Trash the dress


Capuccino

Recommended Posts

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Onkos ideoita, että miten puvun sais kunnolla likasteltua talvella? Kesällähän tommosia upeita kuvia saa helposti otettua rannalla ja vedessä... Tai syksyllä jossakin värikkäässä lehtikasassa hyppimällä :girl_sigh: Talvi tuntuu jotenkin hankalammalta, eipä se puku paljo siitä kärsi jos lumihangessa käy muutamat lumienkelit tekasemassa, ellei sit satu jotain koirankakkaa siellä jemmassa olemaan. Se ei tuntus kovin tyylikkäältä kuitenkaan :girl_haha:

Ehkä pitäs ottaa kuvat vaan sit puolen vuoden kunniaks rannalla. Vois laittaa koirat hyppimään siellä itteään vasten kuratassuineen, vois tulla aika hauskoja kuvia :)

Link to comment
Share on other sites

Ruutana: Voittehan te ottaa Trash the dress kuvien aluksi tavallisia potretteja? Meillä tulee sama kuvaaja kuvaamaan hääpäivän ja silloin otetaan potretit, myöhemmin otetaan sitten ttd kuvat, ajankohta on tosin vielä päättämättä. Koska meillä on talvihäät ja todennäköisesti ttd kuvat otetaan kesällä, niin ollaan ajateltu että voitaisiin aloittaa vähän tavallisimmilla kuvilla, jotta saataisiin "kesäpotrettejakin" ja sen jälkeen sitten saakin puvun huoletta sotkea :)

hansQ: Meillä on talvihäät ja siksi siirretään ttd kuvien ottaminen kesälle, ei nyt pelkästään talven takia, vaan että on kiva saada puvun kanssa kuvia myös muuhun vuodenaikaan. Talvella voisi toimia jotkut vanhat tehtaat? Ja jos kunnolla haluut sotkee niin eriväriset maalit?

Link to comment
Share on other sites

Hei, samaa olen miettinyt!

Tosin tulin siihen tulokseen, että luistimillahan vois tehdä yhtä sun toista :) Tai siis ainakin mennä edes luistelemaan, eikä tarvitsisi pelätä sohaiseeko terillä mekon rikki.

Eniten mua kiinnostaisi se, että onko kaikki ottaneet trash kuvat ihan "perusnaamoilla" vai ootteko käyneet tekaisemassa häämeikit ja kampaukset samalla tavalla kuin ne oli hääpäivänä? Vai jotain ihan erilaista laittaneet?

Joillain nää meikit ja tukat taitaa kuulua pakettiin? Ainakin kun hintoja katsoo niin voisi luulla että aika monellakin :D

Entäs sitten se, että onko tuo miljöö aina sellainen paikka mikä teihin jotenkin liittyy tai joka teistä on kaunis vai vain jokin jossa on "kiva tausta" tai "hyvä kuvata"? :)

Ihan siis mietin että meillä ei ole juuri mitään kivan ränsyisiäkään paikkoja jotka olis "meidän näköiset". Esim. meren rannalla on ihana ottaa kuvia ja varmasti tulisi kauniit, mutta ei meitä se meri kiehdo silti mitenkään..

Link to comment
Share on other sites

Annas kun: meillä kuvaaja on kuvannut paljon ttd kuvia, joten hän on luvannut auttaa paikkojen mietinnässä. Sehän tietysti ratkaisee minkälaisia halutaan. Mitään paikkoja meillä itsellä ei ole missä välttämättä pitäisi saada kuvat otettua. Mielummin annetaan asiantuntevan ihmisen ehdottaa mahdollisia kuvissa hyviltä näyttäviä paikkoja. Mitä meikkiin ja kampaukseen tulee, niin varmaan laitan meikit ja tukan itse, ensin kokeeksi ja jos siitä ei tule mitään niin sitten kampaajalle. Mun mielestä näissä kuvissa saa jo olla vähän huolettomammat kampaukset ja meikit, sopii vaan paremmin! :)

Link to comment
Share on other sites

Tuohan olikin hyvä vinkki, että ottaa sitten samalla kertaa tavallisempiakin kuvia, jos niitä kaipailee.

Hiukset ja meikki pitää sitten vaan miettiä, tekeekö itse vai miten. Tuleehan se kampaajalla käynti reilusti halvemmaksi kuin valokuvaajan palkkaaminen ylimääräiseksi sessioksi, nyt kun asiaa miettii :)

Muokattu: , käyttäjä: Ruutana
Link to comment
Share on other sites

Mä ajattelin että jäähalli voisi olla se Meidän paikka, mutta en tiedä kuinka sinne voisi saada sitä Trash elementtiä mukaan. Mies on kiekkotuomari ja minä toimin sivuhenkilönä.. Joku roolileikkihän olis voinut olla hauska änkeä siihen kylkeen pariksi kuvaksi muuten, mutta kun ei meidän tehtävät kohtaa :D

Alkuun itsekin olin koko ttd-kuvia vastaan, mutta tämän ketjun luettuani olen jopa alkanut lämmetä ajatukselle. Jäähalli olisi myös meille, tai pikemminkin miehelle, juuri se paikka minne olisi kiva mennä ottamaan kuvia rekvisiitan kanssa.

Positiiviset kokemukset ja hääpuvun uudelleen käyttö houkuttavat. Varsinkin jos hääpuvun saa säilymään käyttökelpoisena vielä kuvausten jälkeenkin... :curtsey:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Olen ajatellut, että hääkuvauksemme hoidettaisiin seuraavanlaisesti: ennen vihkimistä perinteisiä hääkuvia, valokuvaaja tulee myös kirkkoon, ja ehkä pariksi tunniksi juhlapaikalle (tätä täytyy vielä miettiä, että tuleeko liian kalliiksi), ja sitten joskus jälkikäteen otettaisiin vielä trash the dress -tyyppisiä kuvia, jossa myös meidän kaksi koiraamme olisivat mukana :) En haluaisin rikkoa upeeta morsiuspukuani, mutta likaantua se saisi. Nyt vain mietin, että missä nämä ttd-kuvaukset kannattaisi järjestää? Veden äärellä on ilmeisesti aika yleistä, mutta tuleeko muita ehdotuksia mieleen? Pellolla tms.? Niin ja vuodenaika olisi loppukesää/syksyä. Toisaalta jos tuota ttd-kuvausta lykkäisi pidemmälle syksyyn, voisi saada upeita kuvia jossain puistossa, jossa olisi paljon puista tippuneita lehtiä ja kuralammikoita yms :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Meillä on häät talvella, mutta nyt on syntynyt idea (joka kaipaa vielä sulholta hyväksyntää), että kesän tultua ottaisimme vielä tallilla kuvat.

Näin voisin uskaltautua rohkeammin hevosen selkään ilman satulaa melko runsaan mekkoni kanssa ilman että tarvitsee stressata sen likaantumista/putoamisen myötä repeämistä tms. Voisimme myös ottaa kuvat heinäladossa ja pellolla hevosta taluttaen jne. Hevoset ovat kuitenkin minulle erittäin tärkeä osa elämääni ja sulhokin viihtyy ihan hyvin tallilla, joten oli melko selkeää jo alusta alkaen että hevosaiheisia kuvia haluaisin :)

Lisäksi otamme rotikkamme mukaan tallille kuvauksiin niin saadaan sekin tärkeänä perheenjäsenenä mukaan potretteihin :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Trash the dress kuvat kiinnostaisi paljon. Kyseltiin jo meidän kuvaajalta mahdollisuuksista tällaiseen. Hän kertoi, että on tehnyt näitä useita jopa Suomessa ja ehdotti jo muutamia hyviä paikkoja kuvauksiin! Innostus kasvoi vaan entisestään..

Olen haaveillut vedessä otettavista Trash the dress-kuvista ja kuvaaja oli ainakin heti mukana ideassa!! Onko huono idea ostaa erillinen puku trash the dress kuvauksiin, kun tuo oma vera wangin pukua ei ainakaan hirveästi viitsisi sotkea..

Link to comment
Share on other sites

Mulle tätä ehdotti sulhanen pari vuotta sitten, vaikka hääpäivästä ei ollut silloin tietoakaan. Tykkäsin ajatuksesta, mutta aloin miettiä, etten raaskisi kallista (yhä ostamatta, joten oletettavasti kallis) hääpukuani uhrata. Mutta tosiaan... voihan tuota varten hankkia toisen mekon. Haluan tosiaan kunnolla möyriä mudassa ja vedessä. Enpäs unohdetaan ajatusta vielä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Onko kukaan ihan lähiaikoia tehnyt  kuvauksia? Oletteko käyttäneet kuvauksissa häissä käyttämäänne mekkoa vai ostitteko erikseen jonkun uuden? Minua kiehtoisi ajatus kuvauksista ja olenkin jo bongannut muutaman idean. Joissakin kuvissa puku tuhotaan heittämällä erivärisiä maaleja ja jossain taas ollaan vedessä....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...