Maikki84

Kuka / ketkä kaasona? II

526 viestiä aiheessa

Mun kaaso on pikkusiskoni. Ainoa valinta. Ollaan sen verran läheisiä oltu aina.. Ja samantyyppisiä, että ei tule varmaankaan mitään suuria makueroja kun asioita suunnitellaan ja tehdään..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasona toimii hyvä ystäväni, jonka arvostelu-, ideoimis- ja järjestelykykyyn luotan täydellisesti. Muitakin rakkaita ystäviä minulla on, mutta he ovat enemmänkin kaveriporukoita, joista en olisi osannut valita vain yhtä loukkaamatta muita. Koska haluan vain yhden kaason, ratkaisu oli selvä. Luultavasti muutkin kaverit ja sukulaiset auttavat käytännön järjestelyissä, eli ei sen suhteen ongelmaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on yksi virallinen kaaso, iso sisko. En miettinyt hetkeäkään kenet muun ottaisin kaasokseni, koska ystävistäni en voi valita, joten pyydän heitä auttamaan kaikissa hääaskareissa, mutta kaasoni on minun henkisenä tukena ja turvana, jos vaikka jossain vaiheessa alkaa stressiä tulemaan. Tuskin tulee, täh sanooko joku että häät olisivat stressaavat :girl_wink:

Kun antaa itselleen aikaa ja tekee kaiken mahdollisen etukäteen ja ajoissa niin uskon, että vähillä stresseillä selviää... Jännitys onkin sitten aivan eri asia..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasona mulla on erittäin hyvä ystäväni. Aluksi ajattelin ensisijaisesti kahta muuta ystävääni, koska pidin tätä nykyistä liian kiireisenä ihmisenä. Lopulta olettamukseni osoittautui aivan vääräksi ja olen todella onnellinen, että sain tämän nykyisen kaason suostumaan tehtävään. Hän todella osallistuu ja pitää "virkaansa" kunnia-asiana. NOiden kahden muun kanssa hommasta ei varmaankaan olisi tullut loppujen lopuksi yhtään mitään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

olen ajatellut kaasoikseni kahta hyvää ystävääni. toiselle vinkkasin asiasta eilen, vaikka häihin on aikaa yli puoltoista vuotta, ja leikillään tämä ystäväni kauhistui ja sanoi että sillon on muuta menoa :D luultavasti kuitenkin suostuu, ollaan tunnettu toisemme jo kohta 10 vuotta :)

toiseksi kaasoksi ajattelin pyytää todella hyvää ystävääni, jonka kanssa ei olla paljoa oltu yhteydessä lähiaikoina kun hän asuu niin kaukana. ongelmaksi varmaan muodostuu nimenomaan tämä välimatka, mutta eiköhän ne hääjärjestelytkin onnistu kuitenkin :)

tulee olemaan hauskan näköstä kun kaasoilla on pituuseroa melkein 25 senttiä :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on vain yksi kaaso ja hän on rakas ja hyvä ystäväni. Alun perin olin kyllä ajatellut useampaa kaasoa, mutta rehellisesti sanottuna en osaa kuvitella ketään muuta, kenet yhtä mielelläni haluaisin "tuekseni" itse hääpäivänä. Lisäksi kaasoni on alusta pitäen ollut varsin innostunut häiden järjestämisesta kanssani, joten olen varsin onnellinen ja tyytyväinen tilanteeseen. Sulhasella tulee kyllä olemaan 2-3 bestmania, mutta ei sillä ole mielestäni väliä, vaikka kaasojen ja bestamanien lkm ei vastaisikaan toisiaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on pieni kaaso-ongelma, koska ns. bestistä, mulla ei ole ollut yläasteen jälkeen. Sen jälkeen on ollut vain kavereita ja vähän parempia kavereita.

Nyt sitten opiskelujen myötä oon löytänyt kaks ystävää, jotka ovat läheisimmät mulle. He ovat mun ykkösystävät/kaverit ja heitä olen aatellut pyytää kaasoikseni.

Tiedän, kuitenkin, että heille en ole se ykkösystävä, koska heillä on omat parhaat ystävänsä lapsuudesta / nuoruudesta.

Jotenki tuntuu hölmöltä, että he ovat mulle parempia ystäviä, kuin mitä oo heille. Mutta ei mulla parempaakaan ideaa kaasoksia ole. On vain semmonen olo, että jos/kun pyydän heitä kaasoiksi, heille se tulee yllätyksenä ja että he eivät pyytäisi mua kaasokseen. (ja tiän, ettei tarviskaan, mut oishan se kiva jos tunne ois molemminpuolinen)

Serkkuani oon myös aatellut kaasoksi. Ite olin hänen kaasonaan. Ikäeroa meillä noin 15 vuotta, onpahan ainakin elämänkokemusta hänellä.

ja sama ongelma on myös sitten, kun joskus saan lapsia ja alan heille miettimään kummeja.

Muokattu: , käyttäjä: Aune86

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyysin kälyäni ja ammattikouluaikaista ystävääni. Eivät tunne toisiaan vielä, meillä on kaasojen tutustuttamispalaveri perjantaina :D En osannut valita vaan yhtä (miksi pitäisikään), niin otin molemmat ihanat. <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen pyytänyt kaasokseni parasta ystävääni jo vuosia sitten, mutta en tiedä muistaako hän tuota juttua enää ollenkaan. Elämäntilanteetkin ovat nyt muuttuneet niin, että asumme ihan eri puolilla Suomea, mutta haittaakohan tuo? Suunnittelin nimittäin sitten vielä sellaista, että apukaasoksi pyytäisin lähempänä asuvan pikkusiskoni, joka on näppärä käsistään ja hyvä ideoimaan kaikenlaista :) Eikös siinä olisi sitten ihan toimiva yhdistelmä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla kanssa kolme kaasoa. Pitkäaikainen ystäväni oli ihan ehdoton valinta kuten myös pikkusiskoni, enkä myöskään toista ystävääni osannut olla valitsematta..

Miehellä vain yksi bestman. Näyttääköhän hassulta kun on eri määrä avustajia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on vain yksi kaaso, koska mielestäni kaasoja ei kuulu olla enempää. Kaason valinta ei ollut vaikea, koska olen jo vuosia titänyt että paras ystäväni on se keneen luotan ja uskon. Morsiustyttöjä tosin on kolme, 2 kummityttöä ja pikkusisko :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaksi kaasoa löytyy :) Toinen jo yläasteajoilta tuntemani ystävä ja toinen tämän foorumin kautta tullut uusi ystävä. Molempiin luotan täysin ja uskon heidän auttavan mua :) Ja olemaan ennen kaikkea henkisenä tukena.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Marttulin kanssa samalla linjalla mennään eli kaksi kaasoa minullekin: isosiskoni ja paras ystäväni. Ei ollut vaikea valinta :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaksi kaasoa taitaa olla aika yleistä nykyään.

Paljon on rakkaita ystäviä :-X ja kaikki niistä kaasoiksi haluaisin mutta pohtimisen jälkeen valitsin 2 ihanaa ja rakasta tyttöstä,jotka ovat kuin siskoja minulle.

Toista olen jo pyytänyt,kauniilla tekstillä ja lupaus tehtävään tuli.

Häihin on vielä aikaa noin puolitoista vuotta mutta kun tämä tyttönen ketä jo pyysin kaasoksi,lähtee reppu reissulaiseksi maailmalle,eli muuttaa toiseen maahan,halusin hoitaa homman pois jo nyt alta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla meinas tulla ongelma kaasojen suhteen. Sanoin jo tämän suhteen alussa ystävälleni, että jos naimisiin päädyn, sinä olet kaaso. Ei siis mitään kyselyjä.. :girl_haha: Noh, ystäväni päättikin lähteä ulkomaille töihin ja asumaan. Minä sitten pähkäilin, että kukas kaasoksi, nimittäin siinä vaiheessa oli jo selvää mihin tämä suhde johtaa. Päädyin kysymään pikkusiskoa, joka kieltäytyi, koska koki hommassa olevan liikaa vastuuta hänelle. :girl_impossible:

Lopuksi kysyin eksäni serkkua, jonka kanssa olimme juuri puhuneet kaasoilun ongelmista ja siitä kuinka se voi rasittaa ystävyyssuhdetta :girl_haha: . Hänestä oli tullut hyvä ystäväni kahden vuoden aikana. Hän tuntee minut hyvin ja on ahkera, järjestelmällinen sekä luotettava. :-X

Tässä vaiheessa ystäväni, jonka piti lähteä kauas pois, ilmoittikin ettei se onnistu ja hän tulee mielellään kaasoilemaan :-X . Joten mulla on kaksi kaasoa, mikä varmaan on ihan hyvä itseni tuntien. :girl_blum: Molemmat ovat supliikkeja ja juuri oikeat kaasot minulle. Mutta ei ollu helppoa.. ;)

Ilona

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on kaksi kaasoa, molemmat rakkaita ystäviä. Tai toinen on miespuolinen, mutta kaason roolissa nyt kuitenkin :) Ovat hyviä ystäviä myös keskenään, enkä pitänyt valintaa heidän väliltään reiluna tai edes mahdollisena. Ihan huippu parivaljakko, johon uskallan nojata kyllä ihan kaikessa! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on yksi kaaso ja se saa riittää. ;) Kaasona toimii sisareni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla kaksi kaasoa, rakas pikkusiskoni sekä hyvä ystäväni (molemmat ovat myös esikoisemme kummeja). Sisko oli automaattisesti selvä juttu, että hänet tahdon. Ystäväni on maailman paras organisoija ja muutoinkin luotan häneen kuin vuoreen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kaks kaasoa.. Rakas isosiskoni, jonka häissä itse olin morsiusneitona mutta hoidin kaason hommat, kun kaaso ei tehnyt mitään.. Toinen kaasoista on hyvä ystäväni, joka on joskus ollut tulevaan mieheeni hyvin tulisesti rakastunut.. Hauskaa tässä vaiheessa.. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mulla onkin yllättäen kolme kaasoa :girl_sigh: kaaso numero 3 on ollut mulla mielessä jo alusta alkaen, mutta ajattelin että en mä kolmea kaasoa tartte, mutta kun kyseinen henkilö on niin kokenut kaason tehtävissä ja haluaa osallistua, niin tottakai otan kaiken avun vastaan!

eli kaasoina on kolme hyvää ystävääni, kaaso 1 on paras ystäväni (tai ainakin oli silloin kun oltiin samalla luokalla, nyt on välimatkaa liikaa jotta voisi pitää kunnolla yhteyttä) jonka olen tuntenut melkein 10 vuotta, kaaso 2 on tällä hetkellä läheisin kavereistani, ollaan tunnettu myös melkein 10 vuotta ja ollaan tekemisissä lähes päivittäin, kaaso 3 on tuorein tuttavuus, ollaan tunnettu noin 3 vuotta mutta viihdytään toistemme seurassa erinomaisesti ja uskon että häähössötys tulee olemaan hauskaa :girl_dance:

luotan kaasoihini täysin. kaikki ovat erilaisia ja omalla tavallaan tuntevat mut tosi hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tällä hetkellä yksi kaaso, toinen harkinnassa mutta en ole varma haluanko edes toista, koska tiedän että tähän yhteenkin voin luottaa ja tiedän että hän pärjää apunani valmisteluissa ilman kolmatta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ykköskaasoksi pyydän isosiskoani. Olin viime kesänä hänen ykköskaasonsa.

Haluaisin lisäksi vielä kaks tai kolme. Ensin mietin kolmea ystävääni kauppiksen ajoilta mutta kun aloin oikein kunnolla miettimään, niin..

Yhden kanssa asumme samassa kaupungissa muttei olla nähty kunnolla sitten viime toukokuun! Silloinkin minä olin se, joka otti yhteyttä, eikä siitä ole kuulunut mitään. Facebookin kautta ollaan kuulumiset vaihdettu ja siinä se. Ei tullut edes tupareihimme (kun muutimme omakotitaloon).

Toinen asuu 45 kilsan päässä, joten emme mekään usein näe. Mutta he sentään tulivat tupareihin ja olivat yötä. Hänellä ei ole ajokorttia, eikä ole hänen avokillaankaan. Mutta jos pyydän tätä, niin sitten tulee tulee tunne, että pitäis pyytää tuota yllä mainitsemaani.

Kolmas muutti Lahteen, joten ei todellakaan pääsisi aina auttelemaan. Kaikki ovat minulle kuitenkin tärkeitä.

Toisaalta.. Mieheni isosisko olisi yksi vaihtoehto. Tullaan todella hyvin juttuun ja olen hänen poikansa kummikin. Mutta hänen laiskuutensa vähän epäilyttää..

Toinen vaihtoehto olisi työkaverini, josta on tullut todella hyvä ystäväni. Ei olla vielä kuitenkaan tunnettu vuottakaan, joten hän ei ihan täysin minua tunne vaikka lenkillä käydessämme puhutaankin ummet ja lammet.

Voiiiii, auttakaa. Kertokaa mielipiteitänne siitä, mitä tekisin. KIITOS!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kaasona mun isosisko, koska hän on mennyt itse naimisiin, niin tietää hyvin asioista. Toiseksi kaasoksi aattelin yhtä ystävää, joka on jo nyt valmistelujen alkuvaiheessa ollu paljon mukana suunnittelussa. Nämä molemmat on järkeviä ja jämäköitä luonteita, ei haihattelijoita :) Pitää vielä miettiä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään