KingRoseProduction

Aiheuttavatko polttarit riitaa? Rajujen polttareiden "jälkipuheet"...

396 viestiä aiheessa

Enpäs ollut tällaistakaan asiaa miettinyt. Itseäni ei kiinnosta stripparit ollenkaan, en tajua, mikä pointti niissä on. Muutaman kerran olen nähnyt, tanssitaito ei useinkaan päätä huimaa eivät ole edes erityisen kauniita ihmisiä. Joten en usko, että ystävilleni tulisi mieleen sellaista polttareihini järjestää.

Mutta entäs miehen polttareihin. En usko, että häntä itseään kiinnostaa, mutta ehkä jollekin kaverille voisi tulla mieleen järjestää moista. Mutta mies tietää, mitä tekee eikä loukkaisi minua. Mutta eikö polttareiden kuuluisi olla hauska ja kiva juhla?? En ymmärrä, mitä strippari tekee sellaisessa juhlassa??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä polttarit heinäkuussa edessä, joten aiheesta puhuttu kotona. Olen myös jutellut bm:n kanssa asiasta, jotta tiedän milloin miehen polttarit ovat (meillä koiranpentu ja muutenkin eläimiä, niin heitä varten toisen oltava kotona, eli molempien polttarit eivät voi olla samaan aikaan). Autan jopa niitä järjestämään. Sanoin bm:lle että mies ei varmana pahastu stripparista, enkä minäkään, jos se on katsomistasolla. Stripparia ei ole kuitenkaan tulossa, vaan ryyppäys/festarimeininki on tiedossa. Tiedän myös että mieheni ei antaisi kenenkään naisen hinkuttaa sylissään, olkoot mies miten humalassa tahansa. Omiin polttareihin en halua stripparia, korkeintaan jotkut seksimessut voisi olla aika pop. Olemme miehen kanssa molemmat avoimia ja seksin suhteen melko esteettömiä, mutta kunnioitus toista ja parisuhdetta kohtaan kuitenkin löytyy. Molemmilla on raja siinä, että fyysinen kontakti vieraan naisen/miehen kohdalla on kielletty ja jos sen rajan rikkoo, niin suhdetta emme jatka ja häätkin voidaan ihan kevyesti perua, jos sellaiseksi menisi. Mutta luotan mieheeni 100% ja hän minuun, joten kummankaan ei tarttee olla huolissaan toisen polttareista :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Polttarit on ihme veruke rälläilylle, pettämiselle, strippareille jne. jne. Ajatellaan että "hei, viimeistä vapaailtaa vietetään ennen avioitumista!" Miten niin vapaa?? eiköhän se "vapaus" ole taakse jätetty sana jo siinä vaiheessa kun aletaan seurustella toisen kanssa. Puhun tässä nyt parisuhteista, mitä suurin osa kuitenkin nykyään on, en vapaamielisemmistä suhteista, missä kumpikin saa käydä hinkkaamassa ketä haluaa. Polttarit on typerä tekosyy tällaiseen irstailuun ja pettämiseen. Asiaa tulisi jo pohtia siinä vaiheessa kun haluaa mennä toisen kanssa naimisiin: olla toiselle uskollinen loppuelämänsä. Ei se ala papin aamenesta vaan paljon, paljon aiemmin.

Muutenkin tuntuu että ihmisillä on tämän seksin suhteen nykyään niin löyhä moraali. Niin naisilla kuin miehilläkin. Ollaan jonkun kanssa yhdessä ja silti käydään jyystämässä muita. Jos toinen ei tätä hyväksy, se tehdään salaa. Yhden ja saman ihmisen kanssa ei haluta tosissaan sitoutua ja jakaa elämän kaikkia puolia. Haetaan jännitystä salapanoista eikä olla valmiita luopumaan parisuhteesta, kaikki pitää saada. Elää kuin sinkkuna mutta hyötyä parisuhteesta.

polttarit usein valitettavasti tuntuvat olevan sellaisia, mitä järjestäjät haluavat sen olevan, kuuntelematta juhlakalun mielipidettä. Myös toisen naimisiin menevän osapuolen toiveita tulisi kunnioittaa, sillä onhan naimisiin menossa pariskunta, ei yksi henkilö itsensä kanssa. On surullista, että polttareissa mennään niin pitkälle hauskanpidon nimissä, että se voi tuhota hyvän parisuhteen. Miksi polttarit suo eri vapauksia suhteessa olevalle kuin normaalielämässä? Seuraava askel on, että "noooh, kun niin harvoin ryypätään, niin ryypätään ja sikaillaan kunnolla. etitään kunnon pano".. Ylipäätänsä känniääliöily ei ole edes oikea syy pettämiselle, vaan huono tekosyy. Jos taipumusta juopottelu-huoritteluun on, sitten pitää ottaa vähemmän sitä viinaa. Sellaiste polttarin järjestäjät ovat säälittäviä, jotka järjestävät sulhaselle tai morsiamelle jotain juttuja ja painostavat tähän hakien itselleen hauskuutta. Tämähän on kaveripiirin sisällä tapahtuvaa pompottelua.

Myönnän että pelkäsin ihan hitosti, että mieheni polttarit ovat jotkut irstaat, koska järjestäjänä oli nuoria tyyppejä, joilla ei ole mitään käsitystä parisuhteesta tai sellaisen asian sitoumuksista. Onneksi kaikki meni hyvin ja vihille päästään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Muuten olen samaa mieltä kaikesta, mutta mietin vain sitä, että miksi pelkäsit polttareita jos kuitenkin luotat mieheesi? Kaikestahan voi aina kieltäytyä vaikka kaverit olisivat järjestäneet mitä. Aikuinen ihminen osaa itse määritellä mitä tekee ja mitä ei, siinä ei kavereiden sana paina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyl on kaikennäköst tapahtunu millo kellekki, rupee itteää ahistaa miehen tulevat polttarit. Itse en sietäisi bm:ltä plus muulta polttariporukalta mitään strippari ym. juttuja, koska tiedän ettei sulhaseni arvosta tuollaista. Myös bm ja muut sen tietävät. Aivan kamalaa jos toisia ei sen vertaa kunnioiteta, että järjestetään mieleiset polttarit. Ja tuolle idiootti mies vieraalle sen verran, että kaikki ei tosiaan ole samanlaisia kuin sinä ja ystäväsi. Kyllä minä annan sulhaseni muita katsella ja se on luonnollista. Mutta se, että pitää järjestää reissuja tallinnaan katselemaan alastomia naisia, on aika paksua. Teillä varmaan hyvin onnellinen avioliitto kaikin puolin.

Siinä minun mielipiteeni asiaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^^ Samaa mieltä. Tämän mun viestin kyllä vois melkeen lisätä tonne "Kommunikaatio ongelmia BM:n kanssa". Alkoi kyllä tulevat polttarit hieman jännittämään ketjua lukiessa...Meillä kun tilanne on tämä että "pelisäännöistä" on sovittu yhdessä sulhasen kanssa. Kumpikaan ei halua eikä salli strippareita polttariohjelmiinsa.Tämän lisäksi sulhanen toivoisi omilta polttareiltaan,että nämä pukeutumiset ja nöyryytykset jätettäisiin kokonaan pois. BM:n kanssa asiasta keskusteltu ja viesti ei tunnu menevän perille,naureskellaan vaan että sittepä näätte,hohhoijaa. Itse voin ainakin tunnustaa ettei tämän tytön itsetunto ole kovin hyvä. Se ei kuitenkaan ole syy sille miksei polttareissa saisi strippareita esiintyä,vaan ihan periaate, sulhasen kanssa asia on sovittu, hänkään kun ei halua että minun polttareissa olisi vastaavaa. Ns, häätiedostossa joka on jaettu niin kaasoille kuin BM:lle on tietoa meidän toivomuksista ja yhdessä sovituista säännöistä. BM taitaa olla vaan sitä sorttia että "ei sen tarvi tietää"...ärsyttää tommonen kun nyt sulhanenkin pelkää ettei saa semmoisia polttareita kun haluaa :( Ja itseäni ainakin iljettää ajatuskin omasta miehestä istumassa tappi pystyssä jonku tissivosun hingatessaan itseään hänenn. Ja sanokaa nyt vaikka tiukkikseksi mutta kyseenalaistan kyllä koko häätouhun jos minun/sulhasen polttareissa ei oteta huomioon meidän omia toivomuksia tämän strippiasian suhteen. En vaan halua elää loppuelämää sen mielikuvan kanssa joka siitä tulee...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^No mutta kai miehesi osaa pois lähteä jos ohjelma ei miellytä? Olen kyllä samaa mieltä että typerää bestmanilta järjestää sellaista ohjelmaa jota toinen ei halua. Mutta loppupeleissä se on kyllä miehestä itsestään kiinni miten tilanteeseen reagoi (istuuko tappi pystyssä katsomassa esitystä, meneekö kenties vielä pidemmälle vai osaako lähteä pois).

Tähän Macillan tekstiin voi kiteyttää oikeastaan kaiken mitä minulla on sanottavaa tästä aiheesta:

Toiset paljastavat BM.n olevan itsekäs kusipää joka ajattelee vain itseään järjestäessään strippareita yms sopimatonta biletystä miehille, toiset kummastelevat miksi nämä juntit on valjastettu BM.ksi, kun sulhasta ei kerran tiedossa olevat bileet kiinnosta ja vaikka kiinnostaisikin niin tietää morsiamen suuttuvan...

... Allekirjoittanut ihmettelee nössöjä sulhasia, jotka eivät kykene avaamaan suutaan hyvälle ystävälle, jonka BM.ksi valitsee, siitä mitä bibbaloihin ei muuten sitten satavarmana tule. Allekirjoittanut on vahvasti sitä mieltä, että mies, joka menee joukon jatkona ja antaa porukan tyhmentää päänsä on joko narusta vedettävä tahdoton pässi ja siksi sopimaton miehekseni, tai sitten salaa halunnutkin moiset juhlat ja käyttää muuta juhlakansaa tekosyynä päästäkseen niitä viettämään.

Tällöin hän on itsekäs, epärehellinen kusipää, joka haluaa juhlia tavalla jonka tietää loukkaavan morsiantaan, henkilöä jonka avustamana on päässyt moisia juhlia kokemaan. Tai ehkäpä mies ei vaan kehtaa tunnustaa, että munan myyminen vitosella on ihan mukavaa hyvässä kaveriporukassa, vaikka morsian moista pitääkin typeränä.

Mielestäni mies, jolla on omat aivot ja oma tahto osaa sanoa ystävilleen, että hei, nämä juhlat ei ole musta nyt jees ja lähteä vaikka kävelemään pippaloista jos muilla on ihan törkeän hauskaa bilettäessä. Ihminen, jonka kanssa minä haluan viettää loppuelämäni ei vedä päätään täyteen ja petä mua, koska sai siihen tilaisuuden ja, koska Penakin niin teki. Mikäli tilaisuus petturin tekee, niin hyvä että tulee edes polttareissa esiin miehen tahdottumuus ja halu syytellä muita. Joku saattaa tarjota mahdollisuutta olla typerä, mutta ihan itse mies sen typeryyden antaa tapahtua.

Aikuinen mies, uskokaa vain, osaa ajatella onko tärkeämpää mielistellä ystäviä, vai puolisoa, vaiko tehdä ihan oman tahtonsa mukaan.

Mikäli kahden jälkimmäisen kanssa ei toiveet suju yhteen, niin naimisiin menossa oleva pariskunta osaa varmasti tehdä kompromissin, joka tuo taloon rauhan. Elämää kun on yhdessä niiden häidenkin jälkeen. Kompromissi ei muuten ole aina sama, kuin naisen tahto, eikä mies ehdottomasti väärässä jos loukkaantuu siitä, ettei nainen luota.

Ja jos ne viiden päivän bileet tulee huonoon saumaan ennen häitä, niin ehkäpä sulhanen voisi lähteä sinne häiden jälkeen rentoutumaan? Kuukauden päästä?

Vai kuuluuko häiden jälkeinen vuosi nyhrätä ihan keskenään... Kun tässä nyt ollaan menty naimisiinkin, niin voisit pysyä edes kotona ja leikkiä onnellista kotia, etkä viilettää kavereiden kanssa?!

Musta tuntuu, että mikäli morsio itse lähtisi reissuun (tai ainakin mieli kovasti tekisi viettämään rentouttavaa tyttöjen lomaa) omien kavereidensa kanssa, muttei päästäisi miestä matkaan, niin peiliin katsominen on paikallaan. Miksi mennä naimisiin ihmisen kanssa johon ei luota ja jonka arvostelukyky ja arvot eivät miellytä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todella luulen ja ainakin toivon niin että miehelläni on sen vertaa älliä päässä, että mieluummin kävelee tilanteesta pois entä jää paikalle "vaan miellyttääkseen polttariporukkaa",ja sen jos tekee,niin kohtalokkain seurauksin, sanon minä. Itse ainakin lähden takavasemmalle jos omissa polttareissa alkaa joku gigolo vehkeitään esittelemään,en vaan koe asiaa kovin kiihottavaksi, enimmäkseen kuvottaa ja huvittaa ajatus asiasta :D ärsyttää vaan jos sulhanen ei saa semmosia polttareita kun haluaa, ei ainakaan tällä hetkellä siltä vaikuta. BM:lle sanottiin ettei sulhanen tahdo pukeutua yms. Siihen vain tuumasi ettei olis itsekkään halunnut pukeutua omissa polttareissaan ja näin kuitenkin kävi (Ja sulhanen ei siis ole ollut BM:n omissa polttareissa ollenkaan joten ei ole osallinen tapahtuneeseen). Mitäpä tämmösessä tilanteessa tekee kun asia ei mene jakeluun?!! Onneksi bm:tä on kaksi, joten toivon todella että se toinen BM olisi edes vähän järkevämpi, hänen kanssaan kun en ole asiasta vielä keskustellut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olet juuri löytänyt unelmiesi naisen. Rakastat häntä, hän on kaikkesi etkä voisi kuvitella eläväsi ilman häntä. Haluat viettää hänen kanssaan loppuelämäsi ja olette päättäneet mennä naimisiin.

Juhlistat asiaa niin, että menet katselemaan muita naisia.

Hmm...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^^ Todella oivallisesti muotoiltu, mutta myös niin totta :D aika jännittävä tapa kyllä näyttää että "olen sinuun sitoutunut ja aion viettää kanssasi koko loppuelämän. Olet elämäni ja minä rakastan sinua...Oli muuten polttareissa sen verta vetävän näköinen strippari että kyllä viisari värähti!- Niin hyvässä kuin pahassa,myötä- ja vastamäessä..." :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Jep :)

En ole sitä mieltä, että mies ei saisi haluta katsella/ihailla muita naisia. Mutta mielestäni on hyvin outoa, että muita naisia haluaa mennä katsomaan/ihailemaan nimenomaan silloin kun on juuri löytänyt naisen jota rakastaan niin paljon, että haluaa naimisiin. Tämän takia pistää miettimään, kun sanotaan että se on ymmärrettävempää kun on kyse polttareista. "Polttareihin kuuluu noi stripparit sun muut!" Eli on ymmärrettävää, että mies haluaa ihailla muita naisia kun on löytänyt elämänsä naisen jonka kanssa haluaa olla loppuelämänsä. Tämähän voisi ymmärtää myös niin, että se ei ole yhtä ymmärrettävää että mies haluaa katsoa muita naisia sillon kun ei ole vielä varma siitä onko tämän hetkinen se oikea. Omassa mielessäni nämä kyllä menevät toisinperin. Minun on helpompi hyväksyä se, että mieheni haluaisi strippibaariin suhteemme alussa, kuin että mieheni haluaa strippibaariin heti kun hän on todennut että olen hänelle paras nainen: "Rakastan sinua, olet elämäni nainen enkä voisi kuvitella elämääni ilman sinua. Menen nyt katsomaan puolialastomia naisia päätökseni kunniaksi, nähdään illalla!"

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

HELPOTUS! Saatiin "1".bestmanin kanssa puhuttua asioista ja hän ymmärsi oikein hyvin tämän strippari-asian.Kerroin että ollaan sulhasen kanssa yhdessä sovittu ettei haluta moista (hänkään ei halua minun polttareihin strippareita) ja samanlaisen sopimuksen hänkin oli tehnyt aikoinaan vaimonsa kanssa. Joten kiitoksia, ei tartte murehtia tätäkään asiaa enää.Toinen bm oli vieläkin kovasti sitä mieltä että puetaan sulhanen ja "nöyryytetään" ja stripparitkin "kuuluu" polttareihin...huoh.No onneksi tällä ykkös bmllä on päätäntävalta näissä asioissa ja kaikki polttareihin liittyvä tulee hyväksyttää hänellä joten toivon että kaikki menee niin kuin pitää ja sulhaseni saa haluamansa polttarit :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihmettelen kyllä suuresti, millainen "ystävä" haluaa järjestää omanlaisensa bileet, eikä kuuntele sen mielipiteitä jolle polttareita ollaan järjestämässä. Jos haluaa mennä strippareita katsomaan ja nöyryyttää ihmisiä, tehkööt sitä vaikka jokaisena muuna viikonloppuna. Aika itsekäs täytyy olla jos on sitä mieltä, että polttareista tehdään juuri sellaiset kun joku juhlavieras haluaa ja sankarin mielipiteillä ei ole väliä. En käyttäisi sellaisesta ihmisestä nimitystä ystävä :unsure:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme naispari ja ajattelimme yhteisistä ystävistä koostuvista kaveripiireistämme johtuen järjestää yhteiset polttarit. Ohjelmassa olisi yleistä biletystä ja.. Strippibaari!!! :grin: Tämän viestiketjun luettuani tunnen itseni kyllä aika omituiseksi, mutta meillä ajatus lähti juuri siitä kuluneesta kliseestä, että polttareissa pitää aina olla strippari. :D Minä en ole mustasukkainen, vaikka puolisoni näkisi vähäpukeisia kauniita naisia, koska tiedän että hän pitää myös minua seksikkäänä ja kauniina(vaikka en mikään malli todellakaan olekaan!, ei se sitä vähennä. Ehkä jos epäilisin omaa viehätysvoimaani, saattaisi asia olla minulle arka paikka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Itse en epäile omaa viehätysvoimaani ja pidän itseäni hyvän näköisenä. En siis pelkää, että mieheni katselisi muita naisia ajatellen, että he ovat esim. seksikkäämpiä kuin minä. Itseäni vain ihmetyttäisi, jos hän haluaisi mennä katsomaan niitä nimenomaan sen takia, että on löytänyt elämänsä naisen eikä halua ketään muuta. Se on mielestäni vain hyvin ironista, että on juuri löytänyt elämänsä naisen ja haluaa sen takia mennä katsomaan muita naisia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Hmm, voihan sen noinkin ajatella, mutta ei mun mielestä asia ole noin yksioikoinen. Harva varmaan stripparia menee katsomaan sen takia, että on löytänyt elämänsä naisen. Sen sijaan mun mielestä stripparia voi mennä katsomaan siitä huolimatta , että on löytänyt elämänsä naisen - itse en näe siinä mitään niin kamalaa jos polttari-iltana strippari on osa illan ohjelmaa. Lisätään nyt vielä, että oman tulevan mieheni polttareissa stripparia ei ollut, koska se ei ole oikein hänen tyylistään, mutta en olisi siitä pahastunut. Meillä on sellainen sääntö, että katsoa saa muttei koskea. Sitä paitsi harvalla polttarit on juuri sen jälkeen kun on löytänyt elämänsä naisen. Eiköhän naimisiin mennessä olla jo yleensä vakaassa parisuhteessa. Yleensä kosinnastakin vierähtää vuosi tai enemmän ennen kuin polttarit ja häät koittavat. Se ehkä olisi minustakin hassua, jos mies lähtisi heti kosittuaan strippibaariin juhlistamaan asiaa.

Muokattu: , käyttäjä: Minimorsio

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Mielestäni se on vain outo tapa juhlistaa sitä, että on muka löytänyt elämänsä naisen. Kyllä minua vähän epäilyttäisi jos mieheni olisi juuri lupaamassa viettää loppuelämänsä minun kanssaan ja kokisi tarpeelliseksi mennä katselemaan muita naisia ennenkun sanotaan papille "Tahdon". Minusta se on vain niin ironista, että niitä muita naisia halutaan mennä katsomaan juuri siinä elämänvaiheessa. Kyllä muutenkin ihmettelisin jos muut muihin naisiin liittyvät asiat siinä yhtäkkiä alkaisi lisääntymään ennen papin aamenta. Kyllä siinä alkaisin miettimään, että mikä miestä nyt pelottaa ja ahdistaa kun täytyy vielä päästä katselemaan muita naisia runsain määrin äkkiä ennen vihkivalaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin, jokainen toki kokee asian omalla tavallaan. Minä en vain taida itse nähdä asiaa niin merkityksellisenä, enkä myöskään niin, että joku erityisesti kokisi tarvetta katsella muita naisia. Eiköhän se oli vain yksi ohjelmanumero muiden joukossa polttari-iltana. Ja siinähän nimen omaan ei ole kyse tarpeesta katsella muita naisia runsain määrin, vaan kavereiden järjestämästä jutusta pienestä jutusta yhtenä ainoana päivänä. Jos sulhanen ei asiasta kiusaannu niin mielestäni moinen on polttari-iltana ihan ok. Jos morsian häiriintyy sellaisesta niin sulhasen pitää sitten käyttää omaa harkintaa asiassa ja on hyvä mainita asiasta kavereille etukäteen. En kuitenkaan ajattelisi niin, että kaikkien polttarien stripparinumerot johtuisivat siitä, että sulhanen aivan erityisesti haluaa katsella muita naisia ennen häitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^En tarkoitakaan, että heille tulee pakottava halua katsella muita naisia, mutta ihmettelen, että tulee edes mieleen tehdä niin. Ja edelleenkin ihmettelen miten ihmiset pitävät sitä hyväksytympänä mennä katsomaan strippareita juuri ennen naimisiin menoa, ihan kun se olisi normaalia että miehen tekee mieli katsella muita naisia juuri ennen kun sanoo "Tahdon". Haluan, että meidän avioliitto perustuu jollekkin muulle pohjalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^

Tarkoitin juuri sitä, että kaikki eivät näe sitä noin valtavan merkityksellisenä asiana. En oikein ymmärrä millä lailla polttaristrippari liittyy siihen, mille pohjalle avioliitto perustuu. Mun mielestä asiat ei liity mitenkään toisiina. Strippari on mun mielestä kevyttä hauskanpitoa, jossa on vähän kielletyn hedelmän makua muttei kuitenkaan mitään varsinaisesti pahaa. En nyt tiedä sainko ilmaistua selkeästi mitä tarkoitan, mutta sitä hain, että en näe tuollaista asiaa millään lailla suhteeseen liittyvänä tai vaikuttavana tekijänä. No, tämä menee nyt jo OT, että taidan lopettaa tähän. :)

Edit. Lisätään vielä, että jos nyt mun kaverini olisivat saaneet päähänsä hankkia stripparin minun polttareihini niin kyllä minä mukana nauraisin ja katselisin - eikä se liity mitenkään siihen miten vakavissani olen avioliittoni suhteen. Enkä olisi silti erityisesti pyytänyt päästä katselemaan muita miehiä, niin kuin ei suurin osa sulhasistakaan ole pyytänyt päästä katselemaan muita naisia.

Muokattu: , käyttäjä: Minimorsio

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä oli paljon hyviä pointteja ja useamman kuin yhden kanssa olen täysin samaa mieltä aiheesta.

Kuten:

Musta olisi todella ikävää, jos sulhaseni juhlisi meidän tulevaa avioliittoamme menemällä katsomaan muita alastomia naisia

Samaa mieltä!

Inhoan myös käsitettä "viimeinen ilta sinkkuna". Eihän siinä nyt olla enää hetkeen sinkkuina oltu, kun naimisiin ollaan kerta menossa!! -- Mieheni kertoi, että hänen pomollaan oli ollut aikoinaan polttarit, joissa tämän pomon kaverit OLISIVAT MAKSANEET polttarisankarille NAISEN, mutta mies ei onneksi ollut suostunut!!

Ihan tajutonta. Tavallaan ymmärrän sen ajatuksen siitä, että vietetään vikaa iltaa "vapaana miehenä/naisena", koska kyllähän avioliitto koko elämän muuttaa. Mutta sitä ajatusta, että sitten kun on naimisissa on pallo jalassa ja naru kaulassa, en kyllä tajua, että jos on tuota mieltä avioliitosta niin MIKSI mennä naimisiin?

Mun mies ei haluaisi polttareita lainkaan, koska häntä ärsyttää ja pelottaa, että ne olisivat kuitenkin tuollaiset "äijien polttarit". Ei nyt varmaan mitään maksettuja naisia sentään, mutta kaikkea typerää uhoamista ja "etpä varmaan uskalla muuten" -mentaliteettia sekä tietysti typerää nolaamista.

En tajua miksi ihmisillä on aina hirveä tarve nolata muita, eikä tämä esiinny pelkästään polttareiden suhteen? Onko se jotain oman egon pönkitystä vai mistä on kyse?

Myös tuollainen yllyttäminen ja uhkarohkeus tuntuvat päättyvät liian usein jonkun kuolemaan, niin tosi kiva, että saa sydän kurkussa odotella tuleeko mies kotiin polttareista ehjänä vai ei? Ei ole liian kauan se, kun polttareissa mies hyppäsi sillalta ja hukkui mereen. Kiva kiva.

G'nite tiivisti mun mielestä aika hyvin ajatukset miehistä ja polttareista.

Jos oma mies on niin daiju, että lähtisi stripparin matkaan tmv. niin kävelisin suorilta käsiltä ulos. Vaikka suhde onkin tärkeä, niin en kyllä ole valmis myymään omia periaatteitani tai uskomuksiani yhden miehen takia. Olen tämän myös miehelle tehnyt hyvin selväksi ja mulle on ihan sama, että tuleeko mies tai sen kaverit kutsumaan minua tiukkapipoiseksi kukkahattu nipottaja tädiksi.

Mun elämä, mun säännöt. :D

Kuulostaa teiniltä, mutta olen päättänyt etten tee enää mitään pelkästään muita miellyttääkseni, jos jokin asia tuntuu musta pahalta niin ei mun tarvitse sitä tehdä tai hyväksyä.

Eri asia on toki voileivän tekeminen, en siitä tykkää, mutta voin sen miehen mieliksi väsää. ;) ;) ;)

Mutta en voisi missään nimessä hyväksyä muiden naisten katseluita, oli se sitten miten "viatonta" tahansa. Sotii niin monella eri tasolla ja tavalla minun elämänkatsomustani sekä arvojani vastaan.

Jos ollaan yhdessä, ollaan yhdessä. Jos haluaa katsella muita, voi olla sinkkuna. Eikä mulla ole mitään sitä vastaan, että sinkut tekevät mitä haluavat, koska ovat vastuussa vain itselleen. Sitten jos rupee vakisuhteeseen ovat molemmat vastuullisia osapuolia ja tulee sopia yhteiset pelisäännöt alusta alkaen. Toisille on ihan ok käydä vieraissa, toisille ei. Ja jos se ei ole ok toiselle niin sitten pitää miettiä uusiksi, että onko sitä järkeä olla yhdessä ollenkaan.

Jatkuva joustaminen ja myöntyminen toisen tahtoon vie ihmisen sielun ja koko persoonan mukanaan. Kyllä jokaisella on oikeus olla oma itsensä elämässään ilman, että tarvii kumarella, niin kauan kuin ei riko lakia tai käytä muita hyväkseen.

Meni ehkä jo hieman offtopic. :)

That's it.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jälkipyykeistä puheen olleen!!!

Täällä istutaan ja vahditaan että toinen nukkuu humalaansa pois!

Mies joka tavallisesti juo ihan hillitysti oli juotettu polttareissa niin känniin että hyvä että löysi kotiin (kun ei kerta tuotu kotiin asti).

Me asutaan kerrostalossa ja itse satuin paikalle n. klo. 2 yöllä kun mies yrittää umpitunnelissa alaovelta sisään työpaikan tallelokeron avaimella. Vois olla hauskaa paitsi että mua ei naurattanu. Oli ihan puhdas sattuma että tulin itse just sillon tyttöjen illasta kotiin. Tänäänhän ei olis ollut mikään ideaali ilta löytää rakastaan sammuneena ulos!

Miehet vois joskus miettiä ihan pikkusen eteen päin ja vaikka kertoa sille morsiammelle että täältä tulis nyt miehes tuhannen päissään kotiin tuutko vastaan... minä ainakin menisin!!!

Mitään ei käynyt mutta olis voinut!

Ja siitä jälkipyykistä bestman kuuli jo "lämpimän kiitokseni"!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa teiniltä, mutta olen päättänyt etten tee enää mitään pelkästään muita miellyttääkseni, jos jokin asia tuntuu musta pahalta niin ei mun tarvitse sitä tehdä tai hyväksyä.

Hyvä sä! Tääkin menee vähän OT, mutta pakko kommentoida: Mun mielestä se, että tekee niin kuin itsestä hyvältä tuntuu, ei ole kyllä mitään teineilyä, vaan aikuisuutta. :mellow: Itse yritin yli 10 vuotta miellyttää muita, olla joku muu kuin olen, tehdä jotain muuta kuin mitä halusin - läskiksi meni. Sitten tajusin, ettei tosiaan tarvi yrittää miellyttää ketään - tässä tarkoitan siis sitä, että tekee asioita vain siksi, ettei uskalla tehdä toisinkaan - eikä tarvi toimia itseään vastaan. En tarkoita tällä mitään itsekkyyttä tms., vaan ihan sitä, että rohkenee olla oma itsensä, ja tehdä niin kuin sydän sanoo. :girl_pinkglassesf:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jälkipyykeistä puheen olleen!!!

Täällä istutaan ja vahditaan että toinen nukkuu humalaansa pois!

Mies joka tavallisesti juo ihan hillitysti oli juotettu polttareissa niin känniin että hyvä että löysi kotiin (kun ei kerta tuotu kotiin asti).

Me asutaan kerrostalossa ja itse satuin paikalle n. klo. 2 yöllä kun mies yrittää umpitunnelissa alaovelta sisään työpaikan tallelokeron avaimella. Vois olla hauskaa paitsi että mua ei naurattanu. Oli ihan puhdas sattuma että tulin itse just sillon tyttöjen illasta kotiin. Tänäänhän ei olis ollut mikään ideaali ilta löytää rakastaan sammuneena ulos!

Miehet vois joskus miettiä ihan pikkusen eteen päin ja vaikka kertoa sille morsiammelle että täältä tulis nyt miehes tuhannen päissään kotiin tuutko vastaan... minä ainakin menisin!!!

Mitään ei käynyt mutta olis voinut!

Ja siitä jälkipyykistä bestman kuuli jo "lämpimän kiitokseni"!

Nanea, I feel you. Ja se siitä jälkipyykistä :girl_wink:

Muokattu: , käyttäjä: amppeli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään