Somistus ja teemat -palstan käyttöohjeet


Ren

Recommended Posts

Turhien topicien avaamista tulee välttää palstan luettavuuden ja käytettävyyden säilyttämiseksi.

* Somistus ja teemat -alueelle ei tarvita uutta topicia jokaikiselle eri teemaväriyhdistelmälle. Lähes jokaiselle värille ja teemalle on jo omistettu keskustelu, joten niitä hyödyntämällä ja niihin kirjoittamalla pääsee varmasti eteenpäin.

* Opettele käyttämään hakua. Tarkasta aina foorumin oikeasta yläkulmasta löytyvän haku-toiminnon avulla, onko aiheesta jo keskusteltu.

* Voit myös selata palstan sivuja taaksepäin ja lukea otsikot. Palstalla on alle 10 sivua, joten siinä ei kauaa nokka tuhise.

* Se, että jokin keskustelu on tippunut palstan viimeiselle sivulle ei ole syy aloittaa uutta topicia asiasta. Kirjoita asiasi olemassa olevaan topiciin ja nosta samalla ketju ihmisten tietoisuuteen.

* Jos palstalta löytyy keskustelu ruusuista somistuksessa, mutta ei esimerkiksi keskustelua otsikolla "siniset ruusut", älä aloita uutta keskustelua aiheesta. Ruusut ovat ruusuja ja mahtuvat kaikki saman otsikon alle.

Tämä oli siis vain esimerkki. Samaa asiaa käsittelevät asiat saman otsikon alle, ihan loogisesti. Tämä helpottaa kovasti myös palstan lukemista.

* Pohdi siis aina ennen uuden topicin avaamista, sopisiko asiasi johonkin olemassa olevaan topiciin.

* Jos uuden topicin perustaminen on tarpeen, yritä kirjoittaa otsikosta mahdollisimman kuvaava.

Palstalla suljetaan ja poistetaan rankalla kädellä topiceja, joita ei periaatteessa olisi tarvinnut avata lainkaan.

Muokattu: , käyttäjä: Redrika
Ohjeiden pientä päivitystä
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.