Missä vaiheessa varauksia?


Recommended Posts

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Varasin kampauksen ja meikin tänään, vajaa neljä kk ennen häitä. Etukäteen tuntui, että olen myöhässä, mutta tammikuu ei ole ilmeisesti niin suosittu ajankohta, ja eihän heillä ollut edes kalenteria ensi vuodelle :o kyllä kuulemma kesäksi varauksia on tehty jo, eli häiden ajankohdasta se riippuu paljon milloin varaus kannattaa tehdä.

Link to comment
Share on other sites

Hui, miulle iski melkein paniikki kun luin tätä ketjua :o Niin ajoissa olette! Apua, pitäiskö minunkin jo alkaa varailemaan, 10 kk on häihin aikaa. En vaan ole vielä testannut sitä kampaamoa, josta ajattelin kysellä... Viime vuosina olen käynyt paljon Hairstoressa alennuskuponkeineen, mutten halua hääkampaustani teettää siellä. Meikin teen varmaan itse. Mulla on niin selkeä ja vahva oma tyyli, etten varmaan uskaltaisi antaa kenenkään muun meikata itseäni hääpäivänä.

Link to comment
Share on other sites

Varasin ajan haluamalleni kampaajalle toissapäivänä. Tai se tehtiin alustavaksi varaukseksi, mutta tuskinpa minä sitä tulen muuttamaan. Ellei sitten sattuisi käymään niin, kun olen syksymmällä menossa kyseiseen paikkaan ensimmäistä kertaa hiustenvärjäykseen, että tulos olisikin kamala. Mutta en usko noin käyvän. Minulle kerrottiin, että otetaan jo vastaan ensi kesän varauksia enkä käsittääkseni ollut ensimmäinen varaaja, vaikka näin ajoissa olenkin. Mieluummin tosi ajoissa kuin liian myöhään :rolleyes:

Häihin siis aikaa vajaat 10 kk.

Link to comment
Share on other sites

Varasin tänään ajan kampaajalle ja häihin on aikaa vajaa 5kk. Kalenteria heillä ei ollut vielä edes sinne asti, mutta otti mielellään kuitenkin varauksen vastaan. Varasin samalla kertaa samaan kampaamoon ajat itselleni, sulhaselle, kaasolle, äidille ja siskolle. Vielä pitäisi joku päivä soittaa ja lisätä varaukseen vielä toisenkin kaasoni kampaus :) Lupasin varmistaa ajat vielä myöhemmin ja samalla katotaan sulhaselle hiustenleikkuuaika ja minulle aika koekampaukseen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kampaajani otti päivämäärän ylös ja meikki sovittiin samalla. Kellonajat tarkennetaan lähempänä, kun kampaajan kalenteri riittää häihin asti. Häihin on aikaa noin 8 kk. Taisin olla ensimmäinen varaaja ensi kesällä, mutta kyseessä onkin pieni yhden hengen yritys.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mäkin olen varaillu jo.

Kävi kivuttomasti joulukuussa normaalin kampaajakäynnin yhteydessä. Kyselin vaan vakikampaajaltani, että onko heillä kalenteria jo ens kesälle ja oli heillä. Sitten varasin päivän. Ei kellonaikoja vielä. Samassa paikassa on mahdollisuus saada myös meikki, joten laitoin senkin. Aikatauluja voi sitten rukata vielä ja varmaan ottavat yhteyttä sitten jos alkaa muitakin varauksia tuolle päivälle tulemanan. Mulla nyt ainakin ekana kirjattu varaus tolle päivälle.

Varmasti muualta saisin vielä hyvinkin varattua lähempänä h-hetkeä, mutta miksi turhaan kun kävi noin helposti ja muistin olla ajoissa...

Link to comment
Share on other sites

Nyt meinaa tulla paniikki. Kävin kyselemässä aikaa kampaukseen ja meikkaukseen(tehdään samassa paikkaa) niin eivät osanneet sanoa vielä mitään elo-syyskuusta. Eli en saanut edes alustavaa varausta :girl_impossible: vaan pyysivät tulemaan uudestaan heinäkuun alussa. Ei sitten millään viittisi jättää varausta niin viimetippaan (häät 5.9) jos se ei onnistukaan. Mitä minä sitten teen kun täällä tuppukylässä ei ole muita paikkoja jossa saa meikkauksen ja kampauksen. Inhottava kun saa ressata ja jänskätä näköjään ihan kaikista asioista...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

^^ Tuskin kukaan muukaan sitten pystyy pystyy sitä varaamaan jos et sinäkään? Että ehkä voit olla ihan rauhassa ja kysellä sitten heinäkuussa.

Itse varasin kampaajan ja meikin kun hääpäivään oli vähän alle 4 kk. Sinne asti ei silti edes ollut vielä varauskirjaa vaikka kyseessä on isohko kampaamoketju. Sain kuitenkin tehtyä ihan "oikean" varauksen eli ei ole alustava.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nyt alko tulla sellanen olo että pitää itekki varata! :D Kaikki on vaan sanonu mulle et älä nyt vielä varaa, hirveen aikasta :D toisaalta hääpaikkakuntakin on pieni, että tuskin siellä mitään hirveetä ruuhkaa oo :) vois tässä vaikka maaliskuun alussa lähteä soittelemaan :) meikistä ei oo tietoakaan että missä sen siellä vois teetättää! :o tuolla meiän maalla kun ei pahemmin sorruta tollasiin hienouksiin ku kosmetologit ;)

niin ja häät siis 13.6. eli 4kk ja rapiat:)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

meillä on häät 1.8.2009 ja varasin eilen kampaukset ja meikit itselleni, puolisolleni ja toiselle kaasoistani. siskoni puhui ensin vain kampauksesta, mutta halusi sitten meikinkin. myös puolisolleni kävi samalla tavalla. sille päivälle taisi olla jo jotain varauksia, koska kun soittelin sinne kolme kertaa peräkkäin (kun näitä meikkejä tulikin yhden sijaan kolme), niin jouduimme joka kerta aikaistamaan menoamme että kaikki saadaan hoideltua hyvissä ajoin. olen ennemmin vähän ajoissa kuin paniikilla siinä ja siinä.

ja kyllä vähän jännitti kun soitin (sen ensimmäisen kerran...) ja sanoin, että tarvitsen 1.8. kaksi kampausta, yhden meikin ja yhden hiustenleikkuun ja laiton. varasuunnitelmaa ei ollut, joten en tiedä mitä olisin tehnyt jos ajat olisivat jo menneet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...