Uusi kaaso ilmoittautuu II


Miltchu

Recommended Posts

  • Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Olen morsian sekä kaaso. Mahdollisesti molemmat heinäkuuulle 09.

Ystäväni kysyi tänään minua kaasoksi ja suostuin heti. Hän on myös minun kaasoni, joten mikäs sen parempaa :lol:

Muokattu: , käyttäjä: Me 2009
Link to comment
Share on other sites

Moi!

Vihdoin päätin rekisteröityä tänne, vaikka keskusteluja on tullut jo jonkin verran aiemminkin lueskeltua. Olen lupautunut kolmelle ystavälleni kaasoksi (kahdet häät ensi kesänä, yhdet kesällä 2009). Omat häät ovat alkuvuodesta 2009. Menee siis seuraavat pari vuotta tiivisti häiden merkeissä ;) Omia häitä alan pohtimaan tarkemmin jahka olen saanut saatettua kaksi ystävääni ensi kesänä onnellisesti avioon, eli toistaiseksi häröilen täälläkin kaason ominaisuudessa!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Älkää pyytäkö kaaso-statusta tässä ketjussa, tätä ei kukaan lue säännöllisesti, vaan laittakaa pyynnöt tähän ketjuun: http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=22659 . Siellä ne tulevat varmasti nopeimmin huomattua ja käsiteltyä.

Ja muistakaa, että uusi kaaso ei itse voi pyytää titteliä itselleen, vaan morsiamen pitää sitä pyytää. Jos olette ollut kaaso jo vanhalla foorumilla, niin sitten voitte itse pyytää vanhan tittelinne takaisin. Molemmat siis tossa samassa ketjussa, kiitos! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Toistan itseäni: Älkää pyytäkö kaaso-statusta tässä ketjussa, tätä ei kukaan ylläpidosta lue säännöllisesti, vaan laittakaa pyynnöt tänne: http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=22659 . Siellä ne tulevat varmasti nopeimmin huomattua ja käsiteltyä.

Ja muistakaa, että uusi kaaso ei itse voi pyytää titteliä itselleen, vaan morsiamen pitää sitä pyytää. Jos olette ollut kaaso jo vanhalla foorumilla, niin sitten voitte itse pyytää vanhan tittelinne takaisin. Molemmat siis tossa samassa linkittämässäni ketjussa, kiitos! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Minkäkin pääsen kaasoksi, ihanalle ystävälleni. hänellä on kaksi kaasoa, minä ja hänen siskonsa, jonka kanssa tulen toimeen vallan hyvin. Joten eiköhän ihan mielettömän ihanat häät ole tiedossa. Morsian jonka kaasona toimin, oli minun kaasonani viime kesänä, ja ihana kaaso olikin. Toivottavasti osaan olla hänelle samanveroinen kaaso. häät on siis 14.2.09, eli ihanat talvihäät tiedossa. Nyt lähdetään morsmaikun kanssa hakemaan häälehtiä, ja ryhdytään suunnittelemaan. JIPII!!! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...