessä paljastaa että ihmiset tietävät että salatehtäviä on..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ei haluta paljastaa, mutta toisaalta tehtäviäkin tulee vain muutamalle..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kyllä ihan tiedotettiin julkisesti (niin SM kuin tehtäväohjeet pöydissäkin) että kaikille aikuisille löytyy salatehtävät. Eli koko juhlakansa tiesi, että pöllöilyä on luvassa. Eli koko jutun hauskuus oli meidän tapauksessa se, että odottamattomalla hetkellä joku suoritti tehtävänsä.

 

Kaikki kyllä heti suurimmaksi osaksi arvasivat, että jos jotain odottamatonta tapahtui, oli kyseessä salatehtävä. Siitäkin huolimatta koko porukalla oli hauskaa, kun tehtäviä suoritettin. Mun mielestä oli ehkä parempi, että kaikki tiesivät näistä tehtävistä etukäteen, niin se hieman madalsi kynnystä suorittaa niitä. Näkisin, että jos meidän tehtävät olisivat olleet salassa, ne olisivat tarkoin harkiten jaettava sellaisille tyypeille, jotka eivät oudoksu itsensä ns. "munaamista" julkisesti.

 

Meidän ohjeissa nimenomaan korostettiin, että salatehtävät ovat täysin vapaaehtoisia, eikä ketään ole tarkoitus saattaa naurunalaiseksi. Eli jos jostakin tuntui, ettei halunnut tehdä, niin ei tehnyt. Positiivista oli tietenkin se, että ihmiset ottivat tehtävähaasteen kuitenkin sen verran tosissaan, etteivät paljastaneet niitä ennakkoon vierustovereille, vaan suorittivat tehtävänsä ja sitten vasta paljastivat. Tehtävänannossa myös kerrottiin, että "kun tehtävä on suoritettu, siitä voi halutessaan kertoa muulle juhlakansalle".

 

Jos tämä vastaus helpotti, niin hyvä. Sain itse asiassa tämän ohjelmaidean niinkin pienestä kuin BB-talon salatehtävistä toissa syksynä. Aloin soveltamaan tätä omiin juhliimme. Alunperin oli takoitus toteuttaa tämä tehtävä oikeastikin salaa, mutta sadalle vieraalle lienee tuiki mahdotonta selvittää tehtävät henk. koht. ilman, että kukaan muu tietää. Varsinkin, kun tämä päädyttiin toteuttamaan vielä siten, että tämä on ns. PÄÄOHJELMANUMERO.

 

Ja jos jota kuta mietityttää, niin tämä ei oikeastaan vie juhlista sekuntiakaan aikaa, jos ei halua. Kenenkään ei ole pakko keskittyä seuraamaan yhtään mitään tehtävää, vaan ihmiset saavat seurustella todellakin vapautuneesti. On vain tehtävänsuorittajasta kiinni, kuinka julkisesti haluaa tehtävänsä suorittaa, kuka missäkin tilanteessa, eli vaikka terassilla tupakoidessa tai muun kansan seistessä ruokajonossa. Itse ehdin juhlien aikana keskittyä todellakin vieraiden kanssa seurusteluun, mieheni samaten. Muutama toteutti tehtävänsä siten, että koko juhlakansa oli keskittynyt esim. katsomaan häävalssia tai tervetuliaispuhetta - kaason kengän varastaminen tapahtui tervetuliaispuheen aikana ja kaikki todellakin huomasivat :) Eli hatunnosto tehtävän suorittajalle, se oli hauskaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Ruska*!
Tuo selvitti paljon ohjelman kulusta ja juuri tuo oli kiva kuulla että vaikka oli salatehtävästä kyse niin silti kaikki tiesi että on tehtäviä.
Kuten itsekin sanoit on hiemankin isommalle porukalle vaikea järkätä tehtäviä niin että ne oikeasti pysyisi salassa ja ettei kukaan muu tietäisi

että tällaisiä on.
Mutta eiköhän meillekin saada hyvät salatehtävät keksiyttyä. Täytyy kyllä vielä kertaalleen mainita että kiitos kun jaoit tän idean meille muille ja huippu idea!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Salaleikki oli ehdottomasti häidemme parasta viihdettä! Huvittavinta oli, että vaikka itse kerroimme kaasoillemme ja bestmaneillemme leikin idean ja jopa muutamia tehtäväideoita, juhlapäivänä moni tehtävä meni meihin täydestä. Enemmistöä salatehtävistä emme luonnollisestikaan tienneet, mutta ne meidän keksimätkin saivat iloisesti yllättymään.

 

Kaasot alustivat pelin siten, että kertoivat salatehtävän ideasta yleisesti kaikille juhlavieraille. Säännöt olivat seuraavat:

- jokainen vieras saa halutessaan nostaa salatehtävälapun kaasojen kierrättämästä isosta lasipurkista

- tehtävää ei saa kertoa kenellekään ennen tehtävän suorittamista

- kun on suorittanut tehtävän, lappu pitää palauttaa omalla nimellä vartustettuna tehtyjen tehtävien lasipurkkiin tiettyyn paikkaan

- mikäli tehtävä on liian vaativa, sen voi palauttaa tekemättömien tehtävien purkkiin ja halutessaan kokeilla onnea uudelleen

 

--> Kun lähdimme hääyön viettoon, saimme kaikki suoritetut tehtäväpaperit mukaamme hotellille. Nauroimmekin aamulla kirppurassa, kun luimme, mitä kaikkea vieraamme olivat tehneet. Aivan vallattomat juhlat ja upea juhlakansa! :D

 

 

Tässä esimerkkejä suoritetuista tehtävistä:

 

- avaa sulhasen liivinnapit (Tehtävä sattui valokuvaajallemme, joka hyvin hoiti tehtävän huikean mallikkaasti sulhasen vain hämmästellessä.. ;)

- oikaise morsiammen isän kravatti

- tanssita illan nuorinta juhlijaa (joka sattui häissämme olemaan itse morsian ja tanssittajana lapsuusajan naispuolinen jumppakaveri)

- esittele itsesi lääkärinä naapuripöydän pöytäseurueelle

- laulakaa juomalaulu kovaäänisesti juhlien pöytäseurueenne kera

- nouse seisomaan ja ehdota kolminkertaista Hurraa-huutoa hääparille

- vedä letkajenkka (Tämä oli aivan mieletön! Hyvä, että juhlapaikan lattia kesti jymistelymme. :D)

- vie raskaana olevalle juhlavieraalle lisää kakkua pöytään :D

- halaa kaikkia naapuripöydän nais- tai miespuolisia vieraita (Jostain syystä tämä sattui aivan ihanalle ruotsalaisvieraallemme, joka ei olisi voinut hoitaa tehtävää paremmin. Hän halasi kaikki kummimme ja mummomme.)

- suosittele vierustoverillesi deodorantin käyttöä

- esittele itsesi kolme kertaa samalle henkilölle

- lainaa morsiammelta pinniä juhlakampauksesta

- tarjoa morsiusparille paukut

- kysele juhlien naisvierailta, minkälainen rintaliivien materiaali on paras käytössä --> Tämä aiheutti melkoisesti naurua ja kenties aluksi hieman hämmennystäkin.. ;)

jne.

 

 

Luonnollisesti tehtävien suunnittelu vaatii taustatietoa häävieraiden huumorintajusta. Meillä oli vieraana todella paljon kavereita eikä vanhempi väkikään ollut turhan tiukkapipoista. Leikki osoittautunut myös sangen mieleenpainuvaksi, sillä useampi vieras on muistellut peliä vielä pitkään häidemme jälkeen hymynkareet kasvoillansa.

klt3007 and heipähei like this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät mökillä ja ajattelin ohjelmanumeroksi seuraavaa: Ruokailun jälkeen maitohuoneen (jossa alkoholijuomat ovat viileässä) avain "katoaa" ja se pitää löytää suorittamalla Da Vinci-koodi tyyppisiä tehtäviä. Ehkä 3-5 vihjettä eri paikoissa johtavat avaimen luo ja juomat saadaan käyttöön.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Salaleikki oli ehdottomasti häidemme parasta viihdettä! Huvittavinta oli, että vaikka itse kerroimme kaasoillemme ja bestmaneillemme leikin idean ja jopa muutamia tehtäväideoita, juhlapäivänä moni tehtävä meni meihin täydestä. Enemmistöä salatehtävistä emme luonnollisestikaan tienneet, mutta ne meidän keksimätkin saivat iloisesti yllättymään.

 

Luonnollisesti tehtävien suunnittelu vaatii taustatietoa häävieraiden huumorintajusta. Meillä oli vieraana todella paljon kavereita eikä vanhempi väkikään ollut turhan tiukkapipoista. Leikki osoittautunut myös sangen mieleenpainuvaksi, sillä useampi vieras on muistellut peliä vielä pitkään häidemme jälkeen hymynkareet kasvoillansa.

 

 

 

 

Kiva kuulla, että saitte onnistuneet pirskeet tämän leikin avulla :) Hyviä tehtäviä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä vaikuttaa tosi hauskalta idealta mutta saa nähdä näinköhän toteutuu.. Meillä mun suvussa osa porukasta aika jäykkiksiä. Plus osa vieraista keskenään huonoissa väleissä niin epäilyttää. Toisaalta voisi olla loistojuttu kun tälläiset joutuisivat toistensa kengänkokoa selvittämään :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä vaikuttaa tosi hauskalta idealta mutta saa nähdä näinköhän toteutuu.. Meillä mun suvussa osa porukasta aika jäykkiksiä. Plus osa vieraista keskenään huonoissa väleissä niin epäilyttää. Toisaalta voisi olla loistojuttu kun tälläiset joutuisivat toistensa kengänkokoa selvittämään :lol:

Meillä kanssa osa sukulaisista ei ole väleissä keskenään ja ehkä siinä onkin tämän salatehtävän suola :) Ja sitten kun on kuitenkin vapaaehtoisesti tehtävä juttu, niin toivottavasi säästyttäisiin isoimmilta riidoilta (tai muuten tämä morsian suuttuu!)

Nyt on noin 80 salatehtävää keksitty, aika hyvin ollaan saatu uniikkeja tehtäviä jokaiseen lappuun. Muutamia samoja tosin löytyy esim. Vie sulhanen tanssimaan.

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä mietin miten tuota kamera-juttua voisi jalostaa. Tuli mieleen sellainen että jos joka pöydässä on kertakäyttökamera, voisi pöytään laittaa listan: ota kuva kun morsiuspari tanssii, kun sulhanen kaivaa nenää, kun morsian heittää kengät nurkkaan jne. Se pöytä joka saa kaikki tilanteet ikuistettua saisi palkinnon. Näin ehkä vältyttäisiin "turhilta" räpsyiltä kun digiaikana on totuttu siihen rajattomaan kuvaamiseen. Tästä voisi jotain saada kehiteltyä  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ tuollaista listaa keräillytkin omiin uumeniin.. Photo scavenger hunt -nimellä löytyy engl. foorumeilta ja googlella paljon ideoita. Esim. ota kuva, kun.. / ota kuva, siitä henkilöstä, joka on..

  • hääpari pussaa
  • kaaso tanssii
  • taiteellinen kuva ruuasta / kuva suosikkiruoasta
  • pöydän varttunein/iäkkäin vieras 
  • pöydän nuorin vieras
  • kauimpaa saapunut vieras
  • läheltä tullut vieras
  • ahkerin mustikanpoimija
  • etevin kalamies
  • taitavin kokki
  • coolein konsultti
  • nopein vuohenlypsäjä
  • innokkain tanssija
  • juhlan kaunein koriste 
  • paras drinksu
Ja samoja juttuja kuin bingossa, voi käyttää myös kuvavinkkeinä. Ainakin tästä blogista löytyy hauska bingo-kuponki, josta voi ottaa mallia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Loistava idea tämä salatehtävä :give_rose: Kiitos suunnittelijalle. Lainaamme lokakuun juhlaan ideaa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

olisiko mitenkään ideaa totetuttaa sulhasen ryöstö niin, että ehdoksi sulhasen takaisin tuonnista, jokaisesta pöydästä (6 pöytää, noin 50 vierasta) täytyisi tulla vähintää yksi pari photo boothiin morsiamen kanssa vuorollaan. kaaso nappaisi sitten kuvat "viiksinaamoista" photo boothissa. vieras+morsian, tai sitten ihan vain vieras pariskunta. ihan jo siksi että saisi kivoja kuvia muistoksi joistakin vieraista.

ja lopuksi kun esim se 6 paria on käynyt kuvassa, sulhanen palautetaan, mutta sillä ehdolla että vielä morsiuspari kuvataan yhdessä boothissa pussaamassa viikset naamoillaan?

 

vai voisiko tätä jalostaa jotenkin? onko 1 pari per pöytä riittävästi? aluksi meinasin että jokainen vieras, mutta tämä saattaisi sitten olla turhan pitkä ohjelmanumero?

 

meillä on photo booth piste siinä morsiuspöydän vieressä siis kaikkien nähtävillä, että kaikki näkevät kuvaus tilanteet. sellainen iso taulunkehys roikkumassa, jonka sisällä sitten irvistellään viiksitikkujen ja hupi silmälasien kanssa. meillä on jokaisen vieraan pöytäkattauksen yhteyteen laitettu joko "viiksi", tai "silmälasi"-keppi ns. hääkarkin asemasta. voivat käyttää viiksiä siis aina kun "tilanne vaatii"

Muokattu: , käyttäjä: sarian

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmm, mä en kyllä innostuisi lainkaan noista salatehtävistä. Voiko ne sitten vain jättää suorittamatta, jos saa jonkin ihan tyhmän, kuten "pyydä jompikumpi anopeista mukaasi vessaan"?

 

Näen salatehtävien hauskuuden ainoastaan siinä tapauksessa, että niistä tiedotetaan etukäteen. Muutoinhan kaikki luulee, että porukka on omituista, eikä tajua tilanteiden vitsiä. Ja vieraat on vaivaantuneita, kun joutuvat tyyliin menemään anopin kanssa vessaan!!! Siis whoot. Itse en ainakaan suorittaisi tuollaisia tehtäviä. Ehkä olen huumorintajuton.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Okei, luin huonosti. Juuri tuo on hyvin toteutettu, kuten joku yllä kertoi, että tehtävistä on tiedotettu kaikille ja halukkaat ovat saaneet käydä hakemassa salatehtävän purkista. Kuulostaa järkevältä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmm, mä en kyllä innostuisi lainkaan noista salatehtävistä. Voiko ne sitten vain jättää suorittamatta, jos saa jonkin ihan tyhmän, kuten "pyydä jompikumpi anopeista mukaasi vessaan"?

 

Näen salatehtävien hauskuuden ainoastaan siinä tapauksessa, että niistä tiedotetaan etukäteen. Muutoinhan kaikki luulee, että porukka on omituista, eikä tajua tilanteiden vitsiä. Ja vieraat on vaivaantuneita, kun joutuvat tyyliin menemään anopin kanssa vessaan!!! Siis whoot. Itse en ainakaan suorittaisi tuollaisia tehtäviä. Ehkä olen huumorintajuton.

 

Juuri näin. Meillä vuosi sitten, kun keksin tämän tehtävän, oli ehdottoman tärkeää että kaikille tiedotettiin salatehtävistä. Ja siitä, ettei ketään ole tarkoitus nolata, vaan se suorittaa tehtävän, ken tahtoo. Se poistaa hiukan jännitteitä, kun tietää, ettei joudu yksin pöllöilemään. Ja tehtävän sai suorittaa joko julkisesti tai salaa muiden näkemättä. Itse olen ehkä kieroutunut huumorintajultani, mutta mua nauratti jo kaksi kuukautta etukäteen, kun kuvittelin vieraat tekemään näitä tehtäviä. Itse kyllä kehtaisin, mun mielestä nää oli hauskoja, ja samaa mieltä olivat vieraatkin, ainakin väittivät niin. Mutta siinä se juju piileekin, niin kuin joku aiemmin sanoikin, että vaatii aika paljon omien vieraiden tuntemusta, että ohjelmanumero sujuu. Kaikille porukoille tämä ei vaan sovi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Salatehtävät olivat MENESTYS :girl_dance:  kiitos ideoijalle! Parasta antia oli ulkomaalainen vieraamme, joka otti vauhtia, syöksyi naimattomista naisista koostuneen joukkion läpi ja SAI KUIN SAIKIN hääkimpun itselleen!!! Ja bestmanien ilmakitarasoolo meille bändin soittaman rockbiisin aikana.. Ah.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ah. Hyvä kun muistutitte. Aion iheki käyttää tätä salatehtävä-ideaa, sopii loistavasti meijän teemaan ja huumorintatajusille vieraille! Toki muutama tiukkiski joukosta löytyy, mut pitää miettii laittaako heile etukäteen päätetyt tehtävät vai perustusko vapaaehtosuuteen..

Muistan 90-luvun alkupuolella ollessani 5- tai 6-vuotias, serkkuni häissä oli piilotettu hääkarkkeihin 12-kuukautta leikin tehtäviä ja muutamia salatehtäviä. Vuotta nuoremmalle veljelleni sattui joku salatehtävä ja minä rohkeana siskona suoritin veljen puolesta tehtävän ja menin kesken ruokailun halaamaan morsianta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ajattelimme kanssa käyttää tätä salatehtävä juttua. Tosin teemme niin että otamme esim 15 salatehtävää ja mietimme ne 15 ihmistä valmiiksi ettei mene niille tiukkapipoisille ihmisille. Laitamme paperille tehtävät ja jaamme ne sitten sattumavaraisessa järjestyksessä istumapaikoille. Emme siis itse tiedä kuka on saanut minkäkin tehtävän. Lisäksi lapuissa lukee että on ehdottoman vapaaehtoinen ja halutessaan voi laittaa lapun roskiin. Tehtävän voi myös suorittaa salassa kuitenkin niin että yksi todistaja on läsnä. Ja kun todistajan kanssa menee viemään lapun kaasolle ja kertoo tehneensä tehtävän saa palkkion (varmaan pieni viinipullo tai muu). Loppu illasta paljastetaan tehtävät jotka on kunnialla suoritettu :) Toivotaan menestystä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisko kellään ohjelmaideoita "jatkoille" eli yöohjelmaksi häävalssin tanssin jälkeen bilemusan alettua soimaan? Osa vieraista ei kuitenkaan ole kovin tanssi-intoista porukkaa, mutta kahteen asti halutaan pitää hyvää bilemeininkiä yllä. Pari ideaa jo on, mutta lisää saa ehdottaa! Oltava ehdottoman hauskaa ja vielä hauskempaa pienessä humalassa. ;) Eikä tarvitse siis toimia koko isolle porukalle vaan esim. kuudelle ihmiselle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään