Uusi kaaso ilmoittautuu II


Miltchu

Recommended Posts

Ihan uusi innokas kaaso ilmottautuu postausvahvuuteen! Vähän (tai oikeestaan aika paljon) jänskättää, kun itte en rouva ole koskaan ollut, eikä kaasoilustakaan ole liiemmin kokemusta. Morsiusneitona oon pariin otteeseen ollut ja toista pukua olin esittelemässä myös jossain messuilla 'muotinäytöksessä'.

Morsian on mindcircus ja häiden ajankohta ei ole vielä lyöty lukkoon. Valmistautumisaikaa on kuitenkin vähintään syksyyn 2010. Eiköhän tästä hyvä tule... :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tännekin tultava ilmoittautumaan, hei. Olen siis tulevana kesänä kaasona ystävälleni, joka puolestaan kaksi viikkoa aikaisemmin on mun toisena kaasona. Teen siis naikkarihommaa ns. kahden edestä, kun kaverini ei täällä pyöri. Oih, tätä vastuuta… :)

Aika eri tyyppisiä juhlia järjestämässä kuitenkin, eikä molempiin häihin kutsuttavaa porukkaa ole kourallista enempää, joten ei sillai tarvitse jännittää, että tulee ns. kloonien hyökkäys. Jännittävin yksityiskohta tässä tietysti on polttareiden ajankohta. Tarkempaa palaveria tästä ei olla pidetty, mutta varmaan tarvitsee itse kunkin sulhasia konsultoida niin, että sieltä puolelta vähän katsovat ettei me vahingossa järjestetä samalle viikonlopulle. :)

Link to comment
Share on other sites

Hei vaan kanssakaasot!

Olen ensimmäistä kertaa kaason tehtävässä loppukesästä, hyvän ystäväni pienissä maalaisromanttisissa häissä.

Toiselle kihlautuneelle olen myös lupautunut kaasoksi, jos saavat joskus päätettyä hääpäivän...

Vielä ei jännitä, mutta katsotaan sitten hääpäivänä. ;)

Tapahtumien tuottajaksi olen kouluttautunut, joten eiköhän niillä taidoilla pärjää ihan mainiosti.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heippa! :girl_blum:

Ilmoittaudunpa nyt tännekin... Eli olen toisena enkulipeikon kaasoista. Häät sekä tietysti polttarit pidetään ensi kesänä. Polttarit ovat lähinnä minun vastuullani ja niitä olenkin jo innoissani suunnitellut, lisää löytyy kaasopäiväkirjastani avustajien omalla osastolla, tervetuloa sinne, kanssakaasoilijat! :give_rose:

Muokattu: , käyttäjä: veega
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Heippa kaasosisaret! :girl_smile: Olen pitänyt kaasopäikkyä tuolla meidän lukitulla osastolla, ja olen huomannut ettei siellä oikein ole elämää. Kaipaisin ideoita, mielipiteitä ja neuvoja kanssakaasoiltani, joten tulin sitten tänne mainostamaan: Tulkaa muutkin AVUSTAJIEN OMALLE OSASTOLLE ja perustakaa omia kaasopäiväkirjoja tai muita, ja vähintäänkin käykää "kylästelemässä" siellä muuten vain. :girl_smile: Olin niin innoissani kun sain kaasostatukseni ja pääsin tuonne "suljetulle osastolle" :girl_wink: , mutta ei siellä ole kivaa kun siellä ei ole juuri ketään muita. :unsure:

Muokattu: , käyttäjä: veega
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Täältäkin ilmoittautuu yksi tuore kaaso! :) Pitkäaikainen ystäväni pyysi miua hiljattain toiseksi kaasokseen ja nyt kun hääpäivä on virallisesti päätetty elokuulle 2010, voin alkaa pyöriä täällä ja pikkuhiljaa keräillä hyviä ideoita häitä varten. Aika perusteellista työtä tullaan tekemään kun aloitetaan valmistelut jo tällä tavalla vajaat puolitoista vuotta ennen hääpäivää, mutta eiköhän tässä alkuun ihan vaan ideoinnin tasolla liikuta.

Joka tapauksessa olen aika mielettömän otettu tästä kunniatehtävästä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Teenpäs tässä nyt paluun palstalle, tällä kertaa kaason roolissa! :girl_smile: Viimeksi täällä kirjoittelin kovasti omien häitteni aikaan neljä vuotta sitten, mutta sitten se kirjoittelu vaan jotekin jäi... Nyt sain yllätyksekseni suuren kunniatehtävän toimia rakkaimman ystäväni kaasona heinäkuussa 2010, joten nyt alkaa pikkuhiljaa olla hyvä aika palata parhaalle hää-aiheiselle palstalle! :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...