Guest Vieras_Titityy_*

Ystävänpäivähäät

54 viestiä aiheessa

Haluaisin tähän viestiin kerätä juttua ystävänpäivähäistä! Tiedän, että täällä foorumilla on ainakin kaksi ystävänpäivähäitä viettävää ja tiedän, että niitä täällä Rovaniemelläkin on muutama (kirkkoa varatessamme olimme viides pari sille päivälle!)

Olisi kiva kuulla miksi muut ovat valinneet juuri tämän päivän, missä teidät vihitään (paikkakunta) ja otatteko juhlissanne ystävänpäivän jotenkin erityisesti huomioon? Missä vaiheessa teillä on valmistelut?

Keskustelun avanneena voin kertoa itse, että ystävänpäivä oli ihana "vahinko" meille. :) Halusin talvihäät ja päädyttiin helmikuuhun. Sitten eräänä päivänä huomasin täällä foorumilla että jonkun hääpäivä on 14.2.2009. Eikun kalenteria esille (kyllä se on lauantai!) ja äkkiä kirkkoa varaamaan! Kirkko varattiin siis toukokuussa ja meitä ennen sen oli tuolle päivälle varanneet jo 4 paria! Onneksi juhlapaikkoja ei oltu varattu niin ahkerasti (tai ainakaan sellaisia joihin me haluttiin). Yhdesä ravintolasta tosin tuli ilmoitus että tuo päivä on jo häille varattu! :)

Meillä on mietinnässä kolme juhlapaikkaa. 2 tullut jo tarjous ja kolmanteen soitan huomenna ja ja teemme päätöksen.

Ystävänpäivä otetaan huomioon vain siinä että meillä on paikalla lähimmät ystävät ja tietenkin tuleva aviopuolisoni on paras ystäväni!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannattaa rekkautua tälle foorumille ja pyytää morsian/sulhanen status, niin pääset lukemaan hääpäiväkirjoja (joita löytyy useampia tälle päivämäärälle) sekä hääpäiväosastolla olevaa keskustelua ystävänpäivästä 2009 :)

Meillä päädyttiin tähän päivämäärään, koska halusin talvihäät sekä tähän päivämäärään liittyy inside-juttu sulhon kanssa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä on sama hääpäivä. päädyimme tuohon päivämäärään oikeastaan lomien takia, eli tuo 14.2. on juuri ennen hiihtolomaa, ja häämatkalle menossa ollaan heti sunnuntaina.

en oikein tykkää siitä että se on ystävänpäivä, ajattelen sitä enemmän valentinenpäivänä, kun maailmalla sillä on paljon romanttisempi merkitys kuin täällä kavereille kortteja lähetellessä.

mutta onpahan kätevä muistutus miehelle vuosittain kun alkaa sydämiä ja ruusuja tulvimaan kaupoissa että alkais olla taas hääpäivän aika...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
mutta onpahan kätevä muistutus miehelle vuosittain kun alkaa sydämiä ja ruusuja tulvimaan kaupoissa että alkais olla taas hääpäivän aika...

Juuri näin! :D

Itse asiassa ajatus oli ensin seuraavasta viikonlopusta, laskiaisesta (siitä nimimerkkikin on peräisin). Mutta jossain vaiheessa kalenteria selatessa hoksattiin, että edellinen lauantai on ystävänpäivä ja se oli siinä!

Päivä tulee näkymään kutsuissa, koristelussa sekä värityksessä - tummanpunaista ja sydämiä :).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös tuo ystävänpäivä ja päädyttiin siihen samoista syistä kuin violette (lomien takia) sekä samoista kuin aloittaja, eli hiukan vahingossa. Halusimme talvihäät ja ystävänpäivä kolahti. Meillä tosin ei ystävänpäivää millään erityisellä tavalla tuoda esille. Niinkun violette tuossa totesi on euroopassa ystävänpäivä enemmän rakastavaisten päivä kuin meillä suomessa. Minä en kuitenkaan ole mitenkään lämmennyt söpöilyjutuille, joten siksi ei ystävänpäivää korosteta. :) Meillä on järjestelyt siinä vaiheessä, että kirkko ja paikka löytyy, samoin bändi ja pitopalvelu. Meikit ja kampaukset on varattu ja puku hankittu. Sormuskin on valittu, mutta budjetin takia se kotiutuu vasta marraskuussa. Kutsuja olemme ruvennneet suunnittelemaan. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ilmoittautuu yksi ystävänpäivämorsian. En halunnut kesähäitä, ja tuo osui vähän sattumalta. Seuraavana viikonloppuna anopin synntärit, en tykää numerosta seitsemän ja sitten alkaakin jo suuri paasto (ortodoksihäät).

event.png

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös 140209 morsmaikku.

Meillä päivä tuli sulhasen ehdotuksena 07 kun menimme kihloihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä on järjestelyt siinä vaiheessä, että kirkko ja paikka löytyy, samoin bändi ja pitopalvelu. Meikit ja kampaukset on varattu ja puku hankittu. Sormuskin on valittu, mutta budjetin takia se kotiutuu vasta marraskuussa. Kutsuja olemme ruvennneet suunnittelemaan. :)

kääk.. kirkko ja ruokailu ravintolassa ja hääyö on meilläkin hanskassa, bändiä ei tule kai.

mutta ei tietoakaan meikeistä, kampauksista, kukista tai sitten siitä puvusta. olen kiertänyt kohta kaikki helsingin liikkeet ja ahdistunut. olen jo alkanut harkita puvun tekemistä itse (saisin siitä kyllä kauhean stressin) ja sormustakaan ei ole vielä valittu! eli pitää alkaa kirimään. kutsuproto on, kirkko-ohjelmasta musiikkeineen tai häävalssivalinnoista ei tietoakaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi ystävänpäivän -09 morsian!!

Me päätettiin viisi vuotta sitten kun oltiin minun serkun häissä, että heti mennään naimisiin kun ystävänpäivä on lauantai.. sitten tsekattiin kalenteri ja aikas kauaksi meni:) Mut hei naiset, h-hetkeen enää reilu 5kk :D

Meillä kirkko varattiin vuosi2kk etukäteen(silloin jo oli paljon varauksia), nyt on pitopalvelu, hääpaikka, bändi, koristeet, pöytäliinat, morsiusmaljat, sormus, hääpuku ja kaikki askarteluvärkit valmiina. Itseasiassa tänä aamuna on kortit tulostettu siihen vaiheeseen,että sais rueta niitä väsäämään! Meillä on vuoden ikäinen poitsu, joten mulla on ihanasti aikaa häsätä häitä kun oon vielä kotona!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös ilmoittautuu 14.2.2009 morsmaikku.

Päivä oli oikeastaan ihan sattuma, halusimme talvihäät, seuraavaksi päätimme kuukauden ja sitten juhlapaikkaa kysellessäni meille ilmoitettiin että LAUANTAI 14.2. on vapaana. Itseasiassa kaikki helmikuun lauantait olivat silloin vielä vapaina, mutta tuumin, että tuo on hyvä päivä ja sen muistaa :)

Se on sattumalta myös miehen siskon syntymäpäivä. Hän siis viettää nelikymppisiään meidän häissämme :D

Valmistelut on meilläkin aika hyvällä mallilla, puku ja siihen kuuluvat tilpehöörit hankittu, kirkko varattu, samoin juhlapaikka. Kaaso ja Bestman värvätty, kuin myös autokuski. Auto kyllä vielä puuttuu, kun ei omalla viitsisi mennä :P

Bändikin on jo hommattu.

Sormusta ei sentään vielä ole hankittu, eikä hääkakkua tilattu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi :) . Kihlauduttuamme viime vappuna päätimme, että häitä vietetään talvella ja kun ystävänpäivä sattui lauantaille, niin päivän valinta olikin helppoa. Järjestelyt ovat ihan hyvällä mallilla: vihkijä, hääpaikka pitopalveluineen ja bändi on varattu, ohjelma esiintyjineen pääpiirteittäin suunniteltu, minun hääpukuni ja asusteet on hankittu. Mitäs puuttuu..sulhasen (vuokra-)puku, sormus ja kutsut yms. paperisälät, jotka varmaan tilataan painotalolta, juomat haetaan vasta ensi vuonna Tallinnasta, kukkien suhteen en ole onnistunut päättämään mitään. Kuitenkin tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisivathan ne juhlat olla vaikka 2 kuukauden päästä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ihanaa, nyt on sentään hääpuku. kävin tampereen morsiusgallerian alennusmyynnissä hyvin tuloksin. ehkä nyt ei enää ahdista niin kovasti... löytyi alexis mariagen tämän vuoden malli alle 320 eurolla! upeata!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
ihanaa, nyt on sentään hääpuku. kävin tampereen morsiusgallerian alennusmyynnissä hyvin tuloksin. ehkä nyt ei enää ahdista niin kovasti... löytyi alexis mariagen tämän vuoden malli alle 320 eurolla! upeata!

Hieno homma! Eikö helpotakin kovasti kun saa yhden asian hoidettua :) Mulla ainakin on viikkoja jolloin tulee tehtyä ja viikkoja jolloin en saa mitään aikaseksi :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Halusimme helmikuiset talvihäät ja 14.2. oli sopiva päivä. Se, että kyseessä on ystävänpäivä, on pelkkää bonusta. Ortodoksinen paasto alkaa hetikohta 14.2. jälkeen, joten seuraava mahdollisuus vihkimiseen olisi ollut vasta pitkän ajan kuluttua. Luotamme siihen, että hääpäivänämme on huuruinen pakkaspäivä ja lunta ainakin nimeksi.

Tähän mennessä on seuraavat asiat hoidettu:

-hääpaniikki

-kirkko ja pappi varattu

-juhlatila varattu

-sulhasella on puku

-morsiamella on jo peräti viitta :lol:

-kutsukorttien idea on syntynyt

-vieraslista

-kaasot, bestman ja kruununkantajat valittu

-hääkimpun malli, väri ja pääkukka valittuina

-valokuvaajan ja kuvauspaikan valittuina

-morsiamen vihkisormus valittu

Olen päättänyt löytää puvun itselleni ihan lähiaikoina. Teemme sulhon kanssa piakkoin ensimmäisen version kutsu- ja paikkakorteista, ja listaamme myös häissämme soitettavan musiikin.

Hyvä tästä tulee. :-X

Muokattu: , käyttäjä: hekla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälä myös talvimorsian! :) Tässä vain vähä aika sitte heräs idea talvihäistä ja kattelin hyvää päivää,tuli mieleen,että 14.2. on ystävänpäivä ja mikä sattuma että se on viä lauantai :) Että toivotaan että tuolloin 14.2.2009 on nätti ilma.Aika paljon on vielä tekemistä,mutta eiköhän se tästä kaikki saada tehdyksi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät 14.2.2009 Tuli mieleen ystävänpäivä ja sattu että se on lauantai ja eiku kirkoo varaan ja saatiin sillepäivälle :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips! Täällä ilmoittautuu myös yksi ystävänpäivänä häitään juhliva! :girl_haha: Minä 26v. mies parin viikon päästä 31v. Varsinais-Suomesta ollaan.

Kihloihin mentiin viime uutena vuotena ja aatoksissa oli myös talvihäät. Ens kesänä ollaan lähdössä jenkkeihin muutamaksi viikoksi, niin se toimittaa samalla sitten häämatkan virkaa! Senkin takia siis kesähäät olivat poissa laskuista. Ja ite oon aina tykännyt talvesta, siis lumisesta talvesta!! Ja toivonkin erittäin hartaasti, että ens talvena ois lunta! Siihen nähden helmikuu taitaa olla aika hyvä valinta...ja kyl meilläki vähän se ystävänpäivä ratkaisi sen päivän! :-X

Kirkko varattiin heti viime ystävänpäivänä, kun asutaan isommalla paikkakunnalla ja halutaan nimenomaan juuri yksi tietty kirkko, joka on ellei suosituin, niin toiseksi suosituin vihkikirkko varmasti täällä! Ja saatiinkin se, vihkimisaika klo 17.00. (Iiiiks!)

Muita hoidettuja asioita:

-juhlapaikka varattu

-morsiamella puku, kengät, tiara, korsetti jne. (viitta puuttuu vielä)

-Sulhasella ja best manilla väreihin sopivat liivisetit

-kaasoille väreihin sopivat puvut tilattu jenkeistä

-kutsukortit tehty (lukuunottamatta sitä varsinaista kutsutekstiosaa...)

-servetit ja kakkukoriste tilattu

-muuta sälää hankittu, kuten 60kpl viininpunaista tuikkukippoa, 25kpl valkoista lakanaa pöytäliinoiksi,tienvarsiopasteet+ muita koristejuttuja...

-valokuvausaika varattu klo 15

-videokuvaaja varattu

-hääyön viettopaikka varattu (+hotellikiintiö vieraille)

-nyt ei tuu muuta mieleen..... :girl_sigh:

Meillä ei oo ollenkaan ruokaa, koska vihkiminen on ton verran myöhään, ettei koko iltaa siinä mene. (Budjetin kannalta oikein kiva!!) Tarjotaan siis vaan kakkukahvit (talkootyönä tehty), sekä myöhemmällä illalla sitten iltapalaa. Ja tottakai juomatarjoilua pitää olla.

Muokattu: , käyttäjä: maltsu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä valittiin myös 14.209 hääpäiväksi. Mietittiin että halutaan talvihäät ja tammi-helmikuu olisi sopivaa aikaa. Kyseltiin juhlapaikkojen vapaita aikoja, ja eräästä mieluisasta ilmoitettiin että 14.2 on vapaana. Silloin vasta välähti että se on ystävänpäivä, ja innostuttiin ajatuksesta. Siitä se sitten lähti.. ;) Kirkko ja juhlapaikka varattuna, muuten vielä asiat aika levällään...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua kosittiin tossa lokakuun alussa. Mies oli varannut haluamani kirkon syyskuun alussa valmiiksi (oli saanut päivän viimeisen ajan). En ollut varauksesta tietoinen ennen kosintaa, mutta päivästä oli keskusteltu yhdessä osittain leikkimielellä. Olimme hakeneet helposti muistettavaa päivää ja ystävänpäivä osui lauantaille niin se oli sitten se.

Meillä on kirkko varattu, pappi (tuttava), morsiamen puku, hääpaikka + pitopalvelu (paikkaa vuokratessa oletetaan, että heiltä otetaan ruuat. Kutsukortti on tekeillä, budjetti tehty, vieraslista valmis. Askartelua ei liiemmin ole, kun kutsut tehdään PhotoShopilla ja hääkarkkeja ei tule. Ehkä tehdään joku muu muisto vieraille kuin se perinteinen karkkihärpäke. Menu ja ohjelma tulee "vihoksi" tai vastaavaksi - idea vielä kesken. Suurimmat on tehty, mutta paljon vielä puuttuu (esim. bändi, sulhasen puku, morsiamen asusteet+kampaus+meikki ja kukat).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi ystävänpäivämorsian. Sopivasti sattui lauantaille tuo ystävänpäivä :)

Tarkoitus on mennä vaan oman perheen kesken kirkkoon. Uskon että saamme varmasti intiin ja kauniin tilaisuuden vihkimisestä, koska ortodoksinen vihkiminen tiedossa pienessä kirkossa.

Ystävät olemme huomioineet siten, että heidät on illalla kutsuttu Ystävänpäiväjuhlaan, ei siis häihin. Toivottavasti pystymme pitämäänkin asian yllätyksenä sinne saakka :girl_haha:

Valmistelut ova ihan puolitiessään, kohta iske paniikki !! Toivottavasti saamme kaiken kunton ennen suurta päivää :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi ystävänpäivämorsian ja olen Porista. Me ajateltiin, että talvihäät olisi kivat ja sitten kännykän kalenterista aloin selaamaan millaisia lauantaita olisi talvella. Laitoin päivämääräiä paperille ja katselimme yhdessä, että millainen päivämäärä näyttäisi kivalta. :girl_haha: Sitten yhdessä päätimme, että 14.2.2009 näyttää ihan meiltä ja sattui olemaan ystävänpäivä. Eli ei tarkoituksella valittu ystävänpäivää, vaan se näytti päivämääränä hyvältä.

Meillä on puvut (paitsi mun pukua pitää vielä korjata ja sulhaselle hommata liivi), paikka on valmiina (ravintohäät), sormus piirongin laatikossa, koristeet löytyy, kutsut puolivalmiina, paikkakortit puolivalmiina, .... Suunniteltu on kampaus ja kukkaset, mulla selvä visio niistä. Ihan hakusessa on vielä auto ja jokunen muu asia. Pappia ja kanttoria ei vielä tiedetä, ne saadaan selville vasta kun kuulutukset haettu. Kuvaaja pyydetty, mutta videokuvaajaa ei vielä varmasti saatu (molemmat sukulaisia).

Yhtäkkiä älysin, että eipä tässä enää kovinkaan paljon ole aikaa. Nyt paniikkia kehittelemään! :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä yksi lisää. Hääpäivä päätettiin karkauspäivänä kun katsottiin kalenterista helmikuun lauantaiden päivämääriä. Sinänsä nappi valinta meille, että mentiin kihloihin 14.2.2006. Jää sulholle vähemmän muistettavaa... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälät löytyy kans morsian päivälle 14.2.2009:) Aika hyvässä mallissa suunntittelut.

Hommattuna/varattuna:

-kirkko

-juhlapaikka

-bändi

-kutsut

-vihkisormus

-meikki ja kampaus varattu

-ja kaikkea muuta pientä varattuna

Hommaamatta on vielä kummanki puku,kimppu,ja jotaki pieniä juttuja:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Mitä ystävänpäivämorsiammille kuuluu, kun h-hetkeen on enää vajaa viikko? Meillä valmistelut hyvällä mallilla - sulhanen "karkasi" työmatkalle koko viikoksi ja jätti minut yksin keräämän stressiä. Onneksi tosiaan mitään isompaa hoidettavaa ei enää ole. Sulhasen parturi on ainoa ns. isompi asia kun puuttuu. Huomenna toiseksi viimeinen puvun sovitus, kun korjauksia tuli aika tavalla... näin puvust tuli mieleinen. Koekampauksessa ja meikissäkin kävin jo viime viikolla ettei tule mitään ikäviä yllätyksiä.

JÄNNITTÄÄ! Entä muita?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvällä mallilla on järjestelyt. Enää pientä aisoiden säätöä. Eilen alko jo jännittämään kun tätä ennen olen ollut tosi rauhallinen. Äänikin vielä katosi mut jospa se ehtis parantua tässä. Onnea kaikille hääpäiväkaimoille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään