KingRoseProduction

Aiheuttavatko polttarit riitaa? Rajujen polttareiden "jälkipuheet"...

396 viestiä aiheessa

Pisteet miehesi bestmanille amppeli! Juuri noin olisi mieheni polttari seurueen pitänyt toimia.

Se kun nyt joka tapauksessa tuntuu miehistä olevan tosi hauska juttu saada kaveri tolkuttomaan humalaan (...varsinkin sellainen joka ei normaalisti ole kova ottamaan) luulisi kuitenkin että kolmekymppisillä miehillä olis jo sen verran kokemusta poikien illoista että termi "kaveria ei jätetä" olis jo sisäistetty.

Mieheni bestman otti palautteeni miehisesti vastaan ja ymmärsi tehneensä arviointi virheen kun ei tuonut miestäni kotiin asti. Meidän osalta jälkipyykki on nyt onneksi pesty :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^No ihan totta, olisi pitänyt katsoa, että pääsee kotiin. Sinänsä olen ihan väärässä ketjussa, että meillä ei tullut asiasta riitaa eikä sanomista. Mies oli itse tosi häpeissään tapahtuneesta ja minä olin tyytyväinen, että sain miehen yhtenä kappaleena kotiin. Porukkahan hoiti asiansa hyvin. Hölmöilyä oli tietenkin juoda niin paljon.

Muokattu: , käyttäjä: amppeli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa teiniltä, mutta olen päättänyt etten tee enää mitään pelkästään muita miellyttääkseni, jos jokin asia tuntuu musta pahalta niin ei mun tarvitse sitä tehdä tai hyväksyä.

Hyvä sä! Tääkin menee vähän OT, mutta pakko kommentoida: Mun mielestä se, että tekee niin kuin itsestä hyvältä tuntuu, ei ole kyllä mitään teineilyä, vaan aikuisuutta. -- En tarkoita tällä mitään itsekkyyttä tms., vaan ihan sitä, että rohkenee olla oma itsensä, ja tehdä niin kuin sydän sanoo. :girl_pinkglassesf:

Juuri näin. Tuota miekin tarkoitin, että sydäntää pitää kuunnella. :-X (ja välillä järkeä ;))

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun mieheni oli vähän aikaa sitten polttareissa, joissa oli ollut kunnon striptease-esitys sylitansseineen.

Sain kuulla asiasta kiertoteitse vasta hetki sitten, voitte varmaan kuvitella mielipahani? Meillä ollaan aina oltu avoimia ja puhuttu suoraan, enkä ole edes mikään mustistyyppi. Mutta kyllä pisti vihaksi kun hän nolona myönsi jälkikäteen ("kiinnijääneenä"), että strippari oli tilattu illan viihdykkeeksi.

No, tulihan siitä vähän huutoa mutta mies onneksi tajusi pyytää anteeksi, kukkapuskan ja perinteisen suklaarasian voimin vieläpä :).

Mutta kyllä se vähän silti kismittää vieläkin, minkäs sille teet..

En olisi siis suuttunut asiasta, jos hän olisi rehellisesti siitä kertonut etukäteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse en usko, että ilahtuisin jos mieheni polttareissa olisi strippareita. Olen kertonut mielipiteeni BM:lle, mutta hän ei ollut kiinnostunut tunteistani. Sanoi vaan, että "älä yritä puuttua tähän, me tehdään niin kuin halutaan." Olen ollut todella raivona asian tiimoilta, sillä mielestäni kuitenkin aikuiset ihmiset voivat sopia tällaisista asioista ilman riitaa. Itse ajattelin, että olisi kiva että mieheni saisi mukavat polttarit, mutta tappelu tästä vaan tulee. Eikö minulla oikeasti ole mitään oikeutta puuttua polttareihin? En voi kuitenkaan kieltää sitä tosiasiaa, että jos siellä on jotain tuollaista ohjelmaa, niin en voi mielipahalleni mitään. Toinen asia, mihin en saa puuttua on päivämäärä. Äijät järjestävät polttarit sitten kun parhaaksi näkevät, jotta sulho sitten saa kunnon yllätyksen. Ja ihan kuin minä nyt menisin kertomaan miehelleni tuon polttaripäivän! Olenko vain tiukkis vai onko tuo BM ihan idiootti..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^

BM vaikuttaa ehkä vähän hölmöltä :huh: Kyllä mun mielestä pitäs morsiamelta vähän päivämäärää kysästä, ettei sitten teillä pariskuntana ole sillon jotain sovittua menoa. Tai sitten edes sulhaselta.

Toinen asia on sitten se mitä polttareissa puuhaavat. Mun mielestä on aika törkeää tahallaan aiheuttaa riitaa pariskunnan välille. Toisaalta eihän se BM suoraan sanonut että jotain sellasta puuhaisivat, joten ehkei kannata ihan liikaa asiasta stressata. Sulhasesi varmaan tietää kuitenkin missä teidän parisuhteen rajat menee eli mistä voisit pahottaa mielesi.

Voithan sä aina yrittää puhua sille BM:lle uudestaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Magie kommentistasi :) Toivon, että BM tajuaisi myös minun kantani asiaan. Miehelleni olen asiasta maininnut ja kerroin, että pahoitin mieleni. Luotan kyllä mieheeni, joten ehkä se on tärkeintä. Tuntuu vaan jotenkin siltä, että BM haluaa tahallaan aiheuttaa riitaa meidän välille. Tiedän kyllä minkälaista porukkaa mieheni polttariseurueessa on, joten en yhtään ihmettelisi jos siellä jotain strippareita tms olisikin. Ehkä on typerää spekuloida etukäteen tällaista, mutta mielestäni kuitenkin aika ikävää, että minun mielipidettäni ei kysytä. Toivottavasti saan edes ukkoni hengissä kotiin tuon tulevan illan jälkeen :huh:

Muokattu: , käyttäjä: Piparminttu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en edes ymmärrä koko strippari/sylitanssi-viihdeosiota polttareissa. Eikös tällaiset öö, miten sen sanoisi nätisti.... "neitokaiset" ole tarkoitettu sinkuille/pervoille?! Nykyään pariskunnat, jotka aikovat mennä naimisiin, ovat olleet jo kumppaninsa kanssa yhdessä jo monta vuotta. Miksi siinä välissä pitäisi ottaa joku vieras nainen rahasta syliin tissejä ja peppua heiluttelemaan? Polttareiden ideana on mielestäni siirtyä avioliiton elämään, ja hieman juoda ja juhlia sitä kavereiden kesken. Toisekseen minulle siitä tulee varmaankin rentoutumis-ilta tyttöjen kesken, ja päästä irti yhdeksi illaksi häästressistä.

Itse olen jo tehnyt selväksi sulholle että minnekään tissibaariin on turha lähteä, koska se kertoisi minusta suoraan vain sen, että en riitä miehelleni. Hän on kyllä joskus kertonut olevansa kiinnostunut näkemään, minkälaiset nämä baarit ovat, koska ei ole koskaan käynyt. Ehkä joskus annan erityisluvan käydä pikaisesti, mutta mitään sylitanssia en hyväksyisi. Jos tämä tehtäisiin salaa, loukkaantuisin siitä varmasti! Sulhon veli ja BM ovat muutenkin sen oloisia, että en yllättyisi jos he pitäisivät tissibaaria polttareissa itsestäänselvyytenä. Luotan nyt sulhooni, ja toivon hänen kunnioittavan minua tässä asiassa... En minäkään tahdo kenenkään ventovieraan miehen veitikkaa nähdä!

Mielestäni naisilla (ja myös miehillä, tietenkin) on oikeus puuttua polttareihin, tietyissä asioissa. Typerää tehdä turhia riitoja yhden illan takia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ainakin toivoisin, että omat polttarit tulisivat olemaan myös jotain hemmottelua tms, eikä mitään älytöntä ryyppäämistä. Olen sanonut omille kaasoilleni, että en halua mitään vieraita ukkoja ketkuttelemaan polttareihin, koska se on mielestäni mautonta. En myöskään tajua joidenkin ajatusta polttareista niin sanottuna "viimeisenä iltana sinkkuna". Kyllähän tässä on jo vuosia oltu molemmat poissa vapailta markkinoilta. Eikö kuitenkin ajatuksena ole juhlia avioliittoon siirtymistä kavereiden kanssa eikä poikamiesvuosien päättymistä..

Kiitos vielä vertaistuesta :) Tuntui alussa siltä, että olen vain hysteerinen kontrollifriikki, kun loukkaannuin koko jutusta. Kiva tietää, että on muitakin, joiden mielestä puolisolla on oikeus jossain määrin puuttua toisen polttareihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Missä määrin sitä sitten on oikeus puuttua toisen polttareihin? Missä määrin sillä omalla sulholla on oikeus puuttua siihen, mitä itse kokee ja tekee?

Kyllähän kai se strippareita inhoava mies voi jo ovella sanoa, ettei halua tähän mestaan. Ja kai sen sulhon ystävät tietävät, onko inho itsestään sulhasesta tulevaa, vain morsiosta? Ja jos sulho itse nyt on kerran kavereidensa, eikä morsionsa, vietävissä, onko se niin paha? Joku sitä tossukkaa pompottaa kuitenkin, kai sen viimeisen pompotuksen voi kavereille suoda, ennenkun vaimona sitten kieltää kaiken, vedoten siihen kunnioitukseen ja "ei mun mieheni pidä alastomista naisista".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Komppaan kyllä aavistuksen nuttua tässä asiassa, mielestäni ei ole morsiamen asia sanella mitä sulhasen polttareissa saa tehdä ja mitä ei. Enpä itsekään mitään sylitanssia sulholleni järjestettynä pitäisi mitenkään hyvänä asiana, mutta toisaalta en usko että sellaista järjestetäänkään. Mutta jos bm sen kokisi "pakolliseksi" ohjelmanuneroksi, niin silloin se on hänen tyhmyyttään eikä sulhasen :grin:

Ja muutenkaan minusta ei ole oikein pompottaa noita sulhoja miten sattuu, aikuisia miehiä ne ovat ja osaavat jo tehdä omat päätöksensä, toiselle täytyy antaa sen verran luottoa että saa sentään omiin polttareihinsa mennä ihan hyvillä mielin ilman pelkoa tulevan vaimonsa mielipahasta :flirt:

Minä en tosiaankaan itse ole sieltä mustasukkaisimmasta päästä, mikä ei silti tarkoita että suvaitsisin minkäänmoista pettämistä tai pelehtimistä edes polttareissa. Olenpahan vaan ihan aidosti sitä mieltä, ettei kellään pitäisi olla oikeutta määrätä tai kieltää toisen tekemisiä, eikä niitä miehiä tarvitse tarvitse komentaa kovalla kädellä niin kuin joskus joillain tuntuu olevan tapana :rolleyes:

Tämä siis ihan vain omana vaatimattomana mielipiteenäni, ja itse asiassa taisi mennä aika OT:ksi... Itse kuitenkin luotan tulevaan mieheeni sen verran, että voin ihan aidosti toivottaa hänelle hauskaa päivää sitten kun se hetki koittaa :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

*

Muokattu: , käyttäjä: Werna

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

*

Muokattu: , käyttäjä: Werna

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä lisäisin, että en tietenkään halua tässä ketään pompotella, vaan kyllä todellakin haluan että mieheni saa kivat polttarit. Mielestäni polttariporukan pitäisi kunnioittaa myös minun mielipidettäni asiassa. Omasta mielestäni olen kuitenkin aika pieni harmi, kun en kuitenkaan mahdottomia pyydä -_-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^

Oon edelleen ihan samoilla linjoilla :girl_smile:

Mun mielestä se on outoa, että heti leimataan pompottelijaksi/tiukka pipoiseksi alistajaksi jos haluaa että polttareissa noudatetaan samoja sääntöjä kuin suhteessa normaaleina arkipäivinäkin. Eihän se näin mene. Kaikki ihmiset ja suhteet on erilaisia eikä niitä voi noin mustavalkosesti määritellä että joko sulhasta pompatetaan tai ei eikä sen perusteella voi oikeasti päätellä mitään kenenkään suhteen laadusta "salliiko" morsian stripparit polttareihin vai ei.

Kyllähän se kertoo jotain miehen luonteesta, jos aina tekee vaan mitä itseään huvittaa :flirt:

Muokattu: , käyttäjä: Magie

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"Kyllähän se kertoo jotain miehen luonteesta, jos aina tekee vaan mitä itseään huvittaa"

No se just oli se pointti, eli menevätkö ihmiset sitten onnesta soikeina naimisiin ihmisen kanssa, jonka arvomaailma ja käytös sotivat niin kovasti vastaan? Vai onko syy sittenkin siinä, että se BM pilaa kaiken ja tossukkamainen sulho seuraa sitä? Vai siinä, että sulho on valehdellut morsiolleen ettei pidä esimerkiksi niistä alastomista naisista?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No kyllähän se porukassa tyhmyys saattaa tiivistyä. Sellaiset miehet, jotka eivät normaalisti ole koviin viinaan meneviä voivat sitten polttareissa tehdä tymyyksiä. Ja kyseinen bm ei ole puhunut tai kysynyt mieheni mielipidettä polttareita koskien. Omat kaasoni esim pyysivät minua tekemään vieraslistan, ettei polttareihin ilmesty ketään sellaista josta en erityisemmin pidä. Bm haluaa toteuttaa polttarit "Kauhean kankkusen"-tyyliin, eli siitä voi vähän päätellä mitä on tulossa. Nyt kun mieheni tietää kantani asiaan, niin haluan ainakin uskoa että hän kunnioittaa mielipidettäni. Siinä ei mielestäni ole mitään tossukkamaista :huh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"Kyllähän se kertoo jotain miehen luonteesta, jos aina tekee vaan mitä itseään huvittaa"

No se just oli se pointti, eli menevätkö ihmiset sitten onnesta soikeina naimisiin ihmisen kanssa, jonka arvomaailma ja käytös sotivat niin kovasti vastaan? Vai onko syy sittenkin siinä, että se BM pilaa kaiken ja tossukkamainen sulho seuraa sitä? Vai siinä, että sulho on valehdellut morsiolleen ettei pidä esimerkiksi niistä alastomista naisista?

:girl_haha: Varmaan kaikkea kolmea tapahtuu. :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse en todellakaan suuttuisi stripparista. Olen myös tosi mustasukkainen, mutta katson että se on minun ongelmani, enkä halua että se rajoittaa mieheni elämää. Miten se on minulta tai suhteeltamme pois, jos hän KATSOO muita naisia? Jokatapauksessa miehet (niinkuin naisetkin) katselevat muita ihmisiä, eihän sitä nyt lakkaa olemasta ihminen vaikka naimisiin on menossakin? Itse voimme jutella avoimesti näistä, ja vitsailla ja kertoa kokemuksia, se helpottaa mustasukkaisuuteen, kannattaa kokeilla :) pettämistä taas en todellakaan hyväksyisi (seksi).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen niin onnellisessa asemassa, että mieheni halusi hävittää kaikki pornolevynsä jo seurusteluaikana. Ilman, että siihen itse kehoitin. Hän oli vain oivaltanut, että toisten naisten katseleminen, haluaminen, ei ole hyväksi meidän suhteellemme. :grin: Kuvat jäävät tahtomattammekin vaikuttamaan mieliimme. Mieheni koki, että toisten katselu muokkasi hänen naisihannettaan ja käsitystään seksuaalisuudesta, eikä hän pitänyt siitä. Se ei tuonut meitä lähemmäs toisiamme, vaan päinvastoin. Itse koin samoin, mutta en ollut halunnut olla nihku.

Polttarit järjesti luotettava Best Man, joka tiesi missä raja menee. Joten sain olla huoletta. Paikalle oli illalla kutsuttu yllätysvieras, joka oli toisen kaverin tyttöystävä ja hänen tehtävänään oli vahata mieheni kuumavahalla. Karvanpoistoa ei kuitenkaan tehty 'sieltä', vaan rinnoista ja jaloista lähti osia paljaaksi :girl_blum: .

Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista niin, että alkaa himoita häntä, on sydämessään jo tehnyt aviorikoksen hänen kanssaan.(Mat.5:28)

Tahtomattaankin mieheni huomaa kadulla kävellessään katsovansa naisia seksuaalisesti, mutta hän ei halua jäädä leikittelemään ajatuksillaan. Siihen auttaa kuulemma se, että alkaa toivomaan hyvää sille ihmiselle eli siunaamaan toista.

Iloisia ja riemukkaita polttareita teille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihmissuhteita on niin erilaisia. Mä (niinku tietysti kaikki täällä) luotan sulhaseeni, kaasoihin ja bestmaneihin 100%:sti.

Sulhasen bestmanit ovat lapsuuden kavereita, tuntevat toisensa aiiika hyvin :) Itse en aio mitenkään puuttua polttareihin, "tehkööt mitä huvittaa". Stripparit polttareissa ei mielestäni ole mikään paha juttu.

Jos sulhasta jostain syystä hyvittaisi pettäminen (tai muu liika "hölmöily", mitä ei arjessakaan hyväksytä) polttareissa, niin erohan siitä samantien tulee, se on selvä. Mutta toisaalta, jos hän voisi pettää niin parempi ennen häitä kuin häiden jälkeen :D

Vähän on kärjistettyä tekstiä, mutta tarkotan sitä, että en halua alkaa määräilemään mitä mieheni polttareissa saa tehdä ja mitä ei. Polttarit on tarkoitettu juhliksi ystäviltä sulhaselle.

Tätä mieltä en luonnollisesti olisi, jos kokisin jonkun bestmaneista epäluotettavaksi. Se tässä ei ole mahdollisuus että kokisin sulhasen epäluotettavaksi, koska muuten ei edes olisi tulossa häitä eikä näitä polttareita :)

(Rakastan sua rakas :* )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En suuttuisi stripparista. Vähän naurattaa ajatuskin vaivaantuneesta sulhostani, joka koittaa olla tuijottamatta, eikä varmasti nauttisi yhtään. Ollaan joskus asiasta puhuttu, ei ole vaan sen tyylinen että strippareista nauttisi. :lol:

En kai ole muutenkaan kovin mustasukkainen. Suuttuisin sellaisesta, mitä yhdelle kaveripojalle oli järjestetty. Tyttöystävältä kysymättä ja päivämääriä tarkistamatta veivät polttareihin. Se vielä ok, mutta polttarit olivat viikonlopun reissu ulkomailla. :o Ja puhelin tietysti takavarikoitiin heti. Siinä oli tyttöystävä, joka on myös kaverini, huolesta kirjaimellisesti sairaana ja melkein peruuntuivat sitten häätkin... Onneksi kaikki selvisi.

Suuttuisin tuosta, jos minulta ei tarkistettaisi päivämääriä. Pöllin ihan mielelläni sen sulhon kalenterin ja sumplin viikonloppuja sitten niin että saa kivat polttarit. Mutta haluaisin tietää etukäteen. Onneksi tunnen miehen kaverit ja tiedän että tajuavat kysyä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle on aivan sama onko miehen polttareissa strippareita vai ei. Olen muutenkin sanonut että ihan vapaasti saa käydä strippibaareissa (itseasiassa ennen asuttiin semmosen vieressä), mutta eipä moiset sulhoani kiinnosta. Sitten voisinkin hieman suutahtaa, jos sulhoni esim. liian innokkaasti lääppisi sylitanssin antavaa stripparia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään