KingRoseProduction

Aiheuttavatko polttarit riitaa? Rajujen polttareiden "jälkipuheet"...

396 viestiä aiheessa

Mä en rehellisesti ymmärrä sitä miten ihmiset voikaan saada jostain tällaisesta aikaan riiita. Okei, strippari - entä sitten. Ei tokikaan ole sallittua koskea mutta minun mielestäni katsomisessa nyt ei ole mitään väärää. Kaduilla ja ympäristössä kulkee miljoonia naisia (tokikin vaatteet päällä mutta samalla tavalla ne miehet niitä perseitä ja tissejä katsoo) ja niitä pystyy katsomaan mutta miten niin se muka olisi yhtään sen erilaisempi asia kun stripparin KATSOMINEN.

Toinen juttu mitä minä en ymmärrä on se, että jos mies ei vastaa puhelimeen polttereidensa aikana niin eikös sen kuulukin mennä niin. Polttarit on polttarit - viimeinen ilta "sinkkuna" (vaikka sinkkuja ei ollakaan). Ei silloin soitella morsmaikolle tai sulhaselle vaan silloin pidetää hauskaa ystävien kanssa. Minä ainakin ajattelen, että polttarit on se hetki, kun ystävät "viimeistä kertaa" omivatn sulhasen/morsiamen puolisolta kokonaan pois kokonaiseksi päiväksi/illaksi/yöksi. Meidän piireissä ainakin polttarit kestää aina aamusta seuraavaan päivään eli kaveriporukalla ollaan yötä sitten jossakin ja vietetään oikein perin pohjin hyvää aikaa. Ei siihen kuulu mitkään soittelut puolisolle tai utelut, että "mitä te teette". O.o Ehkä olen vähän tyhmä kun en ymmärrä muiden mesoamista tällaisista asioista mutta itse ainakin ajattelin niin, että jos ei oikeasti voi tässä vaiheessa luottaa puolisoonsa niin paljoa, että ei tarvitse olla soittelemassa, utelemassa mitä on tehty ja mitä tehdään tai näkemässä mitä toinen on tekemässä niin mikä pohja parisuhteella edes on. Jos toinen sanoo, että asia on näin ja täällä olen ollut ja tätä olen tehnyt niin näin minä ainakin uskon olevan. Meidän suhteessa ei ainakaan ole tapahtunut mitään sellaista, mikä antaisi aihetta epäluottamukselle. Ja jotenkin kahden lapsen vanhempina ja ero perheen lapsina koetaan, että ilman luottamusta ei suhteessa ole mitään pohjaa. Sanokaa te muut sotten mielipiteenne tähän asiaan mutta näin minä ajattelen ja anteeksi vuodatus :D pakko oli vain sanoa kun rupesin tuota epäilemishommaa hämmästelemään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh, taas on kukkahattutädit liikenteessä! Jos strippari polttareissa häiritsee (ja/kun mitään rajoja ei ole ylitetty), niin kannattaisi jokaisen mustasukkaisuudesta sekoavan morsiamen ehkä miettiä hieman omaa itsetuntoaan sekä sitä luottamusta, mikä omassa suhteessa vallisee.

Pettäminen on tietenkin eri juttu, tai jatkuva strippiklubeilla käymien, mutta kyllä tuollainen polttareihin liittyvä kertaluontoinen sylitanssi pitäisi olla terveellä itsetunnolla ja hyvällä suhteella ihan täysin ok asia. Ja tokihan sitä voi myös omaa kroppaa vähän vilkaista (ja miettiä mitä sille mahd tehdä), jos se haittaa, että mies katsoo niiden "vosujen" vartaloa sen yhden ainokaisen sylitanssin ajan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minusta mieheni polttarit ei kuulu minulle, mutta sen verran pojille sanon, että tuovat mieheni ehjänä kotiin... Stripparit ja sylitanssit on mielestäni ookoo, mutta jos mieheni tukka leikataan tai jotain muuta älytöntä, niin sen jälkeen jokainen polttariporukkaan kuuluva on munaa köyhempi :D

Marika12, mä oon niin samaa mieltä sun kanssa! :D

Mä olen myös tätä samaa mieltä! Mua häiritsisi ainoastaan se, että mies tulee takaisin kotiin "silvottuna", eli kaljuna, ilman partaansa tai muuta tyhmää.

Tiedän, millä tavalla mies ryyppää, jos ryyppää, ja jos en saisi puhelimella kiinni vaikka viikonlopun aikana, niin luottaisin kavereihin sen verran, tunnen kuitenkin kaikki, ni ne ei kumpikaan häiritse. Se, että mies häviääkin täysin varoittamatta piiristä, ni se saattaisi hieman kirpaista, mutta ei olisi pahin mitä voisi tapahtua, mun kannalta. Loput rajuudesta ja sen sopivuudesta mun sulhon makuun on miehen ja polttariväen välinen asia. :)

Ja pakko kommentoida tähän strippari/pettämiskeskusteluun. Oon ite kerran ollut miehen kanssa yhdessä näkemässä strippiesityksen, enkä kokenut siinä mitään ihmeellistä. Ja mitä pettämiseen tulee, en tietenkään sitä hyväksyisi, mutta olen menossa naimisiin tämän miehen kanssa, eikä mulle tulis mieleenkään että hän menisi pettämään minua omissa polttareissaan. En ymmärrä, miten sellanen voisi edes olla uhkana polttareissa, koska kuka menisi naimisiin, jos ei olisi varma puolisonsa uskollisuudesta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Otan varmaan itse ukon puhelimen pois heti alkuunsa ettei sitten lähinnä hukkaa niitä puhelimiaan :D

Toi kulmakarvajuttu olis kyllä paha... Pitääkin esittää polttariväelle toivomus että polttarit mielellään hyvissä ajoin.

Mua vähän huolestuttaa kanssa toi että aikookohan jätkät kertoa mulle suunniteltua päivämäärää lainkaan. Meillä kun on kaksi pikkuista kotona, ei toi lähteminen meekkään ihan niin että hei tunnin päästä nouto. Aikaakin olen jo parikin kertaa kysyny. Tässä kun olisi jäljellä se kolme kuukautta häihin, omistani tiedän että päivämäärät lyöty lukkoon ja ei ainakaan huhti-toukokuussa tarvii jänskättää (kaaso välillä puhuu ohi suunsa ja minä tarkkakorvaisena napsin sieltä tiedot joita ei edes tiedä antavansa :D).

Se tässä olis varmaan ikävintä. Että kuvittelevat ettei meillä ole mitään lomasuunnitelmia ja muita ja jättävät liian viime tinkaan. Se sitten on jo aivan se ja sama että mitä siellä tapahtuu. Kunhan kulmakarvat pysyy päässä, eikä tarttee hakee putkasta sunnuntai-aamuna :) Ja ei mielellään mitään paavopesusieni-tatuointeja naamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en voisi kuvitella mistään polttareihin liittyvästä syntyvän riitaa SULHON KANSSA. Sulho on loppujen lopuksi aika avuton hiiri siinä vaiheessa, kun kaverit tulee ja kaappaa. Eihän itse mieheni niitä hullutuksia ole keksinyt, vaan polttariporukka. Oli kyse strippibaarista tai mistä muusta vaan, niin en kyllä ala siitä mieheni kanssa tappelemaan. Alastomat naiset kuuluvat noin ihan yleisestikin miesten puheenaiheeksi ja katselun kohteeksi, eikä nuo kaiketi voi luonnolleen mitään, enkä minä siitä hermostu. Eri asia on toki jos jotain muuta kuin katselua tapahtuisi. Joku jo sanoikin, että samat säännöt kuin parisuhteessa - minä kyllä luotan mieheeni noin ihan tavallisena baari-iltanakin, en usko että polttareissa nyt kovinkaan paljon käytös muuttuu. Minun kanssa hän on menossa naimisiin, ei muiden.

Enempikin voisin riitautua bm:n kanssa. Miehen kaverit ovat siitä erikoisia, ettei heistä juuri monellakaan ole lapsia, ja viikonloppukuviot kulkevat samalla kaavalla: road trip sinne, tänne ja tonne - koko viikonlopun reissut ovat pop, ja viina virtaa. Mulla ei ole mitään sitä vastaan jos tuollaiselle pidemmälle kiertueelle lähtisivätkin - kunhan kertovat siitä ensin minulle. Kahden pienen lapsen äitinä ja vuorotyöläisenä olisi muutenkin suotavaa kysäistä minulta koska saavat miestäni lainata, että ehdin järjestää tarpeen vaatiessa hoitajan lapsille jos itselleni työvuoro osuu viikonlopuksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huvittavaa lukea täällä akkojen itkuja stripparista. Taitaa kovin monella olla todella heikko itsetunto!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hiukan itseäni sieppaa ja riepoo tämä yleistys "heikko itsetunto!" . Joillain ehkä joo sitäkin, mutta kyllä mä kutsun sitä ihan PERIAATTEEKSI. :)

Ja KYLLÄ, mä pitäisin sitä HIUKAN weirdo touhuna että pari viikkoa - 1 päivä ennen kuin sanot "tahdon" tulevalle elämän kumppanillesi, sitä juhlittaisiin vieraan perseen hetkutuksella nokan edessä. Kukin toki tyylillään mutta enemmän mä oikeesti pohtisin liiton lujuutta jos sulho innolla tällaisen ottaisi vastaan, vielä enemmän liittoa "tukevia" ihmisiä jotka kokevat tämän tavaksi kannustaa. Porno on ok ja silmänruoka on ok jos pari niin yhdessä kokee, mutta kyllä se meikäläisen osalta taitaa kuulua muihin elämän osaalueisiin kuin vihille menoa edeltäviin rituaaleihin.

Kukin toki tyylillään, mutta heikko itsetunto ja arvot/periaatteet lipuvat aivan omilla raiteillaan. Toisilla on periaate joka antaa luvan hetkuttaa sitä takamusta rahasta, jollain toisella periaate että sitä takamusta ei ehkä tarvitse ihan KOHTELIAISUUDESTAKIN tuijotella 2 viikkoa ennen häitä. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Naispuolinen kaverini kertoi tässä männäviikonloppuna löytäneensä itsensä hengailemasta (mies)polttariporukan kanssa Helsingin yössä. Oli tuntenut jonkun porukasta, joka oli pyytänyt mukaan juhlimaan. Olivat saunoneet ja saunomisen jälkeen lälhteneet sitten strippibaariin. Kaverini kertoi, että naiset siellä olivat todella treenattuja ja hyvännäköisiä tankotanssijia. Porukka oli aikansa notkunut strippiluolassa ja ähtenyt sitten yökerhoon. Hauskaa oli ollut ja kaverini oli tanssinut koko yön. Ainoa haittapuoli koko hommassa oli, että sulhanen oli yrittänyt useaan otteeseen päästä pukille kaverini luokse. Olivat kyllä pussailleet ja halailleet, mutta sentään joku moraali oli kaverillani, kun ei halunnut sentään sulhasta mukaansa. Kaiken huippu oli, että matkalla bussilla kotiin Hertsikkaan yksi polttariporukan jäsen (naimisissa ja pienten lasten isä) oli myös yrittänyt saada kaverini panokaveriksi. Ihmeteltiin vaan, että mikä helkatti näitä ukkoja vaivaa. Jos vaan tilaisuus tarjoutuu, niin eikun vieraat pöksyt kelpaa aina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häistämme on nyt muutama vuosi aikaa ja minulla meni sulhon polttareiden jälkeen bestmanin kanssa välit pariksi vuodeksi katki. Kaikki alkoi siitä, että kukaan ei varmistanut, sopiiko polttariviikonloppu sulholle. Me olimme sinä viikonloppuna menossa sulhon läheisen sukulaisen häihin ja tietenkin minulle(!!) suututtiin, kun ilmoitin, etteivät polttarit voi olla sinä viikonloppuna. Ja siis sain vahingossa tietää polttariviikonlopun sivulauseessa pari kuukautta ennen polttareita. "Kaikki on jo varattu ja suunniltu ja rahaa mene hukkaan" no ei hemmetti ole mun vika, jollei ketään ollut kiinnostanut varmistaa päivää etukäteen!

Polttarit järjestettiin sitten toisena viikonloppuna. Minulla oli pari toivetta niihin, sulhoa ei vietäisi ulkomaille ja että pääpiirteittain tietäisin ohjelman (=missä päin Suomea tuleva aviomieheni liikkuu). Perjantaina BM lähetteli piruilevia viestejä tapahtumista ja seuraavana päivänä täysi hiljaisuus, mun omat polttarit olivat samana lauantaina ja siellä illalla sain kuulla sulhon kavereiden tyttöystäviltä polttariporukan olevan Virossa. Siihen loppuivat mun polttarit. Seuraavana päivänä soitin äkäisenä BM ja haukuin hänet pystyyn, tästä kimpaantuneena sulho tuotiin kotiin vasta iltamyöhällä ja väitettiin, ettei mieheni itse halunnut tulla kotiin, koska minä olin vihainen. Minä olin polttareiden jälkeen todella vihainen ja loukkaantunut, tosi kivalta tuntui, ettei minua arvostettu sen vertaa, että kahta helposti toteutettavaa pyyntöäni olisi kunnioitettu. Kumpikaan pyynnöistä ei edes mielestäni olisi millään tavalla rajoittanut polttareita, ainoastaan muuttanut paikkaa, missä ne järjestettiin. Myös miehelleni olin vihainen, hän tiesi, etten halunnut hänen lähtevän pois Suomesta, joten hän olisi voinut kieltäytyä lähdöstä. Tottakai sillä olisi suututtanut ystävänsä melko varmasti loppuelämäksi, mutta minusta myös polttarisankarilla pitää olla sen verran omaa tahtoa, ettei lampaana tee kaikkea, mitä hänelle on suunniteltu, jollei halua tai jos tietää sen loukkaavan tulevaa puolisoaan. Monen mielestä olin kohtuuton suuttuessani, mutta minulle on tosi tärkeää, että saan mieheni (samoin kuin äitini ja lapseni) kiinni tarvittaessa ja että tiedän suurinpiirtein, missä he milloinkin ovat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaason kanssa välit viileni ja niitä on jotenkin vaikeaa korjata vaikka yritystä kyllä löytyy. Koko homma oli kaiken kaikkiaan pettymys ja piti tehdä kutakuinkin kaikki mikänoli ehdottomasti ei listalla. Ilmeisesti se on sitten koko homman tarkoitus saada mustelmilla, nolattua ja itkemän toinen oikein porukalla. Tästä on nyt pari vuotta ja häissä avustaminenkin millään tavalla jäi lähinnä puheeksi. Omituista että ne monet kerrat kun yhdessä mietittiin aikanaan että mikä olisi kivaa ja mitä ei ainakaan tehdä. Polttariporukalle en tietenkään ikinä kertonut koska olivathan nähneet suuren vaivan päivän eteen. Valitettavasti kukaan ei joko tunne minua tai ei vain välitä omista mielipiteistäni päivän suhteen. Kun kerroin miehelleni päivästä muistan hänen olleen ihan kauhuissaan kun kuuli mitä kaikkea tehtiin. Sanoi vaan että valitsivat sitten aika hyvin kaikkea mitä vihaat. Niin ja kahden vuorokauden aikana ruokaa sai neljä kertaa... Oli vähän heikko olo suurimman osan aikaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoinen keskustelu. Itse jäin miettimään, että miksi polttareita ei voitaisi viettää ulkomailla? Oman mieheni kaveriporukassa näin on tehty useasti (ja uskon tehtävän myös omalle miehelleni -musta se on ihan mahtavaa, varmasti hieno kokemus!) enkä ole kenenkään kuullut koskaan tätä ihmettelevän saati vetävän herneitä nenään. Kyllähän puhelimet toimivat myös ulkomailla (ja onko morsiamen oikeasti pakko saada mies koko ajan kiinni polttareiden ajan?!). Itselleni ei kyllä tulisi mieleenikään tehdä mitään listoja besmaneille, että mitä polttareissa saa tehdä ja ei saa tehdä. Tiedän, että ovat fiksuja aikuisia miehiä ja uskon, että ollaan samoilla linjoilla - katsoa saa, mutta koskea ei. Luotan myös mieheeni, en usko että hän ylittää mitään sellaisia rajoja, jotka olemme keskenämme sopineet, edes ystävien painostuksesta. Samaa mieltä olen kyllä suurimman osan kanssa siitä, että polttareiden ajankohta ja sijainti on hyvä ilmoittaa morsiamelle etukäteen ja sopia, kenet polttariporukasta saa kiinni hätätapauksessa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt, kun polttareihin ja niiden suunnitteluunkin on vielä hyvän aikaa, onkin helppo tulla kommentoimaan (ei vaan malta 14 sivun jälkeen olla kertomatta mielipidettää) :D

Minusta tuolla olikin jo kiteytettynä pari hyvää pointtia:

1. minulle ongelma ei olisi varsinaisesti strippari tms. vaan mieheni suhtautuminen ja käytös asiaan. Jos pojat olisivat suunnitelleet "perinteisen illan", johon kuuluisi joko strippiklubi tai yksi tanssija mökillä yms, niin minulle ratkaiseva tekijä suhtautumiseen olisi mies itse. Olisiko hän penkillä lippu salossa, silmät kiiluen vaatimassa privaattia / kähmimässä (sama koskee myös tavallista baaria -> olisiko ehdottelemassa/koskettelemassa muita bilettäjiä). Vai ottaisiko asian huumorilla ja pistäisi esim. lavalle hinkutettavaksi mielummin BM:n (varmaan BM olisi mielissään kun kerta itse heidät sinne halunnut/järjestänyt). Pääasia olisi kuitenkin se, mitä ja MITEN mies kertoisi. Valehtelu ja jälkeenpäin asiasta kuuleminen vahingossa olisi kyllä todella ison riidan aloittaja. En haluaisi todellakaan kuulla miten upeita naikkosia siellä oli tms (tuskin kukaan järkevä näin tulevalle vaimolleen sanoisikaan). Kauasnäköinen mies kertoisi, missä olivat ja mitä pääpirteissään tapahtui ja "pelastaisi" tilanteen kertomalla, miksi ei kuitenkaan fantasioi näkemästään (koska on menossa maailman upeimman naisen kanssa naimisiin).

2. Tuolla oli väitetty, että vain itsetunnoltaan huonot kukkahattutädit kieltävät "eroottiset esitykset". Voihan niinkin olla, että kieltää moiset, koska pelkää miehen ajattelevan näitä naisia sitten vaimon sijasta, mutta media, tv, netti ja kadutkin ovat täynnä vähäpukeisia/alastomia naisia.. Tästä on väitelty suuntaan jos toiseen, ja puhuttu toiseen luottamisesta yms. joten en mene asiaan sen tarkemmin.. Pidän itseäni oikein simpsakkana pakettina, ja miehenikin muistaa minua kehua, joten itsetunnossani ei minusta ole mitään vikaa. Minulle toisen ihmisen lääppiminen (maksettu sylitanssi tai naapurin mari baarissa) sekä se, että antaa toisen lääppiä (thai-hieronta) kertoo siitä, ettei mies arvosta eikä kunnoita minua. Minua kuvottaa ajatuskin jostain tautipesäkekkeisestä thaikkumuijasta tai neukkuhorosta hinkkaamasta miestäni. Kyse ei ole siitä, että mies näkee jonkun toisen tissin ja perseen, vaan siitä, millainen koko tilanne on. Se on fakta, että thai-hierojat sekä privaatti"esiintyjät" tekevät pienellä palkalla töitä ja asioita, joista eivät tienneet kotimaastaan lähteissään/joihin pakotetaan tavalla tai toisella. Heidän luonaan käyvät epätoivoiset limaiset pervot (en sano etteivätkö myös tavalliset miehet!) -kuka haluaa olla seuraavana sellaisen hoitelun jälkeen jonossa tusseli naamallaan? Ja asia mitä täällä ei ole vielä mainittu (sanottiin että ammattilaisia eivät pena perussulhot kiinnosta): varsinkin köyhästä maasta tulleella perhettään elättävällä naisella on taatusti mielessä se, että jos hankkisi suomalaisen miehen.. Paranisi elintaso kummasti! (pahoittelut OT)

3. Minustakaan sulhon/morsiamen ei kuulu olla 24h tavoiteltavissa polttareissaan, mutta on todella törkeää järjestäjältä pimittää juhlien kesto sekä estää olemassa yhteyksissä. Minusta se voisi toimia, että BM.n kanssa on sovittu, että hän vastaa "oletteko hengissä" viesteihin rehellisesti eikä vi**uile tai naureskele.

4. Lopuksi komppaan niitä, jotka ovat sanoneet, että samat säännöt pätevät kuin seurustelussa muutenkin. Ja tähän vielä, että polttareilla ei ole minusta mitään tekemistä "viimeinen ilta sinkkuna" -käsitteen kanssa. Kaikenlainen klääppinen on tullut jättää pois kun on alettu seurustelemaan.

Varmaankin tältä "kukkahattutädiltä" riittäisi vielä paljonkin sanottavaa, mm. alkoholin juottamiseen ja siihen millaisia ystäviä tietynlaiset BM:n ovat :D mutta josko tässä olisi vaahtoamista(ko) tarpeeksi yhdelle kertaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä en hyväksy mm. strippareita ja bestman on myös ollut tästä varsin tietoinen kaiken aikaa. Miehellä oli nyt polttarit ja hänet oli viety thai-hierontaan. Mies oli heti yrittänyt kieltäytyä, mutta bestman oli vakuutellut, että kyseessä on vain hieronta, ei mitään eroottista. Mies oli sitten suostunut menemään. Hieronta oli miehen mukaan ollut kyllä asiallinen, eikä mitään eroottista ollut tapahtunut. Siis tavallinen selkä- ja ja jalkahieronta. Uskon kyllä miestäni ja luotan häneen. Mutta olen vihainen bestmanille, että on ylipäätään vienyt miehen tuommoiseen paikkaan, josta oletuksena saa muitakin palveluja. Ikään kuin olisi yritetty saada mies lankeamaan johonkin muuhunkin palveluun siellä. Bestman ei ole itse omassa elämässään parisuhdetta nähnytkään, enkä tällä hetkellä ymmärrä, miksi tuommoinen edes piti ottaa bestmaniksi. Minulta ei etukäteen kysytty, mitä mieltä olisin thaihieronnasta. Ei tietenkään, koska arvasi varmaan, etten hyväksy. Nyt olen lukenut paljon aiheesta ja ymmärtääkseni ne ei lähtökohtaisesti oo ihan tavallisia hierontapaikkoja. Sanoin tästä kyllä bestmanillekin, että pahoitin mieleni, enkä ymmärrä miksi mies piti viedä tuommoiseen. Tulee vaan olo, että halutaan kiusata ja aiheuttaa toisille harmia. Muitakin juttuja olisi varmaan voinut polttareihin keksiä. Bestman myönsi itsekin, että olisi sieltä thaihierojalta saanut varmasti muutakin, mutta maksoivat kuulemma niin vähän sille, ettei sillä summalla varmasti. Tavallinen hierontapaikka ei kuulemma käynyt, kun piti olla "jännitystä". Just joo. Olen kyllä tosi pettynyt, koska omat arvoni ovat joka tapauksessa kaikenlaisen seksikaupan vastaiset, enkä halua tukea mitään toimintaa, jossa edes mahdollista olisi ostaa jotakin sellaista lisäpalvelua. En voi hyväksyä, että mieheni on sellaiseen raahattu. Bestmaneille haluankin vinkiksi sanoa, että kysykää etukäteen morsiamelta, jos pitää jotain "jännitystä" saada polttareihin, että onko ok vai pitäisikö keksiä muuta. Itse koen bestmanin niin epäluotettavaksi nyt, että ei tee mieli antaa hänen häissä kovin paljon vastuuta ottaa mistään. Itse olin ystävällisesti ja avuliaasti tarjoutunut auttamaan polttariporukkaa järjestämisessä, että polttarit olisi yllätys miehelleni ja luotin kyllä että bestman ei mene mauttomuuksiin, enkä edes kysynyt etukäteen tarkemmin ohjelmasta - en uskonut, että siinä olisi mitään epäilyttävää. Stripparitkin oli jo kielletty. Mies on kyllä katunut kovasti, että meni koko paikkaan, kun ymmärsi, miten pettynyt olen asiaan. Olen kyllä todella surullinen ja vihainen. Miettikää bestmanit vähän muidenkin tunteita, kiitos.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vielä haluan lisätä, etten vastusta muuten hierontaa, mutta ajatus siitä että bestman on tiennyt, että "kyllä sieltä paikasta periaatteessa muutakin kuin hierontaa voi saada" on oksettava. Miksi humalassa oleva mies pitää väkisin raahata paikkaan, josta on edes mahdollisuuskin saada muutakin?? en välitä, jos olen jonkun mielestä tiukkapipoinen ja ahdasmielinen. Minulla on omat arvoni ja moraalini ja muilla on omansa. Mutta kyllä polttareissa tulisi kunnioittaa sen toisen puolison arvoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ottaisi siitä hernettä nenään tai pahastuisi, jos ukkoni polttareille olisi järkätty privaatti strippaus esitys. Ei katsomisessa ole mitään pahaa.

Sylitanssista pahastuminen on siitä kiinni, onko mies mukana siinä lippu salossa kähmimässä vai ottaako asian huumorilla, kuten Tipzillakin sanoi - miehen suhtautuminen on se ratkaiseva tekijä.

Polttareissa jossa on helppo hairastaa kultaiselta keskitieltä pienessä humalassa on se pieni pettämisen riski, mikäli mies on vähääkään sitä känniääliö/känni-sinkku-sorttia mihin on tullut törmättyä.

4. Lopuksi komppaan niitä, jotka ovat sanoneet, että samat säännöt pätevät kuin seurustelussa muutenkin. Ja tähän vielä, että polttareilla ei ole minusta mitään tekemistä "viimeinen ilta sinkkuna" -käsitteen kanssa. Kaikenlainen klääppinen on tullut jättää pois kun on alettu seurustelemaan.

^ Yhdyn tähän täysin.

Soisin siis miehelleni huoletta kyseiset polttarit, koska tiedän millainen hän (kännissä) on ja luotamme toisiimme täysin tältä saralta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle polttareiden ohjelma oli yhdentekevää. Luotan mieheeni täysin ettei se hölmöile, tuli eteen mitä tahansa. Ainoa mikä jäi todella ketuttamaan on se, että eivät tuoneet ukkoa ehjänä kotiin. Tuloksena monta viikkoa sairaslomaa. Onneksi häihin on reilusti aikaa toipua mutta toivotaan ettei ole miehen harrastus vaarassa vamman takia.

Joku suhteellisuudentaju tähän valittamiseen. Miehet kävi huorabaarissa matkan varrella polttareissa - mitä väliä sillä on kellekään kun palveluja ei käytetty eikä sulhasta moinen kiinnosta? Mutta tuliko sulhanen yhtenä kappaleena kotiin? Ei.

Että kumpi on pahempaa: morsiamen tunteita on loukattu vai se että sulhanen on oikeasti loukkaantunut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Esität hyvän kysymyksen, jokaiselle siihen on omanlainen vastauksensa.

Tottakai sulhasen loukkaantuminen on pahempi asia kun morsiammen loukatut tunteet (jos oikesti ei mitään ole tapahtunut).

Mutta taas jos loukkaantuminen on lievä ja on täysin (seksuaalisesti) petetty puoliso, on mielestäni pettäminen siinä tilanteessa pahempi asia, koska se voi riskeerata koko suhteen kun loukkaantumisesta paranee.

Tuo on minun mielipiteeni asiasta, :ph34r:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Esität hyvän kysymyksen, jokaiselle siihen on omanlainen vastauksensa.

Tottakai sulhasen loukkaantuminen on pahempi asia kun morsiammen loukatut tunteet (jos oikesti ei mitään ole tapahtunut).

Mutta taas jos loukkaantuminen on lievä ja on täysin (seksuaalisesti) petetty puoliso, on mielestäni pettäminen siinä tilanteessa pahempi asia, koska se voi riskeerata koko suhteen kun loukkaantumisesta paranee.

Tuo on minun mielipiteeni asiasta, :ph34r:

Jos polttareissa oikeasti voisi tapahtua jokin koko parisuhteen kaatava asia, niin sitten voi jo miettiä kenen kanssa on menossa naimisiin. Tällaisen miehen kanssa pettäminen voi tapahtua ihan tavallisena baari-iltanakin, ei se polttareita tarvitse. Luottamuksen ja avioliiton arvoinen mies kyllä kieltäytyy polttareissa sellaisesta ohjelmasta, joka menee överiksi.

Minä loukkaantuisin jos sulhaselle olisi järjestetty sylitanssi tai baarista lähdettäisiin jatkoille naispuolisen polttariseurueen tai muuten vaan naisrevohkan kanssa. Tiedän ettei mies mitään tekisi, mutta ottaisihan se päähän. Mutta nyt on vaakalaudalla miehen harrastus ja lisätienestit. Kaiken lisäksi jos häät olisi ollut yhtään lähempänä, niin olisi ukko ollut paketoituna juhlapuvussa ja häämatkalla. Joten minä valitsisin mieluummin sen että minua on loukattu näistä vaihtoehdoista.

Kuten tässäkin ketjussa on todettu niin puolialastomia naisia ja miehiä näkyy nykyään joka paikassa. Jos puolialastoman naisen tanssiminen tai pyllistely on ongelma, niin eihän sitten voisi mennä katsomaan edes Euroviisuja tai olympialaisten yleisurheilua. On aikas pieniä pöksyjä ja upeita takapuolia (molemmilla sukupuolilla) tuolla juoksuradoilla :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

On tietenkin pahin mahdollinen asia, jos sulhanen vakavasti loukkaantuu polttareissa. MUTTA se ei tarkoita, että pitäisi olla onnellinen, vaikka olisi käyty strippibaareissa ym., kunhan sulhanen ei ole loukkaantunut. Ei varmaan ole liian vaikeaa toteuttaa sekä sitä, että sulhanen on kunnossa JA sitä, että strippibaarit ym. epäilyttävät jutut jätetään väliin. Ei ne ole mitään vaihtoehtoja toisilleen. Jos bestman on toiminut törkeästi morsianta kohtaan ja suunnitellut mautonta ohjelmaa, niin ei siinä riitä puolustukseksi, että ainakaan sulhanen ei ole paketoituna. Niin, mutta kaikenlaiseen sitä nykyään osataankin vedota.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakko pistää omaa mielipidettä kehiin. Jos on mahdollista, että sulhanen kavereiden "painostuksesta" menee ja pettää tulevaa vaimoaan polttareissaan, niin kyllä toivon, että se tapahtuu juurikin polttareissa, kuin sitten, kun ollaan jo avioliitossa. Itse luotan tulevaan mieheeni täysin, että vaikka kuinka humalassa olisi, niin osaa pitää käyttäytymisen moraalisesti hyvällä tasolla. Enkä kyllä olisi menossa vihillekään, jos epäilisin ja pelkäisin, mitä mieheni tekee polttareissaan. Tällainen ajatusmaailma kuuluu samaan kastiin "kyllä luotan puolisooni, mutta en niihin muihin naisiin/miehiin". Typerää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

On tietenkin pahin mahdollinen asia, jos sulhanen vakavasti loukkaantuu polttareissa. MUTTA se ei tarkoita, että pitäisi olla onnellinen, vaikka olisi käyty strippibaareissa ym., kunhan sulhanen ei ole loukkaantunut. Ei varmaan ole liian vaikeaa toteuttaa sekä sitä, että sulhanen on kunnossa JA sitä, että strippibaarit ym. epäilyttävät jutut jätetään väliin. Ei ne ole mitään vaihtoehtoja toisilleen. Jos bestman on toiminut törkeästi morsianta kohtaan ja suunnitellut mautonta ohjelmaa, niin ei siinä riitä puolustukseksi, että ainakaan sulhanen ei ole paketoituna. Niin, mutta kaikenlaiseen sitä nykyään osataankin vedota.

Onnellisuudesta ei kukaan puhunut mitään. Mutta jos edessäsi olisi kaksi v-mäistä tilannetta niin kumman mieluummin valitset? (kun mitään vakavaa ei polttareissa ole oikeasti tapahtunut) Jos tunteitasi on loukattu, get over it, anna anteeksi ja suuntaa energiasi muualle. Jos ohjelma menee oikeasti överiksi, niin kyllä se mies siitä kieltäytyy.

Jos mies oikeasti pettää polttareissa, hän tekee sen varmasti myöhemminkin, ellei ole jo tehnytkin.

Vai mitä te itse teette kun telkkarista näkyy scandiavian hunksit tai tankotanssin mm-kisat (se on myös urheilulaji), olette rannalla ja siellä naiset pelaa beach volleyta pikkupikkubikineissä tai miehet pienissä sortseissa, tai joku nainen ottaa aurinkoa yläosattomissa. Laitatte miehen ja omat silmät kiinni?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Asiat ei mene käytännössä niin, että olisi kaksi vaihtoehtoista tilannetta, joten ei kahden pahan väliltä tarvitse valita. Tuo nyt menee aika teoreettiseksi, että kumman valitsisit. Minä en halua, että mieheni viedään strippipaikkoihin tms. Ja haluan mieheni ehjänä kotiin myös. Se on minun valintani ja ansaitsen saada sen. Niin ansaitsee jokainen morsian. Telkkaria tai uimarantaa ei todellakaan voi verrata strippibaareihin ym. paikkoihin, joihin usein saattaa liittyä ihmiskauppaa ja muuta rikollisuutta. En hyväksy mitään ihmiskauppaan ym. naisen arvoa alentavaan toimintaan liittyvää asiaa, en edes polttareissa. Usein noissa strippibaareissa ym. paikoissa tehdään kyllä muutakin, kuin otetaan vaatteet pois. Uimarannalla tuskin mitään muuta tapahtuu. Telkkarista ei myöskään kukaan voi tulla ja tarjota muita palveluja. Joten en ole huolestunut telkkarin ohjelmista enkä uimarantojen ihmisistä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No ei mennyt niin kuin strömsössä meidän osalta nämä polttarit, ja olisin nyt hyvin hyvin tyytyväinen jos miehellä olisi nyt kaksi ehjää polviniveltä vain yhden sijaan. Eli aika paljon jälkipuheita ja hammastenkiristystä on näistä polttareista vielä edessä ehkä vuosienkin päähän. Jos olisivat käyneet vain tissibaarissa niin sen voisi kuitata olankohautuksella (pojat on poikia). Tämä on minun perspektiivi asiaan "aiheuttavatko polttarit riitaa? Rajujen polttareiden jälkipuheet"...

Mä vain ajattelen strippareista ja tissibaareista siten, että ei se ole multa pois jos mies kerran elämässään sellaista näkee livenä. Osaapahan sitten arvostaa miten hyvin asiat on kotona. Eikä tissibaarit mihinkään katoa sillä että polttariporukat ei niissä käy. Enkä usko että se miehelle ylipäätään on kovin erilaisempi kokemus alkaa ajatella seksiä stripparin nähtyään verrattuna siihen, että heräte tulee kanava 69:n ohjelmatarjonnasta, Alastomasta piilokamerasta tai naapurin parikymppisestä liisasta ottamassa aurinkoa takapihalla yläosattomissa. Seksiä ne miehet ajattelee kuitenkin (lähes) jatkuvasti, ja silmänruoka kelpaa heille kyllä missä tahansa. Vaikka olisi kyse niinkin pienestä ilosta kuin ohikävelevästä hyvästä farkkupepusta sittarin parkkipaikalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se, että miehet todennäköisesti ajattelevat seksiä lähes jatkuvasti, ei oikeuta loukkaamaan omaa kumppania menemällä ehdoin tahdoin strippibaariin tms. paikkaan, johon ei ole mitenkään pakko mennä. Se strippari on kyllä ihan eri asia kuin tv-ohjelman tarjonta. Siellä stripparibaareissa kun tosiaan voi usein tehdä muutakin kuin katsoa. On paljon viattomampaa huomata vahingossa naapurin tyttö pihalla, kuin mennä varta vasten strippareita katsomaan ja vielä maksaa siitä. On aivan järjetöntä edes verrata tällaisia asioita keskenään. En ymmärrä, miksi miesten petollista toimintaa pitäisi jotenkin tukea uskomalla ontuvia selityksiä ja vähättelemällä loukkaamisen vakavuutta. Siinä ei ole mitään vähäteltävää, jos omaa kumppania loukataan. Ei mitään, ei missään olosuhteissa, ei vaikka seksi olisi mielessä 24/7.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään