Jump to content
Naimisiin.info

Miten rytmitetään ruokailu ja ohjelma?


Guest Vieras_Marianne_*

Recommended Posts

Guest Vieras_Marianne_*

Hei kokeneemmat!

Kaaso pohtii täällä miten hääjuhlan ohjelma olisi sujuva. Ollaan mietitty hääparin kanssa että puheet ja pienet musiikkiesitykset voisi olla ruokailun lomassa. Muttamutta! Meillä on buffet ruokailu ja pöytiä eri huoneissa, vieraitakin melkein 100. Miten rytmitetään buffet pöydästä haku ja puheet niin että kaikki saa syödä rauhassa ja kuitenkin seurata ohjelmaa? Gääks.

Onko kellään kokemusta? Saa vastata pikaisesti, häihin vain 2 viikkoa ;)

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Jos haluatte ohjelmaa ruokailun ajaksi, vaikka buffet ja juhlavieraat eri tiloissa niin ohjelman kannattaa olla sellaista mitä voi "helposti seurata". Viime kesä häissä, joissa olin kaasona niin siellä toimi ainakin musiikkiesitykset ruokailun alkupuolella. Siellä pianisti soitti sillä aikaa kun vieraat jonottivat ruokaa ja menivät omille paikoilleen syömään, soitti noin puoli tuntia. Muuta ohjelmaa ei ollut, koska ajattelimme että juhlavieraat haluavat ruokailla ja seurustella rauhassa.. Jos haluatte puheita ruokailun aikana niin ne kannattaa olla siihen aikaan, kun vieraat ovat jo ottaneet ruokaa ja istuvat paikoillaan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä pitopalvelun väki antoi sellaisen neuvon, että ruokailun aikana ei kannata olla mitään ohjelmaa, jotta väki saa rauhassa syödä ja seurustella. Sitten kahvin aikana voi olla jo esim. puheita tms. mitä on helppo istuen seurata. Ruokailun aikana tapahtuva taustamusiikki onkin sitten mun mielestä eri asia, sehän sopii oikein hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...