Aiheuttavatko polttarit riitaa? Rajujen polttareiden "jälkipuheet"...


KingRoseProduction

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kerran lähipiirissäni oli ihan kauheat polttarit. Siis oikeasti..

 

Mies oli kaapattu töistä (sovittu pomon kanssa) polttareihin. No miehen kaverit eivät olleet muistaneet morsiamelle ilmoittaa aiemmin. Heillä ei ollut lapsia, mutta morsian oli raskaana. No asiasta soitettiin ja sanottiin että H. tulee huomenna kotiin ja kerrottiin tilanne. Parilla ei ollut mitään suunnitelmia illalle, mutta morsian veti kilarit.  Polttariporukka meni hakemaan miehelle vaihtovaatteet saunaa varten.

Iltaa varten oli tilattu limusiini ja varattu saunatila. Ei muuta. Kaljottelua kaveriporukalla siis.  

Koko limusiinissa olon ajan morsian soitti sulhasen kavereille (sulholta otettiin känny pois) että nyt se mies kotiin heti tai mä tuun ja tapan teidät!   Porukka oli ihan ihmeissään koko hommasta. Sulho joutui rauhoittelemaan morsianta puhelimessa joka uhkasi repiä vauvan mahasta veitsellä jos mies ei heti tule kotiin!  :skilletgirl:    No mies tiesi että morsian ei ole tosissaan tietenkään, mutta morsian oli soittanut omalle äidilleen joka lähti morsianta käyttämään autolla 20km päähän miehen polttaripaikalle. Pääsi sinne niin oli ottanut kotoa veitsen ja huusi että tappaa sen jos se ei tule kotiin. Morsiamen äiti oli myös pysynyt kaukana,kun tiesi että tyttärellä on tempperamenttia...

Kaikki sanoi sulholle että morsian rauhoittuu kyllä, se on vaan raskaushormonit jotka tekee tommosia.. :blink:

Sulho oli siis melkein 2m pituinen ja morsian 150cm pikkunainen. Morsian oli sillä puukolla hutkinut ja koittanu osua, mutta mies oli saanu puukon pois.  Morsian oli tajunnu sitten että meni raivo yli, ja miehen kaverit tuli väliin.    Mies lähti morsiamen kanssa kotiin,. ja piti tälle puhuttelun että jos tuo ei lopu niin hän ei mene naimisiin sen kanssa. (häät viikon päästä tästä) 

Oli tosi kivat häät joo, sulhon suku tiesi että morsian oli uhkaillut miestä viikko ennen häitä, ja koitti saaha häät peruuntumaan. Sulhon äiti ja isä oli sanonu morsiammelle että meidän poikaa ei uhkailla ikinä, mihin morsian oli sanonu että teidän ei tartte meidän parisuhteeseen sotkeutua. Aikalailla ne nyt inhoaa sitä.. Ja välit menny sulholla aika moneen kaveriinki.  

 

Vielä ovat yhdessä ja toinen lapsikin syntynyt. Onnellisia vaikuttavat olevan, mutta tuo oli ihan kauhea polttarikokemus.  Olisihan se kannattanut sulhon kavereitten morsiammelle ilmoittaa, mutta joku raja.. :hysteric:  

Muokattu: , käyttäjä: T.I
Link to comment
Share on other sites

Guest pactasuntservanda

Mikäli tuleva mieheni haluaa juhlistaa sitä, että on löytänyt unelmiensa naisen, jonka kanssa hän haluaa viettää loppuelämänsä, menemällä varta vasten katsomaan muita vähäpukeisia naisia, niin joku mättää. 

Link to comment
Share on other sites

^ Mutta eihän polttareissa useinkaan ole kyse siitä mitä se sulhanen tahtoo vaan mitä ne kaverit on päättänyt järjestää. 

 

Liittyen tuohon T.I:n kirjoitukseen niin mä sanoin best maneille että mun ainoat ehdot polttareihin on että mä haluan tietää hyvissä ajoin että koska ne on ja sen lisäksi haluan tietää suunnilleen maantieteellisen sijainnin, sekä sen koska mies tulee kotiin. Niin ja että mulla on joku tapa saada mieheen yhteys jos jotain tapahtuu. Ei siis mieheen suoraan, tässäkin tapauksessa mulla on best manien puhelinnumerot niin voin heille soittaa jos jotain on - tosin en usko että mitään akuuttia sairaskohtausta nyt yht äkkiä tulisi :)

 

Ja päivämäärä niiden oli pakkokin varmistaa minulta koska miten muuten olisivat tienneet että koska on vapaaviikonloppu jolloin voivat miehen varastaa :)

 

Mutta aika hurjankuuloiset polttarit on kyllä ollut. Toivottavasti oli vain raskaushormonit kyseessä.. 

Link to comment
Share on other sites

Sulhasellani ei ole bestmania. Vaikka kysyikin yhtä ystäväänsä, joka ei halunnut olla bestman ja toinen ehdokas asuu toisella puolella maapalloa. No olen yrittänyt udella polttareista sulhoni kavereilta, että ovatko suunnitelleet niitä jne.. Yksi hänen kaverinsa sanoi, että vittuako se sulle kuuluu millon ne on? ja että et saa tietää! Tuntui vähän pahalta.. En tajua, miten sulho on niin erilainen kavereihinsa verrattuna.

Link to comment
Share on other sites

^ Aikamoista. Tuossa tapauksessa mä sanoisin miehelle että puhuu kavereidensa kanssa. Koska vaikka polttareiden pitää olla sille polttarisankarille yllätys niin kyllä puolison pitää tietää ajankohta etukäteen että voi huomioida kun suunnittelevat yhteisiä menoja. 

 

Meillä ainakin mies tietää etten yritä häntä vahtia vaan että huolestun jos hänen pitäisi olla kotona muttei olekaan. Normaalistikin jos menee kavereiden kanssa ulos niin arvioi kotiintuloajan ja jos se pahasti meinaa ylittyä niin laittaa viestin. Tämä siis ihan sen takia että jos heräisin yöllä ja mies ei olisikaan kotona vaikka on sanonut tulevansa vaikka puolenyön aikaan niin pelkäisin että jotain on tapahtunut. Nyt jos herään niin puhelimessa on viesti että "otetaan vielä muutamat" niin ei tarvitse huolestua. (tämä nyt kuulostaa siltä että mies laahaisi baareissa harva se päivä ja minä kotosalla koko ajan, näin ei ole :D)

 

Mutta oikeasti Air, puhu sun miehen kanssa ja mies saa puhua ystäviensä kanssa ja selvittää nämä säännöt heille. Teidän parisuhteen säännöt pätee myös polttareissa.

Link to comment
Share on other sites

Huh, olipa törkeää käytöstä miehen kaverilta Air! Ja vielä tuollaista kielenkäyttöä :o Tottakai saa kysyä, että saahan sulhokin polttarit ja helpottaa kaikkien elämää, jos pvm on ilmoitettu. Toivottavasti sun mies puhuu kaverinsa kanssa aiheesta, saisi kyllä huomauttaa myös tuosta puhetyylistä. Itse en kyllä hyväksyisi tuollaista puhetta, eikä omat kaverit ikimaailmassa haistattelisi minun kumppanille!

Sitä en kyllä odottaisi, että paluuajankohdasta täytyy erikseen ilmoitella/antaa päivityksiä, vaan tieto palautuspäivästä riittää hyvin.

Link to comment
Share on other sites

^ juu siis en tarkoittanut että odotan että polttareista annetaan väliaikatietoja, mulle on kerrottu että pe alkaa ja su päättyy ja sillä välillä jos on hätätapaus niin voin soittaa best maneille. Ja tämä on varsin hyvä.

Tarkoitin siis ed viestissä että jos mies on sanonut että tulee aikaan x eikä tulekaan niin se on ihan fine mutta laittaa viestin etten huolestu. Tässä tapauksessasiis jos miestä ei tuoda sunnuntaina kotiin niin oletan että best manit päivittävät tilannetta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Kyllä mä hyväksyisin stripparin miehen polttareissa, palaten nyt tähän ikuisuusaiheeseen :D Työtään nekin naiset vaan tekee, enkä oleta että ne on siellä sitä varten hetkuttamassa että nyt ne haluaa juuri minun miehen itselleen :D ja luotan kuitenkin sulhoonkin sen verran, että ehkä se pystyy itsensä hillitsemään vaikka kuinka olisi puolialaston nainen edessä :D Ei miehet mitään eläimiä ole... Kyllä mä sen ymmärrän että jos on sovittu että _ei_ strippareita, niin silloin sopimuksesta täytyy pitää kiinni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mie olen strippareita vastaan,niitä en halua omiin polttareihin enkä varsinkaan mieheni polttareihin ja tästä asiasta tulen keskustelemaan bestmanin kanssa.Ajatus vain toisesta naisesta saa minut surulliseksi ja ajatus siitä,että toinen nainen saa mieheni "alakerrassa" tapahtumaan jotain,yököttää.Tästä asiasta voi olla niin montaa eri mieltä ja jokaisen mielipidettä tulee kunnioittaa.Kunhan tulen mieheni ystäville tekemään mielipiteeni selväksi saan varmasti kuulla olevani turhan tiukkis,mutta shit happens :D

Link to comment
Share on other sites

Kyllä mä hyväksyisin stripparin miehen polttareissa, palaten nyt tähän ikuisuusaiheeseen :D Työtään nekin naiset vaan tekee, enkä oleta että ne on siellä sitä varten hetkuttamassa että nyt ne haluaa juuri minun miehen itselleen :D

Oon samaa mieltä. Ei mua stripparit (edes privana) suututa tai haittaa. En osaa strippareista olla mustasukkainen. Tosin omalle kohdalle en omaa privastripparia toivo. Olisi vaan hämmentävää ja vaivaannuttavaa, jos joku tulisi itseään minulle hinkuttamaan :D

Vaikken kovin hyvin miehen BM:iä tunnekaan, en jaksa uskoa, että ne järjestäisivät mitään sellaista, mistä minulla tai miehelläni olisi aihetta loukkaantua tai pahoittaa mielensä. Oon myös miettinyt, että haluanko etukäteen tietää, milloin polttarit on. Pelkään, että teen jonkun emäluokan munauksen ja paljastan jotain, jos kerrotaan. Toisaalta kaikkien kannalta on ehkä vaan helpompaa, jos päivän/viikonlopun tietää etukäteen. Ajattelin, että en kysele tai utele. Luotan kaikkiin osapuoliin, että homma tulee hoidettua hyvällä maulla ja niin, että koko häähumua voi muistella hyvällä mielellä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tää on niin tylsä aihekin että vaivoin jaksan kirjoittaa. Mutta päällimmäisenä ajattelen tätä opetusta: "--tyyneyttä hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin, ja viisautta erottaa nämä toisistaan." Toisen ihmisen tekemistä emme voi kontrolloida. Tämä on varmasti paras hyväksyä ennen naimisiinmenoa, säästyy monelta turhalta riidalta ja edes turhaan märehtimiseltä. Jos et luota toiseen, älä mene naimisiin. 

Link to comment
Share on other sites

Tää on niin tylsä aihekin että vaivoin jaksan kirjoittaa. Mutta päällimmäisenä ajattelen tätä opetusta: "--tyyneyttä hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin, ja viisautta erottaa nämä toisistaan." Toisen ihmisen tekemistä emme voi kontrolloida. Tämä on varmasti paras hyväksyä ennen naimisiinmenoa, säästyy monelta turhalta riidalta ja edes turhaan märehtimiseltä. Jos et luota toiseen, älä mene naimisiin. 

 

En usko että kovinkaan monen morsiamen kohdalla kyse on luottamuksen puutteesta, jos nyt näistä strippareista puhutaan. Tietyistä asioista toinen osapuoli voi pahoittaa mielensä vaikkei luottamusta rikottaisi, ja siksi kyse on ehkä enemmän yhteisistä pelisäännöistä ja yksilön omista ja/tai pariskunnan yhteisistä periaatteista.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

Tietysti voihan olla, että tankotanssi on eroottinen tanssi, kuten esim. rumba on miehen viettelystanssi olemassaan. Mutta ei strippausta. smile.gif

Koko sana strip and tease tarkoittaa riisumista ja kiusoittelua (melkein) alastomalla vartalolla. Rumballa ja tankotanssilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Jos vaatteet vähenee esityksen aikana, on se strippausta. Taidokkaasti ja aistikkaasti tehtynä ilman joka paikan revittelyä burleskia (meniköhän oikein). Strippaaminen on strippausta vaikka sitä kutsuisi kuinka tankotanssiksi. En halua ollenkaan arvostella tässä ketään enkä kenenkään elämäntyyliä mutta minua lähinnä huvittaa kun yritetään muuttaa strippaus joksin "hienommaksi" ilma-akrobatiaksi smile.gif

Kyse on enemminkin siitä miten sitä tekee, en ajattele että jotkut venäjän tatjanat jotka tekee mitä vaan on sama asia kuin esimerkiksi eroottiset tanssijat (stripparit). Ero on juuri siinä laadussa!

Ja kun joku tästä vetää herneet palkoineen sinne onteloon niin teroitan etten rinnasta strippareita huoriksi enkä väitä että kaikki ovat samanlaisia.

 

samaa mieltä

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Mun on vaikea kuvitella, että bestman järjestäisi miehelle esim. stripparin hänen polttareihinsa - bm ei jotenkin ole yhtään sen tyyppinen. Toisaalta uskon, että ihan naiskauneuden näkökulmasta mies voisi tällaisesta ohjelmasta pitää, vaikkakin esim. sylitanssista saattaisi vaivaantua. Mies tosin on kysyttäessä sanonut toivovansa rauhallisia polttareita, kenties saunomista ja jonkinlaista tissuttelua. Vaikka tiedä häntä, ehkä mä otan yhteyttä bestmaniin ja kehotan järkkäämään jotain ekstraa... :) 

 

Minä en oikein tiedä, mitä ajattelisin, mikäli strippari nyt siellä miehen polttareissa sitten olisi. Toisaalta ajatus toisen naisen tuijottelusta hieman vaivaa, mutta toisaalta ajattelen että eihän se strippari siellä ole mun miestäni itselleen haluamassa vaan tekemässä työtään, viihdyttämässä. Eli ehkä hetken saattaisi vaivata ja harmittaa, mutta tuskin tuosta mitään ongelmaa tulisi. Asia erikseen olisi, jos mies tämän johdosta ryhtyisi istuskelemaan jatkuvasti strippibaareissa. Siitä en pitäisi.

 

Omiin polttareihini ei ole tulossa stripparia, enkä sinne sellaista haluaisikaan. Polttareistani on tulossa rauhalliset ja rennot, sellaiset kuin olen toivonutkin :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä on polttarit ohi :) Viikonlopun olivat ulkomailla ja hauskaa tuntuu olleen - krapula oli kaamea kyllä miehellä kotiinpalatessa. Tein pekoniaamupalaa ja annoin buranaa! Meillä on avoin suhde, jossa seksiä saa muidenkin kanssa olla (itseasiassa sitä on aina ollut yhdessä tai erikseen), joten ei polttarit ollut tässä poikkeus.i

 

Mutta niin siellä oli varatut kyllä lähes jokainen ollut myös muiden naisien kanssa. Tuntuu tuo olevan enemmän sääntö kuin poikkeus näillä reissuilla kaikesta huolimatta - eikä tämä näissä tapauksissa ole kyllä myöskään puolisoiden kanssa sovittua. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
On 17.3.2014 at 19.16, Guest pactasuntservanda said:

Mikäli tuleva mieheni haluaa juhlistaa sitä, että on löytänyt unelmiensa naisen, jonka kanssa hän haluaa viettää loppuelämänsä, menemällä varta vasten katsomaan muita vähäpukeisia naisia, niin joku mättää. 

Järjestän tässä kaverille polttareita. Kaverilta ei ole kysytty yhtään mitään, morsiameltaan tasan päivä ja vieraslistaa. Tähän se jääkin. Musta tuntuisi aivan äärimmäisen kummalta lähteä jotenkin hyväksyttämään ohjelmaa sankarin puolisolla. Me otetaan mies hoitoon ja palautetaan sitten kun palautetaan (yksipäiväiset polttarit). Ei sitä ohjelmaa kysytä kuin korkeintaan koska haluaa lähteä kotiin. Turha siitä on miestä syyttää jos polttareissa on ohjelmaa joka ei tulevaa rouvaa innosta. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Minä en edes yllättyisi jos kuulisin että sulho on viety tissibaariin ja se on saanut sylitanssin. On kuulema ollut kaverinsa polttareissa joissa tehtiin näin myös, tosin tämä tapahtui jo ennen kuin oltiin tavattu. Mutta en jaksaisi todellakaan vetää hernettä nenääni. Näen sen vaan itse niin että jätkät on päättäny että näin tehdään ja mun mies menee vaan sitten mukana. Mulla ei oo pienintäkään pelkoo että sulhoa edes kovin suuresti moinen hetkauttaisi, saattaisi tulla lähinnä ikävä oman naisen syliä ;). Myönnän, mulla on todella huono itsetunto ja suorastaan inhoan omaa kroppaani, mutta en minä silti pelkää tippaakaan sitä että sulho muita naisia halajaisi. 

Eli voisin oikeastaan sanoa että vaikka sulhon polttareissa tehtäs melkeen mitä vaan niin mulla on täysi luotto siihen että mustasukkaisuuteen tai kilareihin ei oo mulla tarvetta.

Omiin polttareihini en halua strippareita tms. eroottissävytteisiä juttuja ja uskon että tytöt kunnioittaa mun toivettani sen suhteen. En vaan saa siitä mitään kiksejä jos mun edessä vähäpukeinen mies tai nainen vatkaa takapuolta. Enkä usko että sulhokaan kauhesti tykkäisi mun polttareissa sellaisesta.

Mitä siihen tulee, tarviiko sulhon/morsiamen tietää toisen polttareista.. Todellakin. Ohjelmaa ei tarvitse tietää, mutta kyllä täytyy etukäteen ilmoittaa toiselle osapuolelle ja sopia asiasta. Musta olis tosi tympeetä jos oltais suunniteltu jotain yhteistä hommaa ja just sinä päivänä sulho tai morsian kaapataan. Siinä jäis paha mieli molemmille ainakin meillä. Toiselle siitä että matka peruuntuu kun toinen kaapataan ja kaapatulle tulee huono fiilis kun tietää että toiselle tulee nyt paha mieli. Jep. Pitää ilmoittaa etukäteen ja sopia ajankohta. Toki edellytetään että polttarisankarille ei saa vihjaista asiasta mitenkään! Jos puhutaan koko vkl reissusta niin mun mielestä on jo ihan kohteliasta että kotona odottavalle laitetaan viestiä että kaikki kunnossa. Yhden yön reissusta nyt ei välttämättä tarvitse. Mutta kun ulkopuoliset ihmiset ei voi tietää millainen suhde kahdella on, esimerkiksi meillä yleensä minä teen pidempiä reissuja kotipuoleen niin vähintään iltaisin soitan ja kerron että kaikki ok. Samaa odottaisin myös toisen tekevän. Mielenrauha on aika tärkeä asia.

Itse olen kirjoittanut ylös polttareideni järjestäjille mikä polttareissa on ok ja mikä ei, sinne on kirjattu myös se että sulholle täytyy ehdottomasti ilmoittaa milloin polttarit on. Muuten ei polttarisankari saa mielenrauhaa koko päivänä. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...