Jump to content
Naimisiin.info

Villa Ivan Falin (Helsinki)


Guest Vieras_Pipsa_*

Recommended Posts

Moneenko saakka saa juhlia? Muuten ihan ykköspaikka meille, mutta tuo mietityttää... Minkähintainen menu per henkilö? Meillä vasta 2014 häät, mutta paikka tarkotus varata mahdollisimman heti että saadaan mitä halutaan ja teemakin valikoituu kahdesta vaihtoehdosta paikan mukaan...

Link to comment
Share on other sites

Olin jo ihan varma että tää se on, mutta kun luin noita hintoja niin tulin toisiin ajatuksiin... 1280 paikasta plus siivous 177, menu, tarjoilijat (ilmeisesti koko tilaisuuden ajan kaikki 5? vaikkei tarjoiluja enää olisikaan?), bileet loppuu 23.30 tai lisätunnit klo 02 saakka plus pakollinen järjestyksenvalvoja (vieraat omia sukulaisia ja kavereita!) klo 24 jälkeen tulisi maksamaan melkein 1000€ lisää... Venekuljetus 1000€, halvemmallakin sais.. Laskin 90 hengen bileisiin lähes 10 000, joka ei sisällä vielä mitään muuta kuin paikan kustannukset, kakku, puvut, sormukset, koristelut ym vielä päälle... Ja kaikki kamat pitää olla tiloista pois samana yönä tai siitäkin sitten tolkuton lisämaksu.. Alv toki vielä ilmoitettuihin hintoihin päälle..

Taidamme päätyä rennompaan paikkaan pienemmillä kustannuksilla:( tuntuu melkoiselta rahastukselta moneen muuhun paikkaan verrattuna.

Vai olenkohan laskenut jotain väärin? Hinta/laatu-suhde ei kyllä mielestäni oikein kohtaa, nätti paikka toki, mutta en nyt pelkästään siitä halua maksaa kun on niitä muitakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me katsoimme paikkoja seuraavien meille tärkeiden kriteerien mukaan: yksi juhlatila, johon mahtuu noin 80 vierasta, kaunis miljöö, sijainti meren äärellä jos mahdollista, erillinen sisätila vihkimistä varten sekä se, että paikkaan saa tuoda omat juomat. Ainakaan näillä kriteereillä ei hirveän montaa paikkaa pk-seudulta löytynyt, joten me olemme varsin tyytyväisiä valintaamme :)

Toki hinta kuulostaa kovalta ja huonoja puoliakin löytyy, meille ne ovat juurikin tuo poistumisaika klo 23:30 ja se, että tavarat pitää viedä pois samana iltana. Lisäksi vähän mietittyttää vessojen sijainti yläkerrassa (lähinnä isovanhempiani koskien). Jonkin verran kun olen asioita pyörittänyt mielessä, olen tullut kuitenkin siihen tulokseen, että ainakin kaksi ensimmäistä voi ratkaista suht. helposti. Meillä kun tulee olemaan vihkiminen paikan päällä, pääsemme siis aloittamaan juhlat vihkitilaisuudella juuri siihen aikaan kun itse haluamme, eli voimme juhlia koko päivän, jolloin tuo poistumisaika ei ole niin paha kuin voisi ajatella. Mietin myös jatkomahdollisuutta johonkin keskustan paikkaan, jossa voisi jatkaa vielä juhlia ystävien kesken. Tavaroiden poiskuljettamista taas ajattelin ratkaista siten, että muutama henkilö lastaisi tavarat autoon, pakuun yms. joka jätettäisiin sitten odottamaan hakua seuraavana päivänä.Onneksi on vielä vuosi aikaa pyöritellä ideoita :)

Vieras_susli_* kuitenkin mainitsi hintoja ja kuulostivat oudoilta, niin kävin nettisivuilla katsomassa ja hinnat ovatkin näköjään pompsahtaneet sitten alkuvuoden :/ Nyt pitää varmistaa että pätevätkö meidän kohdalla nyt ne aiemmin olleet hinnat..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Niin piti tuohon edelliseen viestiini vielä kommentoida, että soitin isännälle hinta-asiasta ja kyllä mennään uusilla hinnoilla. Ei se hintojen nousu sinänsä harmita, se on ihan ymmärrettävää, mutta olisivat voineet paremmin infota asiasta! Puhelun jälkeen jäi ihan hyvä mieli, eli suosittelen soittamaan suoraan isännälle sähköpostin laittamisen sijaan, maileihin vastaaminen on ollut aika ontuvaa, mutta puhelimessa palvelu on hyvää :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me käytiin katsomassa paikanpäällä eilen. Kari vaikutti todella mukavalta miehetä ja asiansa osaavalta. Luulempa että mekin tuohon paikkaan päädytään. Voin vain kuvitella minkälainen paikka on kesällä. Vau!

Tarjousta ei olla vielä saatu eikä virallista varausta tehty, kun vasta 2014 ollaan häät viettämässä, mutta tukimpa tässä kovin suuria yllätyksiä tulee sen suhteen. Keväällä vielä tarkemmin sitten tuon asian kanssa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Onko kenelläkään uusia kokemuksia Ivan Falinista? Me varattiin se ensi kesän häihimme ja se vaikuttaa aivan ihanalta, ja olisi kiva kuulla miten häät ovat siellä järjestyneet. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minäkin kaipaisin uusia kokemuksia Villa Ivan Falinista, harkitsemme tulevan mieheni kanssa myös tätä paikkaa hääjuhlapaikaksemme. :) Häitä vietetään kesällä/syksyllä 2014... <3

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Kun etsittiin hääpaikkaa ensi kesän häihin, niin kierreltiin autolla katsomassa erilaisia paikkavaihtoehtoja. Juuri tuo satama ja sen aiheuttamat "maisemat" oli yksi syistä minkä vuoksi ei innostuttu paikasta. Jokaisella on kuitenkin ne omat kriteerit hääpaikalle, eikä kaikkia tuo satama välttämättä häiritse millään tavalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Olisiko uusia kokemuksia paikasta? Onko tosiaan ruoat hintansa väärti? Entä palvelu? Onko kukaan juhlinut ulkoteltassa? Meidän pitäisi päättää tänään/huomenna - huippua, jos saisin pikaisia kommentteja siis! :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häät Villa Ivan Falinissa lauantaina, joten tuoreita kokemuksia tulee tässä. :)

 

Itse paikka on aivan ihana. Meille oli tärkeää meren ja saariston läheisyys ja se toteutui hienosti tässä paikassa. Saimme myös todella kauniita hääkuvia. Meillä oli illallinen sisätiloissa, häävalssi ja muu tanssi sitten ulkoteltassa. Tämä järjestely toimi todella hyvin, oli kiva siirtyä illaksi ulos, kun meille sattui vielä niin hyvä sääkin. 

 

Me panostimme aika paljon ruokiin, itse ruoka taisi maksaa noin 39 e/henkilö, ja oli kyllä rahansa arvoinen! Saimme aivan ihanan alkuruokapöydän, jossa oli vaikka minkälaista kalaa. Pääruokana oli karitsaa ulkogrillistä, joka oli niin hyvää, että harmitti etten voinut syödä niin paljon kireän hääpukuni takia. :) Mutta siis ruoka oli aivan erinomaista! Hääkakku oli ihan ok, ei mitään ylivertaista, mutta kylläkin oikein hyvää.

 

Palvelut hääpäivänä sujuivat moitteettomasti. Henkilökunta piti hyvin juhlat kasassa ja olivat paljon yhteydessä kaasoon ja bestmaneihin. Oli myös mukava, että sulkemisajan kanssa oltiin joustavia niin ei tullut kiirettä juhlien lähestyessä loppuaan. Henkilökunta oli myös oikein mukava.

 

Oikeastaan ainoa asia, mikä hieman jäi vaivaamaan oli yhteyshenkilö, jonka kanssa teimme varauksen ja teimme suunnitelmat ennen juhlia. Aina tavatessa hän oli hyvin mukava ja ystävällinen, mutta ei koskaan tuntunut muistavan aikaisempia tapaamisia ja lupauksia. Tuntui siltä, että kävimme saman keskustelun aina uudestaan. Esimerkkinä: sovimme, että musiikkimme tulisi tietokoneelta. Tuli ilmi, että macin liittämiseen tarvitsi tietyn kaapelin. Villan isäntä lupasi hankkia tämän. Sitten muutaman viikon päästä isäntä kysyi bändin ruokailusta. Kun muistutin, että musiikkimme tulee tietokoneen kautta hän lupasi taas hankkia sen kaapelin. Vielä muutamaa päivää ennen juhlaa bestman soitti ja kysyi tästä kaapelista. Taaskaan isäntä ei vaikuttanut muistavan ollenkaan mistä oli kysymys, kaapeli ei ollut hankittuna, mutta lupasi hankkia. Bestman painotti, että kyseessä oli mac-tietokone. Päivää ennen häitä käytiin vielä paikalla. Kaapeli ei ollut vieläkään hankittuna ja isäntä sanoi luulleensa, että kyseessä on PC. Häitä edeltävänä iltana vielä lähetin tekstarin asiasta ja silloin isäntä lupasi, että asia oli hoitunut. Vähän hermostusta aiheutti tämä, kun en silloinkaan täysin luottanut hänen sanoihinsa, mutta onneksi se silloin piti paikkansa.

 

Tulipa pitkä selitys. :) Kaiken kaikkiaan häät onnistuivat aivan täydellisesti ja olimme todella tyytyväisiä itse hääpäivänä, mutta hieman kyllä sai hermoilla etukäteen, kun aina yhä uudestaan sai muistuttaa samoista asioista. Voin suositella paikkaa lämpimästi, mutta kannattaa itse olla tarkkana ja kysyä yhä uudestaan, jos jokin vaikuttaa epävarmalta. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä oli myös häät Villa Ivan Falinissa nyt heinäkuussa 2014 ja en voi muuta kun kehua paikkaa! Kaikki toimi moitteettomasti järjestelyjen osalta. Ruoka oli erittäin hyvää ja tarjoiluhenkilökunta tosi ammattitaitoista. Aikaisemmin miettimäni Vuosaaren sataman läheisyys ei haitannut yhtään. Satama tuskin edes näkyi pihaan puiden lomasta. Vieraita meillä oli noin 65, mutta isompikin määrä olisi mahtunut vaivatta.

Suosittelen lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Varoituksen sana Villa Ivan Falinista kaikille kontrollifriikeille. Omistaja on aika ylimielinen ja välillä hankala. Ei vastaa mm. sähköpostiviesteihin, kustannusarvio on joka yhteydenotossa erilainen kuin edellisellä kerralla on sovittu, omistaja ei myöskään muista mitään mistä aiemmin sovittu tai puhuttu. Kaiken saa varmistaa kymmeneen kertaan. Hääpäivänä menu oli myös osaksi vaihtunut ja tuli ilmi vahingossa, kakkukoristeet puuttuivat kakuista jne. Juhlapaikka pitää tyhjentää samana iltana, mikä on hankalaa ja ulkoteltan tanssilattia on ihan pehmeä ja notkuu pahasti. Häät menivät suhteellisen ok kaikesta säädöstä huolimatta, mutta varmasti paljon helpommalla ja vähemmillä kyyneleillä pääsee jossain muussa paikassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...