Guest Rea

Menugallup

833 viestiä aiheessa

Kuulisin mielelläni, jos jollakulla olisi antaa kasvimenuvaihtoehtoja. Lueskelin tätä keskustelua läpi ja tuntui olevan lähes kaikilla tuo kasvisgratiini..Mutta onko kenelläkään täyttä kasvismenua tai jotain erikoisempaa kasvisvaihtoehtoa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Juuri tuossa edellisellä sivulla näyttäisi olevan Napalm-nimimerkin ihanan herkulliselta vaikuttava täysvegaaninen menu. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Juuri tuossa edellisellä sivulla näyttäisi olevan Napalm-nimimerkin ihanan herkulliselta vaikuttava täysvegaaninen menu. :)

Vilkaisempa sen, kiitos. Jäi juuri se sivu lukaisematta, kun alkoi olla jo epätoivoista selailua.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sorry, kun kommentoin vähän OT:na. Meidän rippijuhlamenu eilen oli kattavampi kuin monilla hääjuhlamenu täällä. Tein kaiken itse, paitsi vs-perunat. Itse tehden säästää rahaa paljon ja saa varmasti kehuja. Suosittelen!

Meillä oli tarjolla:

- vihersalaatti

- kana-riisisalaatti (broilerista kylläkin)

- rosepippuri-konjakkigraavattu lohi

- lämminsavulohi

- tilli-kermaviilikastike

- keitetyt uudet perunat

******

- naudan sisäfile kokonaisena

- punaviini- ja bearnaisekastikkeet

- valkosipuliperunat

- lihapullat

******

valkosipulilevite

juustopatonki

cocktail-piirakat

******

Vadelma-valkosuklaakakku

Mango-passionkakku

keksivalikoima

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitetaan tännekin vielä, mitä kaikkea pitäisi ensi viikonlopuksi olla valmiina:

Melonisalaatti

Kana-pastasalaatti

Coctailpiirakat ja munavoi

Lihatäytteinen voileipäkakku

Kasvistäytteinen voileipäkakku

Kinkku-paprikapiirakka

Sipuli-paprikapiirakka

Sämpylöitä + voita sekä mansikoita tarjolle pöytiin.

Juomina vettä, mehua, olut, siideri, lonkero, punaviini, valkoviini.

Kahvipöydässä mansikkakakku.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan yleisenä kysymyksenä kaikille, tuleeko teillä häihin alkuruokien kattaus erikseen? Eli jos on noutopöytä, niin onko siellä alkuun vaan alkuruoat vai kaikki heti tarjolla?

Mitkä asiat teillä vaikuttaa ratkaisuun kumminpäin toimitaan vai onko valinta itsestään selvä? Me sulhon kanssa kumpikin tahollaan piti ensin asiaa itsestään selvänä - kunnes kävi ilmi, että olimme asiasta eri mieltä. :gpari:

Meille tulee noutopöytä, ja kaikki kerralla pöytään.

Meillä asiaan vaikutti vierasmäärä (~130hlö), teemme ruuat itse ja se, että tarjoilijat maksavat. Ja lisäksi me molemmat tiedämme, miten homma käytännössä hoituu, joten tämä versio on parempi näin isolle porukalle. Tiedän, että kummankin suvussa on ns. "nirsoperseitä", jotka ovat tarkkoja syömisistään. Näin tehden jokainen saa ottaa mitä tykkää missä järjestyksessä tykkää, eikä tarvitse olla lautanen tyhjänä missään vaiheessa. Lisäksi, ruokaa kuluu aavistuksen vähemmän kun joutuu lappaamaan lautasen täyteen kerralla (ammatin kautta olen huomannut tämän ilmiön :D) Lisäksi luulen, että jos aluksi kattaisi vain alkuruuat, ainakin oma sukuni söisi mahansa täyteen salaatteja kun luulisivat että siinä on kaikki mitä tarjotaan. Ja ei tarvitse stressata ruookalaatujen vaihtoa yhdellä kattausella. Mutta tämä on vain minun mielipide. Mielestäni alku- ja pääruualle eri kattaus toimii paremmin pienemmän ryhmän kanssa. :)

Kerran olin tarjoilemassa/laittamassa ruokaa n.200 hengen pippaloissa, ja alku- ja pääruoka tarjoiltiin eri kattauksissa noutopöydässä. Ensimmäiset saivat syötyä jo, kun viimeiset vielä ottivat alkupaloja. Ensimmäiset tulivat uudelle kierrokselle heti viimeisten jälkeen, emmekä olleet ehtineet vaihtaa pääruokaa tilalle, ja nämä hätähousut joutuivat vielä palata takaisin.

Lisäksi kannattaa ottaa huomioon keittiön "aseistus", saako lämpölevyt kuumenemaan suoraan noutopöytään, niitä kun ei kuumina kauheasti siirrellä. Ja ehtivätkö ne lämmetä tarpeeksi nopeasti jos ne lyödään kylminä pöytään. Jos käytetään lämpöhaudetta, se kannattaa peittää hyvin jotteivat ihmiset mene kurkistelemaan että mitäs täältä löytyy ja parhaimmassa tapauksessa polttavat itsensä.

Tarjoilijoiden hommaa helpottaa paljon jos alku- ja pääruuan väliin saadaan ämpättyä ohjelmanumero, esim. puhe tai lauluesitys.

Joo ymmärrän kyllä jälkimmäisen kirjoittajan pointin, mutta ei tuosta tarvitse tehdä noin monimutkaista! AMMATTIMAINEN henkilökunta järjestää/järjestäisi asian kutakuinkin näin:

- Ensin buffassa siis VAIN alkuruokalautaset ja tietty alkuruuat

- Vieraat nauttivat lautasensa tyhjäksi -> tarjoilijat keräävät lautaset pois pöydistä

- Sillä aikaa kun vieraat syövät alkuruokaa, henkilökunta laittaa ripeästi buffaan pääruoan ja pääruokalautaset, jääneet alkuruoat jätetään buffaan, jotta niitä voi vielä nauttia halutessaan (pääruoka siis buffaan viimeiseksi)

- Esim tarjoilija tai kokki käy ilmoittamassa kohteliaasti juhlaväelle, että pääruoka on katettu, olkaa hyvä!

Ja Voilá! Ei turhia ongelmia. Tietty buffaa alunperin katettaessa on jätetty loppuun tilaa mahdollisille resoille/lämpölevyille. Ja Kyllä lämpölevyn ollessa hidas lämpeämään, voi levyn napsauttaa päälle jo vaikka kun viimeiset hakevat alkuruokiaan. Myös on kohteliasta, että esim kokki/keittiömestari, tarjoilija tai jopa kaaso/bestman kertoo ennen ruokailua mahdolliset viinit ym. ja menun niin ei kenenkään hätähousu-sukulaiselta jää tajuamatta että tarjottavana ei ole vain salaattia ym. (<-- Vaikka pöydissä olisikin menut)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo ymmärrän kyllä jälkimmäisen kirjoittajan pointin, mutta ei tuosta tarvitse tehdä noin monimutkaista!

AMMATTIMAINEN henkilökunta järjestää/järjestäisi asian kutakuinkin näin:

- Ensin buffassa siis VAIN alkuruokalautaset ja tietty alkuruuat

- Vieraat nauttivat lautasensa tyhjäksi -> tarjoilijat keräävät lautaset pois pöydistä

- Sillä aikaa kun vieraat syövät alkuruokaa, henkilökunta laittaa ripeästi buffaan pääruoan ja pääruokalautaset, jääneet alkuruoat jätetään buffaan, jotta niitä voi vielä nauttia halutessaan (pääruoka siis buffaan viimeiseksi)

- Esim tarjoilija tai kokki käy ilmoittamassa kohteliaasti juhlaväelle, että pääruoka on katettu, olkaa hyvä!

Ja Voilá! Ei turhia ongelmia. Tietty buffaa alunperin katettaessa on jätetty loppuun tilaa mahdollisille resoille/lämpölevyille. Ja Kyllä lämpölevyn ollessa hidas lämpeämään, voi levyn napsauttaa päälle jo vaikka kun viimeiset hakevat alkuruokiaan. Myös on kohteliasta, että esim kokki/keittiömestari, tarjoilija tai jopa kaaso/bestman kertoo ennen ruokailua mahdolliset viinit ym. ja menun niin ei kenenkään hätähousu-sukulaiselta jää tajuamatta että tarjottavana ei ole vain salaattia ym. (<-- Vaikka pöydissä olisikin menut)

Tuohon on pakko sanoa vaan että vaikka kuinka ammattitaitoinen laittaa noin kuin kerroit niin jos on reippaasti toistasataa ihmistä niin siinä on väkisinkin ekat syöny jo kun viimeiset vasta hakee ruokiaan. ja sitte ne ekat taas lähtee uudestaan hakee jne,

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuulisin mielelläni, jos jollakulla olisi antaa kasvimenuvaihtoehtoja. Lueskelin tätä keskustelua läpi ja tuntui olevan lähes kaikilla tuo kasvisgratiini..Mutta onko kenelläkään täyttä kasvismenua tai jotain erikoisempaa kasvisvaihtoehtoa?

Itse olen ollut kasvissyöjä reilu kymmenen vuotta ja oikeasta maukkaat ja hyvät kasvisgratiinit olen tämän aikana lappanut kitaani ainoastaan muutaman kerran. Tästäpä syystä hylkäsin meidän häissä suoraan pitopalvelut, jotka tätä settiä yrittivät tyrkyttää.

Niin ja meillä siis kasvisvaihtoehtona on tomaattinen vuohenjuustopaistos - katsotaan miten uppoaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä seuraavanlainen menu:

Marinoituja paprikoita ja oliiveja

Pasta-pestosalaattia

Talon perunasalaattia (sisältää pekonia)

Kreikkalaista salaattia & yrttiöljyä

Lämminsavulohta

Kermaista majatalon härkäpataa

Voiperunat

Broilerinrintaa mangokastikkeessa

Cheddarjuustokuorrutteista kasvisgratiinia

Lihapullia

Uunituoretta leipää ja levitettä

Jäävesi, maito, mehu,

Talon puna- ja valkoviini

Kermainen hääkakku

Kahvi/tee /mehu

Pikkuleipiä

Iltapalalla tarjotaan coctailpiirakoita sekä salaatteja ja lihapullia joita jää päivälliseltä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille ois tulossa seuraavanlainen täysin vegaaninen menu syyshäihin. Muiden menuja lueskelleena tämä kuulostaa nyt jotenkin suppealta, joten kertokaahan muut onko tällainen mielestänne riittävä häätarjoilu:

Perunamuusi

Burgundinpata

Marinoitu papusalaatti

Pestoperunasalaatti

Vihersalaatti marinoidulla punasipulilla ja kirsikkatomaateilla

Pastasalaatti (sis mm. oliiveja, cashewpähkinöitä)

Tuore leipä

Yrttivoi

Levite aurinkokuivatuista tomaateista

Vesi, mehu, jotain viiniä

Kahvi ja tee

Suklaatäytekakku

Kinuskitäytekakku

Korvapuustit

Suklaahippukeksit

Iltapalaksi tofupinaattipiirakkaa ja päivälliseltä jääneitä salaatteja

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä menu on tällainen;

mozzarella-tomaatti-rucola salaatti

lihainen piirakka

TAI

muita salaateja ensimmäisen salaatin lisäksi, emme ole vielä päättäneet

***

härkäruukkua

perunoita

kukkakaaligratiinia

tummaa ja vaaleaa leipää, levite

vesi, mehu, kotikalja

puna- ja valkoviiniä

***

hääkakku

pikkuleipiä

kuivakakkua

kahvi/tee, mehu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä menu on tällainen;

härkäruukkua

perunoita

kukkakaaligratiinia

Hei Sädehtijä! Tiedättekö jo tuleeko teille yhtään kasvissyöjää? Tuli vain heti itselle mieleen että kasvissyöjän valittavissa oleva pääruoka ei hirveän kattavalta kuulosta jos jää pelkkään kukkakaaligratiiniin :girl_smile: Mutta sitten nou problem, jos koko väki tykkää härästä :)

Meillä tulevissa häissä tulee pääruoka olemaan jotakin seuraavan kaltaista:

Härän sisäfilee

Punaviinikastiketta

Juusto-kermaperunoita (hyla)

Hunajajuureksia

sekä tähän otamme vielä kasvisruokailijoille vähän jotain lämmintä täyttävämpää, mutta mitähän?? Kasvisgratiini on poissuljettu koska se ei olisi kuitenkaan tarpeeksi hyvää... :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaisa^: Minusta teidän menu kuulostaa hyvältä ja riittävältä. En ole itse koskaan ollut vegaanihäissä ja jotenkin sitä aina odottaa jotain lihaa tai kalaa, mutta kyllä tuolla vatsansa täyteen saisi. Esim raasteitahan voi vielä lisätäkin kun ne on niin helppoja ja suurin osa tykkää syödä niitä.

Yksi kysymys , miksi olette valinneet perunamuusin ettekä esim. keitettyjä perunoita?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

sekä tähän otamme vielä kasvisruokailijoille vähän jotain lämmintä täyttävämpää, mutta mitähän?? Kasvisgratiini on poissuljettu koska se ei olisi kuitenkaan tarpeeksi hyvää... :(

Näin itse kasvissyöjänä ehdottaisin kylmäsavutofua. Sen voi ihan vaikka paloitella ja ruskistaa rasvassa, tai paneroida ja valmistaa uunissa (resepti). On täyttävää, ja sopii mielestäni hyvin just vaikka kermaperunoiden tai uunijuuresten seuraksi. Ja tuota savutofuahan saa käytännössä kaikista vähän isommista ruokakaupoista, esim. Prismoista, K-Supermarketeista ja K-Citymarketeista. Jos taas jaksaa vääntää vähän isotöisempää kasvispöperöä niin yksi hyvä vaihtoehto olisi tofu-pähkinämureke.

Kaisa^: Minusta teidän menu kuulostaa hyvältä ja riittävältä. En ole itse koskaan ollut vegaanihäissä ja jotenkin sitä aina odottaa jotain lihaa tai kalaa, mutta kyllä tuolla vatsansa täyteen saisi. Esim raasteitahan voi vielä lisätäkin kun ne on niin helppoja ja suurin osa tykkää syödä niitä.

Yksi kysymys , miksi olette valinneet perunamuusin ettekä esim. keitettyjä perunoita?

Ok, kiitos vastauksesta :) Perunamuusi valittiin koska mä en itse oikein tykkää keitetyistä perunoista, mutta perunamuusi maistuu paremmin. Oisko keitetyt perunat kuitenkin sun mielestä parempi vaihtoehto? Vielähän tässä on joitakin viikkoja aikaa tehdä menun hienosäätöä.

Muokattu: , käyttäjä: Kaisa^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä morsian saa valita häissään tarjottavan sen mukaan mistä itse tykkää :) Minä omasta puolestani en tykkää niin syödä muusia yhdessä monenlaisten salaattien kanssa, vaan keitetyt potut on "siistimpiä", mutta kyllä hyvin tehty muusi on oikein maittavaa :)

Pitää harkita tuota tofua!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä meidän 28.8 häämenu:

MENÚ

Kokonainen sika grillissä (Luomu ? jos saa)

Grillattua merilohta (Ei sikaa diggaaville)

Silli a lá Kalliolaakso

Luomu munanpuolikkaat katkaravuilla ja mädillä

Hapankaalia

Hapankurkkuja venäläiseen tapaan

Jyväkalkkunasalaatti

Perunasalaattia luomuoliiviöljyssä

Perunasalaattia kermaviilissä

Luomutomaatti-sipulisalaatti (feta,oliivi)

Luomuvihersalaatti

Luomupasta -pesto

Linnan leipäjuusto (Pähkinä-hunajakastike)

Juustolautanen

Hyytelöitä pihlajanmarja ja mutaherukkahyytelö

Valkosipuli yrttivoi talon tapaan

Linnan oma ssssinaaappi huh (tarvittaessa mietona)

Emännän oma leipä

Vesi ja oma marjatuoremehu

KAHVI

Pannukahvi ja oma yrttitee

Hääkakku (Alakerrokset omilla marjoilla ylin kerros

Jotain ” ihmeellistä” ei makeaa)

Kaurakeksit

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on espanjalainen menyy:

Marinoidut paprikat ja oliivit

Perunamunakas

Vihersalaatti

Appelsiini-sipulisalaatti

Aurinkokuivatut tomaatit

Marinoidut artisokansydämet

Jättikatkaravun pyrstöt aiolissa

Tuorejuustolla täytetyt graavilohirullat

Kanapaella

Oliivileipä & levitteet, ruokajuomat

Hääkakku

Toscaleivokset

Kahvi & tee

Sangria ja olut

Iltapala on harkinnassa vielä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tää menu-asia osoittautui aika hankalaksi päättää. Vaikka meillä häät on ravintolassa ja on saatukin tarjoiluehdotuksia, niin silti yritän miettiä OMAN näköisen menun. Täältä sai taas hyvän inspiksen jatkaa menu-mietintöjä :)

Meille tulee ensin alkuruoka tarjolle ja sen jälkeen katetaan pääruoka. Tämä oli ravintolan toimintatapa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin on lieviä vaikeuksia pohtia mitä valitsisimme menuumme.

Onneksi tutun kanssa tehdään (heidän pitopalvelun) niin pystyy vaihtamaankin menuja jos ei tunnu hyvältä.

Alustavasti olen miettiny jotain seuraavaa;

Alkuruokia:

pastasalaattia (kasvis)

savulohta

graavilohi-rullia (graavilohta sivellään tuorejuustolla ja rullalle)

fetajuustoa maustettuna

marinoitua sipulia

basilika-tomaatti-mozzarella salaattia

palttoonappeja 2 eri tahnalla liha ja kasvisversio

vihersalaattia

aurinkokuivattuja tomaatteja tai oliiveja (tosin oliivit jakaa minun ja sulhaseni mielipiteet että ehkä tomaatit)

unohtui leivät eli todennäköisesti patonkia ja ruisleipää ja kahta eri levitettä sekä voita

Pääruoka:

kalkkunaa tai kanaa rosepippuri kermakastikkeella (lähipiirimme ei syö sikaa ja nauta on niin kallista)unelmana olisi hirvenliha ja siihen paistoliemestä kastike

lihapullia sulhasen isän reseptillä

kermaperunoita tai sitten juustoisia juureksia tai joku muu lisäke en ole varma otetaanko yksi lisuke vai useampi

joku lämmin kasvislisuke

kasvispääruoka kolmelle

Jälkiruoka:

tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa

hääkakku

keksejä

Juomat

alkumaljat

ehkä pari lasia viiniä per henkilö

alkoholittomat kilistelyt

mehut maidot kahvit ym perussetit

Pääruuat ehkä eniten hakusessa kun porukat ei kaikki syö sikaa ja useampien lihavaihtoehtojen hankkiminen tulee niin hankalaksi ja kalliiksi. Kana tai kalkkuna olisi ehkä siksi helpoin vaihtoehto.

Kasvisversio tuskin tuottaa meillä ongelmaa kun itse olen ollut noin 9 vuotta kasvissyöjänä. Yöpaloja tuskin tulee kun juhlat olisi tarkoitus päättää ajoissa.

Muokattu: , käyttäjä: Poppi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me päätettiin sitten ottaa kasvisruokavaihtoehdoksi vuohenjuustolla kuorrutettua lohta. Toivottavasti on hyvvää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Oho. Siis ymmärsinkö nyt oikein? Tai siis, lohihan ei ole kasvis, joten mitä tarkalleen tarkoitat tuolla kasvisruokavaihtoehdolla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin voi vielä menuun tulla pieniä muutoksia, mutta pääasiassa oltas näillä eväillä menossa. Teen kaiken ruoan leivästä asti itse, joten paljon on sellasta mitä voi tehdä pakkaseen etukäteen. Vieraita tulee alle 10, joten määrät ei onneksi ole suuria. Mukana on myös kasvisvaihtoehtoja, sillä anopin mies on kasvissyöjä. Lämmintä ruokaa ei tarjota myöskään siksi, että juhlista tulee tosi lyhyet. Porukka tietää saavansa vain hääkakkukahvit ja pientä suolapalaa (lukee kutsussa) eli tästä on informoitu kaikkia kyllä. :girl_smile:

Alkumalja: Kontiomehun kuohuva herukanlehtijuoma (alkoholiton, melkein kaikki vieraat absolutisteja)

Leivät: karjalanpiirakat, ruisleipä ja sitten niiden kanssa munavoita, voita sekä leikkelettä, juustoa, kurkkua ja tomaattia leivän päälle.

Salaatit: Vihersalaatti, meetvursti-pastasalaatti. Lisänä joku salaatinkastike.

Kinkkusarvet

Pororullat (poro-tuorejuusto tahnalla täytettyjä rieskalättyjä annospaloina)

Kylmäsavulohipiiras

Kasvissarvet

Kasvispiiras

Juomat: maito, jäävesi, kotikalja

Kahvin kanssa tarjolla valkosuklaa-mansikkakakkua ja mahdollisesti suklaakakkua (mä en tykkää kermakakusta, haluan jotain tosi suklaista, mutta en ole vielä satavarma, että tuleeko se kakun vai leivoksen vai minkä muodossa :grin: ). Lisäksi sydämenmuotoisia herrasväenleipiä sekä korvapuusteja (tiedän, että kuulostaa tosia arkiselta, mutta häät on vapaamuotoiset ja mun isä rakastaa kotitekoisia korvapuusteja niin teen niitä sen iloksi :girl_wink: )

Tosi vaatimattomaltahan tää vaikuttaa noihin muiden hienoihin menuihin verrattuna, mutta tän tyylistä me sulhon kanssa haluttiin. Jos joku haluaa vetää palkokasvin nenäänsä siitä, ettei oo tarpeeks hienoo hääruoaks, niin ihan vapaasti. Kaikilla on toki oikeus mielipiteeseensä :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me päätettiin sitten ottaa kasvisruokavaihtoehdoksi vuohenjuustolla kuorrutettua lohta. Toivottavasti on hyvvää.

Niin, kasvissyöjät ei yleensä syö myöskään kalaa... Toivottavasti on jotain ihan oikeaakin kasvisruokaa vegaaneille jos heitä on. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kovasti mietiskelen tässä, että jos tekisimme itse ruoat..Osaisiko joku kertoa miten määritellään mitä ruokaa minkäkin verran pitää tehdä? Varsinkin salaattiainesten määrä mietityttää.

Meille tulossa buffet-pöytään:

Kylmät

- kreikkalainen salaatti

- pasta-kinkkusalaatti

- perunasalaatti

- graavilohi

- vaalea- ja tummaleipä +levitteet

Lämpimät

- kermaperunat

- keitetyt perunat

- paahtopaisti (tämä ei niinkään varma..)

- punaviini- tai pippurikastike

Näiden lisäksi tietenkin kahvitus ja iltapala. Ne vain on jotenkin helpompi määritellä kuin nuo buffet-pöydän antimet. Olisiko kenelläkään vinkkiä määrien laskemiseen?? Kommentteja menusta saa tietenkin antaa myös:)!

Muokattu: , käyttäjä: AprilBride

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän menu helmikuisissa talvihäissämme:

Alkuruoat

Vihersalaatti

Tomaatti-mozzarellasalaatti, pestokastike

Caesar-salaatti kanalla

Paahtopaisti, piparjuurikerma

Muikkukukko, lihakukko

Tapas-lajitelma (feta, oliivit ja v-sipulinkynnet, cocktailkurkku, a.k.tomaatti)

Riisipiirakka, tuore sämpylä, ruisleipä

Munavoi, valkosipulilevite

Pääruoka

Chilipaahdettu uunilohi, tartar-kastike

Sitruunamarinoitu porsaanfile

Juuresmuusi

Uunipaahdetut kasvikset

Kakku ja kahvileivät

Mustikka-valkosuklaa tuorejuustokakku

Karpalo-valkosuklaa cookie

Minttusuklaa cookie

Yöruoka

Lihalörtsyt, kasvislörtsyt

perinteiset lisukkeet

Juomat

onnittelujuomana Lumipallo-drinkki

valkoviini, punaviini

olut, siideri, lonkero, karpalolonkero

vichy, limut, vesi

booli (3 eri makua)

kahvi, tee

avecina Amaretto, Vana Tallinn ja konjakki

Menussa siis näkyvissä hiukan savolaisuutta sekä hääparin suosikkiruokia.

Vieraita n. 90. Vieraiden joukossa ei ollut täys-kasvissyöjiä, eikä lapsia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään