Maikki84

Kuka / ketkä kaasona? II

526 viestiä aiheessa

Mullakin isosisko ja kaks noista vaihtoehdoista on todella jämptejä ja mielipiteensä esittäviä.

Ajattelin kyllä pyytää tuota Lahdessa asuvaa ystävääni seremoniamestariksi, koska hän on semmonen rempseä ja supliikkinainen :) Pyydän häntä myös laulamaan häissä, jos vaan suostuu, koska sattuu omaamaan myös hyvän lauluäänen!

Olisko se sitten jo liikaa, jos hän olis kaaso ja seremoniamestari? Sekä tuo laulujuttu, jos hän suostuu? Kyllä se ainakin tuntuu jo paljolta..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No siis ainakin isosiskoni häissä SM ilmoitti, mitä kohta tapahtuu, että "jos haluatte, niin siirtykää ulos" jne. Juontaa leikit ja kisat. Ja muutenkin pitää vieraat perillä tapahtumista.

Näin ainakin oon itse ymmärtänyt.

No niin no, en kai välttämättä mutta jotenkin se oli selvää että haluan jonkun muunkin mulle tärkeän ihmisen. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mulla varmaan toi sisko toimii sitten seremoniamestarinakin... eipä oo tollanenkaa tullu aikasemmin mieleen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on kaksi kaasoa. Lukioaikainen ystäväni sekä ystävä johon olen tutustunut vähän myöhemmin. Kaksi yhtä rakasta ystävää eivät ole "virallisia" kaasoja mutta auttavat kyllä oikein mielellään järjestelyissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kylläpä osaa olla vaikeaa tämä kaason valinta.. lähinnä sen takia että vaihtoehtoja on aika monta!

Ystäväni on ollut valittuna jo pitkään, kysyin häntä jo syksyllä hommaan vaikka en vielä silloin osannut sanoa häidemme ajankohtaakaan. Hän on ollut ystäväni jo kymmenen vuoden ajan, ja varsinkin viime vuosina olemme olleet toistemme tukena - kummallakin kun on 2 pientä lasta... Sain myös kunnian kaasoilla hänelle viime syksynä. Ainoa mutta on nyt se, että ystäväni odottaa kesävauvaa, ja nyt pelkään että rasitan häntä liikaa kaason viralla! Ainakaan en missään nimessä jättäisi häntä ainoaksi kaasoksi, mutta henkisenä tukena hän varmasti on, vaikka ei niin virallisesti kaasoilisikaan. Täytyy kysyä onko hänellä vielä kiinnostusta olla apulaiskaaso vai haluaako vain nauttia vieraana juhlimisesta, täysin ilman virkanimikkeitä.

Uusin vaihtoehto on mieheni veljen vaimo, vaikka ollaan tunnettu vasta vajaa vuosi. Kyseinen henkilö on tosi kultainen, järjestelmällinen ja huomaavainen - uskoisin että hän toimisi äärimmäisen hyvin myös kaasona. Kysyinkin häneltä jo kiinnostusta, ja hän oli todella innoissaan saamastaan kunniasta. Mieheni veli on todennäköisesti myös bestman, joten he yhdessä pystyisivät hoitamaan myös seremoniamestarin tehtäviä yms.

Ongelmallista valinnasta tekee se, että minulla on myös pikkusisko ja isosisko, jotka ovat hyvin läheisiä minulle. Valitettavasti heillä on molemmilla suht vaikeat elämäntilanteet, joten pelkään todella, että rasittaisin heitä aivan liikaa häähöpötyksellä. Pikkusisko varmasti menisi stressistä aivan sekaisin, vaikka varmasti olisi hirmuisen innoissaan häistä. Isosiskon olen aina suunnitellut pyytäväni kaasokseni, mutta arvaankohan pyytää... Isosiskon lapset (8v, 10v ja 12v) ovat tod näk myöskin morsiuslasten roolissa meidän omien mukuloiden (2,5v ja 5v) seurana.

Saa nähdä nyt sitten kuinka tässä käy... Kaikki on niin ihania mutta jos nyt ei kuitenkaan ihan kaikkia... :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on yksi kaaso, paras kaverini. Tämä valinta ihan sen takia, koska tiedän voivani luottaa siihen, että tämä ihminen tekee lupaamansa. Kaiken lisäksi tämä ihminen tuntee mut kuin omat taskunsa, voin siis hyvillä mielin tehdä yhteistyötä hänen kanssaan, asiassa kuin asiassa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

minulla kaasoina ovat siskoni ja eräs hyvä ystäväni. halusin kaksi kaasoa sen takia, etten halua yhden kaason stressaavan liikoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itselläni on kaksi kaasoa. Toinen on veljeni vaimo, joka on harvoja naispuolisia ystäviäni ja toinen on miespuolinen ystäväni. Tästä "mieskaasosta" käytiin pientä nahistelua sulhon kanssa, sattuu nimittäin olemaan kummankin hyvä ystävä. :P

Kaasoja en tarvitse askarteluun tai mihinkään muuhun näpertelyyn, koska mitään sellaista ei ole tulossa. Kaasoni toimivat lähinnä järjen ääninä... :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mulla on jopa kolme kaasoa (Vaatimaton :))

Pikkusiskoni oli ykkösvalinta. Pitkäaikainen ystäväni tuli heti tärkeänä kakkosena.

Ja kolmas kaaso on toinen ystäväni, joka oli myöskin ehdoton valinta.

Toisin sanoen en siis osannut päättää :lol:

Mut nyt vaikka saiskin sitten enemmän apua kaasoilta ni ei kasaannu kaikki yhden niskaan :)

Mulla on täysin sama tilanne =)

Tosin en ole pyytänyt heistä vielä yhtäkään kun häihin on vielä sen verran paljon aikaa, mutta päätös on valmis...

Ite näkisin ainakin mukavampana jos ei tarvis yksin olla vastuussa kaikesta..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on nyt sitten kaksi kaasoa, molemmat hyviä opiskeluajan ystäviäni joiden kanssa on koettu ilot ja surut jo vuosia; toisen kanssa on matkusteltu ympäri ämpäri ja toisen kanssa olen mm. asunut pari kuukautta aivan toisessa päässä Suomea kuin koti oli. Halusin molemmmat, vaikka tarvetta ei ehkä hurjasti olekaan, kun askarteluja tms. ei aiota harrastaa ollenkaan. Ja molemmat vissiin halusi tehtävään :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lapsuudenystäväni on kaasoni, jonka olen tuntenut tosi pienestä saakka.

Tästä olemme sopineet jo vuosia sitten, että jos jompikumpi menee naimisiin niin kaasona ollaan. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun kaasoksi tulee hyvä ystäväni, joka juuri muutama päivä sitten otti viran innolla vastaan (epäröin hieman raaskinko häntä pyytää kun hän on myös erään toisen ystävänsä kaaso, jolla häät 1½ kk ennen meidän häitä, mutta on kuulemma mielellään myös mun kaaso). Toiseksi kaasoksi pyydän isosiskoani, joka kyllä muuten olisi selvinnyt tehtävästä yksinkin, mutta siskolla kun on laskettu aika muutaman viikon päästä ja tuo pikkuinen on meidän häiden aikaan puolivuotias, niin ajattelin että kaksi kaasoa on hyvä valinta, ettei kenellekään kaadu liikaa hommia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen pyytänyt kahta parasta ystävääni kaasoksi. Tosin heille en aijo kummemmin tehtäviä järjestää, jotain pientä apua vaan. Koska miksi heidän kuuluisi tehdä hiki hatussa hommia meidän häiden takia. Jotain pientä ohjelmaa toinen kaasoni sanoi haluavansa järkätä ja ehkä hän saa jonkun bändin meidän häihin juomapalkalla. Tämä on mielestäni enemmän kun tarpeeksi jo. :curtsey:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suureksi onnekseni pikkusiskoni suostui kaasokseni! Valinta oli helppo, koska halusin minulle rakkaan ihmisen, johon voin luottaa tiukankin paikan tullen ja joka uskaltaa sanoa minulle rehellisen mielipiteensä vaikeissakin asioissa. Muita kaasoja ei tule, koska häätkin ovat pienet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on kaasona paras ystäväni, jonka olen tuntenut lapsuudesta asti. Nyt jo olen huomannut sen, että ilman häntä olisin aivan hukassa.. :flirt: Parempaa kaasoa en olisi voinut valita!! :-X:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tulee kaasoksi paras ystäväni, jonka kanssa on itketty ja naurettu yhdessä jo monen vuoden ajan. Oli helppo valinta ja koska olimme jutelleet aiheesta aiemminkin, ei ollut hänelle varmaankaan kovin suuri yllätys, kun viime viikolla sitten puhelimessa pyysin häntä kaasoksi. Tuli tunnin puhelu, kun aloimme jo puhelimessa suunnitella ohjelmaa, polttareita ja askarteluja... :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kanssa kaasona lapsuudesta asti tuttu hyvä ystävä. Tunnetaan toisemme läpikotaisin ja uskon sen auttavan meidän yhteistyötä. Lisäksi hän on erittäin näppärä organisoimaan sekä uskomaton ideatehdas (en tosin itse jää kovin huonoksi kakkoseksi näissä). Vielä ei olla paljon ehditty juttuja suunnittelemaan, mutta hauskaa siitä tulee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yksi parhaista lapsuudenystävistäni on kaasonani. Itse olen aina ajatellut että kaasoja on vain yksi, joten muut rakkaat ystävät on sitten muissa vastuuhommissa omien halujensa ja kykyjensä mukaan, esim seremoniamestareina meillä toimii yksi morsiamen ja yksi sulhasen ystävistä. Omakin kaasoni on varsinainen tehopakkaus, ja uskomattoman hyvä järjestämään mahtavia juhlia, joten hänen apunsa on korvaamatonta! :girl_dance:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla kaasoksi tulee sisko, paras ystäväni ja vielä pyytämättä mutta aion pyytää tuoreempaa ystävääni jota ilman en olisi viime vuodesta selvinnyt..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä pyysin kaasokseni omaa pikkusiskoani, joka on minulle todella läheinen ja aina tukenani tilanteessa kuin tilanteessa :-X .

Toiseksi kaasokseni pyydän ystävänpäivänä ystävääni, johon tutustuin samoihin aikoihin kuin mieheenikin eli yli 15vuotta sitten :girl_smile: ja ystävyytemme on pysynyt vahvana kaikki nämä vuodet..me myös tehtiin liki 15vuotta sitten sopimus, että olemme toistemme ensimmäisen lapsen kummeja ja toistemme kaasoja.Ja hän onkin ollut jo yli 10vuotta mitä parhain kummi pojallemme, joten varmasti hän on oikea valinta myös tärkeään päiväämme avukseni/tuekseni :-X .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ajatellut parasta ystävääni tai kaksoissiskoani... En tiedä onko tämä oikea ketju kysellä tätä, mutta onko mielestänne typerää pyytää kaasoa kun aiomme pitää vaan todella pienet häät (vain lähisukulaisille; kirkkovihkiminen ja ravintolajatkot)? Mitään koristeluita ei tule eikä oikestaan muitakaan tehtäviä olisi... No ehkä puvun valitseminen kanssani (jonne sisko haluaa kuitenkin tulla!) ja tuona isona päivänä henkisenä tukena oleminen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ongelmaa hieman tuottaa se, että otanko yhden vai monta. Toisaalta vain isosiskoni voisi olla hyvä valinta, mutta toisaalta haluasin mukaan muös lapsuuden ystäväni ja serkkuni, joten pientä miettimistä on vielä edessä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on itse asiassa neljä kaasoa, kun en osannut parhaista ystävistäni valita vain yhtä :) Mutta jakautuu sitten ainakin hommat tasaisesti.. Tosin lähinnä tytöt on mulle henkisenä tukena ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kaasona paras ystäväni, jonka kanssa ollaan tunnettu jo 15 vuotta. Ei tarvinnut edes erikseen pyytää, sillä kaaso tiesi itsekin, että pesti on hänen :) Kaasoni on sosiaalinen ihminen ja osaa tarttua toimeen, sekä tuntee minut ystävistäni kaikista parhaiten. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään