Jump to content
Naimisiin.info

Kangasalan kukkakaupat


sera-

Recommended Posts

Aloin tässä hiljalleen miettiä, että mistäköhän Kangasalta kannattaisi kysellä tarjouksia hääkukille: kimpulle, heittokimpulle, vieheille sekä yksittäisille pöytäkukille..??

Seutu ei ole itselle kovinkaan tuttua, koska vasta muuttanut.. Joten kaikki tieto olisi tervetullutta :)

Link to comment
Share on other sites

Moni tykkää Ilkon kukasta, mutta musta se on ylihinnoiteltu paikka. Palvelussa ei mitään vikaa, laadustahan siinä maksetaan.

Itse ajattelin käyttää Kukkamestareiden(?) palveluja, vaikka hinta ei ole aivan selvilläkään. Eli se kukkakauppa siinä S-marketin rakennuksessa Kaarina Maununtyttärentien vieressä. Häihin on tosin niin kauan vielä aikaa, että saatan mieleni muuttaa. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mä en ole vielä saanut aikaiseks tuota hintaa udella kukkamestareilta, mutta varmaan lähimmän 2 kuukauden aikana ois jo pakko selvitellä.. :) Mä kun niiin tykkäisin violetista kallakimpusta(joka tietenkin ajaa meitin äiteen repiin hiukset päästään kun mieltää kallan hautajaiskukaksi... :rolleyes: ) ja oon käsittänyt, että sille tuis aika hyvinkin hintaa jo pelkästään kukan kalleuden vuoksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Yhden suosituksen saa Kangasalan kukkaliikkeistä se keskustan tuntumassa Ellintiellä sijaitseva liike. (nimeä en muista, Alkon vieressä, samassa hautauspalvelu) asetelmat oli upeita eikä maksaneet edes paljoa.

Alle 300e hääkimppu, 3 viehettä+kaason kukka, useita pöytäasetelmia (kimpusta ja vieheestä myös koeversio)

Link to comment
Share on other sites

Hilaan minäkin itseni tänne tiedustelumielessä...

Pyöreä morsiuskimppu ja kaksi viehettä. Ehdoton hinnan yläraja on 100 euroa. Kukkamestareilta tuskin selviää edes tuolla hinnalla (parin hääkokemuksen perusteella hinnat "pompsahtivat" uuden omistajan myötä), ideoita? Kyseessä on syksyn väreihin tuleva pyöreä kimppu, joka pyritään pitämään mahdollisimman pelkistettynä, eli halpana. Kaikki kukkakauppakokemukset otetaan vastaan, mielellään myös kera kuvien ja tuoreiden hintatietojen.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Laitoin tämän jo tuonne hääpaikkakuntaosastollekin (eli täysin väärään paikkaan), mutta onko Kangasalan kukkakaupoista kokemuksia, ei Kukkamestareista? Ymmärrän osaamisen hinnan, mutta kimppuni on tällä tietoa pelkkiä ruusuja, ei mitään erityisen eksoottista ja KM:n osaaminen näyttää olevan hieman turhan tyyristä omaan budjettiimme.

Ellintien kukkakauppaa (siinä Alkon vieressä) on suositeltu, mutta äitienpäivänä käydessämme paikka oli jotenkin ankean oloinen, vaikka se ei tuotteista mitään kerro.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä oli hääpäivän kaikki kukat siitä Ellintien alkon viereisestä kukkakaupasta, Kangasalan Kukkasidonta (muistaakseni nimeltään). Palvelu oli ammattitaitoista (asioidessani omistajan kanssa) ja kaikki sujui hyvin. Myyjä ymmärsi mitä haluan, vaikka minulla ei ollut mitään kuvaa tms. omasta kimpustani. Tai siis sellaisesta minkä halusin. Kimppu oli taidokkaasti tehty, ja säilyi hyvänä kauan häiden jälkeenkin. Tilasimme myös kyseisestä kaupasta isomman pyötäasetelman tarjouilupöytään, salinpöytiin pienemmät asetelmat (yht. 10 kpl) , vieheitä (yht. 6 kpl) ja heittokimpun. Hinta oli muistaakseni 220e-250 e, en nyt muista ihan tarkkaan. Olimme todella tyytyväisiä kaikkeen.

Meillä on ollut yksissä suvun juhlissa myös kukat täältä ja olimme silloin myös todella tyytyväisiä.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Hei.. Olisin kans morsian joka olisi iloinen tiedosta kangasalan kukka kaupoista? Eli mitä suurin piirtein maksaa kukat missäkin.. ja onko paljon eroa hinnoilla tai palvelulla?

Minulla reilu kolme kk.ta häihin ja varmaan pitäis kukkia ruveta miettimään :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Villi huhu... kuulin että S-markettiin Kukkamestareiden tilalle palaisi vanha omistaja. Jipii!! :girl_haha: Hinnat ainakin ennen olivat kohtuulliset, työt kauniita siskoni häissä ja ristiäisissä ja palvelu aina ystävällistä. Tosi kiva uutinen jos pitää paikkansa. Sieltä ainakin kysyn ensi syksyn häihini kukkia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Guest kesän 2009 morsian

Ostin viime kesänä omat kukkani kangasalan kukkasitomosta. Palvelu hyvää ja sain juuri sen mitä halusin <3 ja hinta oli oikea. Kaikki toimi hyvin. Suosittelen

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Äiti oli hakenut hautajaiskukat (joo, tiedän ei liity tähän aiheeseen) S-marketin yläkerrasta. Tais olla uusi liike, ei siis mestarit. Mutta siis laite oli hautajaisten hienoin. Tuli muutkin kyselemään mistä haettu... Menen sieltä ainakin kysäiseen jouluhäihini kukkia. Kerron vaikka sitten kuin kävi...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Guest 20.10.2010

Kyseisenä päivänä minusta tuli rouva! Hih, 15 vuoden mietinnän jälkeen :girl_wink:

Kukat haimme tuosta Tipin mainitsemasta Kukkivat-liikkeestä. Olivat aivan ihanat. Eikä hintakaan huimannut: iso ruusukimppu (ja timantteja), vieheet ja morsiustytön kori 120e. Palvelu innostunutta ja asiantuntevaa. Ja liikekin aivan karamelli.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...