KingRoseProduction

Aiheuttavatko polttarit riitaa? Rajujen polttareiden "jälkipuheet"...

396 viestiä aiheessa

Tsemii kaikille, ja muistetaan ne YHTEISET PELISOPIMUKSET polttarien järjestäjillä on VELVOLLISUUS sopia rajat tulevan puolison kanssa!!!

Mun mielestä ne rajat on sovittava parisuhteessa kummankin osapuolen kesken jo ennen avioliiton suunnittelua. Ei mulla ole tarvetta päästä mieheni polttariohjelmaan vaikuttamaan, ja kun rajat on sovittu jo suhteen alussa niin ne pätee myös polttareissa. Jos polttareihin olisi sattunut jotain sellaista ohjelmaa mikä menisi näiden rajojen yli niin luotan että mieheni osaa sellaisesta kieltäytyä ilman että mä olen etukäteen järjestellyt hänen polttariohjelmaansa.

Tosin kumpikin meistä taitaa kammota jo ajatustakin perinteistiä "puuhapäivä"- polttareista viimeiseen asti. Mulle vaan pussikaljaa kalliolla niin polttarit on vietetty.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
strippari kertoo:) hauskin keikka IKINÄ oli kun polttariporukka oli ostanut minut MORSIAMELLE esiintymään. sillä erotuksella,että homma totetutettiin ns. opetusmielessä ja opettelimme kaikki strippaamaan ja "keikistelemään" ja morsian sit esiintyi kavereilleen. opetin kaikkia kivoja jippoja ja liikehdintää. meillä oli niiin kivaa! yhtä lukuunottamatta kaikki osallistuivat ja kiljuivat ilosta keskenään räpostellen ja överöiden kaikkea. homma kesti pari kolme tuntia ja oli kivaa.

Aivan loistava idea. :) Jos ikinä järjestän polttareita morsiamelle, jolla ei ole mitään estoja tämän asian suhteen, järjestän jotain tällaista. :grin:

Mä en suuttuisi strippailusta eikä polttarit aiheuttaneet meillä mitään jälkipuintia. Tosin mun mies itse ei olisi missään tapauksessa halunnut mitään tuollaista. :grin: Hän olisi lähinnä ollut järkyttyneen vaivaantunut, jos strippari olisi tullut keikistelemään hänen eteensä (saati sitten syliin). Voi kiesus, mä melkein kuolen nauruun, kun ajattelenkin moista. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heh, välillä kyllä tuli hymy kun juttuja lueskeli. Aihe josta ei pitäis tulla kinaa koska jokainen kertoo omia mielipiteitään, jpoihin ei toisilla pitäisi olla nokan koputtamista. Paitsi tietty sillä omalla puoliskolla jos ei mielipiteet kohtaa. Mutta siis, jos joku ei missään nimessä hyväksy tanssijoita puolison polttareihin, ei niitä pitäisi siellä ollakaan. Jollakin saattaa olla syynä huono kokemus tms, jotkut ei vaan tykkää. Joillekin se saattaa olla taas ratkiriemukas elämys ja kuten polttareita järjestänyt BM sanoi, oli morsian pyytänyt sulholleen sylitanssia. Meitä on niiiiin moneen junaan, eikä kenenkään vaunua pitäis loukata tai arvostella :girl_mad:

Itse en oikein tiedä miten suhtautuisin strippariin. Toisaalta mikäs siinä, tiedän että mieheni tykkäisi katsella (ollaan välillä ei niin kunnon ihmisiä jopa yhdessä :girl_wink: ) eikä taatusti koskisi, toisaalta en pidä ajatuksesta että kukaan hinkuttaisi itseään...en tiedä.

Mut ehdoton mitä en halua puolisoni polttareihin on hänen kammotus kohteet. Eli EI korkeisiin paikkoihin/hyppäämään mistään, ei "mustaan" veteen uimaan eikä mitään ällötys extreme syönti juttuja. Tiedän ettei itse haluu sellaisia. Eikä mitään äärimmäisen noloja juttuja.

No joo, taitaa vähän poiketa aiheesta. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
strippari kertoo:) hauskin keikka IKINÄ oli kun polttariporukka oli ostanut minut MORSIAMELLE esiintymään. sillä erotuksella,että homma totetutettiin ns. opetusmielessä ja opettelimme kaikki strippaamaan ja "keikistelemään" ja morsian sit esiintyi kavereilleen.

Loistava idea! Tästähän olisi iloa sekä itselle että sulhaselle, kuin vois sitten vaikka hääyönä esitellä taitojaan ;)

Itseä ei haittaisi pätkän vertaa vaikka mies saisi polttareissa katsella stripparia tai kokisi sylitanssin. Pääasia että tulee ehjänä kotiin. Luotan kyllä sen verran sulhon kavereihin, että mitään tajuttoman pöljää ei tule tapahtumaan (tatuoinnit, pään ajelut tms.) Örrätä saa.

Itsekin toivon, että saisi polttareissa vähän irrottautua. Enkä tarkoita tällä mitään pettämistä, mutta olisihan se kiva, että pääsisi tekemään jotain sellaista, mitä ei normaalisti ehkä tekisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on ihan selvää, ettei kummankaan polttareissa ole strippausta tms. Ei muutenkaan katsota pornoa, joten ois vähän oudot polttarit, jos niissä olis jotain tollasta. Muutenkaan ei ole sellasta oloa, että nyt on viimeinen tsäänssi örveltää, kun ei ole ennenkään tullut örvellettyä. Eli hauskanpidon kannalta polttareitani odottelen, mutten odota mitään ihan hirveän repäisevää. Ehkäpä eniten kavereiden kanssa hengausta ja ns. "laatuaikaa" :).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en pidä siitä ajatuksesta,että polttarit olis viimenen ilta ns."sinkkuna" ja sen johdosta pitäis saada kokea jotain sellasta mitä ei voi kokea ollessaan naimisissa. Tähän kastiin en kyllä lue strippausta. Olen jopa miehelle sanonut,että voin hommata hälle semmotteen jos haluaa,mutta mies vaan sano,että jos hän ny oikeesti sellasta haluis nähä niin senkun marssiin tampereella johkuun kyseistä palvelua tarjoavaan mestaan. Ja en nyt siltikään siitä loukkaantuisi vaikka nyt saiskin polttareihinsa stripparin.Itse tuossa juuri hommasin työpaikan pikkujouluihin miesstripparin,eikä mies ollut milllänsäkkään.Ehkä se on sit se luottamus mikä tässä tilanteessa auttaa.

Mä vaan toivon,että jos miehelle joku sen kavereista järjestää polttarit,etteivät kännipäissään sitten tekis mitään typerää ja tällä typeryydellä tarkotan tyyliin jotain uimaan persukset olalla tai benji hyppy ym tai jotain muuta sellasta,missä mun tarvis miettiä,että selviääkö ehjinnahoin vai ei..Että mielummin sitten se strippari ja vaikka sylitanssi. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mielipiteeni: Ei stripparia, ei ehdottomasti. Ei muita naisia miehen polttareissa. Minusta polttarit ovat vain sille ystäväporukalle, vain miespuolisille miehen juhlissa. Sama juttu naisilla, ei sinne minusta yhdelläkään miehellä ole asiaa. Vaikka onkin miehiä myös kaverina, mutta tuo juhla on minusta vain tytöille.

Halveksisin ihmistä jonka mielestä seksiteollisuus on hyvä asia. Mieheni ei ajattele näin (ja juu, olen varma koska olemme asiasta paljon puhuneet, avoimesti kuten muistakin asioista). Minä olen mieheni pari, meitä on tässä vain kaksi. En minä suutu jos mieheni puhuu vieraalle naiselle tms. mutta jos siihen tulee seksuaaliväritteistä mukaan niin sitten mennään minun sietokykyni rajoilla. Tosin, tällaista tilannetta ei ole tullut kuin kerran vastaan vuosien aikana, ja silloin oli suhde useamman päivän katkolla kun pohdin mitä tehdä. Annoin anteeksi, johtuen tapauksen muista vaikuttavista elementeistä.

Mieheni ei kuitenkaan tuosta tiukasta rajastani huolimatta pidä minua mustasukkaisena. Luotan ja annan toisen mennä vaatimatta tarkkoja kellon aikoja raportoiduksi tai muuta sellaista älytöntä. En vahtaa, enkä ensimmäisenä oleta että mieheni on kiinnostunut juuri tapaamastaan naisesta (esim työssä). Me olemme sopineet nämä rajat, ja niiden sisällä voidaan hyvällä omatunnolla ja rakkaudella mennä eteenpäin, ilman epäilyksiä toisen teoista.

Näin meillä! :)

Mimosalla on tervettä järkeä :) hear hear!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No nyt tiedän sen verran miehen polttariohjelmasta, että tiedän varmaksi olla huolestumatta. Sulhon veli nimittäin tarkisti minulta, että on ok, ja oli ehdottomasti. Niissä polttareissa nimittäin strippaa miehen kaksi miespuolista kaveria :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mies on tällä hetkellä polttareissaan. BM kysyi multa ystävällisesti viikolla, että vedänkö herneet nenukkiin, mikäli sulho viedään thai-hierontaan - totesin, että mulla ei ole mitään tätä vastaan, ja oletan heidän tietävän, missä (=genitaaleissa) raja menee.

No, äsken mulle selvisi, että tavoitteena on ollut saada hänelle mieshieroja :lol: . Vähän OT, mutta pistinpä nyt tänne.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heheh :D Mun miehen polttareissa sulho oli se, joka sai esiintyä kavereilleen saunatiloilla naisten pikkuhepenissä. Ilmeisesti ei tarvinnut stripata, mutta esittää tulevan vaimon viettelystanssi vaaleanunaisessa hörsyläunelmassa :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

aattelin kertoa myös oman kokemukseni, mieheni polttareista, ne meni ihan hyvin ja kuulemma hienosti oltiin ollut ainut huolen aihe oli se, että polttarit olivat laivalla ja kotiin paluun ajan kohdasta ei mulle ilmoitettu ja miestä en saanut puhelimella kiinni. Olisin toivonut bm informointia siitä etten turhaa olisi vaivannut päätäni... :) omia polttareita odotellessa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mielipiteeni: Ei stripparia, ei ehdottomasti. Ei muita naisia miehen polttareissa. Minusta polttarit ovat vain sille ystäväporukalle, vain miespuolisille miehen juhlissa. Sama juttu naisilla, ei sinne minusta yhdelläkään miehellä ole asiaa. Vaikka onkin miehiä myös kaverina, mutta tuo juhla on minusta vain tytöille.

Ensin sanotaan että polttarit ovat ystäväporukalle, mutta kuitenkaan ystäviin ei saa kuulua kuin samaa sukupuolta olevia. Mulla on erittäin läheisinä ystävinä niin miehiä kuin naisiakin, enkä ajattele heitä "sukupuolellisina" olentoina. Minulle on siis ihan yhdentekevää, onko ystäväni mies vai nainen, jos ajatukset sopivat yksiin. Tästä syystä en myöskään ymmärrä, miksei polttariporukat voisi olla ns. "sekaväkeä"? Aika kehnolla pohjalla voi suhde olla, jos mies polttareissaankin ajattelisi jostakusta naispuolisesta ystävästään että onpas toi maija ihqu, tai että tällaisesta asiasta morsiamen tarvitsisi olla edes huolissaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on vielä polttareihin onneksi aikaa.. Meidän molempien mielestä strippaus polttareissa (siis sellainen vastakkaisen sukupuolen esitys) on mautonta..Joku hauska extreme-tekeminen olisi hauskaa tms. rentoutuminen/hemmotteleminen.

Itse myös kokisin stripparin loukkauksena... Tiedän myös, että oma sulhoni olisi aivan raivona jos minun polttareissa esiintyisi mieshutsu.. Mielestäni kyse ei ole luottamuksen puutteesta, en vain muutenkaan pysty arvostamaan strippareita yms., he ovat myyneet ihmisarvonsa.

Aloitus viestiin: Mielestäni sinulla on täysi oikeus olla vihainen, mutta toivon ettei suhteenne siihen kaadu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hmm.meilläkin polttarit vielä edessä, eikä oikeestaan yhtään hirvitä. Itseäni ei haittaa tissipaarissa vierailu polttareissa, siis sulhon vierailu. en ole mustasukkaista luonnetta ja enemmän mua varmaan haittais että joku sulhon eksä ois mukana juhlissa kuin tissibaari vierailu. Ne naisethan tekee vain työtään ja ei varmastikaa "silläsilmällä" äijiä katsele. naureskele varmaan työntekijät keskenään näille seurueille. niin ja enemmän mä oisin huolissani siitä että jos yks tissibaarissa vierailu polttaripäivänä uhkaa parisuhdetta jos kerta naimisiin ollaan menossa....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakko tarttua kans tuohon, et tuo olisi "viimeinen sinkkuilta" ja ois pakko nyt tehdä kaikkea typerää (oli se sitten hässimistä muiden kanssa tai lähteä pariks viikoksi johonki). Kun kerta harvempi menee jonku random-vastaantulevan kans naimisiin (ja polttarit ois samana päivänä ja häät seuraavana)..niin onhan sitä suhteessa oltu jo pitemmän aikaa. Eli ei ole enää kyse mistään sinkkuillasta eikä muustakaan.

Sitten mitä tulee strippareihin, maksullisiin naisiin ym..niin nämähän rajat nyt on jokaisella omansa. Eli mun mielestä on turha takertua siihen, onko naapurin ellin mielestä stripparit ok or not. Sitten on kyse vielä parista. Jos heidän mielestään ne ei ole ok, niin ei ne ole ok polttareissakaan. Jos ne on ok, niin ne on ok polttareissakin. Eli mennään niiden rajojen mukaan, mitä nyt yhdessä on parille muodostunut. Jotkuthan harrastelee vaikka kimppakivaa tai parinvaihtoa ja toisille taas naispuoliset kaveritkin on ihan väärin..eli kun ihmisiä on niin erilaisia, niin ei puututa näihin. Vaan pikemminkin siihen, että onko ok polttareissa ylittää rajoja? Mun mielestä ei. Ja jos rajat ei oo selvillä, niin puhukaa ennen hiästä niistä :girl_wink: On kuitenki pakko tietää, mitä se toinen ajattelee mistäkin.

Meillä nuo ei ois ok, mut ollaan kummatki sellasia ettei ees kaivata tommosia. Mut mun mielestä taas sit, jos joillaki on erilaiste näkemyset..niin miksei..Polttarit pitäs olla siis sellaset, ettei ois häät menossa peruutukseen :girl_haha:

Itseasiassa mua harmittaa vietävästi, että miehelle ei varisnaisia polttareita oo ollenkaan tulossa ehkäpä (kaikki asuu eri kaupungeissa, jotka on kutsuttu häihin..ois kait se hassua kutsua häiden ulkopuolisia polttareihin?). Polttarit on mun mielestä se kaveripiirin juttu, että vietetään aikaa yhdessä..kun kohta voiki olla jo lapsia ellei jo ennen häitä ole. Eli jos kaveripiiriin kuuluu myös naisia ja ne on häihin kutsuttuna, niin tietysti ne kuuluu myös polttariporukkaan miehelle..samoin toisinpäin. Mut jos niitä ei oo, niin sit en kyl pitäis hyvänä ideana lähtee etsimään mies/naisseuraa.

(Ja sitten noihin rajoihin vielä, et ku on niin erilaisia ihmisiä ettei kaikille ees sovi samanlaiset rajat. Oon ite huomannu, et jos on ollu "liian vapaasti" olevia kivoja ihmisiä..niin se "liika vapaus" (tää on vähän huono ilmaisu, en pidä ns. tiukempia rajoja vapauden menetyksenä kun kerta parisuhteessa ollaan..muutenhan oltais sinkkuja) on jotenki aiheuttanut ongelmia..kun se kumppani ei ole ollut koskaan mustasukkainen tai mitään ja kaikki on ollu ok (paitsi yhdyntä)..niin sit ollaanki ajauduttu itse pettämiseen (yhdyntä). Ja näin ihan niin naisten ku miesten suusta, että "ei se oo koskaan mistään mustasukkanen". Kai seki kuuluu ihmisluonteeseen sit..tosin en ite ainakaan hyväksy keneltäkään selityksiksi sitä, et ku ei olla oltu tarpeeks mustiksia tms :flirt: )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
hmm.meilläkin polttarit vielä edessä, eikä oikeestaan yhtään hirvitä. Itseäni ei haittaa tissipaarissa vierailu polttareissa, siis sulhon vierailu. en ole mustasukkaista luonnetta ja enemmän mua varmaan haittais että joku sulhon eksä ois mukana juhlissa kuin tissibaari vierailu. Ne naisethan tekee vain työtään ja ei varmastikaa "silläsilmällä" äijiä katsele. naureskele varmaan työntekijät keskenään näille seurueille. niin ja enemmän mä oisin huolissani siitä että jos yks tissibaarissa vierailu polttaripäivänä uhkaa parisuhdetta jos kerta naimisiin ollaan menossa....

Totta...totta. Itse en suuttuisi stripparibaarista tai muustakaan kollektiivisesta tapahtumasta mutta henkilökohtainen strippaus suljettujen seinien sisällä olisi vähän liikaa. Ihmettelisin että MIKSI hän haluaisi näin tehdä jos kerran lupaa itsensä minulle vihkipäivänä. Koska itselläni ei ole todellakaan mitään tarvetta katsella muita alastomia miehiä. Mun puolesta sitäpaitsi voi mennä strippibaariin ihan se vihkisormus sormessakin joten en näe sitä pakolliseksi polttarihommaksi. Onneksi mieheni ei ole pornonkaan perään pahemmin, itseasiassa minä olen enemmän, joten en usko että edes haluaisi ko. ohjelmaa. Kuulemma värikuulasodat ja muu sellainen kiiinnostaa enemmän. Onneksi.. oisin kuitenkin huippumustis ja vihainen privaattistrippauksesta. Mutta en peruisi häitä :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tiedän myös, että oma sulhoni olisi aivan raivona jos minun polttareissa esiintyisi mieshutsu.. Mielestäni kyse ei ole luottamuksen puutteesta, en vain muutenkaan pysty arvostamaan strippareita yms., he ovat myyneet ihmisarvonsa.

Vaikka et arvostaisi stripparin työtä yhtään, on törkeää kutsua stripparia huoraksi. Kehottaisinkin ystävällisesti katsomaan peiliin ja opettelemaan käytöstapoja.

Asiat voi ilmaista myös sivistyneellä tavalla.

Muokattu: , käyttäjä: haave

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tiedän myös, että oma sulhoni olisi aivan raivona jos minun polttareissa esiintyisi mieshutsu.. Mielestäni kyse ei ole luottamuksen puutteesta, en vain muutenkaan pysty arvostamaan strippareita yms., he ovat myyneet ihmisarvonsa.

Vaikka et arvostaisi stripparin työtä yhtään, on törkeää kutsua stripparia huoraksi. Kehottaisinkin ystävällisesti katsomaan peiliin ja opettelemaan käytöstapoja.

Asiat voi ilmaista myös sivistyneellä tavalla.

Ja että puhutaan heidän myyneensä ihmisarvonsa on todella törkeää. Kannattaa hieman avartaa tuota maailmankatsomusta ja olla hieman suvaitsevampi toisia ihmisiä ja heidän omia valintojaan kohtaan. En ainakaan usko että yksikään strippari loukkaisi tarkoituksella ketään toista.

Ot. Huomasin nyt nimimerkkisi, ehkä ikäsi kertookin sen että kasvaminen on hieman vielä kesken sinun kohdallasi.

Muokattu: , käyttäjä: Minttu06

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tiedän myös, että oma sulhoni olisi aivan raivona jos minun polttareissa esiintyisi mieshutsu.. Mielestäni kyse ei ole luottamuksen puutteesta, en vain muutenkaan pysty arvostamaan strippareita yms., he ovat myyneet ihmisarvonsa.

Vaikka et arvostaisi stripparin työtä yhtään, on törkeää kutsua stripparia huoraksi. Kehottaisinkin ystävällisesti katsomaan peiliin ja opettelemaan käytöstapoja.

Asiat voi ilmaista myös sivistyneellä tavalla.

Ja että puhutaan heidän myyneensä ihmisarvonsa on todella törkeää. Kannattaa hieman avartaa tuota maailmankatsomusta ja olla hieman suvaitsevampi toisia ihmisiä ja heidän omia valintojaan kohtaan. En ainakaan usko että yksikään strippari loukkaisi tarkoituksella ketään toista.

Ot. Huomasin nyt nimimerkkisi, ehkä ikäsi kertookin sen että kasvaminen on hieman vielä kesken sinun kohdallasi.

Ei se ikä kyllä mitään selitä, minä olen ihan saman ikäinen. Ehkä se on lähinnä kypsyydestä kiinni, pikemmin kuin iästä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei iällä sinänsä olekaan merkitystä, ajattelin vaan että voisi olla yksi selittävä tekijä kyseisen nimimerkin jutuissa. En muista itsekään strippareista noin ajatelleeni kun olin 20-vuotias (kävin vielä mieheni kanssa nuorempana yhdessä katsomassa strippareita baareissa).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Pakko tarttua kans tuohon, et tuo olisi "viimeinen sinkkuilta" ja ois pakko nyt tehdä kaikkea typerää (oli se sitten hässimistä muiden kanssa tai lähteä pariks viikoksi johonki). Kun kerta harvempi menee jonku random-vastaantulevan kans naimisiin (ja polttarit ois samana päivänä ja häät seuraavana)..niin onhan sitä suhteessa oltu jo pitemmän aikaa. Eli ei ole enää kyse mistään sinkkuillasta eikä muustakaan.

Sitten mitä tulee strippareihin, maksullisiin naisiin ym..niin nämähän rajat nyt on jokaisella omansa. Eli mun mielestä on turha takertua siihen, onko naapurin ellin mielestä stripparit ok or not. Sitten on kyse vielä parista. Jos heidän mielestään ne ei ole ok, niin ei ne ole ok polttareissakaan. Jos ne on ok, niin ne on ok polttareissakin. Eli mennään niiden rajojen mukaan, mitä nyt yhdessä on parille muodostunut. Jotkuthan harrastelee vaikka kimppakivaa tai parinvaihtoa ja toisille taas naispuoliset kaveritkin on ihan väärin..eli kun ihmisiä on niin erilaisia, niin ei puututa näihin. Vaan pikemminkin siihen, että onko ok polttareissa ylittää rajoja? Mun mielestä ei. Ja jos rajat ei oo selvillä, niin puhukaa ennen hiästä niistä :girl_wink: On kuitenki pakko tietää, mitä se toinen ajattelee mistäkin.

Samaa mieltä, sen mitä polttarit sisältää tulis olla jokaisen pariskunnan "sisäinen" asia, eli jos mies tai nainen ei hyväksy toisen polttareissa strippareita, niin ei sen pitäisi olla ongelma jossa ei voi joustaa "kun on vaan pakko päästä katsoon alastomia miehiä/naisia".

Mulla on se tilanne etten todellakaan halua mieheni polttareihin mitään tissibaarijuttuja, mutta bestman sattuu olemaan luonteeltaan oikein harvinaisen kaksimielinen ja pornokeskeinen tyyppi jolla on aina "se" mielessä (ainakin jutuistaan päätellen, olen tyypin tuntenut jo 6 vuotta). Kun hänelle kerroin toiveestani että ei mitään strippausta ohjelmaan (miehellenikään se tuskin mitenkään elintärkeä ohjelmanumero olisi, toivoo lähinnä jotain urheilujuttuja sille päivälle), niin tämä bestman vain virnisteli. Eli nyt varmaan on ainakin sitten pelkkää strippausta koko polttarit... :mad: En vain tajua miksi tässä tapauksessa morsiamen pyyntöä ei voi ottaa vakavasti, kun kyseessä oli ainoa ehto ja mulle erittäin tärkeä. Huokaus...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Totta kai on jokaisen oma asia, että haluaako stripparin vai ei. En ehkä sanoisi, että on parin oma asia, koska parin osapuolet voivat olla asiasta eri mieltä. Mutta mitä polttareihin tulee, ei morsian tai sulhanen yleensä itse päätä siitä, mitä polttareissa on ohjelmassa ja monen miehen kaverit haluavat yhä järjestää sulhaselle "ikimuistoisen" illan. Monet eivät halua kieltäytyä kavereitten järjestämästä stripparista, koska siitä aiheutuisi ainoastaan turhaa polemiikkia. PIenempi vaiva on mennä katsomaan stripparia, vaikka sulhanen olisikin vähän vaivaantunut.

Toisaalta en ihan vieläkään ymmärrä, että miksi strippari on niin hirveän paha, kun vertaa esim. siihen, että monet katsovat pornoa. Siinähän mennään vielä pidemmälle. Hyväksyisittekö stripparin, jos miehenne toivoisi sitä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Eihän sitä voikaan ymmärtää miksi jotkut eivät hyväksy jotain mitä itse hyväksyy, me kun ollaan kaikki erilaisia. Voi kun kaikki oliskin samanlaisia kuin mä! :girl_sigh: Jos mun ainoa ehto on että ei strippiklubeja tms., niin en ymmärrä miksi sitä toivetta ei voisi ottaa huomioon polttareita järjestettäessä. Tai että sitten pitää oikein piruuttaan tehdä koko polttareista seksin ympärillä pyörivät, kun morsian kerran EI halua sellasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^en tarkoittanutkaan, että pitäisi olla strippari tms, varsinkaan jos morsian ei halua, mutta varsin usein morsiamen mielipiteitä ei kuunnella tai sitten stripparista ei kerrota morsiammelle. Tällaista olen ainakin huomannut miesten polttareissa. Olen kyllä siinä samaa mieltä, että stripparit on vähän "kulunut" juttu, eikä niitä tarvitsisi yhdistää polttareihin, vaan kaikilla, mukaanlukien sulhanen, olisi kivempaa, jos sen sijaan tehtäisiin jotain oikeasti kivaa tai sitten asiaa ironisoitaisiin, kuten joku täällä mainitsi, että miehen polttareissa kaksi miespuolista kaveria strippasi.

Avasin muuten parisuhdepuolelle asiasta yleisen keskustelun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minusta kyllä stripparin katsominen on aika paljon henkilökohtaisempi juttu kuin pornon, varsinkin jos on joku yksityinen sylitanssi järkätty. Pornossa ei kuitenkaan ole esiintyjien ja katsojien välillä minkäänlaista kontaktia, ei fyysistä eikä muutakaan. Itse sanoin miehen polttariporukalle, että tissibaari on ihan jees, jos välttämättä haluavat mennä, mutta mikään privaattijuttu ei käy. Eivät menneet edes tissibaariin, ei ollut kiinnostusta sen enempää sulhasella kuin muillakaan. Hyvä näin. Ja samat säännöt pätee kumpaankin suuntaan meillä: Ei strippareita muuten kuin jossain baarissa isommalle yleisölle ja polttariohjelma hyväksytetään toisella etukäteen, vaikka asianosainen ei tietenkään mitään tiedäkään. Miehen polttarit siis onnistuneesti takana, omani vielä edessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään